1
ΦΙΛΛΑΣ LIVE / ΠΑΛΙ ΠΑΡΑ 2 ΣΗΜΕΙΑ ΧΑΝΟΥΜΕ (2700) ΕΥΡΩ...!!!
« Τελευταίο μήνυμα από ΦΙΛΛΑΣ στις Αυγούστου 03, 2026, 13:32:μμ »ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ...
https://www.facebook.com/photo/?fbid=10239119219296856&set=a.1218915991033
Κατ' αρχάς δε χρειάζονται κόντρες παιδιά. Είμαστε εδώ για ανταλλαγές απόψεων και μόνο.
Για εμένα, αν οι συνθήκες πληρούνται από τις στήλες, τότε μπορεί να λογίζεται ως "σύστημα".
Το ότι οι στήλες μπορεί να έχουν διαφορετικό μήκος, αυτό θα επηρεάσει μόνο την τελική απόδοση.
Οπότε καλό είναι να ελέγχεται και αν το σύστημα είναι κερδοφόρο και σε ποιές αποδόσεις.
καλησπερα,σε καθε περιπτωση υπαρχει κερδος αν παιξουμε ολα τα ματς με ποσοστο 1,30;Μέχρι 1.45@ απο ότι υπολογίζω δεν έχει κερδος,θέλει 1,48 περίπου αν είναι όλα ίδια αποδοση
Λοιπόν, για να γίνει κατανοητό ότι αυτό που προτείνεις ΔΕΝ είναι σύστημα:
Ένα σύστημα, για να είναι σύστημα, πρέπει να δίνει το αποτέλεσμα που ορίζεται από τις παραμέτρους του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από τη διάταξη των σκελών. Τι σημαίνει αυτό; Στην προκειμένη περίπτωση, με 10 σκέλη (μονά) αν πιάσω ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ 7, έχω τριάδα, ΟΠΩΣ και να διατάξω τα σκέλη.
Είτε 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Είτε 3, 5, 2, 1, 10, 7, 9, 6, 4, 8
Είτε με οποιαδηποτε άλλη διάταξη, θα έχω τριάδα ΑΝ πιάσω ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ 7.
Αυτό ΕΙΝΑΙ σύστημα.
Στη δική σου την περίπτωση η επιτυχία εξαρτάται από τη διάταξη των σκελών. Αν το 101 γίνει 111 ή 112 ή οτιδήποτε άλλο, ΑΛΛΑΖΟΥΝ οι προϋποθέσεις για επιτυχία. Επίσης, το πλήθος των σκελών ανά στήλη είναι άνισο.
Αυτά.
Aκου για να καταλάβεις πόσο λάθος είσαι. Αν είχα αγώνες θα το έβλεπες συστήμα γιατι θα έβλεπες 10 αγώνες και θα έλεγες αν πιάσω 7 αγώνες κέρδισα άρα ειναι σύστημα. Επειδή δεν έχω αγώνες αλλά έχω ομίλους 10 τον αριθμό δεν το βλέπεις σαν σύστημα. Εντάξει δεν θα σου χαλάσω κανένα χατήρι. Δυστυχώς για εμένα πίστευα πως εδω πέρα στα μεταβλητά δεν υπάρχει εγωισμός. Ειμαι 49 έχω γαλουχηθει στο ιπποδρομίο του ΔΕΛΤΑ από τα πέντε μου έτη δηλαδη τον εγωισμό και το "εγώ ξέρω" το έχω ζήσει στο πετσί μου και πίστευα πως δεν θα υπήρχε εδώ. Mea culpa!
Να μου κοπούν τα χέρια από την ρίζα αν γράψω κάποια έμπνευση που μου έρθει ποτέ στο μυαλό!
Εντάξει ό,τι πεις. Εχω μάθει στην ζωή μου μέσω των ιπποδρομιών να μην χαλαώ ποτέ κανένα χατήρι σε αυτόν που θα μου πει το οτιδήποτε στο τζόγο.
Οι παρατηρήσεις μου δεν έχουν να κάνουν με το τζόγο, αλλά με τη συνδυαστική και τις διατάξεις. Όπως και νά 'χει, το κάθε μέλος διαβάζει τις απαντήσεις και των δυο μας, οπότε ας αποφασίσει ο καθένας μόνος του για το τι ισχύει.