Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  (Αναγνώστηκε 897 φορές)

guest2020

  • Επισκέπτης
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
« στις: Δεκεμβρίου 04, 2022, 11:52:πμ »
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ . ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΑΝΤΑ ΑΝΟΥΣΙΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ (, ΔΙΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ)  ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ .ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ .
ΥΓΦΟ/        ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΗΛΕΣ . ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΩΜΕΝ !

ΦΙΛΛΑΣ

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2561
  • ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ (ΠΕΡΝΑ-ΠΕΡΝΑ) Η ΜΕΛΙΣΣΑ...!!!
Απ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 04, 2022, 19:51:μμ »
ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ...ΑΣΤΟΥΣ ΜΗΝ ΧΑΛΙΕΣΕ...ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ (ΔΥΑΔΟΤΡΙΑΔΕΣ) ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ...ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ...!!!!ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΘΙΖΕΙ Ο ΤΖΟΓΟΣ...!!!

ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ...!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 05, 2022, 13:42:μμ από ΦΙΛΛΑΣ »
ΦΙΛΛΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.

guest2020

  • Επισκέπτης
Απ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 05, 2022, 07:47:πμ »
Καλημέρα Ζαχαρία ,
ετοιμάζω κάτι απο αυτά που σου αρέσουν για μεγάλο κέρδος με πολύ λίγες στήλες , υπολογίζω στις 130 . Είμαι ακόμη στις δοκιμές να δώ την συμπεριφορά του και όταν καταλήξω θα το ανεβάσω για την δοκιμή του και από εσας . Εαν νομίζω σωστά θα πάμε για 15 άδες αλλά με over - goal - 1- x2 και ισως και goal ημιχρόνου , το οποίο σύστημα θα παίζεται με σημεία Combo . Στην Stoiximan μπορείς να πάιξεις με 10 λεπτά τη στήλη και μέχρι 20 αγώνες και πλήθος Compo ανά στηλη το ανώτερο 4     . Θα το ρισκάρω εκεί και ας κάνω 5 ωρες να τοποθετήσω τις στήλες . Μια φορά θα τους πιάσω , αν και νομίζω ότι δεν θα είναι μόνο μια !!!!  ΥΠΟΜΟΝΗ !