BetSite

ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ => Γενικά για το στοίχημα => Μήνυμα ξεκίνησε από: guest1933 στις Νοεμβρίου 18, 2020, 15:22:μμ

Τίτλος: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: guest1933 στις Νοεμβρίου 18, 2020, 15:22:μμ
Ας ξεκινησουμε να παιζουμε σιγα-σιγα ΣΤΟΙΧΗΜΑ!.
Μπορειται οσοι φιλοι εχετε κατασκευαστικα προγραμματα να βαλετε τους ορους και να δειτε την συμπεριφορα
και τις επιτυχιες.Για εκεινους που δεν εχουν,ο καλος φιλος javistas φροντισε να μας διαθεσει ενα πολυ αξιολογο
προγραμμα(ΔΙΟΦΑΝΤΟ) για αυτην την δουλεια.Βαλτε λοιπον τους ορους και παιξτε αυτες τις 132 στηλες με καλυψη
για 9αδα.
Εαν υπαρξει ενδιαφερον για αυτον τον τροπο παιξιματος ο οποιος δεν ειναι <τζοκερ> θα υπαρξουν στην πορεια και παρα πολλα
αλλα συστηματα τα οποια  θα μπορουμε να χρησιμοποιησουμε οταν με το καλο ανοιξει  ο ΟΠΑΠ ,να κανουμε τις εκτυπωσεις μας
των δελτιων και να γουσταρουμε.
Το ξαναλεω για να μην παρεξηγηθω απευθυνονομαι μονο σε αυτους που θελουν αυτον τον τροπο και δεν θελω να αρχισει μια συζητηση
διαφορετικη.
(https://i.ibb.co/3SCZRqG/image.png) (https://ibb.co/mhcWNw1)
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: javistas στις Νοεμβρίου 19, 2020, 02:08:πμ
Με μία γρήγορη ματιά βλέπω πολύ καλούς και βατούς όρους. Πολύ ενδιαφέρον σύστημα.
132 είναι οι 9άδες fulldeen_1 ; Ή βγαίνουν 132 και μετά πας με κάλυψη για 9άδες;
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: guest1933 στις Νοεμβρίου 19, 2020, 09:05:πμ
132 στήλες είναι οι τελικές 9αδες javistas . Μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα φίλε μου εάν στο μέτρο που μπορεί ο καθένας να βοηθήσει με ιδέες και προτάσεις αγώνων.
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: THEO-007 στις Νοεμβρίου 19, 2020, 20:00:μμ
Έχω μαθει να είμαι ξεκάθαρος και ας μην αρεσω σε κάποιους εδώ μέσα. Δεν θα μασησω τα λογια μου και θα μιλήσω ευθέως. Έχετε εδώ μέσα ανθρώπους που γνωρίζουν απο όρους και ασχολούνται παρα πολλά χρόνια αλλά τα λεγόμενα τους που έχουν βαριά σημασία δεν τα ακούτε. Δεν θελω να ανοιξω ανουσια συζητηση απλα θα πω την γνωμη μου. Το θεμα ειναι να βγει κατι που να μπορει να κανει τον αλλο να παιξει. Η προσπαθεια σου μπορεί να είναι καλη αλλά εαν μου έδιναν αυτό το συστημα να το παίξω αγαπητέ φιλέ δεν θα το επαιζα με τίποτα. Γιατί ??????. Δεν μπορω να καταλάβω τους όρους σου στον 2ο όμιλο. Παίζεις διπλές και ζητάς 2 δηλαδή να περάσουν και οι δυο διπλές. Ποιος ο λογος να παίζεις 2 διπλές 1Χ και να ζητάς 2 και ακολούθως στα ίδια σημεία διπλές 12  και Χ2 και να ζητάς δυο ???????. Δεύτερον ο κ. Φιλλας μίλησε για την μεγαλη ζημιά που κανουν οι εναλλαγές αν δεν περάσουν όχι τόσο σε συστηματα παρολι όσο σε συστηματα με τριπλές. Το ιδιο ισχυει και για τις συμμετριες. Και τρίτον εχεις 3 στάνταρ αν δεν κάνω λάθος.  Δηλαδή αν περάσουμε μέσα απο τις συμπληγάδες των όρων και χάσουμε στάνταρ θα το ξαναπαιξουμε το συστημα. Ο κ. Φίλλας είπε κάτι σήμερα για τα στανταρ. Το διαβασατε. Λυπάμαι που τα λεω ωμα αλλά έτσι νοιωθω. Το να σου χαιδεψω τα αυτιά μονο κακό θα κανει και όχι καλό. Ελπίζω να δω κάτι πολύ καλυτερο απο αυτό καλέ μου φιλέ. Αυτό όμως δεν πιστεύω οτι θα υπάρξει παικτης να το παίξει. Συγγνώμη για την κριτική μου. Είναι καλοπροαίρετη.
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: guest1933 στις Νοεμβρίου 19, 2020, 20:19:μμ
Δεν θα αναλωvθω φιλε σε ασκοπες συζητησεις και ειδικα οταν δεν υπαρχει γνωση των βασικων.Δεν σε προσβαλλω αλλα δεν μπορεις να καταλαβεις τι βλεπεις ποσο μαλλον να το παιξεις.
Ο ΦΙΛΛΑΣ εγραψε αυτα που εγραψε  αλλα επειδη γνωριζει σεβομαι την αποψη του και το γεγονως οτι δεν θελει πλεον να παιξει με αυτον τον τροπο.Εαν ρωτατε εμενα προσωπικα ΝΑΙ ειναι πιο ευκολο να βρω 1,2 η και 3 στανταρ και να παω ΤΑΜΕΙΟ παρα να παιζω 20-30 στηλες απο 50 αγωνες που το πληρες του εναι στον θεο και να περιμενω να πιασω.
Κατασκευαζω συστηματα 30 χρονια αδελφε και καλο ειναι να βλεπεις λιγο και μια αλλη πλευρα που ισως δεν ξερεις.
Τουλαχιστον σε σε εσας που παιζετε ετσι καλο ειναι ο ΦΙΛΛΑΣ να σας δωσει κανενα συστημα-βιβλιοθηκης(ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ) και να παιρνετε 100% επιτυχια ν.μηκους στηλων ΜΕ ΠΕΡΡΑΣΜΕΝΑ Χ.ΜΑΤΣ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΡΧΕΣΤΕ δεν υπαρχει λογος(Απλα διαφωνουμε).
φιλικα FULLDEEN_1.
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: ΦΙΛΛΑΣ στις Νοεμβρίου 19, 2020, 21:53:μμ
ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ...!!!

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ (132) ΣΤΗΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ (11ΑΔΕΣ) Η ΓΙΑ (9ΑΔΕΣ)...???

ΤΙΣ (11ΑΔΕΣ) ΤΙΣ ΕΧΩ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ (9ΑΔΕΣ) ΒΑΛΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΞΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ...ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΙΜΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...

ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...

fulldeen_1

Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;

132 στήλες είναι οι τελικές 9αδες javistas . Μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα φίλε μου εάν στο μέτρο που μπορεί ο καθένας να βοηθήσει με ιδέες και προτάσεις αγώνων.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ...!!!ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΗΙΑ ΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ...!!!
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: javistas στις Νοεμβρίου 19, 2020, 22:56:μμ
Ποιος ο λογος να παίζεις 2 διπλές 1Χ και να ζητάς 2 και ακολούθως στα ίδια σημεία διπλές 12  και Χ2 και να ζητάς δυο ???????. Δεύτερον ο κ. Φιλλας μίλησε για την μεγαλη ζημιά που κανουν οι εναλλαγές αν δεν περάσουν όχι τόσο σε συστηματα παρολι όσο σε συστηματα με τριπλές. Το ιδιο ισχυει και για τις συμμετριες. Και τρίτον εχεις 3 στάνταρ αν δεν κάνω λάθος.  Δηλαδή αν περάσουμε μέσα απο τις συμπληγάδες των όρων και χάσουμε στάνταρ θα το ξαναπαιξουμε το συστημα. Ο κ. Φίλλας είπε κάτι σήμερα για τα στανταρ. Το διαβασατε. Λυπάμαι που τα λεω ωμα αλλά έτσι νοιωθω. Το να σου χαιδεψω τα αυτιά μονο κακό θα κανει και όχι καλό. Ελπίζω να δω κάτι πολύ καλυτερο απο αυτό καλέ μου φιλέ. Αυτό όμως δεν πιστεύω οτι θα υπάρξει παικτης να το παίξει. Συγγνώμη για την κριτική μου. Είναι καλοπροαίρετη.

Τέο, έτσι νόμιζα κι εγώ με τις διπλές στον όμιλο 2.
Πρόσεξε όμως, ζητάει 3 ως 5 βασικές να επαληθευτούν...Που σημαίνει ότι μπορεί να χάσει 3 άνετα. Και οι στήλες είναι έτσι δομημένες που δε χάνουν εύκολα.
Επειδή δε μου αρέσει να τα παίρνω όλα όπως φαίνονται , έκατσα και κοίταξα μόνο τον όμιλο 2, πέρασα τις βασικές στο πρόγραμμα.

(https://i.ibb.co/mX1bVWS/4triples-Oroi.jpg) (https://ibb.co/8dTNLZX)

Όπως φαίνεται, έκοψε μόνο 36 στήλες που σημαίνει παίζει μπάλα με περισσότερο από 50% πιθανότητα να περάσει (αν υποθέσουμε ότι όλα τα σημεία είναι ίδια).
Ο όμιλος περνάει εύκολα για εμένα.
Όσο για τις συμμετρίες και τις εναλλαγές, μπορώ να αποδείξω και μαθηματικά ότι μπορούν να προβλεφθούν σε μεγάλο βαθμό. Έχει τύχει δελτίο με 8άδες, που από 1300 στήλες είχε κατέβει στις 80, η πρόβλεψη έλεγε "Συμμετρίες 2 - εναλλαγές 5" και βγήκε ακριβώς έτσι (ο doctor το έχει δει το δελτίο). Αυτό το χαρακτηριστικό θα μπει σε επόμενο update στο πρόγραμμα.
Οπότε οι συμμετρίες, ΔΕ θα πρέπει να μπαίνουν τυχαία. Ναι, η διαίσθηση πολλές φορές βοηθάει, γιατί ξέρουμε ότι 4 συμμετρικά σε 8 ματς είναι δύσκολο, αλλά κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει πόσα συμμετρικά θα έρθουν, βάσει πιθανοτήτων.
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: javistas στις Νοεμβρίου 19, 2020, 23:00:μμ
fulldeen_1, δοκίμασες με πραγματικές αποδόσεις να δούμε τι ποσοστά βγάζει η μικρότερη στήλη;
Θεωρώ ότι τα στάνταρ θα είναι μικρά ποσοστά.
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: guest1933 στις Νοεμβρίου 19, 2020, 23:13:μμ
Ευχαριστω το φιλο javistas που μπηκε στον κοπο να απαντησει,δεν ειχα υπολογιστη διαθεσιμο για αυτο και δεν απαντησα και σε εσενα κ.ΦΙΛΛΑ.
Εγω ρε παιδια δεν εφτιαξα κατι για να ΠΑΙΞΟΥΜΕ αλλα ηθελα με αυτα τα δυο post που εχω κανει να ιντριγκαρω-ξυπνησω ΜΝΗΜΕΣ σε ανθρωπους
που νομιζω αν ανταλλαξουμε αυτα που ξερουμε θα κανουμε ΘΑΥΜΑΤΑ.
Το προγραμμα του φιλου javistas καθως και η μαθηματικη-προγραμματιστικη του καταρτιση ,ο ΦΙΛΛΑΣ ,doctor,ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ(Και οι αλλοι φιλοι που δεν τους γνωριζω και ας με συγχωρεσουν)η αφεντια μου καθως και η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ του φιλου ΤΗΕΟ-007 στα προγνωστικα των αγωνων μπορουν με συνεργασια να ΣΠΑΣΟΥΝ-ΤΑΜΕΙΑ .
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ.
**** Και να θυμομαστε ολοι.....  Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ   ******
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: ΦΙΛΛΑΣ στις Νοεμβρίου 19, 2020, 23:18:μμ
ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΚΙΕΣ...
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: guest1933 στις Νοεμβρίου 19, 2020, 23:22:μμ
Δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο.!!!!!!!!
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ στις Νοεμβρίου 20, 2020, 20:30:μμ
ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΚΙΕΣ...

Συμφωνώ απόλυτα! Οι περισσότεροι όσοι γράφουν το βλέπουν ομαδικά κ γ αυτό και δημοσιεύουν τον τρόπο σκέψης τους, ο κάθε ένας από την δικιά του οπτική γωνία.. Άλλος έχει γνώσεις κ φτιάχνει κατασκευαστικο κ το δημοσίευη, εγώ σε μορφή Excel στην εκτύπωση, αλοι διάφοροι χρήστες σε μορφή εικόνας, άλλοι με δικά τους συστήματα, ο κάθε ένας όπως το βλέπει Μπας κ δώσει ιδέα.-έμπνευσή γειά έναν κοινό σκοπό..  Όλα τα δάχτυλα του χεριού όμως δεν είναι όλα ίδια, κάι έχουμε κ κάποιους που σκέφτονται καθαρά ατομικά πού δεν θέλουν να δώσουν την προσωπική τους σκέψη η την προσωπική τους έμπνευση τους μην τυχών κάι την εκμετάλλευτουν άλλοι.. Αυτοί λοιπόν οι ατομιστες μόνο περνούν χορις να δείνουν..  Εγώ λοιπόν σέ αυτούς τους ατομιστες θα συνεχίσω να δημοσιεύω την σκέψη μού προς εκμετάλλευση!!!

Με εκτημιση
Προς το σαιτ..
Προς τους δχτες...
Προς τους χρήστες....

Από την Ρόδο
Χατζόπουλος Δημοκριτος
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: Χρηστος στις Νοεμβρίου 22, 2020, 16:34:μμ
javistas

Γινεται πανω σε ενα αρχειο στηλων  να βαζουμε ορους.Για παραδειγμα  κατεβαζω καποιες στηλες απο καπου,μπορω στην συνεχεια να βαζω ορους,οπως (σημεια ασσων απο τοσα εως  τοσα)κ.λ.π η κρατα μου αυτες με ταδε μη-συνεχομενα
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: guest1933 στις Νοεμβρίου 22, 2020, 17:17:μμ
Μπορεις φιλε ΧΡΗΣΤΟ εαν θελεις να περασεις αυτες τισ στηλες στο excel και εκει να εφαρμοσεις οτι ορο θελεις,αλλα το προβλημα ειναι εαν εσυ γνωριζεις πως εχουν προκυψει αυτες οι στηλες.Ειναι προιον ορων που και εσυ θα επαιζες η οχι κτλπ.
Για αυτο καλε μου φιλε καλο ειναι να ξεκινας μονο σου ενα συστημα με τους ορους που εσυ θελεις.
Φιλικα Fulldeen_1
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: Χρηστος στις Νοεμβρίου 22, 2020, 19:22:μμ
Μπορεις φιλε ΧΡΗΣΤΟ εαν θελεις να περασεις αυτες τισ στηλες στο excel και εκει να εφαρμοσεις οτι ορο θελεις,
Φιλικα Fulldeen_1
Ενα παραδειγμα ειναι σε σχεση με το προπο.
Πες οτι θελω να κανω επεξεργασια πανω στις νικητηριες στηλες,η μερος αυτων.
Σε αυτο που λες για εξελ εχεις καμια ετοιμη φορμα.
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: guest1933 στις Νοεμβρίου 22, 2020, 20:15:μμ
Τι ακριβώς έχεις Χρήστο στο μυαλό σου, δώσε περισσότερες λεπτομέρειες να δω αν μπορώ να βοηθήσω
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: javistas στις Νοεμβρίου 22, 2020, 21:53:μμ
javistas

Γινεται πανω σε ενα αρχειο στηλων  να βαζουμε ορους.Για παραδειγμα  κατεβαζω καποιες στηλες απο καπου,μπορω στην συνεχεια να βαζω ορους,οπως (σημεια ασσων απο τοσα εως  τοσα)κ.λ.π η κρατα μου αυτες με ταδε μη-συνεχομενα

Αυτό που λέει ο fulldeen.
Δε μπορεί να γίνει εισαγωγή για τον εξής λόγο : Πίσω από κάθε σημείο, κρύβονται πολλές ιδιότητες, οι οποίες είναι το είδος σημείου, απόδοση σημείου, λεκτικό, ματς που ανήκει κλπ. Όλες αυτές οι πληροφορίες πρέπει να υπάρχουν για να κάνεις εισαγωγή του σημείου (αλλά και πάλι θέλει να το προγραμματίσεις για να γίνει η εισαγωγή).
Οπότε ο μόνος τρόπος είναι με νέο σύστημα και μετά φτιάξε ότι στήλες θες.
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: Χρηστος στις Νοεμβρίου 22, 2020, 22:43:μμ
Τι ακριβώς έχεις Χρήστο στο μυαλό σου, δώσε περισσότερες λεπτομέρειες να δω αν μπορώ να βοηθήσω
Παμε παλι,θελουμε σε ενα σετ στηλων να κανουμε διαφορες επεξεργασιες.Δινω σαφες παραδειγμα,π.χ εστω απο τις 1500 τελευταιες νικητηριες του προπο θελω να κρατισω αυτες που εχουν

7 ασσους

4 χι

3 διπλα

3 συμετρικα

7 ενναλαγες

Αν δεν το καταλαβαινεις θα δωσω και ενναλακτικο παραδειγμα.
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: guest1933 στις Νοεμβρίου 22, 2020, 22:54:μμ
Eκτος του οτι ο φιλος javistas τα λεει σωστα,εγω ειχα παλια ενα δικο μου αρχειο στο excel που εκανε κατι σαν αυτο που περιγραφεις ΧΡΗΣΤΟ αλλα και παλι μπροστα σου θα βρεις ενα αντικειμενικο προβλημα,αυτο της εκτυπωσης των στηλων.
Μετα απο την οποια επεξεργασια των ορων και αν κανεις, θα βρεθεις στο τελος να πρεπει να εκτυπωσεις αυτες τις στηλες.
Για το λογο αυτο και μονο, καλο ειναι να βρεις προγραμμα που να το κανει αυτο(χωρις διαθεση διαφημισης ,ο ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ μια χαρα μας κανει την δουλεια μας).
Αυτα αδελφε,ελπιζω να σε καλυψα!
Φιλικα Fulldeen_1
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: Χρηστος στις Νοεμβρίου 22, 2020, 23:11:μμ
Εγω ρωτισα αν γινεται,η εκτυπωση δεν με απασχολει,να μην ξεφευγουμε απο την βαση της ερωτισης.

Επισης μην το βλεπεις απο την μια πλευρα,εγω το βλεπω και ως προς την παρακολουθιση καποιων στοιχειων.

Επισης γιατι το εξελ να εχει προβλημα εκτυπωσης,κατι αναλογο κανει και ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ως την εκτυπωση.

Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: Χρηστος στις Νοεμβρίου 22, 2020, 23:19:μμ

Για το λογο αυτο και μονο, καλο ειναι να βρεις προγραμμα που να το κανει αυτο(χωρις διαθεση διαφημισης ,ο ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ μια χαρα μας κανει την δουλεια μας).
Αυτα αδελφε,ελπιζω να σε καλυψα!
Φιλικα Fulldeen_1

Μα πως το θα το κανει αυτο ο ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ??που λες οτι το κανει μια χαρα??
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: Χρηστος στις Νοεμβρίου 22, 2020, 23:25:μμ
Πες οτι πηρα 1000 τελευταιες  ν.σ προπο, τις μεταφερω σαν βασικες ,τι ορια θα δωσω να κρατισω το παραγωγο σημειων

7-4-3?
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: javistas στις Νοεμβρίου 22, 2020, 23:28:μμ

Για το λογο αυτο και μονο, καλο ειναι να βρεις προγραμμα που να το κανει αυτο(χωρις διαθεση διαφημισης ,ο ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ μια χαρα μας κανει την δουλεια μας).
Αυτα αδελφε,ελπιζω να σε καλυψα!
Φιλικα Fulldeen_1

Μα πως το θα το κανει αυτο ο ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ??που λες οτι το κανει μια χαρα??

Ένα πρόγραμμα μπορεί να κάνει καλά κάποια πράγματα, ίσως να μην τα κάνει όλα όμως.
Αν μας εξηγήσεις τι ακριβώς θες να κάνεις, ίσως καταλάβουμε.
Ας υποθέσουμε ότι έκανες το ξεσκαρτάρισμα στηλών και από τις 1500, πήγες στις 200...Μετά τι θες να κάνεις;
Να τις εισάγεις στο Διόφαντο πού; Σε ποιά ματς;
Το excel ταιριάζει στην περίπτωση σου, δεν είναι δύσκολο να το φτιάξεις...Έχεις τις 1500 στήλες σε κάποια μορφή;
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: Χρηστος στις Νοεμβρίου 22, 2020, 23:46:μμ
Δεν εχω καποιες συγκεκριμενες,αλλα θα προερχονται απο  μερος νικητηριων στηλων η απο νικητηριες π.χ Αγγλιας σε συγκεκριμενη αποδοση,δεν ειπα σωνει και καλα να το κανει ο ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ,ερωτιση εκανα αν με καποιο τροπο γινεται η αν γνωριζει καποιος.Τωρα απο εξελ δεν ξερω σχεδον τιποτα,αν το θεωρεις απλο δωσε καποια βηματα,π.χ αν απο τον ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ μπορει καποιο αρχειο στηλων να μεταφερθει στο εξελ,και πως γινεται να δειχνει τις στηλες που θα ζηταμε ως το πληθος 1-χ-2.Δηλαδη απο 1000στηλες δειξε μου αυτες που εχουν

1.......=5-6

Χ.......=3-4

2.......=3-4
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: guest1933 στις Νοεμβρίου 22, 2020, 23:52:μμ
Εγω φιλε ΧΡΗΣΤΟ  χρισιμοποιω προγραμματα σαν και το ΔΙΟΦΑΝΤΟ για κατασκευη συστηματων και οχι για επεξεργασια στηλων.
Αυτο εννοουσα πριν.
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: javistas στις Νοεμβρίου 22, 2020, 23:59:μμ
Κοίτα για εντολή Countif στο excel, αυτό θα μετράει το πόσους άσσους, χι, δύο έχει κάθε στήλη.
Μετά φτιάξε μία εντολή για συμμετρίες και εναλλαγές και είσαι έτοιμος.
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: Χρηστος στις Νοεμβρίου 23, 2020, 00:07:πμ
Κοίτα για εντολή Countif στο excel, αυτό θα μετράει το πόσους άσσους, χι, δύο έχει κάθε στήλη.
Μετά φτιάξε μία εντολή για συμμετρίες και εναλλαγές και είσαι έτοιμος.

Γινεται να κανεις μια φορμα εξελ οπως την περιγραφεις ποιο πανω,και να την ανεβασεις?

Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ στις Νοεμβρίου 23, 2020, 00:23:πμ
Αν κατάλαβα καλά αυτό που θελης να κάνεις είναι όταν έχεις μια ανάπτυξη από κάτω να σου λέει πόσους 1 έχει η στήλη, πόσα Χ, και πόσα 2.. Αυτό θέλεις να πεις? Εάν είναι αυτό είναι εύκολο και σου έδωσε είδη την απάντηση ο javistas..
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: ΦΙΛΛΑΣ στις Νοεμβρίου 23, 2020, 02:24:πμ
Τι ακριβώς έχεις Χρήστο στο μυαλό σου, δώσε περισσότερες λεπτομέρειες να δω αν μπορώ να βοηθήσω
Παμε παλι,θελουμε σε ενα σετ στηλων να κανουμε διαφορες επεξεργασιες.Δινω σαφες παραδειγμα,π.χ εστω απο τις 1500 τελευταιες νικητηριες του προπο θελω να κρατισω αυτες που εχουν

ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ...!!!!!

ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...!!!

ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ (ΑΝΕΥ-ΟΥΣΙΑΣ)...!!!ΖΟΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (ΕΝΔΟΜΥΧΑ) ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ (ΒΛΑΚΑ)....ΤΟΥ (ΔΗΘΕΝ) Η ΤΟΥ (ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ)...!!!

ΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ (14) ΤΡΙΠΛΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ (ΠΑΡΑΓΩΓΟ) (7-4-3) ΓΙΑ (14ΑΔΑ) ΕΙΝΑΙ (120.120) ΣΤΗΛΕΣ...ΑΝΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΡΙΩΝ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ (1500) ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΜΕΣΑ...!!!ΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΙΞΕΙΣ...???

Η ΘΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ...???ΓΙΑ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ (ΨΙΛΛΟΥΣ) ΣΤΑ ΑΧΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΑΥΤΑ...!!!

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΕ...!!!





7 ασσους

4 χι

3 διπλα

3 συμετρικα

7 ενναλαγες

Αν δεν το καταλαβαινεις θα δωσω και ενναλακτικο παραδειγμα.
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: guest1933 στις Νοεμβρίου 23, 2020, 09:58:πμ
Χρήστο καλημέρα.θα συμφωνήσω με την ανάλυση του Φιλλα και θα σου πω μόνο το εξής.Αυτο το σετ των στηλών που έχεις 1000_1500 μπορούν να έχουν μια χρήση μόνο ως ένα ΔΕΙΓΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ για βασικές στήλες η για γκρούπ στηλών.Να γράφεις δηλ έναν δικό σου όρο και να τσεκαρεις σε δείγμα 1000 στηλών τι πέρασμα κάνει κτλπ.
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: javistas στις Νοεμβρίου 23, 2020, 10:42:πμ
Χρήστο καλημέρα.θα συμφωνήσω με την ανάλυση του Φιλλα και θα σου πω μόνο το εξής.Αυτο το σετ των στηλών που έχεις 1000_1500 μπορούν να έχουν μια χρήση μόνο ως ένα ΔΕΙΓΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ για βασικές στήλες η για γκρούπ στηλών.Να γράφεις δηλ έναν δικό σου όρο και να τσεκαρεις σε δείγμα 1000 στηλών τι πέρασμα κάνει κτλπ.

Σωστά, αλλά και πάλι δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο Στοίχημα...Ποιά ματς από τα 700 να επιλέξεις; Εκτός και αν κάνεις εφαρμογή τα ματς του ΠΡΟΠΟ στο Στοίχημα.
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: guest1933 στις Νοεμβρίου 23, 2020, 11:06:πμ
Φίλε μου javistas έχουν ακόμα και αυτές εφαρμογή στο στοίχημα γιατί είναι πραγματικές νικήτριες στήλες.Ας προέρχονται από ματς του Προπο έχουν την αξία τους μιας και το δελτίο του Προπο και αυτό περιεχει 14 ματς από κουπόνι Χ αγώνων και συντελεστές αποδόσεων  όλης της γκάμας.Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός.
 
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: javistas στις Νοεμβρίου 23, 2020, 12:09:μμ
Φίλε μου javistas έχουν ακόμα και αυτές εφαρμογή στο στοίχημα γιατί είναι πραγματικές νικήτριες στήλες.Ας προέρχονται από ματς του Προπο έχουν την αξία τους μιας και το δελτίο του Προπο και αυτό περιεχει 14 ματς από κουπόνι Χ αγώνων και συντελεστές αποδόσεων  όλης της γκάμας.Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός.

Ναι, κατανοητό fulldeen.
Κάποια στιγμή θυμάμαι, είχαν βγει κάποιοι όροι από στατιστική, που έπιαναν χειμώνα-καλοκαίρι...Δεν τους είχα κρατήσει κάπου όμως.
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: guest1933 στις Νοεμβρίου 23, 2020, 12:16:μμ
Όρους με στατιστικές είναι εύκολο να έχουμε ,αλλά αυτό θα το δούμε στην πράξη εν καιρώ!!!
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: guest1933 στις Νοεμβρίου 23, 2020, 16:16:μμ
Χρηστο! εαν και δεν ξερω τελικως τη χρηση θα κανεις σου εφτιαξα ενα απλο ΦΙΛΤΡΟ στο excel  με αυτα που ζητησες.
Προσοχη οι στηλες διαβαζονται οριζοντια.
Ελπιζω να σου κανει.!
Φιλικα Fulldeen.
Σου εβαλα και μια προσθηκη να βλεπεις με τι ποσοστο συμμετεχουν τα σημεια(1Χ2) στον καθε αγωνα.
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: Χρηστος στις Νοεμβρίου 23, 2020, 18:10:μμ
Χρηστο! εαν και δεν ξερω τελικως τη χρηση θα κανεις σου εφτιαξα ενα απλο ΦΙΛΤΡΟ στο excel  με αυτα που ζητησες.
Προσοχη οι στηλες διαβαζονται οριζοντια.
Ελπιζω να σου κανει.!
Φιλικα Fulldeen.
Σου εβαλα και μια προσθηκη να βλεπεις με τι ποσοστο συμμετεχουν τα σημεια(1Χ2) στον καθε αγωνα.

Θα το δουλεψω μεχρι να το εμπεδωσω,η χρηση καθε εργαλειου ειναι και πειραματισμος η και βοηθητικος πανω σε κατασκευστικο ,αν χρειαστω κατι συμπληρωμα ισως να προσθεσεις κατι.Παντως αν βγει κατι καλο σαν αποτελεσμα θα στο ανταποδωσω,εννοω αν πετυχω την κατασκευη που θα προκυψει.Κατι αλλο  επειδη ειχα το εντερπραιζ και δεν εχω το δισκακι να το ξαναφορτωσω εχω το OpenOffice 4.1.7 (el)  θα δουλεψει? γιατι καποια αρχεια εξελ τα δουλευει.
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: guest1933 στις Νοεμβρίου 23, 2020, 18:15:μμ
Οι τυποι που εχω βαλει δεν θα εχουν προβλημα νομιζω και στο open offce .Εαν δεις οτι κατι δεν δουλευει  και δε μπορεις να εχεις  MS excel τοτε κανε μια εγκατασταση το libreoffice ειναι δωρεαν και δεν θα εχεις θεμα.
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: Χρηστος στις Νοεμβρίου 23, 2020, 18:48:μμ
Οι τυποι που εχω βαλει δεν θα εχουν προβλημα νομιζω και στο open offce .Εαν δεις οτι κατι δεν δουλευει  και δε μπορεις να εχεις  MS excel τοτε κανε μια εγκατασταση το libreoffice ειναι δωρεαν και δεν θα εχεις θεμα.

Το ανοιξα με το παρακατω

1000 ευχαριστω !!!

Οι στηλες που εβαλες απο που ειναι?
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ στις Νοεμβρίου 23, 2020, 18:54:μμ
Μπορείς να μας εξηγείσης το σκεπτικό σού στο τι θέλεις να κάνεις?. ? Στο περίπου κάτι πιάνω..
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: guest1933 στις Νοεμβρίου 23, 2020, 19:01:μμ
Ειναι απο  ΠΡΟΠΟ αλλα μη τις δινεις βαση γιατι ηταν αρχικες με μηκος 7-8 δεν θυμαμαι και μετα εκανα ενα copy paste ισα ισα να συμπληρωσω 14αδα που ηθελες .Παντως δεν ειναι δυσκολο να τις βρεις εαν θελεις .
Παράθεση
Μπορείς να μας εξηγείσης το σκεπτικό σού στο τι θέλεις να κάνεις?. ? Στο περίπου κάτι πιάνω..
Ναι πες μας εαν θες
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: Χρηστος στις Νοεμβρίου 23, 2020, 19:13:μμ
Πρωτη σκεψη ειναι πανω σε πακετα στηλων να κραταω η  να επεξεργαζομαι  τις στηλες.
Το θελω και σαν διαλογη,και επεξεργασια μεταβλητων,και γενικα για ψαξιμο.

Τις στηλες πως τις σβηνω η πως προσθετω ενα αρχειο π.χ απο οπαπ?
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: guest1933 στις Νοεμβρίου 23, 2020, 19:28:μμ
Πρωτα βγαζεις τα οποια φιλτρα εχεις επιλεξει για να σου δειξει ολες τις στηλες.Επιλεγεις απο Α3:N1003 πατας DELETE
Οι στηλες σου τωρα εχουν φυγει.
Αφου εχεις κανει αντιγραφη ενα καινουργιο αρχειο στηλων (απο οπουδηποτε)κοιτα πρωτα απο ολα εαν ειναι σε οριζοντια διαταξη οπως του αρχειου.Εαν
οχι κανεις επικολληση στο φυλλο2 αλλα με transpose  να σου γυρισει δηλ τις στηλες οριζοντια.
Πολυ μεγαλη ΠΡΟΣΟΧΗ μονο στο ποσες στηλες θα βαλεις μεσα.Το αρχειο που σου εδωσα <βλεπει> 1000 στηλες ,εαν θελεις περισσοτερες θα πρεπει να αλλαξεις το range στους ΤΥΠΟΥΣ
ΑΥΤΑ και καλη συνεχεια
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ στις Νοεμβρίου 23, 2020, 19:35:μμ
Κάτι ανάλογο είχα σκεφτεί στο παρελθόν...  Σέ μία ανάπτυξη εάν γ παράδειγμα 100 στήλες 15αδες από κάτω να μου εμφανίζει πόσους 1 έχει στην κάθε στήλη και αυτούς τούς αγώνες με 1 να μου τούς συγκεντρώνει κάι αυτές θα είναι οι στήλες πού θα έπαιζα.. Κάι από 15 έπεφτα στις 5αδα 6αδα 7αδα..
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: guest1933 στις Νοεμβρίου 23, 2020, 19:40:μμ
Νομιζω ΔΗΜΟΚΡΙΤΕ πως μπορει να κανει το αρχειο την χρηση που θελεις.Για εκτυπωση μετα νομιζω εχεις τον τροπο σωστα?
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: Χρηστος στις Νοεμβρίου 23, 2020, 19:56:μμ
Πρωτα βγαζεις τα οποια φιλτρα εχεις επιλεξει για να σου δειξει ολες τις στηλες.Επιλεγεις απο Α3:N1003 πατας DELETE
Οι στηλες σου τωρα εχουν φυγει.
Αφου εχεις κανει αντιγραφη ενα καινουργιο αρχειο στηλων (απο οπουδηποτε)κοιτα πρωτα απο ολα εαν ειναι σε οριζοντια διαταξη οπως του αρχειου.Εαν
οχι κανεις επικολληση στο φυλλο2 αλλα με transpose  να σου γυρισει δηλ τις στηλες οριζοντια.
Πολυ μεγαλη ΠΡΟΣΟΧΗ μονο στο ποσες στηλες θα βαλεις μεσα.Το αρχειο που σου εδωσα <βλεπει> 1000 στηλες ,εαν θελεις περισσοτερες θα πρεπει να αλλαξεις το range στους ΤΥΠΟΥΣ
ΑΥΤΑ και καλη συνεχεια
το μηκος στηλης αλλαζει αυτοματα π.χ αν θελω 15αδα  η 10αδα η πρεπει να φτιαχτει?
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: guest1933 στις Νοεμβρίου 23, 2020, 20:00:μμ
Πρεπει να φτιαχτει! Το δυσκολο δεν ειναι   στα βασικα(1Χ2) αλλα στα συμμετρικα και στις εναλλαγες καθως αλλαζει το μηκος.
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ στις Νοεμβρίου 23, 2020, 20:04:μμ
Νομιζω ΔΗΜΟΚΡΙΤΕ πως μπορει να κανει το αρχειο την χρηση που θελεις.Για εκτυπωση μετα νομιζω εχεις τον τροπο σωστα?

Ναι μπορώ να προσάρμοσω ότι σύστημα θέλετε κάι όπως το θέλετε κάι να προσθέσω και περισσότερες επιλογές από 442 πού είναι τώρα αρκεί να έχω υπόδειξη πως συμπληρώνετε...
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: guest1933 στις Νοεμβρίου 23, 2020, 20:30:μμ
ΟΚ! Καταλαβα.
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ στις Νοεμβρίου 27, 2020, 17:51:μμ
Χρηστο! εαν και δεν ξερω τελικως τη χρηση θα κανεις σου εφτιαξα ενα απλο ΦΙΛΤΡΟ στο excel  με αυτα που ζητησες.
Προσοχη οι στηλες διαβαζονται οριζοντια.
Ελπιζω να σου κανει.!
Φιλικα Fulldeen.
Σου εβαλα και μια προσθηκη να βλεπεις με τι ποσοστο συμμετεχουν τα σημεια(1Χ2) στον καθε αγωνα.

Λοιπόν.. Έχω μία ιδέα κάι προσπαθώ να την υλοποιήσω επάνω στο αρχείο πού ανέβασες αλλά σε κάθετη μορφη.. Ίσος να χρειαστώ κάποια στιγμή την βοήθεια σου fulldeen..

Αρχικό πλάνο σχεδίου κάι σκοπού είναι:

Να βγάζω στατιστικά τού συστήματος πού θα μάς δεινή ξεκάθαρη εικόνα οπότε να κοντρολαρω πού θα κουμπωνω τής προβλέψεις πού θα επιλέγω..
ΤΙ θέλω να πω.. Να περνώ μια ανάπτυξη κάι να την κάνω επικόλληση στο αρχείο κάι αυτόματα να μάς δείχνει τις οριζόντιες συχνότητες για κάθε σημείο, τής κάθετες συχνότητες για κάθε σημείο, αλλά κ στο γενικό σύνολο..  Συμμετρίες από 2αδα έως 15αδα, εναλλαγές από 2αδα έως 15αδα... Στην επικόλληση θα αναγνωρίζει 1,Χ,2,1Χ,Χ2,12,U,O,G,NG. Μεχρη 10 σημεία... Κάι ότι άλλο μπορούμε να προσθέσουμε πού θα μας είναι χρήσιμο... Αυτό θα γίνεται στο πρώτο φίλο εργασίας...

Στο δεύτερο φίλλο εργασίας θα είναι αντίστοιχο με τού πρώτου αλλά με αριθμούς, όπου θα μάς δειχνη κ εκεί συχνότητες εμφάνισης αριθμού οριζόντια, κάθετα, και στο γενικό σύνολο πόσες φορές εμφανίζετε ο κάθε αριθμός σε όλη την ανάπτυξη του σύστηματος.. . Ετση θα έχουμε μια πολύ ξεκάθαρη εικόνα τής ανάπτυξής..

Όλο αυτό το έχω σχεδόν ολοκληρώσει πλην της συμμετρίες κάι τής εναλλαγές  πού με παιδευουν λυγο διότι θέλω από 2αδα έως 15αδα...

Δεν ξέρω εάν καταλάβενεις τι θέλω να φτιάξω...
Απλά προσπαθώ να έχω ξεκάθαρη εικόνα από όλες τής πλευρές με λίγα κλικ!..

Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: guest1933 στις Νοεμβρίου 27, 2020, 18:35:μμ
Καλησπερα ΔΗΜΟΚΡΙΤΕ.
Ασε με να το κοιταξω λιγο και ισως κατι γινει με (ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΑ-ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ).
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: guest1933 στις Νοεμβρίου 27, 2020, 19:57:μμ
ΔΗΜΟΚΡΙΤΕ ριξε μια ματια στο αρχειο.Καναμε τιποτα?
Ανοιγει σε MS EXCEL και εννοειται οτι εχεις της μακροεντολες διαθεσιμες(ενεργοποιημενες).ΚΑΡΤΕΛΑ-ΠΡΟΓΓΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ.
ΤΟ Λ ειναι Λουκια.
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: guest1933 στις Νοεμβρίου 27, 2020, 20:58:μμ
Ο fulldeen_1 μας τελειωσε.Γιωργος! παρακαλω.
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: Χρηστος στις Νοεμβρίου 27, 2020, 21:29:μμ
Ο fulldeen_1 μας τελειωσε.Γιωργος! παρακαλω.
Λουκια τι ακριβως ειναι?
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: guest1933 στις Νοεμβρίου 27, 2020, 21:31:μμ
Η εμφανιση >=2 ιδιων σημειων στη στηλη.
Εστω   11ΧΧΧΧ11111ΧΧ21Χ2Χ1  -----> Εχουμε 4 Λουκια
            11
                χχχχ
                        11111
                                  χχ.
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ στις Νοεμβρίου 27, 2020, 23:00:μμ
Γεώργιε πολύ καλό!.. Καπος άλιος το έχω στο μιαλο μού...   Ποιο  πολύ ανάλυση!!! Ακόμα κ στο χρώμα.. Π. Χ. Μαύρο σε άσπρο φόντο θέλη ψάξιμο... Άσπρο σε μαύρο φόντο διακρίνετε εύκολα..  Καταλάβενεις τι εννοώ... Να διακρίνετε εύκολα στο μάτι κ γειά αποφυγή λαθον.. Όταν θα τοποθετούμε την ανάπτυξη επάνω αδιάφορα τι σύστημα θα
είναι από 2αδα η 15αδα θα έχει συγκεκριμένα κξελιά που θα μας λέει εναλλαγές 2αδας..εναλαγες 3αδας.. Εναλαγες 4αδα..εναλαγες 5αδας... Έως 15..  Συμετριες το είδιο.. Συμετριες 2αδας.. Συμετριες 3αδα.. Συμετριες 4αδας.. Συμετριες 5αδας..   Το είδιο κάι στα όμοια η Λουκία...  Από κατο θα έχουμε τα σύνολα και με μορφοποίησεις πράσινο κόκκινο κίτρινο με βάση τα σύνολα να πέφτει το μάτι απευθείας.. Με το πού θα επικολλούμε την ανάπτυξη θα έχουμε κ πινακάκια στατιστικής συστήματος!.. Το οποίο το δουλεύω.. Αύριο το απόγευμα θα ανεβάσω το αρχείο πού δουλεύω..
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: guest1933 στις Νοεμβρίου 27, 2020, 23:07:μμ
Προσπαθησα να καλυψω αυτο που ηταν λιγο δυσκολο(εναλλαγες,Συμμετρικα) σε διαφορα μηκη στηλων.
Αυτο νομιζω το πετυχαμε.Τωρα μπορεις σιγουρα να το προσαρμοσεις στις δικες σου αναγκες.
Δεν ειμαι προγραμματιστης και σιγουρα δεν λεω οτι κανω κατι ,απλα απο αυτο που μπορω και πετυχαινω με κοπο θελω να το μοιραζομαι.
Ελπιζω στο τελος να κανεις κατι ομορφο και προπαντως ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ που θα το μοιραστεις μαζι μας
Φιλικα Γιώργος!
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ στις Νοεμβρίου 27, 2020, 23:17:μμ
Προσπαθησα να καλυψω αυτο που ηταν λιγο δυσκολο(εναλλαγες,Συμμετρικα) σε διαφορα μηκη στηλων.
Αυτο νομιζω το πετυχαμε.Τωρα μπορεις σιγουρα να το προσαρμοσεις στις δικες σου αναγκες.
Δεν ειμαι προγραμματιστης και σιγουρα δεν λεω οτι κανω κατι ,απλα απο αυτο που μπορω και πετυχαινω με κοπο θελω να το μοιραζομαι.
Ελπιζω στο τελος να κανεις κατι ομορφο και προπαντως ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ που θα το μοιραστεις μαζι μας
Φιλικα Γιώργος!

Την ιδέα την πήρα από αυτό που πρότεινε ο Χρήστος.. 
Εσύ έδωσες την τροφή..
Και εγώ τώρα θα την μασησω... 

Ότι φτιάχνω κάι ότι σκέφτομαι το ανεβάζω για τον λόγο που προανέφερα!.. Θα το δει κάποιος άλλος θα το πάει λυγο παραπέρα.. Αλός θα προτείνει κάτι άλλος θα σκεφτη κάτι... Και ίσος ετση κάποια στιγμή να λυθη ο γρίφος!.
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ στις Νοεμβρίου 28, 2020, 21:13:μμ
Προσπαθησα να καλυψω αυτο που ηταν λιγο δυσκολο(εναλλαγες,Συμμετρικα) σε διαφορα μηκη στηλων.
Αυτο νομιζω το πετυχαμε.Τωρα μπορεις σιγουρα να το προσαρμοσεις στις δικες σου αναγκες.
Δεν ειμαι προγραμματιστης και σιγουρα δεν λεω οτι κανω κατι ,απλα απο αυτο που μπορω και πετυχαινω με κοπο θελω να το μοιραζομαι.
Ελπιζω στο τελος να κανεις κατι ομορφο και προπαντως ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ που θα το μοιραστεις μαζι μας
Φιλικα Γιώργος!

Γεώργιε δες γ να κατάλαβης τι εννοώ... Στο φίλλο αριθμοί είναι έτοιμο.. Περνάς την ανάπτυξη των αγώνων στα μαύρα τετραγωνάκια και σου βγάζει αυτόματα τα στατιστικά οριζόντια, κάθετα και στο γενικό σύνολο πόσες φορές εμφανίζετε ο κάθε αγώνας μέσα στην ανάπτυξη του συστήματος.... Αναγνωρίζει αριθμούς από το 1 έως 150..

Στο φίλλο σημεία είναι το μανίκι ..
Θέλη προσεκτική δουλειά κ μετά δοκιμές..
Έχω πάρει τις στήλες της δικές και από οριζόντιες και της έχω κάνει κάθετες στο πρόχειρο με αντιμεταθεση... Και από εκεί αντιγραφή κ επικόλληση τιμών στο φιλλο σημεία και αυτόματα αναγνωρίζει εάν είναι 1,X,2,1X,X2,12,U,O,G,NG και μας δίνει τα στατιστικά εμφάνισης οριζόντια, κάθετα και γενικό σύνολο...  Μεχρη και την 60 στήλη έχω πέραση τής μορφοποίησης σύνολα εικόνων.. Αυτό πρεπη να γεινη ανά 3αδα και ανά 2αδα κάθετα γειά να έχουμε σωστά αποτελέσματα και όχι μονομιάς επικόλληση...

Όμοια η Λουκία δεν χρειάζεται να βάλουμε εκτός εάν κρίνεις ότι πρεπη να μπει διότι με της συχνότητες κάθετα το βλέπεις...

Λοιπόν όταν θα επικολλούμε ένα σύστημα θα επιλέγουμε το μικος στήλης π. Χ. 10δες... Θα επιλέγουμε στην δεύτερη ενότητα που είναι οι συμμετρίες 10δες χροματος πορτοκαλί κάι στην κάθε στήλη θα μας λέει πόσες συμετριες έχει...  Το είδιο θα γεινη και στης εναλαγες χροματος γαλάζιο... Σε αυτά θέλη προσοχή στις συναρτήσεις πού θα είναι στα κρυμμένα κελιά από κάτω διότι για κάθε μικος στήλης θέλη κ ξεχωριστό πίνακα... Κάι όλα αυτά με βάση τη θα έχει στις τρεις αυτές ενότητες θα έχουμε τα στατιστικά που θέλουμε...  στο περίπου έχω σκεφτεί τον τρόπο όπως το έκανες κ εσύ...



https://www.mediafire.com/file/oe72hi5usa9gm4k/%25CE%25A3%25CE%25A5%25CE%25A7%25CE%259D%25CE%259F%25CE%25A4%25CE%2597%25CE%25A4%25CE%2595%25CE%25A3.xlsx/file
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ στις Νοεμβρίου 29, 2020, 18:32:μμ
Επίσης ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω στις εναλλαγες κάι στα συμετρικα είναι όταν π. Χ. 1.1.1. το πρώτο και το τρίτο είναι συμμετρικό.. Εάν είναι 1.1.1Χ. Είναι πάλη συμμετρικό αλλά δεν ξέρω πως να το φτιάξω.. 
Τίτλος: Απ: Συστημα Στοιχηματος με ορους!Μονο η ....αρχη;
Αποστολή από: guest1933 στις Νοεμβρίου 29, 2020, 18:48:μμ
Στο αρχει που ανεβαζω οι εναλλαγες  και τα συμμετρικα και με (u,o,g,ng,1x,x2.....κτλπ )τα βλεπει κανονικα και τα μετραει σωστα.
Στο φυλλο 2 εχω προσθεσει κατι βελακια πανω απο καθε αγωνα που αν τα πατησεις μειωνει την Ναδα.
Με το RESET σου ξαναβαζει τις αρχικες σου στειλες.
Κατι αλλο που ανεφερες για τα μετρηματα.Αν πας στο φυλλο3 οι τελικες σου στηλες εχουν κρατημενα τα φιλτρα οποτε μπορεις να παρεις απο εκει τα στατιστικα που θελεις.
Και για να γελασουμε λιγο (Αυτο το ΜΑΥΡΟ φοντο αδελφε με πεθαινει,δεν μπορω να δω τιποτα(δικο μου αυτο ετσι?)).