BetSite
ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ => Γενικά για το στοίχημα => Μήνυμα ξεκίνησε από: charam στις Ιανουαρίου 16, 2016, 22:26:μμ
-
O ορισμος της απατης και της κοροιδιας ειναι το STOIXIMAN.
Το να παρει με χαρακτιριστικη ανεση μεσα σε 2,5 μηνες γυρω στις 15000 ευρω, ειναι οκ γι αυτους και μαλιστα πολυ ευκολο. με συνοπτικες διαδικασιες.
Μολις ομως υποχρεωθουν να πληρωσουν καποιο σχετικα σεβαστο ποσο ξεκινανε ολα τα προβληματα.
Οσο καιρο τους διναμε τα ωραια λεφτα μας ηταν οκ.
Στην δικη μας περιπτωση, Παιζουμε ενα δελτιο με 6 αγωνες ΝΒΑ. 150ευρω με αποδοση 7050. Με το που ξεκινησαν τα παιχνιδια, μες τη νυχτα, πηγαιναν απο την πρωτη στιγμη τοσο δυνατα οι ομαδες, που και ο ποιο ασχετος θα καταλαβαινε απο το πρωτο ημιχρονο οτι το στοιχημα θα εβγαινε. ηταν και τα 6 παιχνιδια οβερ στο τελικο αποτελεσμα.
Εκει λοιπον που περιμεναμε να δωσουν το cash out, οπως ηταν υποχρεωμενοι να κανουν, γιατι αυτο ακριβως διαφημιζουν και ενημερωτικα, τα παιχνιδια αυτα, δεν υποκυπταν σε καποιο περιορισμο, οι κυριοι της STOIXIMAN, αρνουνται να δωσουν το cash out, ως οφειλαν μεχρι που το ενα παιχνιδι βγηκε εκτος για ενα καλαθι.
Εμεις ομως, ειχαμε παιξει αυτο το στοιχημα πονταροντας στη δυνατοτητα να κανουμε cash out.
Μετα απο παρα πολλες επικοινωνιες που ειχα μαζι τους, ο καθενας μου ελεγε αλλα νταλλων.
Κανενας δεν ελεγε το ιδιο με τον προηγουμενο και ολοι ελεγαν, οπως εχεις ηδη ενημερωθει και ποτε κανενας δεν μ'ενημερωνε, γιατι απλουστατα, δεν ειχαν καποιο επιχειρημα να δικαιολογησουν την απατη τους.
Εχω ηδη μιλησει με το δικηγορο μου κα θα καταθεσουμε αμεσα αγωγη για απατη και παραπλανηση, ειδικα μεσα απο το διαφημιστικο σποτακι τους.
Η αγωγη θα κοινοποιηθει σε ολα τα μεσα μαζικης ενημερωσης, για να μαθει ο κοσμος οτι αυτοι ειναι εδω μονο για να παιρνουν κι οχι για να δινουν.
Ειναι ψευτες και απατεωνες και θα κανω οτιδηποτε περναει απ το χερι μου για να δικαιωθω. Και μαζι με μενα και ολοι αυτοι οι ανθρωποι που ειχαν την ατυχια να ειναι καποια στιγμη τυχεροι και να κερδισουν καποιο σχετικα μεγαλο ποσο απο την STOIXIMAN και να μην τους το δινουν.