Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Βοήθεια για σύστημα  (Αναγνώστηκε 5217 φορές)

Thomas

• Newbie
  • *
Βοήθεια για σύστημα
« στις: Αυγούστου 08, 2019, 14:43:μμ »
Καλησπέρα θα ήθελα τη βοήθεια σας σε ένα τρόπο παιξίματος που έχω σκεφθεί αλλά είναι πολύ δύσκολο να κάτσω να τα βγάλω τις στήλες για να τις παίξω. Σκέφτηκα την δημιουργία δελτίων με αγώνες από 7 ως 15 όπου θα επιλέγονται διπλές ευκαιρίες σε μεγάλες τιμές και ο όρος που θα κόβει τις στήλες θα είναι τα συνεχόμενα Χ όπως γράφω παρακάτω:

15αδα - όχι 10 συνεχόμενα Χ
14άδα - όχι 10 συνεχόμενα Χ
13άδα - όχι 9 συνεχόμενα Χ
12άδα - όχι 9 συνεχόμενα Χ
11άδα - όχι 8 συνεχόμενα Χ
10άδα - όχι 8 συνεχόμενα Χ
9άδα - όχι 7 συνεχόμενα Χ
8άδα - όχι 7 συνεχόμενα Χ
7άδα - όχι 6 συνεχόμενα Χ

Πως μπορώ να ζητήσω από το ανδρομέδα να μου βγάζει τις στήλες ή υπάρχει μήπως κάποιο κατασκευαστικό που να μπορεί να δεχθεί τους όρους που θέτω και να μου βγάζει τις στήλες; Προχθές που είχε Αγγλία έπαιξα 14 διπλές ευκαιρίες και έπιασα τις 12. Οι δύο που μου έσπασαν ήταν αυτές που δεν μου άρεσαν ο ΑΠΟΕΛ και η Μπασακσεχίρ. Στη 12άδα μου πάνω είχα πετύχει 6 Χ τα οποία αν μπορούσα να τα έπαιζα Χ και τα υπόλοιπα ματς έβγαζαν πχ 5 διπλές ευκαιρίες και έναν άσσο θα με πλήρωναν πολύ περισσότερα απ' ότι θα με πλήρωνε τα 5 ευρώ που είχα παίξει σε ένα παρολί ξερών ΔΕ. Αλλά δεν μπορώ να δημιουργήσω τις στήλες. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αν μπορώ να το κάνω στο ανδρομέδα ή αν μπορεί να ανεβάσει εκείνος τις στήλες των συστημάτων που θέτω;

Σας ευχαριστώ πολύ
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 08, 2019, 14:44:μμ από Thomas »

ΦΙΛΛΑΣ

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ (ΠΕΡΝΑ-ΠΕΡΝΑ) Η ΜΕΛΙΣΣΑ...!!!
Απ: Βοήθεια για σύστημα
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 08, 2019, 19:52:μμ »
ΕΙΝΑΙ 65 ΣΤΗΛΕΣ ΓΙΑ 15ΑΔΑ ΜΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΩΝ (Χ)…

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ (ΜΙΚΤΟ)...ΔΗΛΑΔΗ...ΟΠΟΥ (1) ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ Χ...ΟΠΟΥ ΔΙΠΛΗ ΕΙΝΑΙ Δ.Ε.

7 ΕΩΣ 15 ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΣΤΗΛΕΣ...!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 08, 2019, 23:03:μμ από ΦΙΛΛΑΣ »
ΦΙΛΛΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.

Thomas

• Newbie
  • *
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 18, 2019, 05:43:πμ »
Να σου κάνω μία ερώτηση; Αν στο σύστημα που παραθέτω βγάλεις από 3 χ και άνω σύνεχομενα αντί για δύο (τα δύο είναι λίγο ρίσκο) πόσο πολύ ανεβαίνουν οι στήλες. Αν είναι ταλαιπωρία να τις υπολογίσεις μην το κάνεις.

Τα σέβη μου γιατί έχεις εδώ μέσα κάτι διαμάντια....

https://www.betsite.gr/forum/index.php?topic=2170.0

kelvin

• Newbie
  • *
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 23, 2019, 12:06:μμ »
7 απο 15 πάει πάρα πολύ νομίζω