Καλημέρα.Με αφορμή φίλοι μου την πολύ καλή προσφορά του φίλου javistas σε σχέσημε τα κουπόνια, σας ετοίμασα ένα αρχείο excel αυτοματοποιημένο για την εισαγωγή του κουπονιού.***Θα ήθελα φίλε μου javistas εάν είναι εφικτό να σώζεις το αρχείο κάθε φορά ως εξήςKouponi_Soccer_Last.csv ****Την ημερομηνία βάλτην στην περιγραφή όταν ανεβάζεις το αρχείο.ΟΔΗΓΙΕΣ:1) Στην επιφάνεια εργασίας δημιουργήστε έναν φάκελο με όνομα Kouponia2)Εκεί θα κατεβάζετε το αρχείο Kouponi_Soccer_Last.csv κάθε φορά που οφίλος javistas ανεβάζει ,αφού παντα διαγράφετε το προηγούμενο.3)Για μία φορά και μόνο ανοίξτε την καρτέλα προγραμματιστής του excel -->visual basic -->module 1εδώ ανάμεσα απο τις \ \ θα δώσετε το ΔΙΚΟ ΣΑΣ ονομα ΧΡΗΣΤΗ του υπολογιστή σας 4)πατήστε Save και είστε έτοιμοι.5)Έχω βάλει και την δυνατότητα να ταξινομείται το κουπόνι με βάση (κωδικό ή Διοργάνωση ήημερομηνία ή 1 ή Χ ή 2)
Έκανα καποιες μικρο αλλαγές στο Excelaki ωστε όταν κάνετε εισαγωγή .csv να μην ψάχνει προκαθορισμένα path & ονοματα...απλώς θα βγαίνει το παράθυρο και θα σας ρωτάει ποιο .csv θέλετε να κάνετε εισαγωγή....αν είναι τα .csv στον ίδιο φάκελο που είναι το Excel θα τα βρίσκεται πιο εύκολαΕπίσης έκανα τις ταξινομήσεις 1Χ2/Ημερ. δυναμικές...πατώντας αλλάζει απο αύξουσα σε φθίνουσα