Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ UNDER/OVER ...ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ?  (Αναγνώστηκε 10166 φορές)

geoko

• Επισκέπτης
ΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΩ UNDER / OVER ?

Όταν προτιμάμε  μονούς αγώνες  του U / O  ... το ένα από τα δύο θα βγει σωστό άρα η πιθανότητα να νικήσουμε είναι  1/2 = 50,00% .

Πόσο σίγουροι όμως είστε ότι αυτό που λένε τα μαθηματικά ... τίποτε δεν μπορεί να το αλλάξει στην πράξη?

....Κι όμως το αλλάζει .. ο Οπαπ ....με τις χαμηλές αποδόσεις !!!

Να πως γίνεται ...

Αν υποθέσουμε ότι στοιχηματίσουμε U/O 10 φορές,
 με 1 ευρώ σε κάθε στοίχημα...
και έστω ..οι μισές προβλέψεις μας είναι σωστές και οι μισές λάθος ...δηλαδή έχουμε επιτυχίες  50%,
με ποια απόδοση πρέπει να παίζουμε κάθε φορά για να κερδίσουμε ?

Απάντηση
Το ποσό που θα δώσω είναι:  (10 φορές που στοιχημάτισα) επι 1ευρώ
To ποσό που θα κερδίσω είναι: (5φορές κερδίζω) επι (την απόδοση του αγώνα) 

Δημιουργείται μια εξίσωση που έχει άγνωστο το Α δηλ την χαμηλότερη απόδοση που πρέπει να παίζω ώστε το κέρδος μου να είναι μηδέν:

(5 Χ Α) - (10 Χ 1 ) = 0 κέρδος  => 

θα λύσουμε ως προς Α... θα έχουμε

=> Α=(10Χ1) / 5= 2,0 ....   δηλ με ελάχιστη απόδοση 2.0 ... το κέρδος  μου είναι  μηδέν !!! .

Να γιατί  ο Οπαπ στην πράξη .. δεν  δίνει  απόδοση  μεγαλύτερη του 2.0  !!!

... Στην πράξη  ο Οπαπ  σε πάει να στοιχηματίσεις με U/O=1,7  ..... 

δηλ κάθε στοίχημα θα μου κοστίζει 1ευρώ .. και όταν κερδίζω θα έχω είσπραξη 1,7

Αρα στα 10 στοιχήματα για να ειμαι κερδισμένος πρέπει να κερδίζω πάνω από  6 στις 10 φορές... και τότε θα έχω κέρδος:

( 6νίκες x 1,7) - (10 x 1) = 10,2 -10= 0,2  ευρώ κέρδος !!!  ....δηλ πάμε να πάρουμε ψίχουλα ....παίζοντας 10 στοιχήματα  !!!

δηλ πρέπει με την απόδοση 1,7  να έχω πιθανότητα επιτυχίας πάνω από 60% !!!   

Είναι ποτέ δυνατό να σου λένε τα μαθηματικά 50% και εσύ να κάνεις προβλέψεις πάνω από 60% ... ?

Αρα στα 10 στοιχήματα U / O ...για να κερδίσεις ψίχουλα !! ... πρέπει να είσαι ο σούπερ-σούπερ τυχερός....

Ακόμα πιστεύεις ..ότι οι πιθανότητες ...είναι 50%  ???

geoko

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 16, 2016, 16:50:μμ από geoko »

geoko

• Επισκέπτης
Απ: ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ UNDER/OVER ...ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ?
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 16, 2016, 16:42:μμ »

Πως μπορούν οι παίκτες να εκμεταλλευτούν τα Under / Over ?

Αν κάνουμε το λάθος να ποντάρουμε με U/O σε δύο αγώνες  ή σε τρεις αγώνες ...ισχύουν τα ίδια θλιβερά ποσοστά
με αυτά που συμβαίνουν στους μονούς αγώνες   ... και μας πάνε στον κουβά.

Η μόνη χρησιμότητα των U/O ... (εκτός από το να τα πετάξουμε εμείς στον κουβά !!!) ...

είναι σε συστήματα π.χ  όπως το σύστημα του doctor, (το οποίο έχει γίνει και σε excel)

10 αγώνες  με  8 διπλές & 2 στάνταρ για  10 άδες  σε  10 στήλες(9+1)

101   1   X   
102   1   X   
103   1   X   
104   1   X   
105   1   X   
106   1   X   
107   1   X   
108   1   X   
109   2      στανταρ
110   2      στανταρ

όπου αντί για 1,2,Χ στα στάνταρ ... βάζουμε U/O η G/NG  ...

Το σύστημα έχει κόστος 2,5 ευρώ ..τέλειο για δύο φιλαράκια να το ρίχνουν κάθε μέρα ...με 1,25 ευρώ έκαστος...
και θα δώσει από τα λεφτά σας ....μέχρι 6.000 ευρώ ...

ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ... !!

geoko
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 14, 2016, 19:45:μμ από geoko »

geoko

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 17, 2016, 10:37:πμ »

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΤΟΛΜΗΡΑ ΜΕ UNDER/OVER ?

ΒΕΒΑΙΑ...χρειάζεται όμως

ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ BETSITE...
 ΔΗΛ.  Ρισκάρουμε λίγα για πολλά...ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ . 

για παράδειγμα  δείτε τι εννοώ σε ένα δελτίο με 10 αγωνες ...
το οποίο το αλίευσα από το google μόνο και μόνο για να δείτε ότι ...ΓΙΝΕΤΑΙ ...!!!

(Εδώ ο παίκτης έκανε ένα λάθος , πόνταρε σε λίγα κέρδη...διότι μέσα του βαθιά πίστευε...ότι θα κερδίζει συνέχεια....αυτό όμως δεν γίνεται διότι δυστυχώς με πολλούς αγώνες έχουμε τις πιθανότητες των μαθηματικών εναντίων μας....
..γι αυτό παίζουμε για πάρα πολλά ...τόσα όσα θα θέλαμε για να φτιαχτούμε ...!!!)

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 14, 2016, 19:45:μμ από geoko »

geoko

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 14, 2016, 14:01:μμ »
ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ UNDER3,5/OVER3,5  ?

Συνήθως τα U3,5 σπάνια να ξεπερνούν την απόδοση 2,00  ενώ τα Ο3,5 κυμαίνονται από το 1,5 έως το 4,5

Εδώ βλέπουμε, μεγαλύτερες αποδόσεις του 2,0 ... στα Over 3,5 ...
και μπορούν να προσπαθήσουν κάποιοι παίκτες να τα ψαρέψουν .... λογικά σκεπτόμενοι αφού ένα στα δύο κερδίζει
....άρα παίζω με 50% πιθανότητα (θεωρητικά)

...Αυτά τα O3,5 ...έχουν όμως απόδοση 50% στην πράξη ? ....Τι λέτε εσείς?

Να τι έχω βρει εγώ.

Ο μέσος όρος όλων των O3,5 που έρχονται στην πράξη είναι  μόλις 25% !!!!  ....   (εννοείται ότι αυτό σημαίνει... 75% υπέρ ΟΠΑΠ).

Σας δίνω πιο κάτω για να το απολαύσετε αναλυτικότερα  μόνοι σας :

1. ένα πίνακα τιμών των αποδόσεων των O3,5  ... με το ποσοστό που ήρθαν στην πράξη !!! ...που καλύπτει τα έτη 2014-2015-2016

2. μια γραφική αποτύπωση των τιμών των αποδόσεων των O3,5  ... με το ποσοστό που ήρθαν στην πράξη !!! ...για τα έτη 2014-2015-2016
     Στο γράφημα θα δείτε ποιες αποδόσεις πλεονεκτούν σε σχέση με τις διπλανές τους !!!

(Αν πάτε να βρείτε προβλέψεις ... κοιτάζοντας τις αποδόσεις ... να μάθετε πριν τι αλλαγές έκανε ο ΟΠΑΠ ...διότι άλλες αποδόσεις σου δίνει στο φυλλάδιο ο ΟΠΑΠ ,
     με άλλες θα  παίξεις ....όταν θα μελετάς τους αγώνες .... και τέλος ...αν πας να τσεκάρεις τα αποτέλεσματα θα δεις άλλες αποδόσεις ...
     (έτσι αποδεκατίζει ο ΟΠΑΠ την στατιστική ....τυχαίο?)

Y.Γ τα πράγματα δεν είναι τόσο μαύρα ...αν οι προβλέψεις μας δεν είναι τυχαίες ...

Ο Ναπολέων είχε πει:  " Η νίκη αγαπά την προετοιμασία " δηλ όταν χάνω φταίω εγώ...γιατί έπρεπε να το έχω ψάξει ...

geoko

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 14, 2016, 20:14:μμ από geoko »