Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Eρώτηση  (Αναγνώστηκε 5002 φορές)

Thomas

• Newbie
  • *
Eρώτηση
« στις: Φεβρουαρίου 28, 2018, 12:19:μμ »
Καλημέρα και καλώς σας βρίσκω. Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ στο ανδρομέδα να θέσω το εξής πρόβλημα και να μου βγάλει τις στήλες: 8 αγώνες με δύο στάνταρ και στα εναπομείναντα 6 διπλές παραλλαγές εκ τών οποίω από τα 6 1Χ να ζητάω από 0 μέχρι 2 Χ.

BETSAITER

• Jr. Member
  • **
Απ: Eρώτηση
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 28, 2018, 13:30:μμ »
Kαλημερα . Για να τρεχει το Ανδρομεδα  πρεπει να πας πανω αριστερα και να πατησεις πρωτα  νεο  αρχειο . Μετα θα τα βρεις ολα τα επομενα. Μονο ετσι ξεκιναει να δουλευη.

Thomas

• Newbie
  • *
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 28, 2018, 14:20:μμ »
Λοιπόν ανοίγω το πρόγραμμα κάνω κλικ στο νέο σύστημα, επιλέγω μία 8άδα αγώνων και μαρκάρω τους άσσους και τα χ που θέλω. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω πως μπορώ να θέσω για παράδειγμα τα δύο πρώτα σημεία στάνταρ και τα υπόλοιπα 6 που απομένουν να είναι μεταξύ 1 και χ για να δω πόσες είναι οι στήλες και ποιες αναλυτικά μία μία ώστε να τις αντιγράψω στους αγώνες που θέλω. Αν καταφέρω να καταλάβω πως επιτυγχάνεται αυτό, μετά θα μπορώ να δημιουργώ ότι σύστημα θέλω.

BETSAITER

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 01, 2018, 04:12:πμ »
ΑΦΟΥ ΒΑΛΕΙΣ 8 ΔΙΠΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ 2  ΣΤΑΝΤΑΡ ,  ΤΑ  2 ΣΤΑΝΤΑΡ  ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ . ΠΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΗΜΕΙΩΝ.  ΤΩΡΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ  Χ   ΚΑΙ  ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑΣ  ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ  0-1-2  ΚΑΙ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΕΛΟΣ ΤΟ ΔΕΞΙ  ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΡΙΑ ΟΜΙΛΟΥ  1  ΕΩΣ 1 . ΜΕΤΑ ΠΑΝΩ ΠΑΤΑΣ ΤΟ  V  ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΣ ΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ. ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ. ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ  ΚΑΙ  ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ  ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ. ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ  ΕΤΟΙΜΟΣ.ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΗΛΕΣ  ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΜΑ ΣΤΗΛΩΝ.

Thomas

• Newbie
  • *
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 02, 2018, 01:51:πμ »
Ευχαριστώ πάρα πολύ καλό μήνα και καλά κέρδη!