Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ  (Αναγνώστηκε 15373 φορές)

THEO-007

• Hero Member
Απ: ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 02, 2022, 18:45:μμ »
Και φυσικά πετάχτηκε παλι σαν την πούτσα ο τουρκοσπορος κολλητός. Ξέρεις και που μένει. Αλλά τι λέω. Το γιουσουφακι του δεν εισαι. Σιγά μην δεν ηξερες. Ποσά σε πλήρωσε ο πασσάς ρε γιουσουφακι. Ξεφτιλισου λίγο ακόμη. Κουνα τον πισινουλι σου. Καλά το πας το γράμμα...............χαχαχαχαχαχαχα

Φιλέ Σωτήρη για να μαθαίνεις τους ρουφιανους του infobeto και τους υποτακτικούς των τούρκων. Αυτά τα σκουλήκια έσφαζε καποτε και ο γέρος του Μωριά. Όσο για το infobeto αναδεικνυετε στον μεγαλυτερο Κούβα της Ελλάδας. Έχουν ατέλειωτα γέλιο εκεί μεσα. Έχουν τον τούρκο εκεί να γυαλιζει τα απατά βαρέλια τους. Άλλοιμονο στα κοροϊδά που ασχολούνται με αυτους. Για να δεις απο που βγαίνουν όχι τιπστερς αλλά σκουλίκια...........χαχαχαχαχα
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 02, 2022, 19:14:μμ από THEO-007 »

thinkbfrybet

• Newbie
  • *
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 02, 2022, 19:18:μμ »
Σου εχει γινει μπαμπουλας ο Σουλτανος ρε κακομοιρη. Για τον Αγγελη σ ελεγα στην αρχη, γι τν Ερτζαν μας λες εσυ. Μηπως υποβοσκει καποιος κρυφος θαυμασμος;;; γτ ξερουμε οτ αυτος σε εκανε να λατρεψεις τις αποδοσεις ψειρες.

Εσυ ησουν ρε φουκαρα υπο τν τουρκικο ζυγο 18 χρονια! Οχι εγω. Κ σε γλεντησε ο τουρκος, στη λεγανε συνεχεια καποιοι, σου κανανε τα αρθρα μπουρδελο κ τελικα την πληρωσες εσυ. Απιστευτο. Κ σ μπαναρε οχι 1 αλλα Δ Υ Ο φορες.

Παντως οτι κ να εγινε λιγος σεβασμος προς τ προσωπο τ δν βλαπτει. Στ κατω κατω σε ειχε στη στεγη του τοσα χρονια. Το ταμειο του το παρακολουθεις;
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 02, 2022, 19:20:μμ από thinkbfrybet »

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 02, 2022, 19:20:μμ »
Χαχαχαχαχαχαχα.................κουνά τον πισινουλι σου γιουσουφακι.................Δείξε μας κι αλλά......................χαχαχαχαχα

thinkbfrybet

• Newbie
  • *
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 02, 2022, 19:26:μμ »
Να χαρω εγω εναν Χριστιανο! Κσμαρωστε τον. Προτυπο του Χριστου κ της Παναγιας μαζι

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 02, 2022, 19:29:μμ »
Κουνά τον πισινουλι σου κούκλα μου. Μια χαρά το πας το γράμμα.....Γιουσουφακι μου εσυ.......χαχαχαχαχαχαχα. Δείξε μας....χαχαχαχα

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 02, 2022, 19:31:μμ »
Σου εχει γινει μπαμπουλας ο Σουλτανος ρε κακομοιρη. Για τον Αγγελη σ ελεγα στην αρχη, γι τν Ερτζαν μας λες εσυ. Μηπως υποβοσκει καποιος κρυφος θαυμασμος;;; γτ ξερουμε οτ αυτος σε εκανε να λατρεψεις τις αποδοσεις ψειρες.

Εσυ ησουν ρε φουκαρα υπο τν τουρκικο ζυγο 18 χρονια! Οχι εγω. Κ σε γλεντησε ο τουρκος, στη λεγανε συνεχεια καποιοι, σου κανανε τα αρθρα μπουρδελο κ τελικα την πληρωσες εσυ. Απιστευτο. Κ σ μπαναρε οχι 1 αλλα Δ Υ Ο φορες.

Παντως οτι κ να εγινε λιγος σεβασμος προς τ προσωπο τ δν βλαπτει. Στ κατω κατω σε ειχε στη στεγη του τοσα χρονια. Το ταμειο του το παρακολουθεις;

Φίλε αυτά που γράφεις δεν έχουν συνέπεια και συνέχεια. Τι ακριβώς θες να μας πεις;
Μας παρουσιάζεις τους τίπστερς ως Θεούς; Φίλε μου αν είχαν βρει την άκρη να κερδίζουν, ούτε καν θα ασχολιόντουσαν με τα φόρουμ. Γιατί δε λες ότι παίρνουν μεροκάματο για να γράφουν; Ή είναι ψέμματα;
Στο δικό μου το θέμα με το poisson έβγαλα εύκολα +16% στο τζίρο. Με ένα απλό εργαλείο που κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο.
Μη μας πουλάτε τους τίπστερς για σούπερμαν, έλεος πλέον.
Μόνο απελπισμένοι και χρεωμένοι δίνουν λεφτά σε τίπστερς.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 02, 2022, 19:37:μμ »
Jav μην ασχολησε. Αυτό το γιουσουφακι το έβαλε ο τούρκος του ινφοκουβα για να την λέει σε μένα. Γνωστή εδώ και χρόνια η τακτική τους. Ο συγκεκριμένος έχει 12 μηνύματα παπαρολογιας και ουτε ενα απο αυτά για στοίχημα.  Τους χαλαω χρόνια την μάγια τους. Μιλάμε για πληρωμενους ρουφιανους τύπου επάθλου διαγωνισμου. Πανω απο 50 ευρώ δεν τους δίνουν. Και να ξερετε οτι έχω λαβει μηνύματα απο πολλά παιδιά που έφυγαν απο αυτους και πλεον διαβάζουν άρθρα απο δω και τα βρίσκουν και πολύ ενδιαφεροντα........χαχαχαχαχα
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 02, 2022, 19:59:μμ από THEO-007 »

THEO-007_army

• Newbie
  • *
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 03, 2022, 17:39:μμ »
Αν και είμαι μεγάλος fun σου, θα σου παραθέσω κάποιες ενστάσεις που έχω στα λεγόμενα σου

Τιπστερς που πατανε αδερφε πανω σε συνδρομες δεν ειναι τιπστερς ειναι απατεωνες.
Να ξεκαθαρίσω δεν είμαι tipster και δεν με ενδιαφέρει να γίνω αλλα απο την στιγμη που κάποιος αφιερώνει κάποιο χρόνο λογικό είναι να θέλει και να τον πληρωθεί και αυτό γίνεται παντού.
Δε νομίζω να πηγαίνεις να κάνεις δουλειά τσάμπα σε κανέναν. Αν ειναι κάποιος καλος η κακός είναι αλλου παπά ευαγγέλιο
πχ οταν θέλω να βάψω το σπίτι μου και πάρω ενα μπογιατζή θα πρέπει να τον πληρώσω τώρα αν είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα προφανως και θα τον ξανα φωνάξω ή θα το συστήσω σε καποιο γνωστο μου.
Η να το θέσω αλλιώς οταν παραγγέλνεις βρώμικο(fast food) να φας πάντα είναι καλό;; προφανώς και όχι όμως το πληρώνεις αυτο που παίρνεις

Οπως και φορουμ που πατανε σε διαφημισεις ειναι πουλημενα στις εταιριες για να κονομανε αυτες.
Κάθε σελιδα/φόρουμ έχει κάποια λειτουργικά έξοδα, επομένως απο κάπου πρέπει να καλυφθούν αρα λογικό οποιοσδήποτε στην σελίδα του να έχει διαφημίσεις
Business is Business οταν μπορείς να βγάλεις κάποιο κέρδος γιατι να μην το κάνεις;;; δεν σε επηρεάζει εσένα κάπου αν ένα οποιοδήποτε site εχει κάποια banner αρκει να μην ειναι popup που αυτό είναι ενοχλητικό

Και σου ξαναλεω εαν εσυ ο ιδιος ασχολιοσουνα με ενα μονο πρωταθλημα και τιποτα αλλο θα εισουνα και εσυ ενας υπεροχος τιπστερ.
Προφανώς και οταν θες να γίνεσαι καλυτερος δεν ασχολείσαι απλά αλλα εξειδικεύεσαι σε αυτο που ξέρεις καλύτερα.
Δεν γίνεται να εισαι Οφθαλμιατρος, παιδίατρος και χειρουργος μαζί

Το ηθος του καθενος το βλεπεις αν τον γνωριζεις προσωπικα.
Δυστυχώς ορισμένες φορές μπορείς να καταλάβεις κάποιον και απο τον τρόπο που εκφράζεται

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 03, 2022, 20:31:μμ »
Αν και είμαι μεγάλος fun σου, θα σου παραθέσω κάποιες ενστάσεις που έχω στα λεγόμενα σου

Τιπστερς που πατανε αδερφε πανω σε συνδρομες δεν ειναι τιπστερς ειναι απατεωνες.
Να ξεκαθαρίσω δεν είμαι tipster και δεν με ενδιαφέρει να γίνω αλλα απο την στιγμη που κάποιος αφιερώνει κάποιο χρόνο λογικό είναι να θέλει και να τον πληρωθεί και αυτό γίνεται παντού.
Δε νομίζω να πηγαίνεις να κάνεις δουλειά τσάμπα σε κανέναν. Αν ειναι κάποιος καλος η κακός είναι αλλου παπά ευαγγέλιο
πχ οταν θέλω να βάψω το σπίτι μου και πάρω ενα μπογιατζή θα πρέπει να τον πληρώσω τώρα αν είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα προφανως και θα τον ξανα φωνάξω ή θα το συστήσω σε καποιο γνωστο μου.
Η να το θέσω αλλιώς οταν παραγγέλνεις βρώμικο(fast food) να φας πάντα είναι καλό;; προφανώς και όχι όμως το πληρώνεις αυτο που παίρνεις
Η δουλεια των τιπστερ φιλε δεν ειναι καθαρη τουλαχιστον εδω στην ελλαδα. Για πια μελετη μιλαμε. Και συ και γω και ολοι αφιερωνουμε χρονο για ψαξιμο του τι θα παιξουμε. Οταν λοιπον βγαζεις yield με αποδοσεις που δεν δινουν οι εταιριες. Οταν δινεις τιπς κλεμενα απο αλλους προφασιζομενος οτι ειναι μελετη σου τοτεμιλαμε για απατη.
Ενας τιπστερ περασε που ηταν καθαρος και στην κυριολεξια αξιζε τα λεφτα του. Ο μακαριτης ο Γιωργος Παρασκευας.
Και ξερεις κατι. Την πληρωμη του την αξιζε διοτι ακομη και σημερα υπαρχουν ατομα παλια μελη του beto και του betonet που υιοθετουν το σκεπτικο του. Tετοιους τιπστερ ναι να τους πληρωσω γιατι δεν δινουν απλα σημεια αλλα δινουν απλοχερα τον τροπο σκεψης.

Οπως και φορουμ που πατανε σε διαφημισεις ειναι πουλημενα στις εταιριες για να κονομανε αυτες.
Κάθε σελιδα/φόρουμ έχει κάποια λειτουργικά έξοδα, επομένως απο κάπου πρέπει να καλυφθούν αρα λογικό οποιοσδήποτε στην σελίδα του να έχει διαφημίσεις
Business is Business οταν μπορείς να βγάλεις κάποιο κέρδος γιατι να μην το κάνεις;;; δεν σε επηρεάζει εσένα κάπου αν ένα οποιοδήποτε site εχει κάποια banner αρκει να μην ειναι popup που αυτό είναι ενοχλητικό
Καθε φορουμ εχει και εξοδα αλλα και μεγαλα κερδη απο τις διαφιμησεις αλλα και την υποχρεωση να αφηνει τα μελη να εκθεσουν το σκεπτικο τους χωρις λογοκρισια πανω σε οποιοδηποτε θεμα ελευθερα. Οταν ομως καποια μελη λενε τα πραγματα οπως ειναι και το αποδυνκειουν ή δινουν τροπους σκεψεις που κανουν ζημια στις εταιριες αυτα τα ατομα ειναι στο στοχαστρο και αποβαλονται τοτε τα φορουμ εχουν ελεεινη και τρισαθλια μορφη. Τετοια φορουμ καθοδηγουμενα ειναι η καταστροφη των παικτων. Τωρα οσοι απο ατους παικτες το καταλαβουν τοσο το καλυτερο για αυτους.

Και σου ξαναλεω εαν εσυ ο ιδιος ασχολιοσουνα με ενα μονο πρωταθλημα και τιποτα αλλο θα εισουνα και εσυ ενας υπεροχος τιπστερ.
Προφανώς και οταν θες να γίνεσαι καλυτερος δεν ασχολείσαι απλά αλλα εξειδικεύεσαι σε αυτο που ξέρεις καλύτερα.
Ξερεις κατι φιλε. Αν ο καθενας μας ασχολουνταν με ενα μονο πρωταθλημα οι εταιριες θα ειχαν σοβαροτατο προβλημα. Οχι μονο απο αυτον που θα διαβαζε και θα επαιζε ενα συγκεκριμενο πρωταθλημα. Αλλα απο τον ιδιο παικτη διοτι θα διαβαζε αλλους εξειδικευμενους και θα εκανε κινησεις με αλλα προγνωστικα. Και θα το πω αλλη μια φορα. Η ζημια η μεγαλη για αυτους ειναι τα τελικα αποτελεσματα και για να τραβηξουν τον κοσμο απο κει εβγαλαν τα ειδικα στοιχηματα.

Δεν γίνεται να εισαι Οφθαλμιατρος, παιδίατρος και χειρουργος μαζί
Μπορεις ομως να εισαι γενικος χειρουργος

Το ηθος του καθενος το βλεπεις αν τον γνωριζεις προσωπικα.
Δυστυχώς ορισμένες φορές μπορείς να καταλάβεις κάποιον και απο τον τρόπο που εκφράζεται
Πισω απο ενα πληκτρολογιο ο καθενας μπορει να εκφραζετε οπως θελει αδερφε.
Και ο καλος μαμουνι γινεται, και το μαμουνι καλος. Πως θα το καταλαβεις.
Δεν προκειτε να το καταλαβεις ποτε απο τα γραφομενα.

φιλε σου εγραψα την αποψη μου με κοκκινα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 03, 2022, 20:34:μμ από THEO-007 »

Σωτήρης

• Newbie
  • *
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 03, 2022, 22:45:μμ »
ΑΜΑΝ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ. ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΑΙΔΕΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΡΟΤΟΥ ΕΡΘΩ ΕΔΩ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ!

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΡΤΖΑΝ Ή ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΟΣ. ΣΑΝ ΘΕΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ (ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΝΥΣΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ!!) ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΕΘΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕ ΤΕΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ. ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ!!

Σωτήρης

• Newbie
  • *
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 03, 2022, 22:49:μμ »
Το 2-3 % με σωστη διαχειριση γινεται και ειναι και ευκολο φιλε javista αρκει να μην παιζεις 50 αγωνες την μερα αλλα μονο εναν.
Και επιθετικο παιχνιδι υπαρχει οταν παιζεις value σε αποδοσεις πανω απο 3.50 και αμυντικο οταν παιζεις 2αδα με αποδοσεις του 1.30.
Δεν ακολουθω επουδενει την στρατηγικη του Φιλλα φιλε σωτηρη και δεν θα το κανω ποτε.
Την θεωρω πολυ επικινδυνη συμφωνα με τα σημερινα στοιχηματικα δεδομενα.
Το ειπα και πιο πανω.
Ο παικτης πρεπει να εχει θετικη ψυχολογια για να κυνηγηση και η τακτικη αυτη ψαχνει ενα μεγαλο δελτιο μεσα απο ενα τεραστιο σερι χαμενων δελτιων.
Και με σερι ηττων η ψυχολογια καταστρεφετε εκτος και αν εισαι εθισμενος σε τζογαδορικο παιχνιδι.
Τι να το κανω εγω αν χανω πενηντα φορες πχ 4000 ευρω στο ματς.
Tι να το κανω εγω να παιζω 20 ευρω την φορα και το μονο που να εχω να δειχνω να ειναι οτι εχασα πλησιαζοντας για ενα ματς στον στοχο.
Μηδεν ειναι, κοινως αποτυχια.
Και ποσα εκατονταδες εικοσαευρα θα χασετε μεχρι να πιασετε αν πιασετε τον στοχο.
Αν αντεχει η τσεπη σας καντε το.
Εγω αυτα τα χρηματα δεν τα χαραμιζω με τον τροπο αυτο.
Προσωπικη μου αποψη ολα αυτα βεβαια.
Αλλοι μπορει να το λατρευουν, εγω ομως οχι.
Απλα παιζω καποια απο τα συστηματα του τα οποια θεωρω κορυφαια εδω μεσα γιατι αναπτυσουν πολλου ειδους στρατηγικες.

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΕ;! ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ, ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 03, 2022, 23:03:μμ »

Εγώ είπα οτι παίζω τα συστηματα του κυρίου φιλλα.
Αλλά δεν θέλω να τους δίνω χρήματα κυνηγώντας ενα δελτίο που ουτε ο θεός ξέρει ποτε θα ερθει.
Εκεί είναι η διάφορα.
 Στον τροπο.
Τα συστηματα είναι κορυφη και με την χρηση που έχω προτείνει πολλά παιδιά πληρώνονται και μάλιστα πολύ συχνα.
Ας το γνωρίζει αυτό ο κύριος ζαχαριας. Μπορεί να προτείνει μικτά αλλά τα παρολακια του κανουν θραύση.
Όσο για τον τούρκο καρφί δεν μου καιγετε. Αλλωστε εκεί απο το πολύ γλυψιμο γέμισε ο τόπος σάλια.
Δεν θα ξανασχοληθω πλεον με τυχαρπαστα ατομα αλλά και με ελεεινα φόρουμ.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 04, 2022, 16:53:μμ από THEO-007 »

THEO-007_army

• Newbie
  • *
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 03, 2022, 23:19:μμ »
το army θελει THEO-007 να μας πηγαινει ταμείο και οχι να ερχεται σε διαπληκτισμους