Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Για να κερδιζουμε σχεδόν πάντα  (Αναγνώστηκε 88530 φορές)

guest2020

• Επισκέπτης
Απ: Για να κερδιζουμε σχεδόν πάντα
« Απάντηση #90 στις: Νοεμβρίου 12, 2022, 15:15:μμ »
Συγχαρητήρια κύριε nmpropo
Έγινε η αρχή και το παραδεχτηκες.
Γραφεις τα παρακάτω :

Την επόμενη φορά που θα γράψεις για παγκόσμια πατέντα δικιά σου, καλύτερα να ρίχνεις μια ματιά απο το Betsite.gr πρώτα.
Καλη συνέχεια και περαστικά σε οτι αντιμετωπιζεις
[/quote
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ .ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ

Γιάννης

• Sr. Member
  • Ενάντια στους BOOK
« Απάντηση #91 στις: Νοεμβρίου 13, 2022, 15:13:μμ »
Βλέπω nmpropo ό,τι μετά το τελευταίο μου μήνυμα που σου εξήγησα επακριβώς τι έκανες, πηγες και έσβησες ότι είχες δημοσιεύσει για το σύστημα αυτό.
Έχεις να προσθέσεις τίποτα άλλο;

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
« Απάντηση #92 στις: Νοεμβρίου 13, 2022, 21:10:μμ »
Βλέπω nmpropo ό,τι μετά το τελευταίο μου μήνυμα που σου εξήγησα επακριβώς τι έκανες, πηγες και έσβησες ότι είχες δημοσιεύσει για το σύστημα αυτό.
Έχεις να προσθέσεις τίποτα άλλο;

Αυτή είναι η ευχή και κατάρα του ίντερνετ. Οι ιδέες εύκολα διαδίδονται και εύκολα αντιγράφονται.

Θα μπορούσε πολύ εύκολα να αναφέρει το πού το είδε και τίνος ιδέα είναι. Και εγώ έχω βάλει το poisson στο πρόγραμμα μου ως πρόβλεψη, αλλά δε λέω ότι είναι δικός μου τρόπος πρόβλεψης. Υπάρχει εδώ και 10+ χρόνια ως τρόπος πρόβλεψης.

Γιάννης

• Sr. Member
  • Ενάντια στους BOOK
« Απάντηση #93 στις: Νοεμβρίου 13, 2022, 21:28:μμ »
Πολύ καλά τα λες javista.
Ξέρεις, είναι και στον χαρακτήρα του καθενός.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, θα περιμένω λίγο ακόμα να δω αν έχει να προσθέσει κάτι εκεί που γράφει ,τουλάχιστον να είναι προς τιμή του.
Μεγαλος ανθρωπος είναι, ξέρει τί πρέπει να γράψει.
Εξάλλου ολοι κάνουμε λάθη

Γιάννης

• Sr. Member
  • Ενάντια στους BOOK
« Απάντηση #94 στις: Νοεμβρίου 14, 2022, 10:01:πμ »
Άδικα περιμένω. Έσβησα και τις απαντήσεις προς το ατομό του γιατι μου χαλούσαν και το θέμα του συστήματος.
Και επειδή είχε και αυτή την διαγωγή, πρέπει λιγο να τον προσέχουμε οσοι δημοσιευουμε συστηματα γιατί πιθανόν να το ξανακάνει αυτο στο Betsite.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 14, 2022, 12:29:μμ από Γιάννης »

lampros-b

• Newbie
  • *
« Απάντηση #95 στις: Νοεμβρίου 14, 2022, 12:58:μμ »
καλημερα Γιαννη
μπορεις να μου πεις αν μπορουμε να το συμπληρωσουμε ( Αποτέλεσμα ημιχρονου & διπλη ευκαιρία : 2 & 1Χ /GG) σε δελτιο οπαπ για καταθεση σε πρακτορειο?
ρωτησα πρακτορα και δεν μπορεσε να το βρει σαν επιλογη.
αν ναι πως  το συμπληρωσουμε σε δελτιο?
ευχαριστω

Γιάννης

• Sr. Member
  • Ενάντια στους BOOK
« Απάντηση #96 στις: Νοεμβρίου 14, 2022, 15:31:μμ »
καλημερα Γιαννη
μπορεις να μου πεις αν μπορουμε να το συμπληρωσουμε ( Αποτέλεσμα ημιχρονου & διπλη ευκαιρία : 2 & 1Χ /GG) σε δελτιο οπαπ για καταθεση σε πρακτορειο?
ρωτησα πρακτορα και δεν μπορεσε να το βρει σαν επιλογη.
αν ναι πως  το συμπληρωσουμε σε δελτιο?
ευχαριστω

Καλωσόρισες lampros-b.
Βλέπω είναι το πρώτο σου μήνυμα εδω στο Betsite παρόλο που εισαι εγγεγραμμενος 7 μηνες.
Δυσκολη περίοδο ενδιαφερθηκες για αυτο το σύστημα...
Τελοσπαντων, οπως και να'χει, εισαι σίγουρος πως θες να το παιξεις σε πρακτορείο και όχι στον internetικο ΟΠΑΠ;
Αν διαβασεις ολη τη συζήτηση σε αυτο το θέμα θα διαπιστωνες οτι ο επίγειος ΟΠΑΠ έχει χαμηλοτερες αποδόσεις απο τον internetικο ΟΠΑΠ.
Δες εδω :
https://www.betsite.gr/forum/index.php?topic=3245.msg11637#msg11637

Επειδή εγω παίζω στον internetικο ΟΠΑΠ, αν θες να παίξεις στον επίγειο παιξε το παρακατω, γιατι εγω δεν χρειάστηκε να το ψάξω για το πρακτορείο
https://www.betsite.gr/forum/index.php?topic=3245.msg11595#msg11595
αλλά να βάλεις Ημιχρονο-Τελικο 2-Χ GG, αντι για το απλο Ημιχρονο-Τελικο για τον παρακάτω λόγο :
https://www.betsite.gr/forum/index.php?topic=3280.0

Θα ήθελα να σε ρωτήσω, αν μου επιτρέπεις, ετσι απο τα συστήματα ολα που βλέπεις εδω μέσα, ποια ειναι αυτά που σου έχουν κάνει εντύπωση θετική στο δικο σου παίξιμο;Ήθελα να ρωτησω κι αλλους χρηστές, αλλα μιας και μιλάμε μαζί, ρωτησα εσένα πρώτο

guest2020

• Επισκέπτης
« Απάντηση #97 στις: Νοεμβρίου 14, 2022, 16:03:μμ »
ΓΙΑΝΝΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΠΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ  OVER UNDER   NG GG ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ "ΚΟΡΕΣΜΟ" ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕ COMBO ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ .

ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΝΕΥΤΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ  , ΒΛΕΠΩ ΘΕΤΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ . ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΟ .

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΗΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΡ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ . ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ "ΠΙΑΣΕΙ" ΕΝ ΜΕΡΕΙ . ΤΟ ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ  (ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ) ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΒΛΕΨΗ . ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ  .

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ .
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ POISON ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ .

ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΑ !

lampros-b

• Newbie
  • *
« Απάντηση #98 στις: Νοεμβρίου 14, 2022, 16:05:μμ »
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ
ΒΑΣΙΚΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ DOCTOR TA ΒΡΙΣΚΩ ΠΡΟΣΙΤΑ (ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ) ΟΛΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΚΑΤΙ ΕΙΜΑΙ.