Πάντα στη δική μου λογική, όταν παίζω σύστημα, είναι να πέσω μέσα στο πλήρες.
Αν πέσω μέσα στο πλήρες, τότε ελπίζω ότι οι όροι μου θα περάσουν και θα βγάλω κάποιο δελτίο.
Συνήθιζα να παίζω με πολλές τριπλές αλλά έβλεπα ότι ήταν τεράστιος ο αριθμός στηλών, οπότε και δύσκολο να παιχτεί λόγω κόστους.
Τώρα ξεκίνησα να παίζω μόνο με 1-2 στάνταρ, τριπλή μόνο όταν χρειάζεται και διπλή σε όλα τα υπόλοιπα, αλλά πλέον αποφεύγω να παίζω σε όλα διπλή του 1Χ ή Χ2. Πολλές φορές παίζω και διπλές του 12, ειδικά σε ματς που και οι δύο ομάδες θέλουν το παιχνίδι, όπως χθες στο Νάπολι-Μίλαν.
Έκανα μία δοκιμή σε ματς του Σαββατοκύριακού. Το σύστημα ήταν το εξής:
1 τριπλή, 8 διπλές και 2 στάνταρ.
Όπως είπα είχα και διπλές του 12 μέσα στο σύστημα.
Με κόκκινο είναι τα σημεία που κερδίζουν:
Μετά, από όρους έβαλα το Διόφαντο να διαλέξει αυτός τις βασικές στήλες, όπως και τις εναλλαγές, συμμετρίες και ομάδες σημείων.
Στις βασικές στήλες, έφτιαξα 2 ομίλους των 10 βασικών και πέρασαν 19/20 βασικές στήλες. Το μοναδικό "χειροκίνητο" ήταν μία βασική στήλη από εμένα, που ζητούσα 1-3 ισοπαλίες σε σύνολο 5 ματς, κάτι πολύ εφικτό και πέρασε.

Το σύστημα έβγαινε στις 112 στήλες, με οικονομία στο 85% περίπου. Αν παιζόταν με αντίστροφο μεταβλητό, ήταν γύρω στις 65 στήλες.
Τελικά χάθηκε 1 ματς, ο Ολυμπιακός που είχα με 1Χ. Αν ερχόταν Χ, τότε τα κέρδη ήταν περίπου 3900 ευρώ και αν ερχόταν 1, ήταν 1900 ευρώ.
Το αντίστροφο μεταβλητό, ακόμα και με χαμένο τον Ολυμπιακό για 10δες, έδινε 1 στήλη με κέρδος 1000 ευρώ περίπου.
Οι επόμενες εκδόσεις του προγράμματος θα έχουν ακόμα περισσότερα αυτοματοποιημένα συστήματα, ώστε ο παίχτης να παίρνει στο τέλος πραγματικά μόνο τις στήλες που θα τον οδηγούν κοντά στα κέρδη.
Επίσης θα υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις φυσικά, για τους κατόχους του προγράμματος.
Επισυνάπτω και το pdf το οποίο έχει ανανεωθεί φυσικά για να δίνει περισσότερες πληροφορίες στον παίχτη για το σύστημα που έπαιξε.