Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Γενικα για συστηματα  (Αναγνώστηκε 11186 φορές)

dimis100

• Επισκέπτης
Γενικα για συστηματα
« στις: Ιανουαρίου 04, 2017, 10:24:πμ »
Καλημερα και καλη χρονια.Σας παρακολουθω επι καθημερινης βασης.
Αλλα το τελευταιο διμηνο -τριμηνο δεν βλεπω κατι καινουργιο.
ΓΙΑΤΙ;Σταματησαν τα συστηματα απο την Ανδρομεδα και κατι παλια συστηματα που ειχατε ανεβασει τωρα ουτε που λειτουργουν.
Και κατα διαστηματα διαφοροι επισκεπτες γραφουν και δινουν αξιολογα συστηματακια αλλα μεχρι εκει.
Φιλλας και doctor καντε κατ,συνεχιστε πιο δυναμικα,δωστε συστηματα ,οικονομικα και καλα οπως παλια!
Μην μενουμε μονο στα παλια
Ακομη και το betsite.gr ωραια και καλα ολα ,δινετε και απο εκει προγνωστικα 5 ο ενας ,8 ο αλλος και παει λεγοντας,ΚΑΙ;
Αλλοτε ενα θα βγει  2 η τρια και πιο πολυ μπερδευομαστε  με τοσα προγνωστικα.
Βεβαια θα ημουν αγνωμων αν δεν ελεγα και ευχαριστω για τη τεραστια βοηθεια που προσφερετε στο κοσμο.

doctor

• Administrator
  • Full Member
Απ: Γενικα για συστηματα
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 04, 2017, 21:48:μμ »
Φίλε Χάρε παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό αυτά που γράφεις και ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τι ζητάς ακριβώς.
Αντι να το παίζεις ειδήμων επι παντός επιστητού, θα προτιμούσα να έγραφες κάτι εποικοδομητικό, έτσι ώστε να βοηθήσεις κάποιους φίλους της σελίδας.
Αντ'αυτού όμως επιδίδεσαι σε επικρίσεις για οποιαδήποτε προσπάθεια συνεργατών της σελίδας, και με ενα στυλάκι αφ'υψηλού θεωρείς μηδαμινή την προσφορά της σελίδας.
Η σελίδα είναι παρούσα ολά αυτά τα χρόνια, χωρίς συνδρομές και καραγκιοζιλίκια, απλά βασισμένη στο μεράκι κάποιων ανθρώπων, χωρίς να ζητά ανταλλάγματα η επιβραβεύσεις.
Και εν τέλει αν όλη αυτή η προσπάθεια δεν σου λέει κάτι, είμαι σίγουρος οτι στη πληθώρα των διαδικτυακών στοιχηματικών ιστοσελίδων σίγουρα θα βρείς κάτι που να ταιριάζει στην δική σου φιλοσοφία.
Χωρίς να θέλω ειλικρινά να αντιπαρατεθώ μαζί σου, θα σε παρακαλούσα να βοηθήσεις αν μπορείς,διαφορετικά να σταματήσεις την διαρκή επικριτική τακτική.

Φιλικά, doctor

JONATHAN4E

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 04, 2017, 21:54:μμ »
ΠΑΝΤΑ ΚΥΡΙΟΣ Ο DOCTOR ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ.ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.ΛΙΓΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ BETSITE.GR,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.

ΦΙΛΛΑΣ

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ (ΠΕΡΝΑ-ΠΕΡΝΑ) Η ΜΕΛΙΣΣΑ...!!!
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 05, 2017, 20:17:μμ »
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ...ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ (ΑΠΕΙΡΟΣΥΝΗ)...!!!ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ...ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΧΑΡΟΣ (ΝΟΜΙΖΕΙ) ΟΤΙ ΣΤΕΡΕΨΑΜΕ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΕΤΡΗΜΕΝΑ...!!!ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ...!!!ΧΑΡΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ 1+1=2...ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 2 ΠΑΝΤΑ...ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕΣ ΣΤΑ ΤΕΤΡΗΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ...

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...ΕΧΩ 12 ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΡΟΛΙ ΓΙΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ (4ΑΔΕΣ) ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ 4 ΣΗΜΕΙΑ...!!!ΕΙΝΑΙ (499) ΣΤΗΛΕΣ...ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΟΥΝ 1+1=2 ΕΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕ (99) ΣΤΗΛΕΣ...???ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΝ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ Η ΓΚΑΝΙΟΤΑ...!!!ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ...ΕΣΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ...!!!ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΠΑΡΔΕΙΓΜΑ ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΣΤΕΡΕΨΑΜΕ....ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ...!!!

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...(10) ΤΡΙΠΛΕΣ ΓΙΑ (10ΑΔΑ) ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΗ (33) ΣΤΗΛΕΣ...ΜΙΚΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ...!!!ΑΠΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΕΩΣ 5 ΦΟΡΕΣ...!!!

ΧΑΡΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ...????ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΞΥΝΟΓΑΛΟ...???ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΔΩ ΤΟΝ (ΜΠΟΥΛΟ)...Ο ΔΟΚΤΟΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΙΟ ΗΠΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΩ...!!!

Υ.Γ...ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΕΓΩ...!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 05, 2017, 20:19:μμ από ΦΙΛΛΑΣ »
ΦΙΛΛΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.

stopyes

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 05, 2017, 22:08:μμ »
ΜΟΝΟ Ο DOCTORAS  ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΩΣΤΑ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !
Και οποιος νομιζει ας το βγαλει καθε μερα με τους κωδικους και τις ομαδες να δουμε τη ψαρια πιανει. Φτανει σε μια βδομαδα να τα εχει παρει μια φορα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 05, 2017, 22:33:μμ από stopyes »

ANTONIS71

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 06, 2017, 00:28:πμ »
ΤΟ ΒΕΤSITE EINAI MΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ SITE ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ  ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ. Ο ΦΙΛΛΑΣ ΚΑΙ Ο DOCTOR ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΙΞΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Ή ΟΧΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟ SITE. ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ BETSITE ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ, ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ SITE. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΣΚΟΠΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ Ή ΟΧΙ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

memos

• Newbie
  • *
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 06, 2017, 12:24:μμ »
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ BETSITE ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ,ΕΝΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ?Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ
ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ,ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ,ΜΕΡΑΚΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ
ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ  ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ  ΣΤΟΧΟΣ.ΤΟ BETSITE ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑ,ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ.ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΑΝΤΩΝΗ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΛΗΘΟΣ ΠΑΙΚΤΩΝ  ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ.
ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ,ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ  ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ BETSITE  ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟ
ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ -ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΛΗ  ΦΩΤΙΣΗ...

ΜΕΜΟΣ

bet4u

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 06, 2017, 15:17:μμ »
Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα!Φιλλας σε εσενα απευθυνομαι για ετοιμασε μας εκεινο το παλιο συστημα
που ειχες ανεβασει στο youtube το 2009 και οντως οπως παντα εχεις δικαιο!30 αγωνες  για 15 αδες για under-over και ακομη καλυτερα
20 αγωνες για 8 αδες h 9 αδες  under-over!Σε 30 ποσο μαλλον σε 20 αγωνες στατιστικα το 50% ειναι under και το αλλο 50%
ειναι over.Βλεπεις εναι πολυ καλυτερο το under-over απο τα αλλα σημεια ,να μη μας τα τρωει η γκανιοτα του ΟΠΑΠ συνεχως...
ΓΚΕΓΚΕ Φιλλα; Βλεπεις δανειζομαι και ατακες απο σενα ,αφου εισαι ο αρχηγος φροντισε μας αμεσα!!!!
Φτιαχτο το συστημα και ανεβασε το γρηγορα

KALIXIKA

• Newbie
  • *
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 07, 2017, 16:08:μμ »
ΦΙΛΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ
ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΣ ΝΕΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ
ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.
ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΚΡΙΝΩ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ
ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ 15 ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΗΜΕΙΩΝ ΠΙΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 14.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ
ΨΑΧΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ 15 ΣΤΑ 15
Η ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΔΩ.
ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΔΕ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΩ
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΙΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

bet4u

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 07, 2017, 17:59:μμ »
Φιλλα που εισαι;ετοιμασες εκεινο με τα ubder-over; Δωσε στο κοινο σου τα ομορφα συστηματα σου
να τιναξουμε τη γκανιοτα του ΟΠΑΠ.Βλεπεις τι γινεται εδω περα,ολοι σε περιμενουμε

bet4u

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 08, 2017, 23:18:μμ »
Φιλλα που εισαι;γιατι εξαφανιστηκες;αυτο το ΣΚ τιποτα ουτε φωνη ουτε ακροαση.
Εγω παντως σε τιμησα με ενα απο τα συστηματα σου,επαιξα 15 τριπλες με 32 στηλες.
Εχασα ομως 2 εβγαλα 13,δεν πειραζει μαθαινουμε και ξαναπαιζουμε καλυτερα.
Σε παρακαλω ανεβασε και εκεινο με τα under-over που σου ζητησα πιο πανω