Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Και ενα καλό δοκάρι......  (Αναγνώστηκε 7425 φορές)

doctor

• Administrator
  • Full Member
Και ενα καλό δοκάρι......
« στις: Οκτωβρίου 23, 2017, 21:55:μμ »

Χάσαμε διπλή κανονική 1Χ το ματς ΤΑΡΑΓΟΝΑ-ΑΛΚΟΡΚΟΝ που έληξε 0-3 .
Με 2 ευράκια θα τσιμπάγαμε κάπου 1100. Το 0-3 όμως δεν μας αφησε ελπίδα.

manolis

• Newbie
  • *
Απ: Και ενα καλό δοκάρι......
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 23, 2017, 22:19:μμ »
Καλησπέρα και μπράβο σου doctor έτσι πρέπει να βγαίνει το μεροκάματο

ΦΙΛΛΑΣ

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ (ΠΕΡΝΑ-ΠΕΡΝΑ) Η ΜΕΛΙΣΣΑ...!!!
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 23, 2017, 22:39:μμ »
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...!!!!!
ΦΙΛΛΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.

nosgeo

• Newbie
  • *
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 24, 2017, 17:39:μμ »
Είσαι αρχηγός  φίλε  μου...αλλα  δεν θα ήταν καλο  να δινεις  δελτία στο σαιτ...τα  αναρτεις  κάπου πρίν....γιατι καλό είναι να βγαινουμε  και να λέμε κοίτα τι έπιασα η κοίτα τι έχασα

doctor

• Administrator
  • Full Member
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 24, 2017, 17:58:μμ »
Επειδή είσαι καινούργιος μάλλον φίλε μου, στην κεντρική σελίδα υπάρχουν κάθε εβδομάδα προγνωστικά όλων των συνεργατών της σελίδας.
Επίσης υπάρχουν πολλοί πίνακες με στατιστικά στοιχεία,προιστορία κ.λ.π. που αξίζει τον κόπο να τα μελετήσει  κάποιος.
Τώρα αν εννοείς να σας ανεβάζω τα δελτία που παίζω κάθε εβδομάδα,αυτό δεν γίνεται για πολλούς λόγους.

nosgeo

• Newbie
  • *
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 27, 2017, 01:37:πμ »
Δεν είμαι καθόλου  καινούργιος  και παρακολουθώ  τον φιλλα χρόνια .. τα βλέπω στην κεντρική  εσύ για τι δεν ανεβάζεις δελτία...φιλε μου  έχω να σου δείξω  δελτία  που έχω κερδίσει  άλλα και έχω χάσει  με πολλά χρήματα καρφωτα  με  2 3 ευρώ το πολύ.. για ένα γκολ στο 88 για ένα 2 στο 95 κλπ κλπ  τι πάει να πει  ότι πρέπει  να τα δείχνω  εδώ...η μαγκιά είναι να βοηθάς  με τα προγνωστικά  σου με κάποιους  ή  όλους τους αγώνες  του δελτίου  σου απλά  οι άλλοι  κάνουν  τις επιλογές Τους...Δεν ξέρω πότε άρχισες να παίζεις στοίχημα  εγώ άρχισα 2005..εστω και σε αυτά τα χρόνια  έχω δει κάποια πράγματα...και αν ήσουν σε σάιτ  στοιχηματικό  θα σε είχαν διαγράψει  ήδη...

doctor

• Administrator
  • Full Member
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 27, 2017, 14:29:μμ »
Ολες οι απόψεις σεβαστές φίλε μου.Εγώ είμαι λίγο μεγαλύτερος μάλλον απο εσένα και ξεκινήσαμε το 2000 μαζί με τον Φιλλα
στην σελίδα του Εφιάλτη τότε. Είπα οτι είναι μπελάς να σκανάρω 10 δελτία να κόβω τα σημεία του δελτίου με τον γραμμωτό κώδικα κ.λ.π.
Ομως και προγνωστικα και συστήματα ενα σωρό και στατιστικά στοιχεία εβδομαδιαία και δωρεάν προσφέρουμε ολα αυτά τα χρόνια.
Ξαναείπα ούτε γκουρού είμαι ούτε μάγκας. Απλά μοιράζομαι την χαρά της νίκης η την κακοτυχία με κάποιους φίλους που ακολουθούν
τη σελίδα χρόνια τώρα. Αν αυτά που βάζουμε δεν σε καλύπτουν τότε η επιλογή κάποιας αλλης σελίδας είναι η εύκολη λύση.
Με εκτίμηση, doctor.