Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Περί του Βetsite.gr  (Αναγνώστηκε 4927 φορές)

THEO-007

• Hero Member
Περί του Βetsite.gr
« στις: Οκτωβρίου 14, 2020, 21:30:μμ »
Είμαι μέσα στο φόρουμ αρκετό καιρό και εκτός κάποια μηνυματασ του jav και του χρηστου δεν υπάρχει τίποτα. Ρε δώστε λίγη ζωή στο φόρουμ. Μπαινετε που μπαινετε γραψτε κάτι. Μονο τα δυο παιδιά έχουν άποψη οι άλλοι τίποτα.

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
Απ: Περί του Βetsite.gr
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 14, 2020, 21:50:μμ »
Πολύ σωστά.
Και αν κρίνω από τα ως τώρα μηνύματα, βλέπω ότι υπάρχουν αξιόλογες ιδέες και προτάσεις με βάση τη λογική και τα μαθηματικά.
Παιδιά, μπείτε να ανταλλάξουμε γνώμες και ιδέες... Δεν κοστίζει κάτι και επιπλέον κέρδος μπορεί να έχεις στο τέλος.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 14, 2020, 22:10:μμ »
Υπάρχει εδώ ενα φόρουμ πεντακάθαρο απο διαφημίσεις και σκουπίδια και αντί να το κάνετε μαχητικό ριχνετε ενα βλέφαρο και τον Πούλο μετα.  Λίγοι ειμαστε. Τι το καλυτερο να κάνουμε κλειστή ομάδα. Αλλωστε δεν είναι και γνωστό το φόρουμ για να αποκτήσει παρείσακτους.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 14, 2020, 22:20:μμ »
Κάντε ρε μια εγγραφή και μπείτε να κάνουμε ομάδα. Είναι δυνατόν να είναι μουντό αυτό το φόρουμ.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 22, 2020, 23:11:μμ »
Δεν θα συνεχίσω άλλο εδώ. Δεν θέλω να θεωρούμαι εξυπνακιας επειδή ανέβασα δυο σκέψεις σε συστηματα η να θεωρούμαι μαλάκας επειδή παίζω value bets μόνα αποδεκτά όταν βρίσκω και γράφω και ανάλυση κιόλας. Το κυριότερο είναι οτι σιχαινομε το τουπε και τον εγωισμο. Και στην τελική  μαλάκας θα θεωρουμουν όταν έπαιζα συστηματα 15 διπλών την στιγμη που υβριζονται το σκεπτικό των 3 διπλών. Και στην τελική  εδώ φέρνουν Πάραδείγμα καποιοι διπλές του 1.20  όπου όταν χάνουν μπαίνουν μέσα χωρίς καν να σκεφτούν ότι υπαρχουν και διπλές πολύ μεγαλύτερων αποδόσεων που δίνουν κέρδος στο παράδειγμα τους και που ποτε δεν έχουν παίξει στην ζωή τους. Μιλάνε όλοι εδω για τζόγο αλλά τζογαδόροι δεν είναι, φαταούλες είναι.  Βαρέθηκα να βλέπω θεοποιησεις τουπετζηδων.  Σιχαθηκα να βλέπω εγωιστες. Αν θελετε Καντέ το. Εγώ όχι. Ένας εξυπνακιας λιγότερος λοιπον που δεν μαδάει ουτε απο Μούφες δελτία κερδισμένα., ουτε απο το οτι  μηδενίζεται την γκανιοτα με συστηματα 45 αγώνων του 1.50 και μάλιστα που, στον ΟΠΑΠ που η γκανιοτα είναι στον θεο και τον οποίο τελικά διαφημίζεται εν κρυπτό. Έχει αμερικανακια πολλα εδώ τελικα ας τα φανε αυτα τα παραμύθια. Πίστευα αλλά πραγματα αλλά μια αναδρομή εδώ μέσα σε διάφορα ποστ με έκαναν να αλλάξω άρδην γνωμη. Όχι δεν θα πάρω. Δεν θέλω καμια επαφη με τον ΚΛΟΠΑΠ αλλά ουτε και με αυτους που δήθεν δεν τον διαφημιζουν αλλά το κανουν τελικά. Κλεινοντας ενα θα πω. Να έχετε ανοικτά τα ματια σας διότι μάλλον βγήκαν νέες τεχνικές προωθησης προιοντων. Αυτά και χαιρετω.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 23, 2020, 00:20:πμ από THEO-007 »

doctor

• Administrator
  • Full Member
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 23, 2020, 14:08:μμ »
Αγαπητέ φίλε, διάβασα προσεκτικά όλα αυτά που γράφεις και αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω δυο-τρία πράγματα.
1. Η σελίδα του Betsite υπάρχει αρκετά χρόνια στο διαδίκτυο και είναι η συνέχεια μιας παλιάς προσπάθειας κάποιων φίλων που ξεκίνησαν με τον ΕΦΙΑΛΤΗ το 2000,
δηλαδή κάπου 20 χρόνια τώρα. Ολα αυτά τα χρόνια ούτε διαφημιστικά μπανεράκια βάλαμε, ούτε συνδρομές ζητήσαμε και στηρίζουμε αυτή τη σελίδα μόνο και μόνο για το κέφι μας και
τίποτα περισσότερο.
2.Εγώ προσωπικά πού είμαι ο ιδιοκτήτης αυτής της σελίδας ποτέ μέχρι σήμερα δεν προέτρεψα κάποιον να επιλέξει την Α η την Β εταιρεία.
3.Ποτέ δεν μπλοκαρίστηκε κάποιος (εκτός και αν το επίπεδο έπεφτε πολύ χαμηλά).Ακόμα και αναγνώστες που έμμεσα διαφήμιζαν την δική τους σελίδα αφέθηκαν ελεύθερα.
4.Η ανάρτηση συστημάτων δεν έχει την έννοια της επίδειξης η της εξυπνάδας. Απλά κάποιοι φίλοι της σελίδας που είναι νέοι στο χώρο των συστημάτων ζητούν με email κάποια συγκεκριμένα
πράγματα η εξηγήσεις πάνω σε παλαιότερες αναρτήσεις.
5.Ολα αυτά που υπάρχουν στην κεντρική σελίδα η στο Φόρουμ δεν γίνονται αυτόματα και απαιτούν κόπο και χρόνο που μερικές φορές γίνεται σε βάρος άλλων σημαντικών για τη ζωή μας πραγμάτων.
6.Ο τρόπος που επιλέγει ο καθένας να στοιχηματίσει είναι σεβαστός και σίγουρα αυτός και μόνο αυτός γνωρίζει το προσωπικό του πορτοφόλι και τις δυνατότητές του.
Τέλος θα ήθελα να πω ότι ακριβώς επειδή εδώ μέσα αντιμετωπίζουμε το στοίχημα σαν ένα ευχάριστο χόμπι και όχι σαν μέσο πλουτισμού, δεν περιμένω ευχολόγια και αναγνώριση της
προσπάθειας, αλλά προς Θεού αυτό απέχει πολύ από το να θεωρούμαστε ύποπτοι ως  μοντέρνοι καθοδηγητές που οδηγούμε τους αναγνώστες έντεχνα σε λάθος διαδρομές.
Σου εύχομαι καλή τύχη και καλή συνέχεια.
Φιλικά doctor

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 23, 2020, 16:25:μμ »
Σε μια αξιοπρεπη και με σεβασμο απαντηση πανω στις σκεψεις μου οφειλω να αναγνωρισω εντιμοτητα προς το προσωπο που δινει την απαντηση. Ο κοσμος του στοιχηματος εχει αναγκη απο νικες γιατι εχει χασει λεφτα και νικες βαισμενες οχι στα χερια καποιων επιτηδιων φορουμ που ξεσκιζονται στα λεφτα και παρουσιαζουν μπαρουφες αλλα στα χερια ανθρωπων που να μπορουν να βοηθησουν  μια προσπαθεια επανακαμψης. Δεν χρειαζεται να στηνουμε λοιπον στον τοιχο ανθρωπους που παιζουν χρονια ολοκληρα με διαφορετικο στυλ απο το στυλ καποιων αλλων γιατι εγω προσωπικα το ειδα και το διαβασα σε αρθρα εδω μεσα. Και για να πω την αληθεια με προσβαλε. Ειμαι εδω και προσπαθω να δοκιμασω κατι νεο σε στυλ παιχνιδιου απο αυτο που τοσα χρονια τωρα παιζω και που πρεπει να το καταλαβουν καποιοι οτι δεν ειναι και ευκολο να αλλαξει  απο την μια στιγμη στην αλλη ουτε να ξεχαστει ευκολα. Κα γω μπηκα εδω για να δω και νεους τροπους αλλα και να βοηθησω με τον δικο μου τροπο. Δεν μπηκα σαν ξερολας αλλα σαν καποιος που βγαζει κερδος απο αυτην την μαλακια που παιζουμε ολοι και που λεγετε στοιχημα και που θελει να δειξει καποιον τροπο σκεψης.

doctor

• Administrator
  • Full Member
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 23, 2020, 16:43:μμ »
Ολοι αυτό ψάχνουμε, τρόπους να νικήσουμε το "θηρίο".
Κάθε προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή είναι καλοδεχούμενη λοιπόν και όχι κατακριτέα.