Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Κάνα προγνωστικό θα δουμε,..........  (Αναγνώστηκε 7820 φορές)

THEO-007

• Hero Member
Κάνα προγνωστικό θα δουμε,..........
« στις: Νοεμβρίου 10, 2020, 19:37:μμ »
Το φόρουμ έχει πολύ μεγαλο αριθμο συστηματων δεν έχει όμως προγνωστικά για να εκμεταλευτουμε  τα συστηματα. Δεν νομίζετε οτι πρεπει να βρούμε μια δικλείδα ώστε να χρησιμοποιούμε τα συστήματα. Τι να το κανεις συστημα αν δεν παλευεις την πρόγνωση.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 10, 2020, 19:53:μμ από THEO-007 »

Χρηστος

• Sr. Member
Απ: Κάνα προγνωστικό θα δουμε,..........
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 10, 2020, 22:26:μμ »
Το φόρουμ έχει πολύ μεγαλο αριθμο συστηματων δεν έχει όμως προγνωστικά για να εκμεταλευτουμε  τα συστηματα. Δεν νομίζετε οτι πρεπει να βρούμε μια δικλείδα ώστε να χρησιμοποιούμε τα συστήματα. Τι να το κανεις συστημα αν δεν παλευεις την πρόγνωση.
Αν εχουμε 6 αγωνες  π.χ οπαπ  στο ασσο 2,40

2,40
 2,40
 2,40
 2,40
 2,40
 2,40

θεωρητικα,η μαθηματικα να περασουν  τρεις ασσοι τι ποσοστο υπαρχει?

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 10, 2020, 22:49:μμ »
Αν εχουμε 6 αγωνες  π.χ οπαπ  στο ασσο 2,40

2,40
 2,40
 2,40
 2,40
 2,40
 2,40

θεωρητικα,η μαθηματικα να περασουν  τρεις ασσοι τι ποσοστο υπαρχει?

3 άσσοι ακριβώς, 3-6 άσσοι...Τι ακριβώς;

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 11, 2020, 09:06:πμ »
3 ακριβως!

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 11, 2020, 10:23:πμ »
Κατ΄αρχήν για να υπολογίσουμε αυτό, πρέπει να ξέρουμε τις πιθανότητες των γεγονότων. Τα γεγονότα είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους, αφού είναι διαφορετικά ματς. Αποδεχόμαστε ότι η στοιχηματική δεν κάνει λάθος και οι πιθανότητες αντικατοπτρίζονται στην απόδοση. Αφού η απόδοση είναι 2,40 με γκανιότα, χωρίς γκανιότα θα είναι 2,55 περίπου... Άρα η πιθανότητα κάθε γεγονότος είναι 100 / 2,55 = 39%.

Οπότε έχουμε

p = 0,39, q=0,61, n = 6, r = 3, όπου
p η πιθανότητα να συμβεί,
q η πιθανότητα να μη συμβεί,
n ο αριθμός συνολικών ματς,
r ο αριθμός των ματς που θέλουμε να περάσουν.

Ο τύπος είναι

tipos" border="0

Μπορείς να τον βάλεις στο excel μόνιμα για να υπολογίζεις με απλή αντικατάσταση.

Άρα η πιθανότητα να περάσουν 3 ματς, είναι 27%.
Η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να περάσουν 2 ματς, με πιθανότητα 31,5%

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 11, 2020, 10:30:πμ »
Οπότε να συμπληρώσω, το να παίζουμε 6 διπλές 1Χ και να επιλέγουμε σε ματς του 2,40 από 4-6 άσσους, είναι ανώφελο, σύμφωνα με τις πιθανότητες. Αν βάζαμε 2-3 άσσους, θα είχαμε 58% πιθανότητα να περάσει το σύστημα (αν δεν έρθει διπλό βέβαια...). Εκτός και αν μπορούμε να προβλέψουμε πολύ καλά και οι στοιχηματικές κάνουν λάθος.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 11, 2020, 12:57:μμ »
Αλλα νταλα..... Συστηματα βγαζετε ηθελα να ηξερα τα παιζετε. Συστηματα βλεπω αλλα δεν βλεπω κανεναν να δοκιμαζει με ταμειο τα συστηματα του. Τι να τα κανω τα συστηματα αν δεν τα δω στην δραση κυριοι.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 11, 2020, 13:13:μμ από THEO-007 »

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 11, 2020, 13:13:μμ »
Αλλα νταλα.....

Αν αναφέρεσαι σε εμένα, λίγο σεβασμό Τέο. Δεν τα λέω εγώ, η θεωρία πιθανοτήτων το λέει.

https://owlcation.com/stem/How-to-Work-Out-Odds-Permutations-and-Combinations

Αν δε με πιστεύεις, ένα μαθηματικό ή ένα πληροφορικό να ρωτήσεις...Δε βλάπτει να μαθαίνεις.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 11, 2020, 13:31:μμ »
Το αρθρο δεν ανοιξε για να μαθω αδερφε. Το αρθρο ανοιξε για να πιασω. Το αρθρο ανοιξε περι προγνωστικων και το κανατε παλι περι συστηματων. Αν δεν εχετε να γραψετε κατι περι προγνωστικων μην γραφετε καθολου. Δεν ειναι ολα συστηματα, υπαρχει και η προβλεψη. Στο φιναλε υπαρχει ενα αρθρο περι συστηματων και γραψτε εκει οτι θελετε.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 11, 2020, 14:00:μμ από THEO-007 »

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 11, 2020, 14:06:μμ »
Το αρθρο δεν ανοιξε για να μαθω αδερφε. Το αρθρο ανοιξε για να πιασω. Το αρθρο ανοιξε περι προγνωστικων και το κανατε παλι περι συστηματων. Αν δεν εχετε να γραψετε κατι περι προγνωστικων μην γραφετε καθολου. Δεν ειναι ολα συστηματα, υπαρχει και η προβλεψη. Στο φιναλε υπαρχει ενα αρθρο περι συστηματων και γραψτε εκει οτι θελετε.

Σωστός...τουλάχιστον συμφωνείς με τα γραφόμενα;

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 11, 2020, 14:15:μμ »
Εγω δεν εχω ασχοληθει καθολου με αυτα φιλε και δεν εχω ουτε προγραμμα. Οτι κανω ειναι με το χερι οποτε δεν μπορω να σου απαντησω οτι ξερω. Εγω ψαχνω να βρω ενα συστημα που να με αντιπροσωπευει. Πιστευω οτι το βρηκα στα παρολι του Ζαχαρια Φιλλα. Δεν νομιζω λοιπον οτι θα ψαξω αλλο. Το μονο που με ενδιαφερει πλεον ειναι να βρω στρατηγικες για να τα παιξω τα συστηματα αυτα. Και τα νεα συστηματα που ανηρτησα πανω στο θεμα αυτο των παρολι στηριζονται. Το ιδιο και οι παρατηρησεις μου πανω στα παρολι στηριζονται. Δεν με ενδιαφερει να ψαξω ουτε να μαθω κατι αλλο. Αυτα που ηθελα τα βρηκα και τα μαθαινω.

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

• Hero Member
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 11, 2020, 16:18:μμ »
Αλλα νταλα..... Συστηματα βγαζετε ηθελα να ηξερα τα παιζετε. Συστηματα βλεπω αλλα δεν βλεπω κανεναν να δοκιμαζει με ταμειο τα συστηματα του. Τι να τα κανω τα συστηματα αν δεν τα δω στην δραση κυριοι.

Αγαπητέ χρήστη του betsite εδώ είμαστε και ο κάθε ένας έχει την δική του φωνή με τον δικό μού τρόπο! Σε αυτό το σαιτ μαθαίνουμε τρόπους κ στρατηγικές κάι δεν είναι καθόλου αλά ντάλα. Ευτυχώς έχουμε εσένα να μας τα δοκιμάζεις τότε με τον τρόπο που το εννοείς. Είναι προσβλητικό στο σαιτ και μόνο που το γραφής αγαπητέ χρήστη.. Παρακολουθώ τόσο καιρό ζητάς συστήματα από τον διαχειριστή του σαιτ και καλά κάνεις.. Προσπαθείς να βρεις διάφορους τρόπους κ ορθά κάνεις. Προωθείς μέσω τού σαιτ το δικό σου σαιτ σαν υποφορουμ ακόμα κ αυτό είναι προσβλητικό προς το σαιτ. Άλλο να το υπόδειξης κ άλλο να το προωθώ μπαίνοντας σε ξένα χωράφια διαφημιζωντας αστροφυσική άσχετο με το στοίχημα. Έχει πόλλα μιαλά-χρήστες που προσπαθούν για τον ίδιο σκοπό κ έχεις πάρει ιδέες όπως όλοι μάς από άλλους, Αλλά μην βγαίνεις από πάνω κιόλας χαλάρωσε λυγο..  Όπως έχω πει κ σε παλιότερες αναρτήσεις χρειαζόμαστε της φωνές όλων, και ο κάθε ένας το βλεπη από την δική του σκοπιά και το μεταδίδει στους άλλους. Σε προσωπικό μήνυμα πού σου εστηλα πριν λυγες μέρες στηλε μού το τηλέφωνο σού να σε πάρω γ την ανταλλαγή απόψεων η απάντηση σού ειταν ότι δεν δεινής το τηλ όπου να ναι. Απόλυτα σεβαστό και κατανοητό! Αλλά όταν σε ρώτησα τι στρατηγική ακόλουθης κ τι πλάνο ακόλουθης η απάντηση σού ειταν καθαρά ατομιστηκη. ετση δεν βοηθάς. Αν θες δράση μπορείς να δεις ταινίες δράσεις!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 11, 2020, 16:29:μμ από ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ »

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 11, 2020, 17:26:μμ »
Φιλέ γιατί τα εβαλες τα μηνύματα. Μήπως με παιρνεις για κάνα απατεώνα. Το άρθρο φιλέ που αρπαζεσε μιλάει για προγνωστικά. Εγώ δεν απαγόρευσαν σε κανένα να γράφει. Άλλο να γραφείς και άλλο να σεβεσαι. Σχετικα με το τηλέφωνο αλλά και με το πως βγάζω την Αγγλία μου είναι προσωπικό θέμα και δεν θα το κάνω βουκινο. Δεν είμαι δω για να πλακωνομαι ουτε να το παίζω μάγκας στους υπολοιπους όπως θες να το περάσεις με αυτά που γραφείς. Ουτε θα δώσω την σκέψη μου για να την εκμεταλλευτεί κάποιος άλλος βγάζοντας χρήματα. Όσο για τα φόρουμ που είχα αν κανεις μια βόλτα θα δεις οτι τα έβγαλα όταν άρχισα νασ γράφω εδω. Είχα σκοπό να ανοιξω ενα άρθρο εδώ και να σας βάζω φωτογραφιες του ήλιου που βγάζω απο τα τηλεσκόπια μου για να δείτε απο κοντά το άστρο μας. Όμως η απάντηση σου οτι εδώ είναι στοιχηματικο φορουμ και προφανώς δεν θέλετε οποτε δεν θα το ανοιξω.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 11, 2020, 19:09:μμ από THEO-007 »

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #13 στις: Νοεμβρίου 11, 2020, 19:27:μμ »
Σχετικα με αυτά που είπε ο κ.Ζαχαριας εγώ ενα θα πω. Στην Αγγλία εάν παίξει καποιος ετσι δεν πρόκειται να κέρδισει ποτε. Πρώτον γιατί παντα θα χάνει αγώνες εύκολους και δεύτερον διότι δεν συμφέρει σε τέτοια πρωταθλήματα να παίζεις χαμηλες αποδόσεις. Σας το εδειξα στο ταμειο καθως το κερδος ηρθε απο αγγλια με ψηλες αποδοσεις. Για την υπόλοιπη Ευρώπη σας παραπεμπω στα αναρτημένα δελτία της Ευρώπης να δείτε ποσά ματς χαμηλών αποδόσεων χάνουν σε κάθε ποντάρισμα. Ο λογος που ζήτησα απο τον κ. Φίλλα ενα συστημα παρολι 15 αγώνων για 5αδες με μέχρι 31 στήλες είναι αυτός. Να πεταξουμε εκτός κάποιους φαινομενικά εύκολους αγώνες ώστε να μεγαλώσουν οι πιθανότητες μας. Όσο έχουμε πολλους αγώνες αναγκαζομαστε να παίζουμε γκραν φαβορί που στο τέλος σπάνε.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 11, 2020, 19:31:μμ από THEO-007 »

ΦΙΛΛΑΣ

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ (ΠΕΡΝΑ-ΠΕΡΝΑ) Η ΜΕΛΙΣΣΑ...!!!
« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 11, 2020, 19:44:μμ »

ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΙΞΤΕΤΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΑΣΗ ΠΟΣΟΤΩΝ...ΤΟΝ (1) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΒΟΡΙ ΚΑΝΤΕΤΟΝ (Χ) Η (2) Η (Χ2) Δ.Ε...!!!ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...???ΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...!!!

ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...

ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ (ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ...ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...ΠΑΛΙΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ...!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ (ΚΟΤΤΕΣ)ΜΕΡΙΚΟΙ...!!!

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 11, 2020, 20:45:μμ από ΦΙΛΛΑΣ »
ΦΙΛΛΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.