Γειά σου Θοδωρή.
Κοιτάξτε λίγο να δείτε τι γίνετε.
Κόντεψα να παρεξηγηθώ κάποια στιγμή, ΟΚ! καταλαβαίνω πως δεν είναι υποχρεωμένος ο άλλος να ξέρει
εάν εσύ γνωρίζεις πέντε πράγματα παραπάνω,αλλά η κίνηση που έκανα με τα αναρτημένα ΔΕΛΤΙΑ δεν ήταν
για να δεί κάποιος οτι κοίτα "ΤΙ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ" κτλπ ,αλλά ήθελα να δείξω και να υπογραμμίσω ότι
εάν δεν παίξεις ΣΩΣΤΑ αυτού του είδους τα παιχνίδια(VIRTUAL,KINO) είσαι τελειωμένος.
ΕΞΗΓΩ.
Στο VIRTUAL λοιπόν ,εάν δεν είσαι την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο(ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ) επιτυχία ΔΕΝ υπάρχει
η για να είμαι ακριβής σχεδόν δεν υπάρχει.
Στο VIRTUAL λοιπόν, εάν δεν έχεις τρόπο να κρατάς συνέχεια ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ που ανανεώνονται καθε 4' επιτυχία ΔΕΝ
υπάρχει ή για να είμαι ακριβής σχεδόν δεν υπάρχει.
Πάλι μπορεί να ακούγονται κάπως όλα αυτά,αλλά δυστηχώς είναι η πραγματικότητα.
Κάνω λοιπόν συχνά-πυκνά ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, διότι ξέρω πότε για παράδειγμα θα παίξω άσσο σε ένα ματς το οποίο έχει
τον ΤΑΔΕ αριθμό επαναλήψεων στο σημείο αυτό, που προέρχεται από τις Χ φορές με ίδιες αποδόσεις & που μετά
από 5 καθυστερήσεις στο 0-0 σκορ για παράδειγμα δίνει over 3,5 με απόδοση 5 και 4-0 σκορ με αποδοση 80 κτλπ.
Ολοι αυτοί οι ΜΕΤΡΗΤΕΣ που βρίσκονται σε συνεχή λειτουργία και ανανέωση, δίνουν ίσως ΕΝΑ πιθανό ποντάρισμα
μπορεί και 2 η 3 αλλά μπορεί και καθόλου στην διάρκεια της ημέρας.
Το να βρίσκεται λοιπον κάποιος στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ και να μπορεί να κάνει όλα τα προηγούμενα (είναι μόνο μερικά
απο αυτά που μπορώ να πω και να γράψω) το βρίσκω λίγο δύσκολο εάν όχι αδύνατο.
Κάποια στιγμή είχα δώσει χρήματα σε κάποιον προγραμματιστή για να μπορώ να έχω ένα πρόγραμμα ΤΕΤΟΙΟ που να
μπορώ να έχω ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ.
Αυτά τα λίγα είχα να μοιραστώ μαζί σας ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ.
Τι θα κάνει ο καθένας είναι στη δική του κρίση και αντίληψη.
Δεν θα πώ ποτέ παίξε η μην παίζεις αλλά εάν μπορώ με τα λίγα που ξέρω να πώ ΠΡΟΣΕΞΕ, θα το πώ.
Αυτά φίλοι μου και ελπίζω να μην κούρασα με τα κείμενο αυτό.