Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Παλι εγω θα φταιω!!!  (Αναγνώστηκε 9287 φορές)

Χρηστος

• Sr. Member
Παλι εγω θα φταιω!!!
« στις: Ιουλίου 21, 2021, 21:45:μμ »
Πως γινεται αυθεντικο !

Μην κανεις παλι διαγραφες και τροποποιησεις,χαχα

Ο αγωνας ελειξε 4-3

και το εχεις κερδισμενο με under 4.5!!!!!

THEO-007

• Hero Member
Απ: Παλι εγω θα φταιω!!!
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 22, 2021, 07:34:πμ »
Να κοιτάς τα δελτία μεγάλε.
Μπορεί κάποιος να κανει και λάθος τσεκαρισμα.
Μπορείς να μας πεις αν τα δελτία έχουν το λάθος.
Στο ξαναλεω είσαι συκοφάντης.
Θα μπορούσες με απλό τροπο να ζήτησης διόρθωση.

denisdv

• Newbie
  • *
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 22, 2021, 08:01:πμ »
Πως γινεται αυθεντικο !

Ο αγωνας ελειξε 4-3

Καλοπροαίρετα εγω θα πω οτι μπορουσες να κοιταξεις και τις τριάδες τις κερδισμένες που εχει απο κάτω που δεν περιέχουν αυτο το under 4.5. Παιδιά καλό ειναι νε συμβουλεύουμε ο ενας τον αλλο και οχι να γινονται επιθεσεις. Καλό ειναι να σεβόμαστε τίς ιδέες του αλλου. Φαντάσου οτι το συστηματάκι το παίζει με 0,10 την στήλη και εχει κέρδος(περίπου διπλασιασμό με αυτές τις μικρές αποδόσεις). Σκέψου με 20 ευρώ την στήλη τι κέρδος θα εχει?

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 22, 2021, 09:24:πμ »
Πως γινεται αυθεντικο !

Ο αγωνας ελειξε 4-3

Καλοπροαίρετα εγω θα πω οτι μπορουσες να κοιταξεις και τις τριάδες τις κερδισμένες που εχει απο κάτω που δεν περιέχουν αυτο το under 4.5. Παιδιά καλό ειναι νε συμβουλεύουμε ο ενας τον αλλο και οχι να γινονται επιθεσεις. Καλό ειναι να σεβόμαστε τίς ιδέες του αλλου. Φαντάσου οτι το συστηματάκι το παίζει με 0,10 την στήλη και εχει κέρδος(περίπου διπλασιασμό με αυτές τις μικρές αποδόσεις). Σκέψου με 20 ευρώ την στήλη τι κέρδος θα εχει?

Αλλο να φαινεται ΠΙΑΣΜΕΝΟ και να μην το εδωσε στις τριαδες
και αλλο μην ΠΙΑΣΤΗΚΕ καθολου,εχει διαφορα.Επισης οταν πιανει 9στα 9 και 20ευρω η στηλη τα λεμε ,με υποθεσεις ολα ειναι ευκολα.

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 22, 2021, 09:36:πμ »
Να κοιτάς τα δελτία μεγάλε.
Μπορεί κάποιος να κανει και λάθος τσεκαρισμα.
Μπορείς να μας πεις αν τα δελτία έχουν το λάθος.
Στο ξαναλεω είσαι συκοφάντης.
Θα μπορούσες με απλό τροπο να ζήτησης διόρθωση.

Οταν αρχικα εκανα αυτα που λες εσυ αντι αυτων ΜΕ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΒΗΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΤ,γιατι και τοτε με απλο τροπο δεν επραξες οπως λες?Επισης εκανα και ενα διαφορετικο τροπο που δειχνει με 6σημεια πληρες και 8 στηλες,αν ησουν σωστος θα εκανες καποιο σχολιο η απαντιση π.χ ειναι σωστο ειναι λαθος  κ.λ.π.

Σου ειπα μην βαζεις πινακες και στηλες μονο τα προγνωστικα και κερδισμενα.Και τελος αν εχεις πληθος συστηματων δεν εχω χρονο να  τα τσεκαρω  ολα,και δεν ειναι μονο αυτο και αλλα λαθη βλεπω αλλα εχω και αλλα να ασχοληθω.

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 22, 2021, 09:40:πμ »
ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΖΗΤΑΖ ΚΑΙ ΡΕΣΤΑ!!!

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 22, 2021, 13:25:μμ »
Πως γινεται αυθεντικο !

Ο αγωνας ελειξε 4-3

Δεν έχει σημασία πόσα παίζεις. Με αυτή τη λογική, σκέψου αν έπαιζε 1000 ευρώ τη στήλη.
Σημασία έχει πόσα κερδίζει κάποιος και πόσο συχνά κερδίζει.
Επίσης να συμπληρώσω ότι δεν υπάρχουν τα τέλεια συστήματα. Όλα είναι θέμα πρόβλεψης σε συνδυασμό με ένα σύστημα. Σύστημα με τριπλές, δεν υπάρχει που να νικάει τη γκανιότα. Οπότε κάπως πρέπει να προβλέψουμε.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 22, 2021, 15:36:μμ »
Ειλικρινα χρηστο σε εχει βαρεθει η ψυχη μου. Βρισκεις ενα λαθος και αντι να το επιβεβαιωσης με ενα τσεκαρισμα στις στηλες κανεις βαβουρα θελοντας να δειξεις οτι παω να δουλεψω τον κοσμο.
Ντροπη.
Μονο αυτο και τιποτα αλλο.
το συστημα των 9 τριπλων με 9 στηλες μπορει να δωσει μεγαλυτερο κερδος οταν παιχθει στην αγγλια που σκοραρουν τα αουτσαιντερ. Αυτα τα πρωταθληματα που παιζω τωρα δεν εχουν καν στατιστικα στην 365.
Σας λεω και παλι παιδια οτι οι 9 αγωνες και οι 18 αγωνες που παιζουν στο ιδιο μοτιβο ειναι με της αλληλοκαλυψεις επενδυτικα μακροχρονια συστηματα.
Ας αρχισουν με το καλο τα πρωταθληματα και θα σας το δειξω. Ειδικα στους 9 αγωνες το οποιο δεν το ειχα σε υποληψη λογω μικρου μηκους στηλης με διεψευσε πανηγυρικα.

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 22, 2021, 17:37:μμ »
Δεν ειναι μονο ενα λαθος,ειναι πολλα,απλα αναφερα τα ποιο καραμπαμ,αλλα εσυ το βιολι σου!

Οταν στην αρχη σου ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΣΑ λαθη η παρατυπιες εσυ με στολισες με πολλα κοσμητικα.
Και αντι για οποια εξηγηση η σχολιο απλα εσβησες ολο το τοπικ.

Δηλαδη θες τωρα εσυ να αναρτας οτι θες και εγω απλα να κοιταω?

Οταν πιανεις 9/9 μια στο τοσο δεν λεει,οταν εχεις 9/9%τοτε βλεπουμε.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 22, 2021, 18:11:μμ »
Εσυ συνεχιζεις το βιολι σου.
Ειλικρινα στο λεω.
Με τον τροπο που δειχνεις εδω και πολυ καιρο προσωπικα εγω δεν θελω να συζηταω μαζι σου.

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 22, 2021, 20:36:μμ »
Για να μιλας μαζι μου πρεπει να εχεις απαντισεις,και οχι αερολογιες.

Παμε παλι παλι λαθος στοιχεια,ενω σου λεω ξανα και ξαναλεω οι καλυψεις κοντραρονται και ειναι διαφορετικα απο τα απλα σημεια,παιρνω μονο ενα γιατι βαριεμαι τα υπολοιπα.

Λες οτι παιζει με 21,4% των στηλων για ξανακοιτατο ειναι 66,66%
οι 9 στηλες συστημα ειναι 27 πληρες και οχι 84!!!!Τωρα εσυ επεμενε οτι ειναι 84!