Παράθεση από: komninos_zouros στις Αυγούστου 20, 2021, 06:25:πμΚΑΘΕ ΣΤΗΛΗ ΕΧΕΙ 8 ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ 4 ΛΑΘΗ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ? ΕΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ CASH OUT. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΛΕΩ ΣΩΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣΠροσεξε τωρα εδω.Ειναι χθεσινο cash out.Παιζω το συστημα των 6 τριπλων με 4 στηλες.Οι δυο διπλες ευκαιριες πανω πανω δεν ειχαν αρχισει ακομη.Ειχα τσεκαρισμενα σωστα 2 παιχνιδια και δυο ηταν κοντα στο τελος και τα επιανα.Εκανα cash out και στο ευρω το δελτιο μου εδωσε 12 ευρω.Στα 4 ευρω το συστημα εδωσε 4 φορες τα λεφτα του.
ΚΑΘΕ ΣΤΗΛΗ ΕΧΕΙ 8 ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ 4 ΛΑΘΗ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ? ΕΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ CASH OUT. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΛΕΩ ΣΩΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ
Και αλλο ενα παραδειγμα.Παιζουμε διπλες ευκαιριες.Η μια τετραδα διπλων ευκαιριων του συστηματος των 4 τριπλων παιζει 4 φορες εναντι 3 των υπολοιπων.Τα εχω βαλει φτιαγμενα μεσα στο blog μου.
Καντο οπως θελεις.Ολοι οι συνδυασμοι παιζουν.