Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: ......................  (Αναγνώστηκε 21451 φορές)

guest1933

• Επισκέπτης
Απ: ΕΝGLAND TOMAHAWKS :::::::::::::::::::::: ΠΡΟ-ΠΟ ::::::::::::::::::::: (ΤΗΕΟ-007)
« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 25, 2021, 20:29:μμ »
Θα σου πω καθαρά αυτό που πιστεύω.
Μπορεί να έχεις την όποια άποψη σου για ΟΠΑΠ για αποδόσεις και για άλλα.
Είναι όμως κρίμα να έχεις φαντασία και τρόπο (αυτό δε σου λείπει) & να μην παίζεις ΟΠΑΠ μόνο και μόνο για την απόδοση

Στην τελική όλα σχετικά είναι.
Μια εκτύπωση σου λείπει να κάνεις πράξη ότι από όλα αυτά σκέφτεσαι.
Δεν έχω πρόθεση άλλωστε δε το χρειάζεται ο φίλος javistas αλλά παίρνεις το πρόγραμμα σε εξευτελιστικη τιμή (γνώμη μου)(το κόστος του είναι όσο μια 3μηνη συνδρομή επωνύμων προϊόντων)και είσαι έτοιμος.
Μη με παρεξηγείς φίλε μου αλλά με το θάρρος της εδώ γνωριμίας μας σου γράφω.

THEO-007

• Hero Member
Απ: ΕΝGLAND TOMAHAWKS :::::::::::::::::::::: ΠΡΟ-ΠΟ ::::::::::::::::::::: (ΤΗΕΟ-007)
« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 25, 2021, 20:33:μμ »
Δεν θελω να μπω πολυ βαθια γιατι θα εθιστω στο παιχνιδι και δεν θελω φιλαρακι.
Οταν παιζαμε ΠΡΟ-ΠΟ ειχα τον ΕΦΙΑΛΤΗ και επαιζα χοντρα.
Δεν το θελω παλι.
Και υπολογιστη μπορω να παρω και εκτυπωτη αλλα ολα θα με μπασουν σε ανεξελεγκτο παιχνιδι και δεν θελω.
Ολα ειναι κινησεις τακτικης.

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 25, 2021, 20:35:μμ από THEO-007 »

guest1933

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 25, 2021, 20:35:μμ »
Οκ , κλείνει εδώ.

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
« Απάντηση #18 στις: Νοεμβρίου 26, 2021, 11:29:πμ »
Με το προπουδακι και φθηνα παιζω φιλε και σασπενς εχει, και η γκανιοτα δεν με τρωει.
Οποτε ειμαι μια χαρα.
Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερων γιωργη.

Η γκανιότα υπάρχει παντού. Απλά υπάρχει λιγότερο άγχος, διότι το βλέπουμε σα μία διαδικασία τυχερού παιχνιδιού (λαχείο) και όχι σα διαδικασία τεχνικού παιχνιδιού (πρόβλεψη). Και ίσως έτσι πρέπει να είναι ο τζόγος.

denisdv

• Newbie
  • *
« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 27, 2021, 20:15:μμ »
Αυτο ειναι το ΠΡΟ-ΠΟ του σαββατου για μενα.
Στα δελτια μου ποτε δεν μπαινουν επιλεγμενα παιχνιδια αλλα εντελως τυχαια.

Φίλε theo. Σε παρακολουθώ καιρό με τίς προτάσεις που δίνεις. Αν επιτρέπεις χωρίς κακία και εντελώς φιλικά 2-3 παρατηρήσεις.
1. Συνεχώς αλλάζεις τα αρθρα σου η τα σβήνεις(Μεγάλο λάθος αυτό για τους αναγνώστες που δεν μπορούν να παρακολουθούν την πορεία ενος αρθρου)
2. Παίζεις ενα πολυ καλό συστηματάκι με τίς 4 τριπλές.(Ποιός ο λόγος να αλλάζεις τίς πιθανότητες αλλαζοντας τις διπλές). Π.χ σήμερα αν βγάλουμε το αναβληθέν παιχνίδι τής Τρανμίρ ειχες ηδη 12αδα.
3. Τα μεταβλητά συστήματα των τριπλών φτιάχτηκαν για να παίζονται ως εχουν. Συνέχισε την προσπάθεια σου ακολουθώντας τα και θα εχεις επιτυχίες.

Υ.Γ Οι παρατηρήσεις πάντα φιλικά.