Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Προς τον Τεο  (Αναγνώστηκε 22239 φορές)

Manolis44

• Newbie
  • *
Προς τον Τεο
« στις: Μαρτίου 10, 2022, 12:32:μμ »
Φίλε Θοδωρή,

Σε διαβάζω εδώ και καιρό σ' αυτό το όμορφο φόρουμ κι επειδή φαίνεται ότι είσαι άνθρωπος που το ψάχνει, θα ήθελα να σου προτείνω να ρίχνεις καμιά ματιά και σε μια γειτονική γωνιά (δεν θέλω να αναφέρω το όνομα), όπου γράφουν παιδιά που κερδίζουν και έχουν και ταμείο. Μπορείς να μάθεις σημαντικά πράγματα που θα σε βοηθήσουν να αρχίσεις να κερδίζεις κι έτσι θα βοηθήσεις με τη σειρά σου και τα παιδιά εδώ μέσα. Ένας Αντώνης κερδίζει εδώ και 4 χρόνια παίζοντας σημεία γύρω στο 3.

Βέβαια αυτοί έχουν ποδοσφαιρικες, τεχνικές γνώσεις, παρακολουθούν αγώνες, δεν βασίζονται σε στατιστικά των εταιρειών, έχουν δοκιμάσει πολλά πράγματα, παίζουν κυρίως μονά κτλ. Αλλά μπορείς κι εσύ. Το πιστεύω. Αυτό που γουστάρω σε εσένα Θοδωρή είναι ότι βασικό και αναπόσπαστο στοιχείο του παιχνιδιού σου είναι ο τζόγος, το σασπένς. Με τα διάφορα ειδικά στοιχήματα που βάζεις στα συστήματα παρολι, με τις κληρώσεις παιχνιδιών για την Προπομανια, με τα μεταβλητά συστήματα περιμένοντας να κάτσει η μπίλια, με το ότι παίζεις σχεδόν κάθε μέρα κ.α. Τουλάχιστον αν χάνουμε να το ευχάριστομαστε ρε φιλε. Δεν είναι όλα για όλους, δεν γίνεται να κερδίζουν όλοι.

Θα έρθει όμως η στιγμή που θα σταματήσουν οι μπουκ να περνουν μεροκάματο από εσένα και από άλλους, να επενδύουν σε εσένα και θα αρχίσεις να τους τα παίρνεις εσύ. Οπως πολύ σωστά έχεις πει, είμαστε πολύ έξυπνος λαός για να μας αρμεγουν οι εταιρίες, έστω και με τα 2-3 ευρώ που τους πετάμε. Το παν στο στοίχημα είναι να κερδίζουμε, αλλιώς δεν έχει νόημα. Παμε δυνατά Τεο, καλή συνέχεια.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 10, 2022, 13:03:μμ από Manolis44 »

THEO-007

• Hero Member
Απ: Προς τον Τεο
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 10, 2022, 13:05:μμ »
Φιλε Μανωλη απο τον Θοδωρη δεν θα δειτε λογια του αερα.
Οτι ανεβαινει ειναι δοκιμασμενο και εικονικα και παικτικα.
Τα συστηματα στα εικονικα ΠΡΟ-ΠΟ ειναιΠολυ καλα.
Ειδικα οι 4  και 5 τριπλες.
Αν πιασουμε το στανταρ ή τα στανταρ ακομη και αποδοσης 1.30 απλα περιμενουμε να κατσει το ποσοστο της στηλης.
Τα συγκεκριμενα συστηματα παρολι του Ζαχαρια Φιλλα ειναι και αυτα εντυπωσιακα και προταθηκαν ακομη και για επενδυτικα για να βγαινει μεροκαματο ακομη και με χαμηλες αποδοσεις.
Και αν η υποθεση δεν εχει και σασπενς τοτε δεν λεει
Το σαιτ που λες δεν το ξερω.
Μην μου πεις ομως για το infobeto.
Δεν ασχολουμε με αυτους.
Αλλα αν τα παιδια παιζουν στο σαιτ που λες ετσι απλα σου λεω οτι ετσι παιζω και γω τεχνικα και οχι με στατιστικα αλλα μονο στα αγγλικα πρωταθληματα τα οποια ειναι πολυ δυσκολα για προβλεψη αλλα την λατρευω την δυσκολη προβλεψη.
Την αγγλια την λατρευω και εχω κανει πολυ μεγαλες νικες σε καρφωτα δελτια αλλα απο την εποχη που αρχισε ο κορονοιος και μετα ξενερωσα στην κυριολεξια αλλα συνεχιζω να την παρακολουθω.
Αλλωστε ειμαι και εγγεγραμενο μελος στην Νοτιγχαμ εδω και πολλα χρονια οποτε ενας λογος παραπανω.
Δεν υπαρχει στατιστικη προβλεψη αγωνων φιλε.
Καλυτερα παιξε στην τυχη.
Αλλα εαν παιξεις μελετωντας το πως παιζουν οι ομαδες στο χορτο τεχνικα οι πιθανοτητες για σωστη προβλεψη ειναι μεγαλη.

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 11, 2022, 12:26:μμ από THEO-007 »

Manolis44

• Newbie
  • *
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 10, 2022, 13:36:μμ »
Πολύ σωστά αυτά που λες, ειδικά όσον αφορά τον κορονοιο και τα στησίματα. Επειδή γνωρίζω τον πάτερα του Ιωαννιδη του Παναθηναϊκου, ο οποίος έχει επαφές με ανθρώπους χαμηλών κατηγοριών της Αγγλίας, μου είπε ότι ένας αγώνας από Λιγκ 1 που έγινε πριν λίγο καιρό, το Μορκαμ-Ντονκαστερ νομίζω, ήταν στημένο. Κέρδιζε η Ντονκαστερ με 3-0 στο ημίχρονο κι έτσι ξαφνικά έφαγε 4 κιχασε. Το είχαν παίξει από το εσωτερικό των ομάδων ανατροπή και πολλά γκολ. Άστα να πάνε, της ποπης γίνεται. Αλλά ο καλός, έμπειρος παίκτης όπως εσύ θα βρει τρόπο να κερδίζει σε βάθος χρόνου, με value betting που είναι το παν. Θα γυρίσει ο τροχός, θα κερδίσει κι ο φτωχός. Χεχεχε. Πάμε δυνατά

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 10, 2022, 13:56:μμ »
Στην χαμηλη αγγλια στημενα δεν υπαρχουν φιλε.
Ξεχνα το αυτο.
Ουτε για δειγμα.
Υπαρχει τετοια αθλητικη νομοθεσια που πεφτει πελεκυς βαρυς και θανατηφορος.
Υπαρχει νομοθεσια ακομη και για στοιχηματισμο σε αγγλικα ματς.
Θα σου πω απλα οτι πριν αρκετα χρονια πιαστηκε ο προπονητης της Γουιμπλεντον (δεν θυμαμαι το ονομα) να εχει κανει 4 στοιχηματισμους αγωνα αντι για 3 που ηταν το οριο στα τελευταια 6 χρονια και απολυθηκε απο την ομαδα του αλλα και δεν του επετραπει να κοουτσαρει αλλη αγγλικη ομαδα οποιασδηποτε κατηγοριας.
Η μπαλα στην αγγλια ειναι θεσμος.
Και δεν επιτρεπετε να χαλασει ο θεσμος αυτος.
Οι αγγλοι δεν εχουν καθολου ζωη φιλε.
Μονο το ποδοσφαιρο εχουν.
Αν τους το χαλασουν ο κοσμος θα εκραγει.
Οι ομαδες ειναι τρομερα μαχητικες ανεξαρτητως θεσης στην βαθμολογια και δεν επιτρεπετε ολιγορια κατα την διαρκεια του αγωνα.
Τα γνωριζω ολα αυτα απο πρωτο χερι οποτε αστο περι στημενων στην αγγλια.
Καποτε επιασαν τον Γκρομπελαρ της Λιβερπουλ και στην κυριολεξια τον εξαφανισαν απο το νησι εν ριπη οφθαλμου.
Οποτε φιλαρακι αστο το θεμα αυτο.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 10, 2022, 14:49:μμ από THEO-007 »

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 10, 2022, 14:35:μμ »
Και κατι τελευταιο απευθυνομενος σε ολους.
Κανω και γω το λαθος και το προτεινω στα συστηματα παρολι.
Σταματηστε τα ειδικα στοιχηματα και να παιζετε τα πρωταθληματα μονο μιας χωρας.
Ετσι αποκτατε εμπειρια και η εταιρια σε βαθος χρονου ειναι χαμενη.
Για τον λογο αυτον πορωνουν τον κοσμο στο συνεχες παιχνιδι.
Για να παιζει καθε μερα και οτι βρισκει.
Θυμαστε το ΠΡΟ-ΠΟ πως ηταν.
Δυο δελτια την βδομαδα πριν βγαλουν το μεσοβδομαδο εκτακτο.
Τοτε επαιζες με καθαρο μυαλο.
Τα ειδικα μπηκαν στην αγορα για να αποσπασουν την προσοχη του παικτη απο το να παιζει τελικα αποτελεσματα.
Τα τελικα αποτελεσματα ειναι η καρμανιολα των εταιριων.
Βαλτε το καλα στο μυαλο σας.
Και αυτο που ηθελαν το πετυχαν.
Απεσπασαν την προσοχη του παικτη απο το τελικο αποτελεσμα.
Το καταφεραν ριχνοντας σαν τυρακι σε και καλα πιο προβλεψιμα αποτελεσματα και τωρα δουλευουν το BETBUILDER ριχνωντας στην μαχη την ψηλη αποδοση σε συνδυασμου ειδικων στοιχηματων.
Και φυσικα ο χαζος παικτης κοιταει την ψηλη αποδοση και πεταει τζαμπα λεφτα.
Παρτε το χαμπαρι.
Το χαρτι ειναι στα τελικα αποτελεσματα οπως ελεγε και ο αειμνηστος Γιωργος Παρασκευας.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 10, 2022, 15:23:μμ από THEO-007 »

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 10, 2022, 15:04:μμ »
Και επειδη  φιλαρακι ανεφερες το Μορκαμ - Ντονκαστερ 4-3 απο 0-3 ημιχρονο και επειδη το ειδα ζωντανο θα σου πω το εξης.
Οι δυο ομαδες κινδυνευαν με υποβιβασμο καθως ηταν μεσα στην ζωνη αλλα ο προπονητης της Μορκαμ ο Στιβ Ρομπινσον εφαρμοσε μια αριστη τεχνικη βασισμενη στο ρισκο αλλα και στις αδυναμιες της Ντονκαστερ.
Οπισθοχωρησε στο πρωτο ημιχρονο αφηνοντας χωρους στην Ντοκναστερ να επιτεθει δυνατα αλλα αν δεις τα αγωνιστικα στατιστικα η Ντονκαστερ ειναι ομαδα ενος ημιχρονου και παρουσιαζει τρομερες αμυντικες αδυναμιες καθως και τρομερη κοπωση.
Να προσθεσεις και το γεγονος οτι ειχε και παρα πολλες ελλειψεις.
Την αφησαν λοιπον και επαιξε στο πρωτο ημιχρονο δυνατα βγαζοντας 3 γκολ αλλα στο δευτερο δεν μπορεσε ποτε να παρει τα ποδια της.
Θα σου θυμισω λοιπον επειδη ειδα το ματς οτι στο δευτερο ημιχρονο η Ντονκαστερ δεν περασε την σεντρα σε ολο το ημιχρονο, τα σουτ του δευτερου ημιχρονου ηταν αν θυμαμαι καλα 20 - 1 για την Μορκαμ και δεχθηκε 3 γκολ στο τελευταιο 10λεπτο λογω πληρους αμυντικης αποδιοργανωσης και κοπωσης.
Στο δευτερο ημιχρονο αν θυμαμαι καλα ο αγγλος σπικερ εδωσε κατοχη 85 - 15 στην Μορκαμ.
Ξερεις τι σημαινει αυτο.
Καλο ειναι να μην βγαζουμε ευκολα συμπερασματα στην αγγλια.
Το κλειδι ειναι να δεις το παιχνιδι.
Ολα τα υπολοιπα ειναι ευκολα στα λογια.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 10, 2022, 15:09:μμ από THEO-007 »

Manolis44

• Newbie
  • *
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 10, 2022, 19:38:μμ »
Πόσο δίκαιο έχεις σε όλα αυτά που λες. Για μένα φίλε είσαι δάσκαλος εδώ μέσα. Αυτό ακριβώς θέλουν οι μπουκ, να παίζουμε ό,τι κινείται και αναπνέει, να μας έχουν σ' ένα κλουβί και να κελαηδάμε όλη μέρα γι' αυτούς. Να ποντάρουμε στο ποια ομάδα θα σκοράρει πρώτη, ποιος παίκτης θα πέσει πρώτος κάτω, ποιος προπονητής θα σηκωθεί πρώτος από τον πάγκο. Κι έτσι να χάνουμε ακόμα και τα ψίχουλα που ποντάρουμε, το ψωμί μας κι αυτοί να κοιμούνται σε κότερα με χρυσά μαξιλάρια. Μας θέλουν πρεζάκια του στοιχήματος φίλε Θοδωρή. Εγώ σκέψου έχω καταφύγει στο Κεθεα, αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να σου πω μερικά πράγματα.

Όσον αφορά το Μορκαμ-Ντονκαστερ, δεν ξέρω, ο, τι μου είπε σου λέω. Μπορεί να είναι μαλακιες. Αφού λοιπόν οι Αγγλιδουλες είναι καθαρές, εκεί πρέπει να ρίξουμε το βάρος. Να τους παίζουμε στην έδρα μας φίλε Θοδωρή. Γιατί αυτό φοβούνται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, την εξειδίκευση. Δεν γίνεται να έχουμε τόση εμπειρία, τόσες γνώσεις και να μας ρουφάνε τα χρήματα οι εταιρίες.   Ή στην καλύτερη να ειμαστε στα λεφτά μας, να κυνηγάμε την ουρά μας δηλαδή. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Πάμε δυνατά.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 10, 2022, 19:41:μμ από Manolis44 »

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 10, 2022, 20:33:μμ »
Φυσικά και φοβούνται την εξειδίκευση.
Αν εγώ παίζω Αγγλία μονο, αν εσύ Γερμανία μονο, αν Ισπανία ο άλλος φαντασου την χασουρα τους σε βάθος χρονου.
Αλλά όσο υπαρχουν ηλίθιοι αυτοι θα θησαυριζουν.
Θα σου πω και κάτι άλλο.
Εδώ και καιρό παίζω συστηματα παρόλι και συστηματα προπομανιας στην ΒΕΤ365.
Ξέρετε τι έγινε.
Μου έφραξαν το παιχνιδι στον υπολογιστη και μονο απο το ταμπλέτ παίζω.
Κάνω κλικ στά σημεια και δεν τα δεχετε.
Σήμερα τους εκανα παρατήρηση.
Ξερεις πιο ηταν το αποτελεσμα.
Τώρα κάνω κλικ στην απόδοση και με πετάει τελείως εξω.
Ξέρεις γιατί.
Γιατί χάνουν με τον τροπο αυτό.
Και με τιμωρούν.
Στα παπάρια μου ομως.
Για τον λογο αυτό γράφω συνέχεια για τους τρόπους αυτους.
 Όσο για την χαμηλη Αγγλία το έχω πει δεκάδες φορες οτι είναι τα μόνα καθαρα πρωταθλήματα και τα μόνα που αξίζουν προσοχής και μελέτης για ειδίκευση.
Όλα τα αλλά πρωταθληματα είναι για κλωτσιές.
Και γω μαλάκια κανω που παίζω μικρά ποσά αλλά δοκιμαζω τα συστηματα που σας δειχνω εδώ.
Απλα για να καταλάβεις έχουν πορωσει τόσο τον κοσμο που εβαλαν μέχρι virtual να παιζουν τα κοροϊδα. Δοκιμασα μια βδομάδα με νίκες σερι.
Είχα βγάλει κάνα 200αρι αλλά δεν ανέβασα ποτε το ποντάρισμα μου.
Αποτέλεσμα άρχισα να κάνω σερι ήττες και οταν επεσα απο τα 200 στα 140 ευρώ τους χαιρέτησα.
Ουτε με ξαναδαν.
Αλλά το θέμα είναι πόσοι φεύγουν απο την παγιδα αυτή.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 16, 2022, 20:42:μμ από THEO-007 »

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 11, 2022, 12:08:μμ »

Και εδω οι προτεινομενες καρμανιολες της ΒΕΤ365.
Σε ρημαζουν στην γκανιοτα και ο παικτης σαν μαλακας βλεπει το τυρι του 8.50, 9.50, 15, 25 και πεταει τα λεφτα του στο αν θα σκοραρει ο καθε παικτης-κουτσαλογο που τους προτεινουν.
Σανο με την οκα.
Και ομως υπαρχουν ακομη μαλακες που παιζουν τετοιου ειδους στοιχηματα.
Υπαρχουν ακομη μαλακες που γινονται σπονσορες των εταιριων παιζοντας τετοιες κοροιδιες.
Οταν λοιπον παιξεις το betbuilder με δικα σου ειδικα αλληλοκαλυπτομενα πχ οver 0.5 η ομαδα σου - Nα δειχθει γκολ ο αντιπαλος τοτε αυτο το θεωρουν arbing και σε κοβουν.
Το εκαναν σε μενα απο την ΒΕΤ365.
Εγω ομως θα τους παιζω με arbing μεχρι να με κοψουν τελειως.
Δειτε το παραπανω διαφημιστικο betbuilder.
Πιανεις την Χαντερφιλντ - περιμενεις να σκοραρει το κουτσαλογο που σου εβαλαν γιατι για να στο βαλουν εκει κουτσαλογο ειναι - μυρισε τα νυχια σου αν θα γινουν 4 καρτες στον αγωνα.
Απλα κοιταξτε που τον εχουν οι ιδιοι στην καταταξη τον παικτη κουτσαλογο για να σκοραρει.

Και οταν κατα τυχη περασεις απο τον κυκαιωνα τοτε σε γαμανε στην γκανιοτα διοτι μονο ο παικτης να σκοραρει εχει 4.75.
Και ομως τετοιοι ηλιθιοι βγαινουν και πανηγυριζουν επειδη οπως λενε επιασαν αποδοση 8.50 ή καποια αλλη μεγαλυτερη.
Και ομως αγαπητοι φιλοι υπαρχουν ηλιθιοι που παιζουν τετοια στοιχηματα και πετανε τα λεφτα τους.
Φιλε Μανωλη να ξερεις κατι.
Δεν χρειαζετε πλεον να κερδισω για να ειμαι κερδισμενος.
Μονο πλεον οτι παιζω μονοευρα και 2ευρα ειμαι ηδη κερδισμενος.
Και ακολουθως δεν παιζω αυτο που θελουν αυτοι αλλα αυτο που θελω εγω.
Αν δεν γουσταρουν ας με κοψουν και θα τους φιλησω σταυρωτα.
Ενα μονο τελευταιο.
Τα συστηματα παρολι και τα μεταβλητα των 4 και 5 τριπλων του ΠΡΟ-ΠΟ ειναι λεπιδι για αυτους.
Τους πονανε αφανταστα.
Αξιοποιηστε τα.
Ακομη και αν σας κοψουν.
Μην κανετε πλεον το χατηρι τους να παιζετε οτι μαλακια σας σερβιρουν.
Τιποτα αλλο.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 11, 2022, 12:32:μμ από THEO-007 »

Manolis44

• Newbie
  • *
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 11, 2022, 12:58:μμ »
Σε φοβούνται Τεο. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Οι εταιρίες με τα λαγωνικά που διαθέτουν μπορούν να αντιληφθούν από απόσταση ποιος είναι ο τρομοκράτης γι αυτούς και ποιος το θύμα. Πλέον τα πράγματα έχουν αγριεψει και κόβουν με χαρακτηριστική ευκολία, δεν το ρισκάρουν. Ξέρουν ότι το στοίχημα όπως και η ζωή γενικότερα θέλει σύστημα, σύστημα ρε φίλε, και σου λένε ας φυλάξω τα ρούχα μου να έχω τα μισά. Δεν μπορούν να σου πουν ευθέως "σε βλέπω και τρέμω, σταμάτα να παίζεις", οπότε το παίζουν βρόμικα τα λαμογια. Και ξέρουν ότι εσύ μπορεί να "στρατολογείς" άτομα για να παίζουν κι αυτοί τις λεπίδες που λες, να μαθαίνεις δηλαδή στον κόσμο στοίχημα, επομένως προσπαθούν να αποφύγουν πιθανούς βομβαρδισμους.

Αλλά δεν μασάμε ρε φίλε. Θα συνεχίσουμε να τους χτυπάνε εκεί που πονούν. Με συστήματα και έξυπνες αλληλοκαλυψεις ειδικών στοιχημάτων. Δεν λέγονται τυχαία ειδικά στοιχήματα, είναι για ειδικούς. Αυτοί θέλουν  να παίζει ο κόσμος τυφλά τελικά αποτελέσματα με 33,3 πιθανότητες νίκης, όπως σωστά έχεις πει, κι όποιον πάρει ο χάρος. Να παίζουν Μάντσεστερ Σίτι - Μπερνλι ας πούμε, να έχει 33,3 πιθανότητες νίκης περίπου η Σίτι, τα κορόιδα να ποντάρουν τούβλα στον άσο σε απόδοση κάτω του 3 (που θα ήταν η σωστή) και να βλέπουν το χάρο με τα μάτια τους.

Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να ανεβάσεις κάπως το ποντάρισμα, αφού βλέπεις ότι φοβούνται τον τρόπο παιχνιδιού σου. Με τη σκέψη να τους πάρεις όσο το δυνατόν περισσότερα μέχρι να σε εξορισουν. Θα προτείνω κι εγώ κάνα παιχνίδι σήμερα ή αύριο αν προκύψει κάτι καλό.

Πάμε δυνατά Θοδωρή

ΦΙΛΛΑΣ

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ (ΠΕΡΝΑ-ΠΕΡΝΑ) Η ΜΕΛΙΣΣΑ...!!!
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 11, 2022, 15:53:μμ »
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΩΛΗ...!!!

ΟΙ ΒΟΟΚ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΑΝ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΒΟΟΚ...!!!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ...!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ (ΤΡΕΛΛΟΥΣ) ΟΠΩΣ (ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ) ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΕΛΤΙΟ...ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΣΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ...

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ....???

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΕΠΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ Ο ΤΖΩΝ ΤΑΡΑΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...!!!ΟΠΩΣ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ (15) ΑΓΩΝΕΣ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΒΑΘΜΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ...ΤΥΧΗ ΘΕΛΕΙ...!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΜΕ (16) ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ (15ΑΔΕΣ) ΤΩΝ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΑΝΑ ΔΕΛΤΙΟ...ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΛΩ (50) ΕΥΡΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ (150.000.000) ΕΥΡΩ ΑΝ ΠΙΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ (16) ΑΓΩΝΕΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΝΟΜΙΜΑ...!!!ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ...ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ...!!!

Υ.Γ...ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΚΤΟΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ...!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 11, 2022, 16:00:μμ από ΦΙΛΛΑΣ »
ΦΙΛΛΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.

Manolis44

• Newbie
  • *
« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 11, 2022, 18:02:μμ »
Κύριε Φιλλα,

Δεν αμφισβητώ καθόλου αυτά που λέτε. Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να το πω πιο πριν, αλλά θα το πω τώρα : για μένα είστε ο Πλάτωνας του στοιχήματος κι ο Τεο ο μαθητής σας, ο Αριστοτέλης. Κι έχω δει αρκετά πολυτιμα βιντεακια σας στο YouTube. Για τον Δοκτωρα δεν έχω άποψη, αλλά για να συνεργάζεστε είμαι σίγουρος πως κι εκείνος έχει δώσει μεγάλα πράγματα.

Επιτρέψτε πάντως να επιμείνω στο ότι οι μπουκ τον Φοβούνται τον Τεο. Όπως φοβούνται το δικό σας κυνήγι μεγάλων κερδών, έτσι τρέμουν και τα επενδυτικά συστήματα του Θοδωρή. Τα συστήματα του μεροκαματιαρη. Κι αν ακομα δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα είναι γιατί χρειάζονται χρόνο. Το στοίχημα είναι μαραθώνιος. Ο Τεο έχει κάνει πάρα πολλές σκέψεις πάνω σε αυτά και για να τα έχει επιλέξει είμαι βέβαιος πως ξέρει ότι αργά ή γρήγορα θα τον δικαιώσουν και θα γίνει πράσινο το ταμείο. Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι τρόποι για να βγάζεις χρήματα από το στοίχημα και φυσικά οι περισσότεροι επιτυχημένοι παίκτες δεν γράφουν πουθενά, για ευνόητους λόγους. Ο Τεο έχει επιλέξει το συγκεκριμένο δρόμο, έχοντας αποκομίσει φυσικά πολλά από εσάς. Ξέρει τι κάνει.

Ο Θοδωρής είναι ο μόνος που έχει βρει το θάρρος να πει δημόσια ότι κάθε ομάδα, ανεξαρτήτως δυναμικής και συνθηκών, έχει 33,3 πιθανότητες νίκης. Μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει αυτό; Γι αυτό δεν παίζει τελικά αποτελέσματα, γιατί του κόβει. Στο υποθετικό παράδειγμα που ανέφερα παραπάνω, το Μάντσεστερ Σίτι - Μπερνλι, ο Τεο θα έπαιζε άσο μόνο αν αυτός δινόταν σε απόδοση άνω του 3, δηλαδή σε value απόδοση. Λίγο τραβηγμένο το παράδειγμα, το ξέρω, αλλά η ουσία είναι αλλού. Η ουσία είναι στο ότι όλα κρίνονται στο ταμείο και σε βάθος χρόνου και στο ότι το στοίχημα είναι από τις πιο ζόρικες και απαιτητικές επενδύσεις που υπάρχουν. Χρειάζεται να έχεις παρά πολλά όπλα, γι αυτό και λίγοι επιβιώνουν.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #12 στις: Μαρτίου 11, 2022, 20:03:μμ »
Η γνωμη μου ειναι η εξης.
Οι εταιριες 2 πραγματα φοβανται φιλε Μανωλη.
Το ενα ειναι αυτο που λεει ο κυριος Φιλλας.
Τα βαρια δελτια νικης.
Αλλα αυτα μπορει να ερθουν 1 στο 2χρονο και μαλιστα να μην στο πληρωσουν κιολας οι εταιριες ή να παρεις τα λεφτα δικαστικα μετα απο 3-4 χρονια.
Φεξε μου και γλιστρησα δηλαδη.
Θετικο για αυτους ειναι η αρνητικη ψυχολογια του παικτη στον τροπο αυτο.
Αυτοι εισπρατουν πιστευοντας πως σε βαθος χρονου η ψυχολογια του παικτη θα γυρισει σε αρνητικο.
Εχουν βγει παιδια εδω μεσα και ειπαν οτι εχουν βαρεθει να βλεπουν χαμενα δελτια στο ενα παιχνιδι.
Ξερεις τι σημαινει αυτο.
Οτι η θετικη ψυχολογια απο τις συνεχεις ηττες πεφτει και θα μετατραπει σε αρνητικη που θα τον κανει εν τελει να σταματησει το συστημα που παιζει και να ψαξει αλλο τροπο.
Ο μπουκ με το σκεπτικο αυτο ειναι κερδισμενος.
Υπαρχει ομως κατι αλλο πολυ πιο επικινδυνο που φοβουνται πολυ περισσοτερο.
Την διασπορα συστηματων στο ευρυ κοινο που θα τους κανουν ζημια εαν παιχθουν απο πολυ κοσμο.
Συστηματα μεροκαματιαρικα που δεν θα χανουν ευκολα.
Φιλε Μανωλη δεν ειμαι ουτε προφεσορας, ουτε μαθητης, ουτε τιποτα.
Ενα απλο πραγμα ειμαι.
ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
Παλια ημουν κολλημενος και φορτωνα χρημα στο παιχνιδι μου.
Ειμαι περηφανος που δεν καταφεραν να με βαλουν στο λουκι τους.
Πλεον το στοιχημα μου ειναι χαμηλο και αν θα παιξω παραπανω χρηματα θα παιξω μονο απο τα κερδη.
Επουδενει απο την τσεπη μου.
Δηλαδη με τα λεφτα τους και μονο θα αυξησω το πονταρισμα μου αν γινει.
Αν και αυτο δεν πρεπει κανεις παικτης να το κανει διοτι μεταβαλετε σε μεγαλομανης και στην διαρκεια παλι θα φαει τα μουτρα του.
Θελει σταθερο πονταρισμα χωρις μεταβολες.
Ο κυριος Φιλλας εχει δικιο.
Οι μπουκ δεν νικιουνται.
 Διοτι η γκανιοτα ειναι το στανταρ κερδος τους.
Απο κει και περα αναλογα το πως χειριζονται την ψυχολογια του παικτη κερδιζουν ακομη περισσοτερα.
Οσο οι παικτες θα ειναι πορωμενοι στο ανεξελεγκτο παιχνιδι, οσο δεν θα μελετουν πως θα παιζουν τα χρηματα τους αυτοι θα τριβουν τα χερια τους.
Ομως εμεις σαν παικτες δεν πρεπει να ειμαστε αρπακολατζηδες.
Πρεπει να βρουμε τροπους να κανουμε νικες και θετικα ταμεια.
Παιζοντας σταθερα συστηματα.
Δεν ειναι τυχαιο οτι στο φορουμ εδω μεσα απο 100αδες συστηματα και ψαχνοντας τα ολα επελεξα μονο αυτα τα πεντε.
Οι μπουκ δεν φοβουνται εμενα φιλε Μανωλη.
Τα συστηματα που αναρτω στο φορουμ με τροπους παιχνιδιου περιεργους.
Την διασπορα.
Αυτο φοβουνται.
Τα καλα συστηματα.
Και εχουν παντου ρουφιανους που παρακολουθουν το καθε φορουμ.
Δεν εξηγειτε αλλιως οτι μετα απο 1 μηνα παιχνιδιου πανω στα συγκεκριμενα συστηματα αρχισαν τα προβληματα για μενα.
Δεν θα σταματησω ομως να τα δειχνω.
Δυστυχως γι`αυτους.
Ετσι που εχει γινει το στοιχημα φαβορι δεν υπαρχουν πλεον.
Παιζεις αποδοσεις 1.30 και ειναι σαν να βαζεις το κεφαλι στην λαιμητομο πριν αρχισουν τα παιχνιδια.
Παιζεις καθαρα με 33% στα σημεια με μονο αποδεκτο ασχετως αποδοσης.
Ειτε το θελουν καποιοι να το πιστεψουν ειτε οχι αυτη ειναι η αληθεια.
Παρτε ολες τις μικρες αποδοσεις και δειτε ποσες σπανε σε καθε μερα.
Εχετε σκεφθει να παιξουμε τα συστηματα του Κ. Φιλλα ρισκαροντας σε value bets υψηλων αποδοσεων.
Εχει τσεκαρει καποιος τον συντελεστη κερδους.
Επειδη λοιπον εγω τα εχω τσεκαρει σας λεω οτι θα παθετε εγκεφαλικο.
Παντως σαν φανατικος παικτης τελικων αποτελεσματων ενα πραγμα βλεπω πλεον.
Οτι καρφωτο σημειο χωρις καλυψη στην ισοπαλια με γκολ ειναι μαχαιρι στην καρδια του παικτη.
Και σας το λεει καποιος που ειναι φανατικος των τελικων αποτελεσματων.
Τελος εχω να πω οτι τα συστηματα παρολι σε λιγο καιρο δεν θα χανουν.
Θα το δειτε και δεν θα το πιστευετε.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 11, 2022, 20:40:μμ από THEO-007 »

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #13 στις: Μαρτίου 11, 2022, 21:25:μμ »

Ο Θοδωρής είναι ο μόνος που έχει βρει το θάρρος να πει δημόσια ότι κάθε ομάδα, ανεξαρτήτως δυναμικής και συνθηκών, έχει 33,3 πιθανότητες νίκης. Μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει αυτό;

Εγω αμφισβητω αυτο που λες δεν ισχυει το 33,33% νικης,και αυτο ισχυει  μονο οταν επαληθευεται στατιστικα.

Παραδειγμα στην παρακατω εικονα

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #14 στις: Μαρτίου 11, 2022, 21:30:μμ »
Μολις απεδειξες αυτο που λεμε.
Αν στο πρωταθλημα της Κενυας συνολικα εχεις ισομοιρασμενα ολα τα σημεια σημαινει οτι τα φαβορι σπανε.
Αρα γιατι να παιξεις πχ φαβορι εδρα του 1.30 στο πρωταθλημα αυτο αφου αυτη επαληθευεται μονο στο 33%.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 11, 2022, 21:35:μμ από THEO-007 »