Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Περί θεωριών Χρήστου και σία  (Αναγνώστηκε 13833 φορές)

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
Περί θεωριών Χρήστου και σία
« στις: Ιουλίου 08, 2022, 10:10:πμ »
Λοιπόν για να μη χαλάμε το θέμα του κατασκευαστικού:

Ο τρόπος που επέλεγαν παλιότερα συμμετρίες, εναλλαγές, και άλλους όρους, δεν ισχύουν για εμένα. Το να έχεις 500 στήλες ιστορικό και να προσπαθείς να βγάλεις τις συμμετρίες, δεν είναι μαθηματικά αποδεκτό.
Εσύ ανήκεις στη γενιά που έπαιζαν το παράγωγο 7-4-2 γιατί έτσι έλεγαν οι 500 νικήτριες  στήλες του ΠΡΟΠΟ που είχαν. Δηλαδή έπαιζε ο Παναθηναικός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ εντός έδρας, 7-4-2 παίζουμε. Έπαιζαν εκτός έδρας, 7-4-2 παίζουμε πάλι.
Γιατί; Επειδή έτσι λέει η στατιστική. 500 και 1000 στήλες είναι πολύ λίγες για να δείξουν τάσεις στη νικήτρια.

Είμαι σίγουρος ότι δε διαβάζεις ότι γράφω. Αν με διάβαζες, θα ήξερες τώρα ότι το κουμπάκι που έχω εδώ από τη νέα έκδοση και θα μπει φυσικά και στις κόντρες ένα τέτοιο

koumpi" border="0

δε μπήκε για μόστρα...

Όπως και το κουμπί που κάνει εικονικές κληρώσεις και βγάζει το μέσο όρο απόδοσης, επίσης δε μπήκε για μόστρα. Όποιος καταλαβαίνει 5 πράγματα μαθηματικά, θα το χρησιμοποιεί. Οι υπόλοιποι ας παίξουν με βάση στατιστική 500 προηγούμενων νικητριών.

Εντάξει Χρήστο; Διάβαζέ με και θα μάθεις πράγματα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 08, 2022, 10:14:πμ από javistas »

Χρηστος

• Sr. Member
Απ: Περί θεωριών Χρήστου και σία
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 08, 2022, 12:26:μμ »
Δεν ειπα γιατι εβαλες την στατιστικη επι του συστηματος,καλα εκανες εσυ εισαι το αφεντικο.Απλα εχεις μια εικονα της κατανομης % καθε ορου.
Η επιλογη ομως ορων πρεπει να εχει και ενα ιστορικο αρχειο στηλων.Δεν αναφερθηκα σε προπο αυτα εσυ τα λες.Εγω πριν φτιαξω ενα συστημα εχω ηδη βαση δεδομενων και με αυτο ξεκινω να επεξεργαζομαι τον καθε ορο η βασικη .Αν τωρα εσυ καθε φορα παιρνεις 10-15αγωνες χωρις αρχειο απλα στην κατασκευη βλεπεις την ΣΥΜΕΤΟΧΗ η ΠΑΡΟΥΣΙΑ .πραγμα μπορει να ειναι αντιθετο αν το τσεκαρεις με αρχειο.
Αλλωστε η επιλογη καθε ορου καπου πρεπει να βασιζεται,οχι επειδη μας κοβει τις στηλες που θελουμε.

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 08, 2022, 13:35:μμ »
Εγώ καλά κατάλαβα ότι δε με διαβάζεις και δεν καταλαβαίνεις τι λέω.

Χρήστο για να κάνεις στατιστική επί κάποιων αγώνων, θα πρέπει να διασφαλίσεις ότι οι αγώνες που επιλέγεις είναι ομοειδείς, να τους συνδέουν κάποια κοινά πράγματα. Αν δεν τους συνδέουν κάποια πράγματα, τότε μέσα υπάρχουν ξένα αντικείμενα τα οποία χαλάνε την πραγματική εικόνα και θα σου δώσω ένα παράδειγμα.
Ας υποθέσουμε ότι θέλουμε να δούμε το πόσο πλούσιους πελάτες προσελκύει ένα καφενείο. Κάνουμε λοιπόν μία στατιστική παίρνουμε τα εισοδήματα. Παίρνουμε λοιπόν τους μισθούς από 50 άτομα. Οι 49 έχουν μέσο όρο εισοδημάτων τα 10.000 ευρώ ως συνταξιούχοι. Εκεί μέσα υπάρχει και ένας πολύ πλούσιος που έχει 100 ακίνητα και έχει εισόδημα 1.000.000.
Αν προσθέσουμε τα εισοδήματα είναι 490.000+1.000.000 = 1.490.000 και βγαίνει ο μέσος όρος περίπου στις 30.000.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ να πούμε ότι ο μέσος όρος εισοδήματος των πελατών του καφενείου είναι 30.000, άρα όλοι είναι ευκατάστατοι. Φτωχαδάκια του κερατά είναι το 98% των πελατών. Κατάλαβες;
Μπορείς να το κάνεις αναγωγή στο στοίχημα;
Εσύ έχεις μία λίστα με νικήτριες στήλες η οποία περιέχει μέσα Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Β Εθνική, Κογκό και Σομαλία...Καταλαβαίνεις τώρα την αυθαιρεσία του να πεις περιμένω 2 συμμετρίες επειδή στις 500 στήλες έχω 2 συμμετρίες μέσο όρο; Γιατί έχεις ξένα στοιχεία που δεν έχουν κοινά μεταξύ τους.
Εμένα η δικιά μου επιλογή των όρων, βασίζεται σε ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Όσοι στροφάρουν λίγο, θα έχουν καταλάβει τι κάνω.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 08, 2022, 13:41:μμ από javistas »

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 08, 2022, 14:03:μμ »
Εχεις το ελλατωμα να οριζεις απο μονος σου τι αρχειο η τι θελει να πει καποιος,ενω εγω βασιζομαι σε ηδη γραφομενα σου.
Οχι δεν εχω αρχειο προπο η οτι ναναι τα αρχεια μου τηρουν ορισμενα κρητηρια π.χ(ιδια κατηγορια -ιδια αποδοση-οβερ αντερ σταθερο κ.λ.π)
Βαζω 20-30 φιλτρα και βασει αυτων κανω επιλογη αγωνων κραταω αρχεια και απο εκει αντλω τα ορια που θα δωσω στους ορους.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 08, 2022, 14:24:μμ από Χρηστος »

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 08, 2022, 14:52:μμ »
Εχεις το ελλατωμα να οριζεις απο μονος σου τι αρχειο η τι θελει να πει καποιος,ενω εγω βασιζομαι σε ηδη γραφομενα σου.
Οχι δεν εχω αρχειο προπο η οτι ναναι τα αρχεια μου τηρουν ορισμενα κρητηρια π.χ(ιδια κατηγορια -ιδια αποδοση-οβερ αντερ σταθερο κ.λ.π)
Βαζω 20-30 φιλτρα και βασει αυτων κανω επιλογη αγωνων κραταω αρχεια και απο εκει αντλω τα ορια που θα δωσω στους ορους.

Πρώτον: Άσε να ξέρουν μόνο οι δικοί μου άνθρωποι και οι φίλοι μου, τα ελαττώματά μου.
Δεύτερο: Ποτέ δε μπήκα σε δικό σου θέμα και να σου αναφέρω άσχετα πράγματα όπως αφηρημένα αρχεία και π@π@ριές. Εσύ μπήκες και έγραψες.
Τρίτο: Αν ήθελες να συνεισφέρεις στη συζήτηση, θα περίμενα να γράψεις μία ερώτηση "Φίλε, πώς βγαίνουν τα προτεινόμενα; Τι χρησιμοποιείς; Πώς να διαλέξω συμμετρίες και εναλλαγές;". Αλλά φυσικά δεν περιμένω τέτοιες ερωτήσεις από εσένα. Αντιθέτως, μου γράφεις τι κάνεις εσύ.
Και τέλος, άσε με να δουλέψω, υπάρχει κόσμος που περιμένει την έκδοση του κατασκευαστικού, θέλω να βάλω και ένα Poisson για τους μερακλήδες.
Νομιζω συνεννοηθήκαμε, μην ξαναγράψεις μέσα στο Κατασκευαστικό βλακείες. Άνοιξε θέμα και αν βρω χρόνο, θα σου απαντήσω.

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 08, 2022, 15:03:μμ »
Αν θεωρεις οτι σε ενοχλει να σου απαντανε κλειδωσε το θεμα σου.Το πως λειτουργει ο διοφαντος το γνωριζω.Εσυ τωρα κανε διαλογη με τυχαιες τινα πω,οι τυχαιες ειναι για να περνα η ωρα,οταν κατασκευαζεις ενα συστημα και βαζεις ορους τους βαζεις επειδη εχουν καποια επαληθευση σε ενα αρχειο.Αν ειναι τυχαιο,τοτε βαλε μια επιλογη να κρατα οσες τυχαιες θελουμε.

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 08, 2022, 15:08:μμ »
Αν θεωρεις οτι σε ενοχλει να σου απαντανε κλειδωσε το θεμα σου.Το πως λειτουργει ο διοφαντος το γνωριζω.Εσυ τωρα κανε διαλογη με τυχαιες τινα πω,οι τυχαιες ειναι για να περνα η ωρα,οταν κατασκευαζεις ενα συστημα και βαζεις ορους τους βαζεις επειδη εχουν καποια επαληθευση σε ενα αρχειο.Αν ειναι τυχαιο,τοτε βαλε μια επιλογη να κρατα οσες τυχαιες θελουμε.

Είσαι τόσο τυχαίος, που νομίζεις ότι θα έκανα κληρώσεις τυχαίες. Μάθε να διαβάζεις το τι γράφω. Το έχω γράψει επανειλλημμένως τι κάνουν οι κληρώσεις αλλά αδυνατείς να το διαβάσεις μάλλον.
Τώρα αν ξέρεις καλύτερα το Διόφαντο από εμένα, τότε πάω πάσο. Γελάνε και τα πλακάκια στο πάτωμα...
Όχι δε θα το κλειδώσω. Υπάρχουν άνθρωποι που εκφράζουν απορίες και ζητάνε και κάτι παραπάνω. Απαιτώ να σεβαστούν τον τίτλο του θέματος.

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 08, 2022, 21:33:μμ »
 Οταν καποιος επιλεγει εναν ορο υπαρχουν 2 λογοι βασικοι.

Επιλεγεις τον Χ ορο μονο και μονο επειδη  σου κατεβαζει τις στηλες εκει που θες.

Η επιλεγεις τον ορο γιατι τον εχεις επεξεργαστει με καποιο αρχειο η φιλτρα που εχουν στατιστικη επαληθευση .

Εσυ επιλεγεις τον πρωτο

Εγω επιλεγω τον δευτερο.

Γιάννης

• Sr. Member
  • Ενάντια στους BOOK
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 08, 2022, 22:15:μμ »

Επιλεγεις τον Χ ορο μονο και μονο επειδη  σου κατεβαζει τις στηλες εκει που θες.

Η επιλεγεις τον ορο γιατι τον εχεις επεξεργαστει με καποιο αρχειο η φιλτρα που εχουν στατιστικη επαληθευση .

Εγω βαζω όρο και κόβω στήλες σε οτι δεν θελω να πονταρω ουτε 1 ευρώ.
Το σωστό σύστημα είναι να επιλέξεις τί θέλεις να παίξεις, να μειώσεις τις στήλες όσο μπορείς αλλα παντα να πληρούν τους ορους που εχεις θέσει και τέλος βλέπεις που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.
Το σύστημα δεν φτιαχνεται με ανάποδο τροπο.
Για παράδειγμα με 5 στήλες (γιατι τοσα διαθέτω) θελω 8αδες σε 20 αγώνες πιάνοντας 10 αγώνες.
Εδω δεν λέγεται σύστημα. Λέγεται λαχειοστηλες.
Και για να τελειώνω, το σύστημα που κατασκευάζει καποιος ή χρησιμοποιεί δεν έχει δώσει το 100% της δυναμικης του, αν δεν εχει βρει το σωστό ποντάρισμα στις επιλογες του.
Δεν μπορεις να χρησιμοποιεις ενα "καλο συστημα" που βρηκες ή κατασκευασες, πονταροντας σε ολο ασσους ή σε ολο Χ ή σε ολο under. Έχει διαφορετικη συμπεριφορά σε καθε τί που θα επιλέξεις. Οπότε, κατα την ταπεινή μου άποψη, καθε συστημα που βλέπω, το θεωρώ όρο ενος ευρυτερου συστήματος.
Τιποτα περισσότερο και τιποτα λιγότερο.
Οσο υπάρχουν εργαλεία να διαχειριστεις, πολλους ορους μαζι(συστηματα), φτάνεις ολο και πιο κοντά στην ένωση του παζλ και σε βοηθά στον αρχικό σου σκοπό

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 08, 2022, 23:50:μμ »

Εγω βαζω όρο και κόβω στήλες σε οτι δεν θελω να πονταρω ουτε 1 ευρώ.
Το σωστό σύστημα είναι να επιλέξεις τί θέλεις να παίξεις, να μειώσεις τις στήλες όσο μπορείς αλλα παντα να πληρούν τους ορους που εχεις θέσει και τέλος βλέπεις που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.
Το σύστημα δεν φτιαχνεται με ανάποδο τροπο.
Για παράδειγμα με 5 στήλες (γιατι τοσα διαθέτω) θελω 8αδες σε 20 αγώνες πιάνοντας 10 αγώνες.
Εδω δεν λέγεται σύστημα. Λέγεται λαχειοστηλες.
Και για να τελειώνω, το σύστημα που κατασκευάζει καποιος ή χρησιμοποιεί δεν έχει δώσει το 100% της δυναμικης του, αν δεν εχει βρει το σωστό ποντάρισμα στις επιλογες του.
Δεν μπορεις να χρησιμοποιεις ενα "καλο συστημα" που βρηκες ή κατασκευασες, πονταροντας σε ολο ασσους ή σε ολο Χ ή σε ολο under. Έχει διαφορετικη συμπεριφορά σε καθε τί που θα επιλέξεις. Οπότε, κατα την ταπεινή μου άποψη, καθε συστημα που βλέπω, το θεωρώ όρο ενος ευρυτερου συστήματος.
Τιποτα περισσότερο και τιποτα λιγότερο.
Οσο υπάρχουν εργαλεία να διαχειριστεις, πολλους ορους μαζι(συστηματα), φτάνεις ολο και πιο κοντά στην ένωση του παζλ και σε βοηθά στον αρχικό σου σκοπό

Αν και συμφωνώ μαζί σου απόλυτα, πολλές φορές το έχω κάνει και μία φορά την πάτησα για τα καλά.
Το είχα στείλει το σύστημα και σε φίλο για να το δει, πριν γίνουν τα ματς.
Έπαιξα το σύστημα και το κατέβασα από 2000 στήλες στις 200 με βασικές στήλες. Μου φάνηκαν πολλές και ήθελα να το πάω στις 40 (10 ευρώ). Έπαιξα λοιπόν με το εργαλείο που προτείνει συμμετρίες και εναλλαγές και έπαιξα (το θυμάμαι ακόμα...) 2 συμμετρίες και 8 εναλλαγές. Τα ματς ήταν 11 συνολικά.
Κατεβαίνουν στις 80 στήλες και πάλι ήταν πολλές. Επειδή δε βρήκα άλλο όρο, αποφάσισα να παίξω 40 τυχερές στήλες από την επιλογή Τυχαία Δελτία της εκτύπωσης.
Ε λοιπόν, στις 40 στήλες που δεν έπαιξα, ήταν τα 900 περίπου ευρώ...

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 08, 2022, 23:58:μμ »

Εσυ επιλεγεις τον πρωτο

Εγω επιλεγω τον δευτερο.

Επιλέγω τον κάθε όρο γιατί μπορεί να μου κόψει στήλες και μαθηματικά είμαι πολύ κοντά στο να επαληθευτεί.

Τα υπόλοιπα που λες είναι για να τα πιστεύουν αυτοί με το παράγωγο 7-4-2 τη δεκαετία του '80.

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 09, 2022, 22:26:μμ »
Ενα κατασκευστικο προγραμμα εχει 10-20ορους π.χ μη συνεχομενα -εναλλαγες..κ.λ.π οταν επιλεξεις μη συνεχομενα απο 1-2-3 με τι σκεπτικο θα βαλεις αυτα τα ορια?Εγω θα τα βαλω επειδη εχω κανει αναλυση- στατιστικη-επεξεργασια σε ιστορικο η σε αρχειο.Εσυ τωρα μου λες θα βαλω αυτα τα ορια επειδη ετσι μου εκατσε επειδη εχω μονο ενα ευρο..

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 09, 2022, 22:36:μμ »
Ενα κατασκευστικο προγραμμα εχει 10-20ορους π.χ μη συνεχομενα -εναλλαγες..κ.λ.π οταν επιλεξεις μη συνεχομενα απο 1-2-3 με τι σκεπτικο θα βαλεις αυτα τα ορια?Εγω θα τα βαλω επειδη εχω κανει αναλυση- στατιστικη-επεξεργασια σε ιστορικο η σε αρχειο.Εσυ τωρα μου λες θα βαλω αυτα τα ορια επειδη ετσι μου εκατσε επειδη εχω μονο ενα ευρο..

Κατ' αρχήν το πρόγραμμά σε έχει γραμμένο για το πόσα ευρώ διαθέτεις να παίξεις. Ούτε καν σε ρωτάει.
Το πρόγραμμά θα κάνει μαθηματική ανάλυση του συστήματος και θα υπολογίσει αναμενόμενους όρους που θα προτείνει. Και δεν το νοιάζει καμία προιστορία...
Θες να τους παίξεις; Καλώς. Δε θες; Και πάλι γραμμένο σε έχει...

Εγώ θέλω να κάνω μία ερώτηση τελευταία: Τόσα χρόνια μας κάνεις κήρυγμα, ο αγράμματος επιστήμονας και μία φορά δεν είδα να βάλεις ένα σύστημα, να βάλεις ένα τρόπο παιχνιδιού, να βάλεις μία πρόβλεψη όπως έβαλα εγώ το Poisson και έβγαλα +16% επί του τζίρου.
Τι θα γίνει, θα ανεβάσεις τίποτα; Εγώ δε θέλω κερδισμένα δελτία, δε με νοιάζει αυτό. Παίξε με φασόλια να κερδίζεις και θα σου βγάλω το καπέλο. Αρκεί να γράφεις τι παίζεις πριν το ματς.
Για να τελειώνει η συζήτηση δηλαδή...

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 09, 2022, 23:25:μμ »
Αφου κανει αερα μαθηματικη αναλυση και προτειινει τι να παιξουμε,,ρε  μαστορα ασε τοτε  τους ορους και τα συναυτα και βαλτο στον αυτοματο να δινει κατευθειαν στηλες ρε μας δουλευεις,δηλαδη οι αλλοι προγραματιστες και κατασκευαστες ειναι μ@λ@κες και ασχετοι !Δηλαδη προτεινει τι την χασουρα η το κερδος?η μαθηματικη αναλυση.Αμα δεν επεξεργαστεις ο ιδιος τα δεδομενα τι νοημα εχει?φερε μου 10στηλες ντελιβερι χαχα!

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 09, 2022, 23:59:μμ από Χρηστος »

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 10, 2022, 00:01:πμ »
Αφου κανει αερα μαθηματικηη αναλυση και προτεειινει τι να παιξουμε,,ρε  μαστορα ασε τοτε  τους ορους και τα συναυτα και βαλτο στον αυτοματο να δινει κατευθειαν στηλες ρε μας δουλευεις,δηλαδη οι αλλοι προγραματιστες και κατασκευαστες ειναι μ@λ@κες και ασχετοι !Δηλαδη προτεινει τι την χασουρα η το κερδος?η μαθηματικη αναλυση.Αμα δεν επεξεργαστεις ο ιδιος τα δεδομενα τι νοημα εχει?φερε μου 10στηλες ντελιβερι χαχα!

Δεν ξέρω αν είναι μαλάκες ή άσχετοι. Δεν ασχολούμαι με άλλους. Πιθανό να μη σκέφτηκαν κάποια πράγματα, ή πιθανό να μην κατέχουν κάποια μαθηματικά.
Και φυσικά δε θα καθήσω να τους εξηγήσω τι κάνω. Ας σκεφτούν λίγο μόνοι τους...
Βλέπω σε χαλάει λίγο το πρόγραμμα Χρήστο, έτσι δεν είναι;