Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Τριπλό παρολί x10  (Αναγνώστηκε 9664 φορές)

FuzzmanGR

• Newbie
  • *
Τριπλό παρολί x10
« στις: Φεβρουαρίου 18, 2025, 01:05:πμ »
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Είμαι νέο μέλος και ήδη εχω διαβάσει πολλά ενδιαφέροντα threads και εχω εμπλουτίσει τις γνώσεις μου.
Ασχολούμαι εντατικά με το στοίχημα περίπου ενα χρόνο τώρα. Γενικά καλά πάει αν και τον τελευταίο καιρο εχω πέσει. Να μην τα πολυλογώ θα μπώ στο θέμα.

Την τελευταια βδομάδα σκέφτομαι ενα τροπό στοιχηματισμού με παρολί που δεν είναι εύκολος αλλα δεν ειναι και αδύνατος. Απλά χρειάζομαι 3 οσο πιο δυνατα και σίγουρα δελτία γυρω στο 10Χ. 8-12Χ για την ακρίβεια. 8Χ γιατι δεν αξίζει για παρακάτω και 12X μαξ για το safe.
Ας παρουμε το X10 για παράδειγμα για να είμαστε στρογγυλά στα νούμερα.

Έχουμε λοιπον 3 δελτία 10Χ. Ας τα πούμε Α,Β,Γ.
Παίζουμε λοιπον τα δελτία Α Β Γ με 10 ευρω αρα 10Χ10 = 100 Ευρω αν βγεί 1. Εχουμε δώσει 30 ευρώ.
Παίζουμε τους συνδιασμούς. Α με Β, Β με Γ, Γ με A 3 ευρω στον καθε συνδιασμό. Εδω το καθε παρολί θα είναι X100. Αν βγει ενας συνδιασμος θα έχεις 3X100=300 + 200 Ευρω απο τα 2 μονα δελτια. Είμαστε στα 39 ευρώ.
Και τέλος παίζουμε και τα 3 δελτια μαζί ενα παρολί που θα βγάζει X1000 και το ρίχνουμε με 1 ευρω. Αν ευθυγραμιστουν οι πλανήτες και κάτσουν ολα ειναι τζακποτ. 300 + 900 + 1000
Έχουμε κοστος 40 ευρώ και αν κάτσει εστω ενα δελτίο είμαστε στα +60 ευρώ

Εμένα η ερωτησή μου είναι τι θα μπορούσα να στοιχηματίσω ώστε να βγάλω τρια παρολί x10 πάνω κάτω. Κορνερ; Κάρτες; φάουλ Over/under; Συνδυασμό απο αυτα; Τι είναι το πιο safe με πιο λίγα σημεία;
Εχω κανει επικά δελτία με under και οver στο παρελθον αλλα ψάχνω για κάτι στάθερο ώστε να πιάνω έστω 1 δελτίο για να μαι στο προφιτ.. Βλέπω και σε διάφορες ομάδες στο fb και βγάζουν κατι παρολί x30 με κατι περιεργα σημεία και τους κάθονται και αναρωτιέμαι πως τους ήρθε η ιδεα.

Πείτε μου σας παρακαλώ πολύ την γνώμη σας και τις ιδέες σας.
Είναι βατό η κυνηγάω φαντάσματα;

Σας ευχαριστώ πολύ.

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
Απ: Τριπλό παρολί x10
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 18, 2025, 11:21:πμ »
Ακόμα και αν βρεις κάτι στο οποίο είσαι καλός να προβλέπεις, η δυσκολία αυξάνεται κατακόρυφα. Ναι μεν πολλαπλασιάζονται οι αποδόσεις, αλλά οι πιθανότητες ελαχιστοποιούνται.
Προσωπικά, θα έπαιζα αποτέλεσμα και over 2,5.

efthimis

• Full Member
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 20, 2025, 13:03:μμ »
Φίλε FuzzmanGR, ως τακτική δεν είναι άσχημη αλλά θα σου πω τι κάνω εγώ αρκετά χρόνια και είμαι ευχαριστημένος.
Παρολί 3 αγώνες απόδοσης 5.00 (μ.α. 1.71) όπου θέλω 1/5 επαλήθευση για να μην έχω χασούρα.
Παρολί 3 αγώνες απόδοσης 10.00 (μ.α. 2.20) όπου θέλω 1/10 επαλήθευση για να μην έχω χασούρα.
Για δες και στο παρακάτω σύνδεσμο κάποιες σχετικές ιδέες μου.
https://www.betsite.gr/forum/index.php?topic=2798.msg7758#msg7758
Οι συνδυασμοί που κάνεις θα σου πρότεινα να τους ξεχάσεις πλην της περίπτωσης που τα βάζεις όλα τα παρολί μαζί ( και ζεις το όνειρο έως ότου ξυπνήσεις.)
Όλα αυτά όμως για να ευοδώσουν θα πρέπει να έχεις πολύ σωστή διαχείριση του ταμείου σου.
Καλή συνέχεια και σου εύχομαι τα καλύτερα

efthimis

• Full Member
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 22, 2025, 10:13:πμ »
... για του λόγου το αληθές ...