Φιλαράκι προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το poisson. Εγώ είμαι της παλιάς σχολής. Δεν θα παίξω ποτε αγγλικό στοίχημα βασισμένο σε μηχανές. Έχω προσωπική κρίση. Αλλωστε δεν έχει και γούστο να παίζω οτι δίνει η κάθε μηχανή ακόμη και εαν έχει ποσοστο επιτυχίας. Για μένα τα κλασσικά στατιστικά είναι μπαρουφες. Με ενδιαφέρει αποκλειστικά το κομματι του χόρτου. Τιπς δίνεις μονο με την δική σου ανάλυση και όχι με αυτές των μηχανών.
Θόδωρε με σεβασμό κάπου μπερδεύεσαι...
Αντικειμενικος σκοπός ώστε να φτάσουμε στην κορυφή τού βουνού είναι ότι μάς δεινή λύση με την λιγότερη κούραση κ ευκολία κ με την μεγαλύτερη ασφάλεια..
Εάν αυτό μας το δίνει μια μηχανή, ένα σύστημα, μια πρόβλεψη, η με την μέθοδο poisson, η με όποιονδιποτε άλλο τρόπο που φέρει αποτέλεσμα ακολουθούμε αυτό πού μας φέρει το αποτέλεσμα.. . Βαζεις την λογική μπροστά κ επιλέγεις..
Εάν τώρα δεν σε ενδιαφέρει κ λες θα παίξω γ ευχαρίστηση άλλο θέμα αυτό...
Πιστεύω πως πόλοι φίλοι εδώ βάζουν την λογική..
Επίσης κάποια παιδιά εδώ έχουν δείξει μεθόδους πού φέρνουν αποτέλεσμα..
Κ ένας αγώνας μόνο χαμένος σε δελτίο κ αυτό καλό αποτέλεσμα λέγετε!
Καλή σας μέρα σε όσους διαβάζουν!..
Δεν έχω παρά να συμφωνήσω απόλυτα.
Δεν είμαστε δημοσιογράφοι να κάνουμε ρεπορτάζ για το κάθε ματς. Είμαστε παίχτες και μάλιστα όσο πιο ψυχροί γίνεται.
Η ανάλυση ματς μέσω δεδομένων και στατιστικών, είναι ότι πιο καλό μπορεί να υπάρξει γιατί δεν έχει αισθήματα. Δεν υπάρχει συναίσθημα, δεν υπάρχει κούραση του παίχτη ή αλλοιωμένη οπτική. Τα νούμερα λένε πάντα αλήθειες.
Οι ομάδες πλέον έχουν στραφεί οι ίδιες στην ανάλυση μέσω δεδομένων. Τα drone πετάνε πάνω από το γήπεδο και στο ημίχρονο οι προπονητές βλέπουν γραφικές παραστάσεις το πώς κινούνται οι παίχτες, πού έχουν κενά οι αντίπαλοι, πόσο τρέχουν, τι κατοχή έχουν.
Αναλύσεις με συναίσθημα δεν έχουν μέλλον και τέτοιες αναλύσεις έκανε ο συγχωρεμένος ο Νίκος Αλέφαντος.
Αν θέλω να χαρώ ένα ματς της ομάδας μου ή κάποιο ματς Τσου Λου, απλά δεν ποντάρω, δεν το αναλύω καν.