Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Καλώς σας βρήκα!!!  (Αναγνώστηκε 12819 φορές)

Playmobet

• Newbie
  • *
  • Σίγουρα είναι μόνο τα χθεσινά...
Απ: Καλώς σας βρήκα!!!
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2022, 21:11:μμ »
Τήν καλησπέρα μου στο Γιάννη και στόν javistas.
Γιάννη δεν πειράζει να πειραματιστούμε και λίγο...εργαστήρια στοιχήματος κάνουμε  ;) ;) ;)
"Το στάνταρ είναι μόνο ο θάνατος και οι φόροι"
                 ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2022, 21:16:μμ »

H γκρινια ειναι οντως μεγαλο προβλημα αδερφε.
Μην σταματησης να γραφεις προγνωστικα γιατι εδινες και συ πολυ δυνατα σημεια εκει που ειμασταν παλια στο infobeto.
Σε θυμαμαι.
Ε ρε φιλαρακι τι μου θυμισες.
Παλιες καλες στιγμες τοτε που ηταν ολα στην αρχικη μορφη και υπηρχε αγαπη και ενθουσιασμος.

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 14, 2022, 21:18:μμ από THEO-007 »

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2022, 22:53:μμ »

Ενα φορουμ για να ειναι ενεργο χρειαζετε αναρτησεις και διαθεση για γραφη.
Οπως μπηκε ο playmobet βλεποντας θα μπουν και αλλα παιδια στις συζητησεις.
Οπως και να εχει καλωσοριζω και ευχομαι καλη συνεχεια λοιπον στον φιλο playmobet διοτι δειχνει καλη διαθεση για να γραφει προγνωστικα και αναλυσεις.

Εσύ πιο πολύ αναλύσεις θες, παρά προβλέψεις. Αναλύσεις που στηρίζονται σε πολύ διάβασμα και παρακολούθηση παιχνιδιών και νέων των ομάδων.
Το poisson δεν είναι τέτοιο. Εϊναι πρόβλεψη με στεγνά νούμερα.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2022, 00:21:πμ »
Φιλαράκι προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το poisson. Εγώ είμαι της παλιάς σχολής. Δεν θα παίξω ποτε αγγλικό στοίχημα βασισμένο σε μηχανές. Έχω προσωπική κρίση. Αλλωστε δεν έχει και γούστο να παίζω οτι δίνει η κάθε μηχανή ακόμη και εαν έχει ποσοστο επιτυχίας. Για μένα τα κλασσικά στατιστικά είναι μπαρουφες. Με ενδιαφέρει αποκλειστικά το κομματι του χόρτου. Τιπς δίνεις μονο με την δική σου ανάλυση και όχι με αυτές των μηχανών.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 16, 2022, 20:25:μμ από THEO-007 »

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

• Hero Member
« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2022, 10:57:πμ »
Φιλαράκι προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το poisson. Εγώ είμαι της παλιάς σχολής. Δεν θα παίξω ποτε αγγλικό στοίχημα βασισμένο σε μηχανές. Έχω προσωπική κρίση. Αλλωστε δεν έχει και γούστο να παίζω οτι δίνει η κάθε μηχανή ακόμη και εαν έχει ποσοστο επιτυχίας. Για μένα τα κλασσικά στατιστικά είναι μπαρουφες. Με ενδιαφέρει αποκλειστικά το κομματι του χόρτου. Τιπς δίνεις μονο με την δική σου ανάλυση και όχι με αυτές των μηχανών.

Θόδωρε με σεβασμό κάπου μπερδεύεσαι...
Αντικειμενικος σκοπός ώστε να φτάσουμε στην κορυφή τού βουνού είναι ότι μάς δεινή λύση με την λιγότερη κούραση κ ευκολία κ με την μεγαλύτερη ασφάλεια..
Εάν αυτό μας το δίνει μια μηχανή, ένα σύστημα, μια πρόβλεψη, η με την μέθοδο  poisson, η με όποιονδιποτε άλλο τρόπο που φέρει αποτέλεσμα ακολουθούμε αυτό πού μας φέρει το αποτέλεσμα.. . Βαζεις την λογική μπροστά κ επιλέγεις..
Εάν τώρα δεν σε ενδιαφέρει κ λες θα παίξω γ ευχαρίστηση άλλο θέμα αυτό...
Πιστεύω πως πόλοι φίλοι εδώ βάζουν την λογική..
Επίσης κάποια παιδιά εδώ έχουν δείξει μεθόδους πού φέρνουν αποτέλεσμα..
Κ ένας αγώνας μόνο χαμένος σε δελτίο κ αυτό καλό αποτέλεσμα λέγετε!
Καλή σας μέρα σε όσους διαβάζουν!..
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 16, 2022, 12:52:μμ από ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ »

ΦΙΛΛΑΣ

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ (ΠΕΡΝΑ-ΠΕΡΝΑ) Η ΜΕΛΙΣΣΑ...!!!
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2022, 19:22:μμ »
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ (Playmobet)...!!!
ΦΙΛΛΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2022, 20:44:μμ »
Παράθεση
Αντικειμενικος σκοπός ώστε να φτάσουμε στην κορυφή τού βουνού είναι ότι μάς δεινή λύση με την λιγότερη κούραση κ ευκολία κ με την μεγαλύτερη ασφάλεια..
Εάν αυτό μας το δίνει μια μηχανή, ένα σύστημα, μια πρόβλεψη, η με την μέθοδο  poisson, η με όποιονδιποτε άλλο τρόπο που φέρει αποτέλεσμα ακολουθούμε αυτό πού μας φέρει το αποτέλεσμα.. . Βαζεις την λογική μπροστά κ επιλέγεις..

Φιλαρακι Δημοκριτε σεβομαι την αποψη σου αλλα προσωπικα τρελαινομε να ασχολουμαι με τα στατιστικα του χορτου στα παιχνιδια του στοιχηματος.
Το στοιχημα δεν ειναι μονο κερδος ειναι και ευχαριστηση και διασκεδαση και πολλα αλλα πραγματα.
Τα προγνωστικα των μηχανων δεν με ενδιαφερουν ουτε με ενδιεφεραν ποτε διοτι απλα βασιζονται πανω σε κλασσικα στατιστικα, οπως και δεν θα παιξω σημεια βασισμενος πανω στις αποδοσεις που δινουν οι εταιριες.
Για μενα επειδη εχω την τυχη να βλεπω πολλα παιχνιδια αγγλιας ζωντανα βασικο στοιχειο προγνωσης ειναι η τακτικη παιχνιδιου των ομαδων στο γηπεδο, η φορμα των παικτων, τα σημεια που οι ομαδες πλεονεκτουν ή μειονεκτουν και πολλα αλλα στοιχεια.
Τα κλασσικα στατιστικα ( πχ νικες εντος, εκτος κλπ) τα χρησιμοποιω μονο για να δω καποια σερι των ομαδων και για κανενα αλλο λογο.
Φυσικα και θελω να κερδισω αλλα θελω και να μελεταω τις ομαδες στο χορτο.
Χωρις αυτο το στοιχειο δεν υπαρχει στοιχημα για μενα.
Και για τον λογο αυτο διαλεξα και την αγγλια που ειναι και η πιο δυσκολη προγνωστικα στον κοσμο ενω διεπετε και απο πολυ πιο σοβαρους αθλητικους νομους απο ολα τα υπολοιπα πρωταθληματα.
Με το λιγοτερη κουραση και ευκολια αλλα και με μεγαλυτερη ασφαλεια ειπες πιο πανω.
Με βαση αυτα στοιχημα δεν υπαρχει για μενα.
Χανετε το σασπενς.
Χανετε το ρισκο.
Το κλειδι ειναι για μενα η ασχολια με τα πρωταθληματα μονο μιας χωρας.
Εαν παιξεις πανω απο ενα πρωταθληματα της ευρωπης τοτε βεβαιως χρειαζεσε αυτα που ειπες πιο πανω.
Και φυσικα το μυαλο σου γινεται κουδουνι.

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 16, 2022, 21:29:μμ από THEO-007 »

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2022, 22:09:μμ »

Δεν έχω παρά να συμφωνήσω απόλυτα.

Δεν είμαστε δημοσιογράφοι να κάνουμε ρεπορτάζ για το κάθε ματς. Είμαστε παίχτες και μάλιστα όσο πιο ψυχροί γίνεται.
Η ανάλυση ματς μέσω δεδομένων και στατιστικών, είναι ότι πιο καλό μπορεί να υπάρξει γιατί δεν έχει αισθήματα. Δεν υπάρχει συναίσθημα, δεν υπάρχει κούραση του παίχτη ή αλλοιωμένη οπτική. Τα νούμερα λένε πάντα αλήθειες.
Οι ομάδες πλέον έχουν στραφεί οι ίδιες στην ανάλυση μέσω δεδομένων. Τα drone πετάνε πάνω από το γήπεδο και στο ημίχρονο οι προπονητές βλέπουν γραφικές παραστάσεις το πώς κινούνται οι παίχτες, πού έχουν κενά οι αντίπαλοι, πόσο τρέχουν, τι κατοχή έχουν.
Αναλύσεις με συναίσθημα δεν έχουν μέλλον και τέτοιες αναλύσεις έκανε ο συγχωρεμένος ο Νίκος Αλέφαντος.
Αν θέλω να χαρώ ένα ματς της ομάδας μου ή κάποιο ματς Τσου Λου, απλά δεν ποντάρω, δεν το αναλύω καν.

ΦΙΛΛΑΣ

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ (ΠΕΡΝΑ-ΠΕΡΝΑ) Η ΜΕΛΙΣΣΑ...!!!
« Απάντηση #23 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2022, 23:38:μμ »
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ-ΤΥΧΗ)...!!!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...!!!

Υ.Γ...Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΣΑΤΣΕΦΣΚΙ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ...ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΣΑΡΕΙ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΛΑ...!!!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ (ΣΤΡΑΦΙ) ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ...!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 17, 2022, 00:27:πμ από ΦΙΛΛΑΣ »
ΦΙΛΛΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #24 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2022, 23:55:μμ »
Στην ουσία Τέο και εσύ χρησιμοποιείς στατιστική, απλά δεν είναι με νούμερα και δεν είναι της λεπτομέρειας. Γιατί όταν κάνεις μία ανάλυση και σκέφτεσαι ότι η Χ ομάδα είναι σε φόρμα και προέρχεται από 3 σερί νίκες ή ότι η έδρα της είναι κάστρο, διότι σε 10 ματς έχει 7-2-1, είναι μία μορφή στατιστικής που χρησιμοποιείς.
Τέλος πάντων, αυτά είναι προσωπικά γούστα και ο καθένας επιλέγει όπως θέλει.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2022, 00:06:πμ »
Εγώ δεν τα κοιτάζω αυτά τα στατιστικα.. Απλα βλέπω τεχνικά κομματια του αγωνα πχ αναπτυξη παιχνιδιού της ομάδας κλπ και τις αδυναμίες της. Ψάχνω με καθαρά προπονητικα κριτηρια. Με βαση τα στατιστικά που ανεφερες χρησιμοποιώ μονο τα εντος και εκτός αποτελεσματα για επιβεβαίωση του σκεπτικου μου.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 17, 2022, 10:36:πμ από THEO-007 »

Playmobet

• Newbie
  • *
  • Σίγουρα είναι μόνο τα χθεσινά...
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2022, 02:41:πμ »
Καλώς σας βρήκα κύριε Ζαχαρία,την καλημέρα μου και στο Δημόκριτο.
Είμαι χαρούμενος που μπήκα στήν παρέα σας!!!  :D
"Το στάνταρ είναι μόνο ο θάνατος και οι φόροι"
                 ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2022, 10:52:πμ »
Με εναν που σταματαει την μπαλα και με εναν που πασαρει δηλαδη με την καταρτιση των παικτων ποδοσφαιρο δεν γινεται.
Το ποδοσφαιρο δεν ειναι ικανοτητες παικτων πλεον, ειναι προπονητικη.
Εχουμε χιλιαδες παραδειγματα αγωνων που μεγαλα αστερια μεσα απο προπονητικα πλανα εξουδετερωθηκαν πληρως και οι ομαδες τους ηττηθηκαν.
Αν δεν ξερεις να αντιμετωπιζεις τεχνικες καταστασεις βρασε και τα αστερια της ομαδας και ολα τα υπολοιπα.
Το ποδοσφαιρο πλεον ειναι το στησιμο της ομαδας και η καλυψη κενων την ωρα του αγωνα και αυτη ειναι η αληθεια οσο πικρη και αν ειναι.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 17, 2022, 11:22:πμ από THEO-007 »