Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: ΑΣΤΕΓΟΣ ΕΓΙΝΕ (ΜΑΓΚΑΣ) ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ...!!!  (Αναγνώστηκε 3479 φορές)

ΦΙΛΛΑΣ

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ (ΠΕΡΝΑ-ΠΕΡΝΑ) Η ΜΕΛΙΣΣΑ...!!!
ΑΣΤΕΓΟΣ ΕΓΙΝΕ (ΜΑΓΚΑΣ) ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ...!!!
« στις: Φεβρουαρίου 17, 2014, 14:45:μμ »
Ο άστεγος  László Andraschek ξόδεψε τα τελευταία του νομίσματα σε ένα λαχνό.Ο πρώην άστεγος μπορεί να μείνει όπου επιθυμεί αφού κέρδισε στο λότο το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ (περίπου).

«Επέλεξα έξι αριθμούς και η υπάλληλος στο πρακτορείο στοιχημάτων μου είπε ότι έπρεπε να δηλώσω σύνολο επτά αριθμούς» είπε στην guardia.. «Της είπα κάνε τους 24, δεν έχει σημασία». Ωστόσο όπως φάνηκε δεν έπρεπε να είναι απαισιόδοξος.

Ο ίδιος αποφάσισε να προχωρήσει στη σύσταση οργανισμού για τους ναρκομανείς και τις γυναίκες που είναι θύματα βίας από τους συζύγους τους.

Ο 55χρονος μόλις πήρε τα χρήματα κάλυψε τα χρέη του και στη συνέχεια πήγε με το ποδήλατό του να αγοράσει αυτοκίνητο. «Όταν με ρώτησε ο πωλητής αυτοκινήτων πόσα θέλω να ξοδέψω του έδειξα «τρία» με τα δάχτυλά μου. Επειδή είδε ότι έφτασα εκεί με το ποδήλατο, νόμισε ότι εννοούσα 300,000 φιορίνια ( 972 ευρώ), αλλά εγώ εννοούσα 3 εκατομμύρια φιορίνια (9, 720 ευρώ)», σχολίασε ο υπερτυχερός. Ούτε ο ίδιος ούτε και η σύζυγός του ξέρουν να οδηγούν και έτσι τα χρέη…σοφέρ θα αναλάβουν τα παιδιά του.

"Έγινε πλούσιος αλλά δεν έγινα άλλος άνθρωπος» είπε ο Andraschek ο οποίος όπως αναφέρει στην theguardian.com όπου έκανε τις δηλώσεις, υπήρξε αλκοολικός αλλά αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν. Να σημειωθεί ότι στους δρόμους της Ουγγαρίας κοιμούνται πάνω από 30,000  άστεγοι.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 17, 2014, 14:49:μμ από ΦΙΛΛΑΣ »
ΦΙΛΛΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.