Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Αν είσαι φίλος, μην μου δίνεις ψάρια να τρώω, μάθε με να ψαρεύω.  (Αναγνώστηκε 148907 φορές)

propo314

• Jr. Member
  • **
Καλησπερα,επισης να πω για το 10 διπλες σε 10αδες σε 18 στηλες βελτιωμενο,οτι και να βαλουμε,κρατα
τον ιδιο αγωνα δυο φορες στα δελτια που εκτυπωνουμε με συνεπεια να βγαινει ακυρο.
Αυτο φαινεται και σε καθε δελτιο που δινουμε νουμερο για εκτυπωση,κατω απο το κουτακι με τα νουμερα
εκτυπωσης,π.χ στο Νο 2 εχει δυο φορες το 109 και δυο το 110,το ιδιο και σε αλλα δελτια.
Μηπως και αυτο μπορει να διωρθωθει;
Και εγω οτι ψαχνω και βλεπω σου λεω.
Σ ευχαριστω πολυ

geoko

• Επισκέπτης
Φίλε propo314

Είδα τι λάθος είχα κάνει .. στο σύστημα με τις 10 διπλές και σε ευχαριστώ που το εντόπισες .
Το διόρθωσα και το ανέβασα  στο forum.
Σου έχω τα λινκ πιο κάτω για να τα ξανακατεβάσεις.

10 διπλές για 10 άδες σε 18 στήλες ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ

v1.0
http://www.mediafire.com/download/uauba7a2dg6d28k/10+%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%AD%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1++10+%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82++%CF%83%CE%B5++18+%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82+%CE%92%CE%95%CE%9B%CE%A4%CE%99%CE%A9%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%9F+++061115.xlsx

v2.0 ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
http://www.mediafire.com/download/1rctjtdq1ob4t7a/10+%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%AD%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1++10+%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82++%CF%83%CE%B5++18+%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82+%CE%92%CE%95%CE%9B%CE%A4%CE%99%CE%A9%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%9F+++160216.xlsm

geoko

propo314

• Jr. Member
  • **
Καλησπερα,ευχαριστω πολυ για τη διορθωση,απ οτι βλεπω ομως το ιδιο συμβαινει και
με τις 10 διπλες για 10αδα σε 24 στηλες,το ιδιο προβλημα παρουσιαζει,
επισης και το συστημα με 50 αγωνες για 15αδες σε 10 στηλες, θελει καποια διορθωση ο πρωτος
αγωνας  στα δελτια ,γιατι οποιο νουμερο και να βαλουμε κρατα το 1101 σαν νουμερο αγωνα.
Ευχαριστω πολυ για το κοπο που κανεις για να τα διορθωσεις.

geoko

• Επισκέπτης
Φίλε propo314, καλημέρα.

Έχεις δίκιο, τα διόρθωσα και τα έχω ανεβάσει στο forum.
  (Για κάθε διόρθωση που ανεβάζω .. παραμένουν και δεν αλλάζουν τα λίνκ που είχα δώσει και παλαιότερα .)
Σου έχω όμως τα λινκ πιο κάτω για να μη ψάχνεις ...για να τα ξανακατεβάσεις.

10 διπλές για 10 άδες σε 24 στήλες
v1.0
http://www.mediafire.com/download/a0qnh22w10aikus/10+%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%AD%CF%82++%CE%B3%CE%B9%CE%B1++10+%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82++%CF%83%CE%B5++24+%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82+++051115.xlsx

http://www.mediafire.com/download/kcw4lixrw3bb8p1/10+%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%AD%CF%82++%CE%B3%CE%B9%CE%B1++10+%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82++%CF%83%CE%B5++24+%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82+++160216.xlsm

50 αγώνες για 15 άδες σε 10 στήλες
v1.0
http://www.mediafire.com/download/ztsmnto0phd8vyr/50+%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1++15+%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82++%CF%83%CE%B5++10+%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82++161015.xlsx

http://www.mediafire.com/download/1z737b3mc7t20vw/50+%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1++15+%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82++%CF%83%CE%B5++10+%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82+180216.xlsm

Ευχαριστώ
geoko
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 10, 2016, 09:50:πμ από geoko »

propo314

• Jr. Member
  • **
Καλησπερα,σχετικα με το συστημα 8 αγωνες με διπλες για εξαδες 36 στηλες,
στον αγωνα Νο 4 αν π.χ βαλουμε σαν διπλη 1Χ στο δελτιο προς εκτυπωση Νο 26
τον εχει σαν τριτο αγωνα αλλα οχι με 1 η Χ οπως το εχουμε στη προβλεψη αλλα
με 2.Αυτο μπορει να διορθωθει και αν ναι τι σημειο πρεπει να μπει; 1 η Χ;
Ευχαριστω

geoko

• Επισκέπτης
Kαλημέρα propo314,

Ευχαριστώ πολύ , που βρίσκεις τα λαθάκια ..είναι πολύ χρήσιμο για όλους.

To διόρθωσα και τo έχω ανεβάσει στο forum.
..εδώ έχω και το λινκ:

8 αγώνες με διπλές για 6 άδες σε 36 στήλες  -ME AYTOMATH EKTYΠΩΣΗ

http://www.mediafire.com/download/e6m4lig6aike3kl/8+%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%82++%CE%BC%CE%B5+%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%AD%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1++6+%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82++%CF%83%CE%B5++36+%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82++130116+micro.xlsm

geoko
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 11, 2016, 12:50:μμ από geoko »

propo314

• Jr. Member
  • **
Καλησπερα,ευχαριστω πολυ για τις διορθωσεις,μη νομιζεις και εγω τα βρισκω μπροστα μου
ακολουθωντας αυτα τα πολυ χρησιμα συστηματα.
Εχθες συγκεκριμενα χρησιμοποιησα αυτο το συστημα και κερδισα παρ ολο
που ειχα πιασει μονο τις 7 απο τις 8 διπλες ,παρ ολα αυτα μου εδωσε 6αδα.

geoko

• Επισκέπτης
Kαλησπέρα propo314,

Mε την ευκαιρία που είπες ότι κέρδισες  χρησιμοποιώντας ένα σύστημα του betsite....σου εύχομαι πάντα επιτυχίες !!!

...και θα ήθελα να πω δυο λόγια γενικά για τα συστήματα του Φύλλα και του doctor..
χωρίς να θέλω να σας κάνω "μάθημα"...  αξιότεροι από εμένα για να μιλήσουν είναι οι ίδιοι οι κατασκευαστές των συστημάτων του betsite....
αλλά παίρνω την πρωτοβουλία επειδή πιστεύω ότι μερικοί δεν έχουν καταλάβει την αξία τους.

ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΩΤΗ : ..Μαγικά στα συστήματα  δεν υπάρχουν ... !!!! 
..υπάρχει φαντασία , πρωτοτυπία , εξυπνάδα ...και προ πάντων ..αρκετή δουλειά στο στήσιμό τους
διότι τα συστήματα είναι συνδυασμοί σημείων... και οι συνδυασμοί στηρίζονται στα μαθηματικά!

ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΥΤΕΡΗ : Δεν υπάρχουν καλά και κακά συστήματα....
... παρά μόνο συστήματα που με πάνε ...η δεν με πάνε στο στόχο μου !!!
Όλα τα συστήματα του κόσμου έχουν την αξία τους.. και φτιάχνονται για ένα βασικό σκοπό... για να μειώσουν τις στήλες !!!! ,
ώστε να μπορεί ο κάθε παίκτης να πλησιάσει το όνειρο ...με λίγα χρήματα.

ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΡΙΤΗ : ..όλα τα συστήματα για να αποδώσουν θέλουν λίγη τύχη και αρκετή από την υπομονή του " ψαρά " ...

Τα συστήματα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες :

-στα μεταβλητά συστήματα και
-στα συστήματα με όρους

Τι είναι τα μεταβλητά συστήματα:
Όσοι πρόλαβαν τις παλιές μέρες που υπήρχε μόνο το Προπό ..θα ξέρουν πολύ καλά τι είναι μεταβλητό σύστημα ...
..όσοι πάλι είναι νέοι και ωραίοι ... θα σας πώ με δύο λόγια... ότι το μεταβλητό σύστημα είναι ένα σύστημα που κόβει στήλες χωρίς λογική !!
δηλαδή π.χ ...σου λέει κάποιος ...ορίστε μεταβλητό σύστημα 50% για 5άρι..αυτό σημαίνει ότι έκοψε τις μισές στήλες από το πλήρες και σου δίνει τις υπόλοιπες...ποιες έκοψε ? και γιατί ?...δεν θα στο πει κανείς.

Τι είναι τα συστήματα με όρους :
Όσοι πιστοί φίλοι του betsite βρίσκονται σε αυτό το site ...ήδη θα γνωρίζουν ένα πολύ μεγάλο αριθμό συστημάτων με όρους ..του Φίλλα και του doctor.
Τα συστήματα με όρους είναι συστήματα με "φαντασία" ...που κόβουν στήλες ...χρησιμοποιώντας μια λογική !!
π.χ κάποια συστήματα χρησιμοποιούν βασική στήλη ...και έχουν όρο να περάσουν μερικά σημεία οπωσδήποτε....
..αυτό το οπωσδήποτε κόβει στήλες..... και οι κατασκευαστές των συστημάτων αυτών... στις περιγραφές  σας τα λένε όλα αυτά !!!.
άρα στα συστήματα με όρους ..έχετε μεγαλύτερη αμεσότητα ...και γνωρίζετε ποιες στήλες κόβονται  και γιατί ....

geoko

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 11, 2016, 21:34:μμ από geoko »

propo314

• Jr. Member
  • **
Καλησπερα και παλι,σχετικα με το συστημα 30 αγωνες για 15αδες σε 10 στηλες 170216,
ο Νο 1 αγωνας  οπου ειναι προς εκτυπωση εκτυπωνεται μονο το Νο του αγωνα χωρις το αποτελεσμα,
και νομιζω οτι αυτο ισχυει μονο για τα τεσσερα πρωτα δελτια οπου και χρησιμοποιηται ο αγωνας αυτος.
Ευχαριστω και καλο βραδυ.

geoko

• Επισκέπτης
Καλημέρα propo314,

Ανέβασα στο forum τα excel με τις διορθώσεις και σου δίνω πάλι τα λινκ για να τα κατεβάσεις πάλι.

16 αγώνες για 15αδες-16 στήλες

v1.0
http://www.mediafire.com/download/8vc5355atdh8jou/16+%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+15%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CF%82-16+%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82+101015.xlsx

http://www.mediafire.com/download/0ph8bm0zfx45958/16+%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+15%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CF%82-16+%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82+101015.xlsm

30 αγώνες για 15 άδες σε 10 στήλες

v1.0
http://www.mediafire.com/download/re68b6aa3ml0q6r/30+%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1++15+%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82++%CF%83%CE%B5++10+%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82++161015.xlsx

v2.0 ME AYTOMATH ΕΚΤΥΠΩΣΗ
http://www.mediafire.com/download/lvdsao2yrt9mcoy/30+%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1++15+%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82++%CF%83%CE%B5++10+%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82++170216.xlsm

Υ.Γ
Τα λινκ που δίνω είναι ίδια με αυτά που έχω ξαναδώσει...έτσι από όπου και αν τα κατεβάζετε ..πάντα θα κατεβαίνουν τα πιο ενημερωμένα αρχεία

Ευχαριστώ και πάλι για τις επισημάνσεις που κάνεις.

Η γενική διαπίστωση είναι ότι ο κόσμος δεν ασχολείται...έγινε του εύκολου ... το λέω με λύπη.
Αν και τα excel τα κατέβασαν αρκετοί ελάχιστοι τα χρησιμοποίησαν είμαι βέβαιος....
Το βλέπω κάθε μέρα στα πρακτορεία που ρίχνω τα δικά μου.... είμαι ο μοναδικός στην περιοχή με τυπωμένα δελτία  :) ...με κοιτούν σαν ουφο... όλοι είναι καρφωμένοι στο κίνο... και στο στοίχημα μονόστηλα !

Του λέω του πράκτορα για σύστημα ..και βγάζει πετάλες...δεν το κυνηγάνε ....παλιὀτερα ..γινόταν χαμός με τα συστήματα του προπό..
Σήμερα οι πράκτορες θέλουν να ρίχνεις λίγα δελτία δελτία με πολλά ...
έχουν γίνει σαν δημόσιοι υπάλληλοι οι πράκτορες.... (δεν λέω κάθονται πολλές ωρες...αλλά τους τα πάμε ..δεν χαλάνε ευρώ να διαφημιστούν ...και είναι και οργανωμένοι και κλεινουν όποτε γουστάρουν τα πρακτορεία) ...αλλά κάποιοι άλλοι ξεσκίζονται για το μεροκάματο ...αυτό δεν μετράει.
..καλά έτσι και του κάτσει να σου αλλάξει αγώνα γιατί είναι φραγμένος .... τα παίρνει στο κρανίο... ( λες και φταις εσύ  )
άντε τώρα με αυτούς να συνεργαστείς να σου τυπώσουν 100 η περισσότερα δελτία ....
την έχει φτιάξει καλά την δουλειά ο ΟΠΑΠ....
και τους αναγκάζει όλους να πάνε σε μονόστηλα....

..ξέφυγα πάλι  ???

geoko

propo314

• Jr. Member
  • **
Καλημερα και χρονια πολλα,
επανερχομαι σε κατι λαθη που βρηκα και αν μπορουν να διορθωθουν,
οποτε φυσικα εχετε χρονο.
Στο συστημα 13 αγωνες για 12 αδες 13 στηλες,στον Νο 11 αγωνα τοποθετωντας 1
εκτυπωνει UNDER για εκτυπωτη HP,δεν γνωριζω για τον αλλο εκτυπωτη τι κανει.
Ευχαριστω και παλι.

ΦΙΛΛΑΣ

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ (ΠΕΡΝΑ-ΠΕΡΝΑ) Η ΜΕΛΙΣΣΑ...!!!
ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (17) ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΡΟΛΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙ (15ΑΔΕΣ) ΤΟΥ (1.000.000) ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ (200) ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ (Π-Σ-Κ) ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ (17) ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ (136.000.000) ΕΥΡΩ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟΣ...!!!ΟΙ ΣΤΗΛΕΣ ΕΙΝΑΙ (136)...!!!(34) ΕΥΡΩ...!!!
ΦΙΛΛΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.

propo314

• Jr. Member
  • **
Φιλε Ζαχο καλησπερα,
αλλα βλεπω μετα λυπης μου οτι κανενας δεν ασχολειται με τα συστηματα αυτα.
Γιατι αλλιως θα εβλεπαν και τα λαθη στις εκτυπωσεις.
Τωρα τι καθεσε και συζητας αν εβαζε καποιος 17 αγωνες παρολι....

geoko

• Επισκέπτης
Φίλε propo314 καλημέρα,

Έχεις πολύ μεγάλο  δίκιο ...που απογοητεύεσαι !   Ο κόσμος είναι αδιάφορος !

Ο Φίλλας και όλοι εδώ και εγώ και εσύ και ο κάθε φίλος που συμμετέχει και γράφουμε δυό λέξεις...προσπαθούμε να βάλουμε ένα λιθαράκι.. και να βρούμε την "πόρτα" ... για να νικήσει κάποιος φίλος το στοίχημα που είναι πολύ δύσκολο....  και για να γίνει οικονομικά "μάγκας" !

Η πράξη δείχνει πως ο πολύς ο κόσμος δεν ασχολείται με τίποτα πέρα από τον καφέ του και τον καναπέ του.... και την ομάδα του.

Είναι όμως πιο βαθύ το πρόβλημα  και όχι άσχετο με ότι συμβαίνει στην Ελλάδα!

Ο κόσμος ...ακολουθεί το εύκολο....θέλει να του δώσεις ψεύτικες ελπίδες  (με τριαδούλες) για να πάρει ακούραστα μεροκάματο ...και να τον δουλεύεις (να του πουλάς όραμα) ..... ότι δηλαδή έκαναν σε όλους μας ..όλα τα κόμματα στην Ελλάδα τα χρόνια μετά την μεταπολίτευση ! 

(...άκουσες τις περιουσίες των πολικών χθές ?   
...δεν κοιτάνε τι περιουσία είχε ο καθένας τους ..πρίν μπει στη πολιτική.... και τι έχει τώρα.. αλλά.... τέτοια μπουζούκια είμαστε που πιστεύουμε ότι θα γίνει κάτι καλό στην Ελλάδα... καλά κάνουν και φεύγουν τα παιδιά μας ...ας ετοιμαστούμε..να γίνουμε.. η "Κίνα της Ευρώπης" ...και μια φορά ακόμα σκλάβοι !   
... άκουσα κάτι εξαιρετικά καλό χθές 11/05/2016 στο 3ο μέρος της εκπομπής του Γιώργου Γεωργίου... δίνω το ηχητικό λινκ για όποιον ενδιαφέρεται... " http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=506037&catID=177  "  .)
..γυρνάω στο θέμα μου.

Το site λοιπόν αυτό δεν κάνει τέτοια... γι αυτό και έχουμε λίγους και καλούς φίλους...

Θα έχεις δει (επειδή με απασχολεί αυτή η αδιαφορία και εμένα)  ..ότι έχω δημιουργήσει  ...αρκετά νέα θέματα ... όχι μόνο τα excel ....με σκοπό να παρακινήσω τον κόσμο να συμμετέχει να πει την γνώμη του ... να δείξει τέλος πάντων λίγο ενδιαφέρον ..... δυστυχώς ο κόσμος ....δεν θέλει να ασχοληθεί ...
.. θέλει να πατάει το κουμπί και να κερδίζει ..θέλει να παίζει κίνο, και τζόκερ...

Άντε να σου πω και το τελευταίο.....έβαλα ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ....το είδαν 155   και μόνο 3 από αυτούς ...είπαν Χρόνια Πολλά ...νευρίασα (κακώς βέβαια) και το κλείδωσα ..αυτό είναι ο "κόσμος".....τα πολλά λόγια όπως λέει   ο Φίλλας είναι ....."σάλια"   !!!

Όμως φίλε propo314  .... κανένας δεν μπορεί να μας σταματήσει να ονειρευόμαστε !!

Με ένα "άν" ... και με ένα "γιατί"...προχωράμε και φτάσαμε στο φεγγάρι.

Άσε λοιπόν τον Φίλλα να δημιουργήσει ....χρειαζόμαστε φαντασία και νέες ιδέες ... και μην χαλιέσαι ....

Υ.Γ
... εγώ πάντως το excel το διόρθωσα ! και το έχω ανεβάσει στο forum  σου δίνω εδώ πάλι το λινκ του για να μην ψάχνεις ..
13 αγώνες για 12αδες-13 στήλες. ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
http://www.mediafire.com/download/o6jbt6df2akyw5d/13+%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+12%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CF%82-13+%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82+160216.xlsm

Ευχαριστώ

Kαλημέρα
geoko
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 12, 2016, 06:23:πμ από geoko »

doctor

• Administrator
  • Full Member
Αχ ρε φίλε geoko , εδω στον στατιστικό πίνακα στην κεντρική σελίδα που εχει ολα τα καλούδια,απο παραδρομή αν θα δεις
η τελευταία κολώνα έπρεπε να ειναι κανονικά ΦΙΛΟΞ. ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ δηλαδή τα τελευταία 6 της φιλοξενούμενης εντός-εκτός.
Ομως απο παραδρομή ο πίνακας γράφει ΓΗΠ. ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ οτι δηλαδή λέει και η προτελευταία κολώνα. και ομως κανείς δεν είπε τόσο καιρό
να αλλαχτεί. Αν ομως δεν βάλω μια μέρα τον πίνακα μου στέλνουν email με αγωνία πότε θα ενημερώσω ;D τι να λέμε τώρα