Φίλε propo314 καλημέρα,
Έχεις πολύ μεγάλο δίκιο ...που απογοητεύεσαι ! Ο κόσμος είναι αδιάφορος !
Ο Φίλλας και όλοι εδώ και εγώ και εσύ και ο κάθε φίλος που συμμετέχει και γράφουμε δυό λέξεις...προσπαθούμε να βάλουμε ένα λιθαράκι.. και να βρούμε την "πόρτα" ... για να νικήσει κάποιος φίλος το στοίχημα που είναι πολύ δύσκολο.... και για να γίνει οικονομικά "μάγκας" !
Η πράξη δείχνει πως ο πολύς ο κόσμος δεν ασχολείται με τίποτα πέρα από τον καφέ του και τον καναπέ του.... και την ομάδα του.
Είναι όμως πιο βαθύ το πρόβλημα και όχι άσχετο με ότι συμβαίνει στην Ελλάδα!
Ο κόσμος ...ακολουθεί το εύκολο....θέλει να του δώσεις ψεύτικες ελπίδες (με τριαδούλες) για να πάρει ακούραστα μεροκάματο ...και να τον δουλεύεις (να του πουλάς όραμα) ..... ότι δηλαδή έκαναν σε όλους μας ..όλα τα κόμματα στην Ελλάδα τα χρόνια μετά την μεταπολίτευση !
(...άκουσες τις περιουσίες των πολικών χθές ?
...δεν κοιτάνε τι περιουσία είχε ο καθένας τους ..πρίν μπει στη πολιτική.... και τι έχει τώρα.. αλλά.... τέτοια μπουζούκια είμαστε που πιστεύουμε ότι θα γίνει κάτι καλό στην Ελλάδα... καλά κάνουν και φεύγουν τα παιδιά μας ...ας ετοιμαστούμε..να γίνουμε.. η "Κίνα της Ευρώπης" ...και μια φορά ακόμα σκλάβοι !
... άκουσα κάτι εξαιρετικά καλό χθές 11/05/2016 στο
3ο μέρος της εκπομπής του Γιώργου Γεωργίου... δίνω το ηχητικό λινκ για όποιον ενδιαφέρεται... "
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=506037&catID=177 " .)
..γυρνάω στο θέμα μου.
Το site λοιπόν αυτό δεν κάνει τέτοια... γι αυτό και έχουμε λίγους και καλούς φίλους...
Θα έχεις δει (επειδή με απασχολεί αυτή η αδιαφορία και εμένα) ..ότι έχω δημιουργήσει ...αρκετά νέα θέματα ... όχι μόνο τα excel ....με σκοπό να παρακινήσω τον κόσμο να συμμετέχει να πει την γνώμη του ... να δείξει τέλος πάντων λίγο ενδιαφέρον ..... δυστυχώς ο κόσμος ....
δεν θέλει να ασχοληθεί ...
.. θέλει να πατάει το κουμπί και να κερδίζει ..θέλει να παίζει κίνο, και τζόκερ...
Άντε να σου πω και το τελευταίο.....έβαλα ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ....το είδαν 155 και μόνο 3 από αυτούς ...είπαν Χρόνια Πολλά ...νευρίασα (κακώς βέβαια) και το κλείδωσα ..αυτό είναι ο "κόσμος".....τα πολλά λόγια όπως λέει ο Φίλλας είναι ....."σάλια" !!!
Όμως φίλε propo314 ....
κανένας δεν μπορεί να μας σταματήσει να ονειρευόμαστε !!
Με ένα "άν" ... και με ένα "γιατί"...προχωράμε και φτάσαμε στο φεγγάρι.
Άσε λοιπόν τον Φίλλα να δημιουργήσει ....χρειαζόμαστε φαντασία και νέες ιδέες ... και μην χαλιέσαι ....
Υ.Γ
...
εγώ πάντως το excel το διόρθωσα ! και το έχω ανεβάσει στο forum σου δίνω εδώ πάλι το λινκ του για να μην ψάχνεις ..
13 αγώνες για 12αδες-13 στήλες. ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
http://www.mediafire.com/download/o6jbt6df2akyw5d/13+%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+12%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CF%82-13+%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82+160216.xlsm
Ευχαριστώ
Kαλημέρα
geoko