Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: ΤΡΕΛΛΑΑΑΑ 12 αγώνες για 100% 10αδα μόνο 17 στήλες, κόστος 4,25 ευρώ!!!!!!  (Αναγνώστηκε 60107 φορές)

GALAXIZOYM

• Newbie
  • *
ρε παιδιά κάποιος να τα κάνει ποιο λιανά μπορεί να μου το εξηγήσει γιατί δε το κατάλαβα !!!!

ΦΙΛΛΑΣ

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ (ΠΕΡΝΑ-ΠΕΡΝΑ) Η ΜΕΛΙΣΣΑ...!!!
Απ: ΤΡΕΛΛΑΑΑΑ 12 αγώνες για 100% 10αδα μόνο 17 στήλες, κόστος 4,25 ευρώ!!!!!!
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2016, 18:48:μμ »
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ...ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΜΕ (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ) ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ...ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΣΤΟ (ΦΙΛΛΑΣ-LIVE) ΚΑΠΟΥ....!!!
ΦΙΛΛΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.

stratos

• Newbie
  • *
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2016, 03:24:πμ »
Kalimera kai bravo giaauto pou kanete.oi agwnes pou tha pekso apo to kouponi tha einai tyxeoi i me ti seira? Opws 708,709,710

doctor

• Administrator
  • Full Member
« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2016, 13:53:μμ »
οπως θέλεις εσύ, αρκεί να είσαι προσεχτικός στην αντικατάσταση

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

• Hero Member
« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2016, 09:59:πμ »
ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ Ο DOCTOR ΠΡΗΝ ΛΥΓΕΣ ΜΕΡΕΣ...   
ΟΠΟΙΟΣ 8ΕΛΗ ΜΠΩΡΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΗΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΟΥ 8ΕΛΗ ΣΕ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 8ΕΛΗ ΜΕΧΡΗ 85 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩ8ΟΥΜΕ....   ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ.... ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΛΑ ΠΑΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΕΠΙΛΕΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟ ΤΙΝ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ 8Α ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΣΕ ΚΑ8Ε ΚΕΛΗ....

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΛΟΥ8ΗΣΗ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΦΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΥΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΗΝΑ ΝΕΡΟ....  ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ..
ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗ8ΕΙΑ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ EXCEL  ΜΠΩΡΟΥΜΕ ΑΥΚΟΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΟΙΣ ΣΕ ΟΤΙ 8ΕΛΟΥΜΕ...
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΑΝ ΜΠΩΡΗΣ DOCTOR ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗΣ ΣΤΗΛΕΣ....
ΜΠΩΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΩ ΟΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑ 8ΕΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ  ΜΕ ΑΠΟΙΡΕΣ ΣΤΗΛΕΣ...

http://www.mediafire.com/download/auxl49nwc1fhua1/12+%CE%91%CE%93%CE%A9%CE%9D%CE%95%CE%A3+%CE%93%CE%99%CE%91+10%CE%91%CE%94%CE%91+%CE%A3%CE%95+17+%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9B%CE%95%CE%A3.xlsm

ΟΔΟΙΓΙΕΣ
http://www.mediafire.com/download/v94wn6uqf254pc8/%CE%9F%CE%94%CE%97%CE%93%CE%9F%CE%99%CE%95%CE%A3.avi

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ
ΡΟΔΟΣ
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 07, 2016, 10:36:πμ από ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ »

Futre

• Επισκέπτης
Καλησπερα. ...
Στον πεμπτο αγωνα στην αναπτυξη εχει μονο ασσους !!!!

doctor

• Administrator
  • Full Member
δεν έχει σημασία, το σύστημα δίνει αυτό που περιγράφει.
Η ανάπτυξη γίνεται με το σκεπτικό οτι αν πιάσεις και τις 12 προβλέψεις και επαληθευτούν οι όροι
τότε εγγυάται 100% μια δεκάδα. Μην κολλάς στο γεγονός οτι ο συγκεκριμένος αγώνας έχει μόνο ασσους.

Silent Air

• Newbie
  • *
Καλημερα σε ολους, καλως σας βρηκα και καλα κερδη! Συγχαρητηρια για τις γνωσεις και τον κοπο σας.

Δημοκριτε, μπορεις να γραψεις την εντολη της εκτυπωσης γιατι μου την βγαζει

Sub ÌáêñïåíôïëÞ2_ÅÊÔÕÐÙÓÇ()
'
' ÌáêñïåíôïëÞ2_ÅÊÔÕÐÙÓÇ ÌáêñïåíôïëÞ
'

'
    ExecuteExcel4Macro "PRINT(1,,,1,,,,,,,,2,,,TRUE,,FALSE)"
End Sub

με αποτελεσμα να μην εκτυπωνει;

SUREBETAS

• Επισκέπτης
DOCTORA ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

εχω μια απορια...και δεν μπορω να την καταλαβω!!!αφου ζητας 2 απο την πρωτη και 2 απο την δευτερη και 1 απο την τριτη συν τα 2 στανταρ...πως βγαινει δεκαδα???7 βγαζω ...αν μπορεις κανε μου μια καλυτερη επεξηγηση...!!!ευχαριστω πολυ!!!
[/quote]

doctor

• Administrator
  • Full Member
Αν θα δείς προσεχτικά δεν ζητάω 2 οπως λές ,αλλά 2-4 (αυτό σημαίνει 2 η 3 η 4). Το ιδιο και στην δεύτερη, ενω στην τρίτη ζητάω ενα η δύο

SUREBETAS

• Επισκέπτης
DOCTOR..OK...!ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΡΩ 7 ΑΠΟ ΤΑ 12 ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΟΥ?ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΑΝΩ...!!!ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ!
και οταν γραφεις ζηταω απο καθε τετραδα δεν εννοεις οτι πληρωνεις κατι παραπανω να φανταστω ουτε τα γρουπαρεις!!!δεν μπορω να καταλαβω αν χασω 1 ματς στη μια τετραδα και 2 στην αλλη πως θα κερδισω?

doctor

• Administrator
  • Full Member
Μικρός είσαι ακόμα θα μάθεις.
πάμε με ενα μικρό παράδειγμα για να καταλάβεις
εστω οτι εχεις παίξει 4 διπλές
1.1Χ
2.1Χ
3.1Χ
4.1Χ

και ζητησεις απο τους 4 ασσους να περάσουν 2 εως 4
τοτε αν υποθέσουμε οτι πέρασαν οι δυο πρώτοι ασσοι
τότε εννοείται οτι τα αλλα δύο θα είναι χ
αν ερθει κάποιος αγώνας διπλό τότε antios amigos
λέμε λοιπόν οτι αν δεν χάσουμε πρόβλεψη και περάσει ο όρος  τότε κερδίζουμε.

SUREBETAS

• Επισκέπτης
ok...καλο!Αλλα δυσκολακι...!

stopyes

• Επισκέπτης
ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΑ 2 ΣΤΑΝΤΑΡ  ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΟΠΟΥ ΑΣΣΟ =  1   ,  ΟΠΟΥ   ΧΗΝΑΡΙ  = Χ2  ΔΙΠΛΗ  ΕΥΚΑΙΡΙΑ  ΣΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  ΑΠΟ 10 ΤΡΙΠΛΕΣ  ΟΚΤΑΔΑ.

AELARA

• Επισκέπτης
ΑΓΑΠΗΤΕ DOCTOR ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ 1 ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ

ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΟΙ ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟ 17 ΠΟΣΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ?

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙΣ?

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ