στους πρώτους 4 αγώνες που εχουν παιχτεί με διπλή 1Χ ζητάμε να περάσουν 2 τουλάχιστον σημεία απο την βασική στήλη 1-Χ-1-1. (και 3 η 4 να πιάσουμε δεν μας χαλάει,θέλουμε ομως απαραίτητα 2 σημεία)
Το ίδιο και στους αγώνες 5,6,7,8 που και αυτοί είναι με διπλή 1Χ. στους αγώνες 9 και 10 ζητάμε ενα τουλάχιστον σημείο απο την βασική 1-Χ. Ο ορος εναλλαγές σημείων οπου ζητάμε 6 εως 9 είναι δανεισμένος απο το ΠΡΟΠΟ
και σημαίνει αλλαγή σημείου απο 1 σε Χ η απο Χ σε 1 στο παράδειγμά μας. δηλαδη η στηλη 1-Χ-1-1-Χ-1-Χ-Χ-1-Χ εχει μια εναλλαγη σημείων στην θεση 2 οπου ο ασσος αλλάζει σε Χ, μία στην θέση 3 οπου το Χ αλλάζει σε 1,μία
στην θέση 5, μια στην θέση 6, μία στην θέση 8 και μία στην θέση 9 (σύνολο 7 εναλλαγές σημείων). Τώρα για τα δελτία που θα συμπληρώσεις κάθε στήλη του δεύτερου πίνακα είναι και ενα ξεχωριστό δελτίο.
Συνολικά 17 δελτία. Οπου εχει - δηλαδή κενό ο αγώνας δεν συμμετέχει. Εχεις εσύ λοιπόν διαλέξει 12 αγώνες (τόσους θέλει το σύστημα) και ξεκινάς να φτιάξεις τα δελτία σου. στο πινακάκι λοιπόν η πρώτη στήλη είναι
-ΧΧ1-Χ1Χ1Χ11. Επομένως στο πρώτο δελτίο ο πρώτος αγώνας σου δεν συμμετέχει ,ούτε και ο τέταρτος αφού εχουν παύλα. βάζεις λοιπόν χ στον δεύτερο αγώνα χ στον τρίτο, ασσο στον τέταρτο, χ στον εκτο,ασσο στον εβδομο κ.λ.π εως οτου συμπληρώσεις και τα 10 παιχνίδια. μετά πας στο δεύτερο δελτίο και συνεχίζεις με τον ιδιο τρόπο. Μπορεί να είναι λίγο χρονοβόρο αλλά πίστεψέ με αξίζει τον κόπο. Ευχομαι να σε βοήθησα να κατανοήσεις την φιλοσοφία του συστήματος. Καλή υπομονή και Καλή τύχη.
Φιλικά, Doctor