Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ.  (Αναγνώστηκε 12450 φορές)

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
Απ: ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ.
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2020, 19:30:μμ »
Όταν παίζεις online, πάντα είσαι έρμαιο της εταιρίας. Είναι νόμος. Μπορεί να σου πει ότι έπεσε η σελίδα, ότι ήσουν εσύ παράνομος, ότι έκανε λάθος στις αποδόσεις η εταιρία...Οτιδήποτε. Επίσης μπορούν άνευ λόγου και αιτίας να σε διώξουν, να σε λιμιτάρουν, να καθυστερούν τις πληρωμές με προφάσεις τύπου "στείλε ξανά φωτογραφία σου ή ταυτότητα γιατί είναι θολή" κλπ κλπ. Έχει γεμίσει το ίντερνετ από τέτοια συμβάντα και απορώ πώς κάποιοι συνεχίζουν και παίζουν.
Προσωπικά, μετά τη φυγή της betfair έχω σταματήσει να παίζω online. Μόνο πρακτορείο για να είμαι σίγουρος.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 11, 2020, 21:35:μμ »
Μην παραμυθιαζεστε. Ο καθένας μπορεί να γράφει του κεφαλιού του. Απο αθεμητο ανταγωνισμό ξέρουμε. Εγώ ειμαι πολλά χρόνια στην 365 έχω κανει παρα πολλές αναλήψεις τα τελευταια 4 χρόνια ειμαι κερδισμένος και δεν έχω θέμα ως τώρα. Μην τα ισοπεδωνουμε όλα. Για μένα είναι πολύ καλη εταιρία. Τώρα απο παπαρολογιες άλλο τίποτα. Ένας στο ινφομπετο έβριζε την 365 οτι τον μπαναραν και μολις του ειπαν να δωσει το email και ανέβασε το αποδεικτικο ηταν της interwetten. Για τέτοια ξεφτιλα μιλαμε....χαχαχαχαχα
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 11, 2020, 21:42:μμ από THEO-007 »

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 21, 2020, 13:26:μμ »
Τώρα που πλησιάζουμε πάλι σε lockdown, είπα να δοκιμάσω στον ΟΠΑΠ το live του, ιντερνετικά.
Η σελίδα του σέρνεται, τα στοιχήματα πολλές φορές θέλουν κλικ ξανά και ξανά για να τα πάρει, το ίδιο και στα cashout.
Ένα περίεργο που συνάντησα, είναι ότι εκεί που είσαι σε συγκεκριμένο αγώνα, η σελίδα κάνει μόνη της refresh και σε πάει στην αρχική και μάλιστα το ματς που παίζεις δεν είναι διαθέσιμο προσωρινά...
Δεν ξέρω αν είναι κλέφτες, αλλά σίγουρα ΔΕΝ προσφέρεται για live παίξιμο. Ρίξε το στοίχημα και περίμενε να τελειώσει το ματς.