Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Στοιχηματικες εταιρείες  (Αναγνώστηκε 48027 φορές)

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
Απ: Στοιχηματικες εταιρείες
« Απάντηση #30 στις: Οκτωβρίου 11, 2020, 12:36:μμ »
Τέο, αυτά που σου λέω γράφονται και σε φόρουμ στο εξωτερικό. Δεν είναι ελληνικό φαινόμενο.
Άσε, οι εταιρίες βρωμάνε.
Η λύση στο πρόβλημα είναι μόνο όταν δημιουργηθεί το ebay του στοιχήματος. Τι εννοώ; Όταν όλες οι εταιρίες μπουν σε μία ενιαία πλατφόρμα και διαλαλούν την πραμάτεια τους (αποδόσεις) και μπαίνεις εσύ να αγοράσεις αλλά με την εγγύηση τρίτου προσώπου. Να μη μπορεί η εταιρία να σου κάνει κόλπα.
Αλλά ως τότε, έχουμε δρόμο (και λεφτά να χάσουμε).

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #31 στις: Οκτωβρίου 11, 2020, 14:04:μμ »
Απο την στιγμη που εχεις την Χ γκανιοτα ολα τα υπολοιπα ειναι για να περνα η ωρα.Εσυ τωρα σκεφτεσαι ετσι γιατι εισαι Ελλαδα,αν ησουν καπου που ειχε ανταλακτηρια δεν θα σκεφτοσουν την καθε 365 και υπολοιπες.Τι ταυτοποιησεις,και τι ορια και τι προσωπικα δεδομενα,αν εισαι σωστος λες εχω αυτο το οριο και αυτα τα μπετ και τελειωσε,η εστω οριο κερδων ετησιο η ανα μηνα.Οταν εχεις 10 τρειντερ για 10000 παιχτες λογικο ειναι και λιμιτ και ορια και τα υπολοιπα.Ειναι σαν να λεμε οτι επειδη δεν φτιαχνουμε Μ.Ε.Θ για κορονοιο και τα τρωμε αλλου,αντε κανε λοκνταουν .
Οποτε αν εισαι σε κανενα χωριο απομακρο λες εμενα δεν με πιανει κυκλοφορω ανετα.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #32 στις: Οκτωβρίου 11, 2020, 14:17:μμ »
Δεν μιλαμε για ανταλλακτηρια αν και αυτα τα εχουν σκατωσει τελευταια. Οι προμηθειες στον θεο. Αλλα ευχαριστιεσαι να παιζεις. Εδω τι να παιξεις. Σωτηρια δεν υπαρχει. Το στοιχημα ετσι οπως εγινε δεν ειναι για κερδος. Γραψε μια 14αδα και αμα κατσει τα παιρνεις. Μονο για λαχειακια κανει για τιποτα αλλο.

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #33 στις: Οκτωβρίου 11, 2020, 14:21:μμ »
Η γκανιότα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Είναι η προμήθεια της "μάνας", να βγάλει τα έξοδα της. Η εταιρία υποθέτει ότι οι παίχτες θα μοιραστούν και στα 3 σημεία, οπότε θα πρέπει κάποια χρήματα να πάρει.
Το θέμα είναι να μην έχεις άλλα προσκόμματα στο να παίξεις.

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #34 στις: Οκτωβρίου 11, 2020, 14:34:μμ »
Στον οπαπ επιγειο εγω το χαιρομαι,παω ριχνω το συστημα μου και τελειωσε,δεν θα ανχονωμε με ταυτοποιησεις,και λιμιτ,και λοιπα,ριχνω 8δες,10αδες,14αδες,και αμα κατσει εκατσε.Επισης λες για βαλουε,κατε εμε ειναι υποκειμενικο ,για παραδειγμα θα θεωρουσα τις προβλεψεις μου βαλουε οταν σε σταθερο ευρος αποδοσης ειχα  τουλαχιστον 85%και ανω
προβλεψη.

Για παραδειγμα στα μεταβλητα,εστω 4τριπλες ,εχουμε 9 ομαδες η με βαση την βασικη στηλη.Αν θελουμε σωστα αποτελεσματα,θα πρεπει να ορισουμε μια Χ αποδοση π.χ 1,80 και να δουμε ποια βασικη εχει το καλυτερο ταιριασμα

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #35 στις: Οκτωβρίου 11, 2020, 15:00:μμ »
Εγω παλι ουτε να τον βλεπω δεν θελω. Δεν θα παιξω ποτε σε εταιρια που με κοροιδευει μεσα στα ματια μου. Ουτε θα κατσω ποτε να γραψω 20 και 30 δελτια ξεροντας οτι σε καθε κλικ της μηχανης θα χανω 25 λεπτα την στηλη αντι για 10 στις αλλες εταιριες. Δεν με ενδιαφερει αν πληρωνει.

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #36 στις: Οκτωβρίου 11, 2020, 15:13:μμ »
Εγω παλι ουτε να τον βλεπω δεν θελω. Δεν θα παιξω ποτε σε εταιρια που με κοροιδευει μεσα στα ματια μου. Ουτε θα κατσω ποτε να γραψω 20 και 30 δελτια ξεροντας οτι σε καθε κλικ της μηχανης θα χανω 25 λεπτα την στηλη αντι για 10 στις αλλες εταιριες. Δεν με ενδιαφερει αν πληρωνει.

Το γράψιμο είναι θέμα χρόνου να σταματήσει. Κάποια στιγμή θα γίνει ηλεκτρονική η στήλη.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #37 στις: Οκτωβρίου 11, 2020, 15:39:μμ »
Αμα γινει ηλεκτρονικη θα ανεβει και η τιμη της. Εδω θα εισαι φιλε. Σκοπος δεν ειναι η ευκολια του παικτη. Σκοπος ειναι να κονομαει ο ΟΠΑΠ πρωτον. Και δευτερον να μειωθουν τα συστηματα υψηλου χρηματικου κερδους. Αλλωστε ο ΟΠΑΠ εχει πλεον και τον stoiximan για να κανει τις αλαξοκωλιες του.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 11, 2020, 15:43:μμ από THEO-007 »

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #38 στις: Οκτωβρίου 11, 2020, 16:12:μμ »
Αν σταματήσει το γράψιμο θα πέσει το κόστος της χαρτούρας, θα προσελκύσεις πελάτες που θα θέλουν να παίξουν μεταβλητά ή άλλα συστήματα. Το υψηλό κέρδος το έχει σταματήσει έχοντας ήδη όριο το 1εκ. απόδοση.
Το μόνο μειονέκτημα που βλέπω, είναι ότι τα πρακτορεία θα σταματήσουν να έχουν θαμώνες, μεγαλύτερης ηλικίας κυρίως, που πήγαιναν, έπαιρναν καφέ, διάβαζαν εφημερίδες, έπαιζαν δελτίο, έριχναν και κανένα ΚΙΝΟ ή ΤΖΟΚΕΡ. Δεν θα υπάρχει αυτή η ιεροτελεστία.

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #39 στις: Οκτωβρίου 11, 2020, 16:17:μμ »
ξεροντας οτι σε καθε κλικ της μηχανης θα χανω 25 λεπτα την στηλη αντι για 10 στις αλλες εταιριεςι.

Απο την μια λες 10λεπτα η στηλη και απο την αλλη δινεις  1.52 ,την στηλη ,

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #40 στις: Οκτωβρίου 11, 2020, 16:23:μμ »
Θα μειωθει η χαρτουρα και απο πισω θα αυξηθουν αλλα αδερφε. Ενα εκατομμυριο....χαχαχαχα. Θελω να δω αν του κατσει ενα τετοιο αν θα το πληρωσει.....χαχαχαχα. Ασε με φιλαρακι με τον ΚΛΟΠΑΠ. Ποτε του δεν ειχε στρατηγικη και ουτε θα αποκτηση στον αιωνα τον απαντα. Με τοσα χρονια λειτουργιας τωρα θα επρεπε να ηταν ανταλλακτηριο και οχι εταιρια. Αλλα με τετοιους κοκκορομυαλους που τον διοικουν τι περιμενεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 11, 2020, 16:27:μμ από THEO-007 »

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #41 στις: Οκτωβρίου 11, 2020, 16:25:μμ »
ξεροντας οτι σε καθε κλικ της μηχανης θα χανω 25 λεπτα την στηλη αντι για 10 στις αλλες εταιριεςι.

Η τιμη της στηλης ειναι 0.10 φιλε και μου δινει την δυνατοτητα να παιξω και 2 λεπτα. Ο κλεφτοοπαπ στον στοιχιμαν δεν στο επιτρεπει. Εδω επαιξα 1,52 ευρω.

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #42 στις: Οκτωβρίου 11, 2020, 16:33:μμ »
Θελω να δω αν του κατσει ενα τετοιο αν θα το πληρωσει.....χαχαχαχα. Ασε με φιλαρακι με τον ΟΠΑΠ.
Αυτο δεν ειναι απαντιση,οταν δεν το τεκμιριωνεις,ασε να πιασει καποιος το μυριο και τοτε βλεπουμε.Βεβαια τοτε θα πουμε και στην 365 αν πιασεις μυριο αν θα το πληρωσει!Για να παρεις ομως μυριο στην365 με αποδοση πεινας 1,52της 14αδας σου πρεπει να βαλεις συντελεστη 13.333€

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #43 στις: Οκτωβρίου 11, 2020, 16:37:μμ »
Ρε φιλε τι αποδοση 1,52 μου λες. Αν δεν εχεις παιξει ποτε σε εταιρια μην λες τετοια. Σου ειπα επαιξα 1,52 ευρω την 14αδα. Ο ΚΛΟΠΑΠ δεν σε αφηνει ουτε 0,20 θελει και το ταληρακι για να κανει φλος ρουαγιαλ.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 11, 2020, 16:40:μμ από THEO-007 »

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #44 στις: Οκτωβρίου 11, 2020, 16:41:μμ »

Η τιμη της στηλης ειναι 0.10 φιλε και μου δινει την δυνατοτητα να παιξω και 2 λεπτα. Ο κλεφτοοπαπ στον στοιχιμαν δεν στο επιτρεπει. Εδω επαιξα 1,52 ευρω.

Αλλο δυνατοτητα και αλλο πραγματικοτητα,με 75 @και 10λεπτα που λες ειναι ναχαμε να λεγαμε δηλαδη παιζεις 14αδα για να παρεις 6€κερδος?