Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Στοιχηματικες εταιρείες  (Αναγνώστηκε 48037 φορές)

Papatzon7

• Newbie
  • *
Στοιχηματικες εταιρείες
« στις: Σεπτεμβρίου 28, 2020, 14:28:μμ »
Παιδιά καλησπέρα...
Υπάρχει κάποια στοιχηματική εταιρεία που να μη σε πετάει έξω όταν κερδίζεις στην Ελλάδα;

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
Απ: Στοιχηματικες εταιρείες
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2020, 17:12:μμ »
Δεν κάνω διαφήμιση ούτε δυσφήμιση.

Σε όλα τα φόρουμ υπάρχουν καταγγελίες για όλες ανεξαιρέτως τις εταιρίες, εκτός από τον ΟΠΑΠ.

Για τον ΟΠΑΠ υπάρχει η καταγγελία του πολύ αργού συστήματος που και καλά εσκεμμένα δε σε αφήνει να κάνεις cashout. Θεωρώ ότι είναι τεχνικό το πρόβλημα.
Το λίμιτ είναι θέμα χρόνου, το έχω ξαναπεί.

Papatzon7

• Newbie
  • *
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2020, 20:16:μμ »
Σε ευχαριστώ πολύ!

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 01, 2020, 20:15:μμ »
Προσωπικα εχω φιλους τρεις τον αριθμο που σε κερδισμενα στοιχηματα δεν τα πηραν απο το διαδικτυακο του ΟΠΑΠ. Στα πρακτορεια ειναι ολα οκ απο πληρωμες αλλα χαλια αποδοσεις γενικα στον ΟΠΑΠ.
Τωρα για τις αλλες τα λιμιταρισματα και οι ακυρωσεις λογαριασμων ειναι καθημερινα φαινομενα. Δεν υπαρχει τιποτα μπεσαλικικο. Με κερδιζεις σε κοβω. Ενας λογος που το γυρισα στις συναλλαγες ισοτιμιων ειναι αυτος . Γιατι ηδη εχω κοπει απο την sportingbet και δεν θελω να παιζω σε εταιριες που αυριο θα ξερω οτι θα με κοψουν επειδη κερδιζω. Θελω να παιξω αγγλια αλλα θα σαλταρω αν κερδιζω γαματο δελτιο και δεν μου το πληρωσουν.Οσο για τα πρακτορεια του ΟΠΑΠ οι αποδοσεις ειναι για γελια οποτε δεν θελω.
Αυτα απο μενα.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 01, 2020, 20:18:μμ από THEO-007 »

Papatzon7

• Newbie
  • *
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 03, 2020, 07:22:πμ »
Και στο εξωτερικό έτσι δουλεύουν οι στοιχηματικες εταιρείες;

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 03, 2020, 10:34:πμ »
Παικτες που κερδιζουν αλλα που κανουν πολυ μεγαλο τζιρο δεν τους κοβουν. Το ξερω απο πρωτο χερι απο την αγγλια. Οι μικροπαιχτες ειναι βασανο για αυτους οταν κερδιζουν αλλα τους κοβουν σταδιακα ωστε να μην φανουν οτι ειναι οι "κακοι" της ολης ιστοριας. Τα τερτιπια τους περιεργα.

Αργουν να δεχθουν το πονταρισμα σου (θα βλεπεις την σβουρα να γυριζει ακομη και 4 λεπτα πριν παρει το στοιχημα) και δεν εχει να κανει καθολου με προβλημα στο προγραμμα τους. Διαθετουν τις καλυτερες πλατφορμες αλλα οταν θελουν τις ρυθμιζουν για ανεπιθυμητους παικτες.

Σου πολλαπλασιαζουν τις προσπαθειες που κανεις μεχρι να δεχθουν το πονταρισμα σου. Εχω φιλο απο την αγγλια που επαιζε william hill και πριν τον κοψουν σε καθε πονταρισμα για να του σπασουν τα νευρα την ωρα που εκανε το πονταρισμα του του αλλαζαν την αποδοση. Σε ενα λεπτο μεσα 16 φορες αλλαγη αποδοσης. Ξερετε πως το τσεκαρε. Εφερε 5 φιλους του και παιξαν απο ip εταιριας οχι με δικο του ιp και ολοι μαζι το ιδιο στοιχημα και ακριβως την ιδια στιγμη. Τα στοιχηματα των αλλων περναγαν αερα ενω το δικο εβγαζε παντα αλλαγη αποδοσης. Παιξαν 3 στοιχηματα με τον ιδιο τροπο και παντα ο δικος του λογαριασμος ειχε το ιδιο προβλημα. Βεβαια τα τσιρακια τους που ειναι τα φορουμ στοιχηματος  που περιεχου τις διαφημισεις τους παντα βγαζουν αναφορες για προβλημα στην συνδεση και καλα ή οτι ειχαν αναβαθμιση. Παραμυθια της χαλιμας.

Και παρα πολλα αλλα. Που για να τα αναφερω τωρα θα παρει ωρα.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 03, 2020, 10:38:πμ από THEO-007 »

kelvin

• Newbie
  • *
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 06, 2020, 21:13:μμ »
Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε δημόσια και συγκεκριμένα τα παράπονα μας για όσες μας κάνουν προβλήματα ώστε να ενημερώνονται όλοι. Έχει sites σα και αυτόπ.χ αρκετά. Όποιος θέλει να τον προτιμάνε να δουλεύει σωστά για την αξιοπιστία του.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 07, 2020, 19:50:μμ »
Δεν γινεται απολυτως τιποτα φιλε. Αστο.

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 10, 2020, 15:08:μμ »
Παικτες που κερδιζουν αλλα που κανουν πολυ μεγαλο τζιρο δεν τους κοβουν. Το ξερω απο πρωτο χερι απο την αγγλια. Οι μικροπαιχτες ειναι βασανο για αυτους οταν κερδιζουν αλλα τους κοβουν σταδιακα ωστε να μην φανουν οτι ειναι οι "κακοι" της ολης ιστοριας. Τα τερτιπια τους περιεργα.

Αργουν να δεχθουν το πονταρισμα σου (θα βλεπεις την σβουρα να γυριζει ακομη και 4 λεπτα πριν παρει το στοιχημα) και δεν εχει να κανει καθολου με προβλημα στο προγραμμα τους. Διαθετουν τις καλυτερες πλατφορμες αλλα οταν θελουν τις ρυθμιζουν για ανεπιθυμητους παικτες.

Σου πολλαπλασιαζουν τις προσπαθειες που κανεις μεχρι να δεχθουν το πονταρισμα σου. Εχω φιλο απο την αγγλια που επαιζε william hill και πριν τον κοψουν σε καθε πονταρισμα για να του σπασουν τα νευρα την ωρα που εκανε το πονταρισμα του του αλλαζαν την αποδοση. Σε ενα λεπτο μεσα 16 φορες αλλαγη αποδοσης. Ξερετε πως το τσεκαρε. Εφερε 5 φιλους του και παιξαν απο ip εταιριας οχι με δικο του ιp και ολοι μαζι το ιδιο στοιχημα και ακριβως την ιδια στιγμη. Τα στοιχηματα των αλλων περναγαν αερα ενω το δικο εβγαζε παντα αλλαγη αποδοσης. Παιξαν 3 στοιχηματα με τον ιδιο τροπο και παντα ο δικος του λογαριασμος ειχε το ιδιο προβλημα. Βεβαια τα τσιρακια τους που ειναι τα φορουμ στοιχηματος  που περιεχου τις διαφημισεις τους παντα βγαζουν αναφορες για προβλημα στην συνδεση και καλα ή οτι ειχαν αναβαθμιση. Παραμυθια της χαλιμας.

Και παρα πολλα αλλα. Που για να τα αναφερω τωρα θα παρει ωρα.

Επειδή το τελευταίο που αναφέρεις, εμπλέκει και εμένα μέσα, σου λέω ότι δεν είμαι τσιράκι κανενός, ούτε πληρώνομαι από κανέναν να λέω τη γνώμη μου για την πλατφόρμα του ΟΠΑΠ ή άλλης εταιρίας.
Λέω αυτά που διαβάζω και ακούω από τους πολλούς. Προσωπικά, το έχω ξαναγράψει, αν δεν ξαναγυρίσει ανταλλακτήριο στην Ελλάδα, εγώ δεν ξαναπαίζω σε πλατφόρμα. Το να με δουλεύουν μπροστά στα μάτια μου με απαντήσεις τύπου "Στείλε ξανά φωτο, δε φαίνεται καλά", "Είχαμε κάνει λάθος στις αποδόσεις", "Δεν παίζεις για διασκέδαση", "Μπορείς να παίξεις ως 1 ευρώ ανά ματς", εγώ δεν τα δέχομαι. Και δεν τα λέω εγώ. Όπου και να διαβάσεις, τα ίδια λένε.
Επίσης ένα λάθος που κάνετε, είναι ότι θεωρείτε το στοίχημα ως επένδυση σε μία εταιρία, αλλά δεν κάνετε το κυριότερο : Δε διαβάζετε τους όρους. Οι όροι λένε καθαρά : "Μπορούμε να σε διώξουμε και χωρίς αιτία". Το κατάλαβες τώρα, με bold το έχω.
Θα προτιμώ τον επίγειο ΟΠΑΠ, όσο επικρατεί αυτή η κατάσταση. Μπορεί να μην παίρνω 1,90 και να παίρνω 1,75, αλλά δε με νοιάζει. Το τελευταίο που σκέφτομαι, είναι αν μου δώσουν τα λεφτά μου ή αν ξέρουν ποιός είμαι.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 10, 2020, 15:40:μμ »
Μιλαω για φορουμ με διαφημισεις φιλε. Δεν σε εμπλεκω. Αν το BETSITE ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟ δεν θα παταγε το ποδι μου.
Κοιτα να δεις με την ΒΕΤ365 που παιζω εγω χρονια τωρα δεν εχω κανενα προβλημα. Αλλα εαν ξεκινησω να παιζω 10λεπτα δελτια σιγουρα θα με κοψουν. Στην 365 εχω πιασει δεκαδες δελτια που δινουν τρελες αποδοσεις στην αγγλια αλλα μαλλον επειδη παιζω το ιδιο ποσο και δεν αυξανω το μπετ δεν με εχουν ακομη λιμιταρει. Ειναι χρονια η δουλεια αυτη. Απο τοτε που ξεκινησα αγγλια δεν ειμαι και χαμενος αλλα εαν ξεκινησω αναπτυξεις τετοιες σιγουρα θα φαω πορτα. Σε εναν παικτη φιλε javistas που εδω και χρονια παιζει value bets οπως εγω το να παιζω σε εταιρια που βρισκω κατακρεουργημενες αποδοσεις μου την δινει την στιγμη που μπορω να παιξω σε πολυ υψηλοτερες. Τεσσερις αποδοσεις του 1.90 σου δινουν 13 φορες τα λεφτα τους ενω τεσσερις του 1.75 σου δινουν 9.40 φορες τα λεφτα σου. Αν παιξουμε αποδοσεις του 3.00 που κατα βαση παιζω εγω και πιο νκουτσουρεμενες ειναι οι αποδοσεις αλλα και η ψαλιδα ειναι τρομερη. Οχι φιλε ας φτιαξει τις αποδοσεις ο ΟΠΑΠ να παιξω. Σε διαφορετικη φαση θα παιξω μεχρι να με λιμιταρουν ολες οι υπολοιπες εταιριες. Δεν κατηγορω αυτους που παιζουν ΟΠΑΠ απλα εγω σαν value bet παικτης δεν ανεχομαι να με κλεβει εταιρια με τετοιο τροπο με το που κανει απλα αποδοχη το δελτιο μου..
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 10, 2020, 15:46:μμ από THEO-007 »

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 10, 2020, 18:31:μμ »
Τέο, ξέρεις τι μου λες;
Ότι προτιμάς να πας να παίξεις πόκερ με τους μαφιόζους σε κανένα καταγώγι, επειδή δεν ξέρουν να μετράνε πιθανότητες και να κερδίσεις. Βέβαια, είναι άλλο θέμα αν σε σταματήσουν στην πόρτα με κανένα σιδερικό και σου πάρουν τα λεφτά...Αυτό μου λες. Αυτό είναι οι εταιρίες στο νετ. Σε βάζουν να κερδίσεις και μετά στα παίρνουν λίγο πριν την έξοδο.
Τώρα για φόρουμ με διαφημίσεις κλπ. δε συμφωνώ. Υπάρχουν και άλλα φόρουμ που έχουν διαφημίσεις και όμως, οι παίκτες γράφουν για παράπονα και απατεωνιές και δεν τους κόβει κανένας.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 10, 2020, 19:12:μμ »
Φιλαράκι οι εταιρίες σου δίνουν αποδόσεις και η κρίση του να ζυγισεις τον αγώνα και να αποφασισεις ο ίδιος να τις αποδεχθεις είναι καθαρά δική σου. Ο Οπαπ σε ληστεύει απο την πορτα φιλέ διότι πριν καν αρχίσουν οι αγώνες παίζεις με χαμηλότερες αποδόσεις απο όλες τις αλλες εταιρίες. Χθες έγραψα για την Γουίμπλεντον στο 4.00. Σήμερα έπεσε στο 3.28. Δεν με ενδιαφέρει αν κέρδισε. Η απόδοση τους δεν μου κανει και δεν πήρα. Αυτό είναι το value bet. Και δυστυχώς οι κλέφτες του ΟΠΑΠ δεν μου το δίνουν οποτε ξουξουδια απο μένα.

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 10, 2020, 19:36:μμ »
Φιλαράκι οι εταιρίες σου δίνουν αποδόσεις και η κρίση του να ζυγισεις τον αγώνα και να αποφασισεις ο ίδιος να τις αποδεχθεις είναι καθαρά δική σου. Ο Οπαπ σε ληστεύει απο την πορτα φιλέ διότι πριν καν αρχίσουν οι αγώνες παίζεις με χαμηλότερες αποδόσεις απο όλες τις αλλες εταιρίες. Χθες έγραψα για την Γουίμπλεντον στο 4.00. Σήμερα έπεσε στο 3.28. Δεν με ενδιαφέρει αν κέρδισε. Η απόδοση τους δεν μου κανει και δεν πήρα. Αυτό είναι το value bet. Και δυστυχώς οι κλέφτες του ΟΠΑΠ δεν μου το δίνουν οποτε ξουξουδια απο μένα.

Μιας και το ανέφερες, αν υπήρχε ανταλλακτήριο, θα πουλούσα τη Wiblendon στο 3,28 και θα πήγαινα για μπύρες να δω το ματς.
Αν αυτό τολμήσεις να το κάνεις στην 365, δηλαδή να παίξεις κόντρα στο αρχικό σου στοίχημα, θα το έκανες 1-2 φορές.
Την 3η θα σου έστελναν ένα ωραίο μήνυμα ότι το παίξιμό σου αντιτίθεται στην πολιτική της εταιρίας που θεωρεί ότι παίζουμε για διασκέδαση.
Και θα έπαιρνες πόδι.
Εγώ παίζω στον ΟΠΑΠ και ας πάρω λιγότερα. Θα τα πάρω όμως. Εσύ, δεν ξέρω αν τα πάρεις.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 10, 2020, 19:55:μμ »
Αδερφε ξερεις ποσα εχω παρει απο την ΒΕΤFAIR οταν παιζαμε παλια. 45.000 ευρω σημερινα. Ασε τα ανταλλακτηρια. Το αρμπιτραζ απαγορευεται στις εταιριες αλλα οταν παιζεις μικρα ποσα σε αφηνουν. Αν θυμαμαι καλα μεχρι 150 - 200 ευρω. Απο κει και περα ξεκινουν τα σκηνικα. Στην 365 το κανεις και σημερα. αλλα δεν συμφερει η αλλαγη των αποδοσεων. Οι εναλλαγες ειναι περιεργες. Δεν ειναι τοσο καταστροφικα τα πραγματα στην 365 οπως τα λες. Εχω κανει τουλαχιστον 20-25 δελτια εκρηκτικα τα τελευταια 3 χρονια αλλα δεν με πειραξαν καθολου. Αντιθετα εχω φιλους απο ελλαδα που ο διαδικτυακος Οπαπ δεν τους πληρωσε αλλα και απο το εξωτερικο εταιριες οπως ο HILL και αλλες που ειχαν προβληματα οι παικτες. Ανεφερα περιπτωση. Οχι φιλε μου δεν θελω να πληρωθω στον οπαπ με 0.20-0.45 λιγοτερο αποδοση απο τις αλλες εταιριες. Δεν κανει για το στυλ μου. Ειμαι καθαρα οπαδος του value betting και εκει θα παραμεινω.

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 10, 2020, 20:10:μμ »
Όχι φίλε, κάνεις λάθος. Διώχνουν και για μικροποσά. Διώχνουν και αν μείνεις ανενεργός για καιρό. Διώχνουν ακόμα και αν δεν χάνεις, πόσο μάλλον αν κερδίζεις.
Αν αισθάνεσαι ότι είσαι ικανοποιημένος εκεί, μείνε. Ίσως η αίσθηση ότι παίζεις με δίκαιες αποδόσεις, σε καλύπτει.
Το θέμα είναι να έχει νόημα το value bet, δηλαδή να κερδίζεις στο τέλος. Γιατί αν χάνεις, δεν έχει νόημα.

Δε συνεχίζω γιατί έχουμε μεγάλες διαφορές στη βάση, δηλαδή στη δίκαια αντιμετώπιση από τις εταιρίες.