Παικτες που κερδιζουν αλλα που κανουν πολυ μεγαλο τζιρο δεν τους κοβουν. Το ξερω απο πρωτο χερι απο την αγγλια. Οι μικροπαιχτες ειναι βασανο για αυτους οταν κερδιζουν αλλα τους κοβουν σταδιακα ωστε να μην φανουν οτι ειναι οι "κακοι" της ολης ιστοριας. Τα τερτιπια τους περιεργα.
Αργουν να δεχθουν το πονταρισμα σου (θα βλεπεις την σβουρα να γυριζει ακομη και 4 λεπτα πριν παρει το στοιχημα) και δεν εχει να κανει καθολου με προβλημα στο προγραμμα τους. Διαθετουν τις καλυτερες πλατφορμες αλλα οταν θελουν τις ρυθμιζουν για ανεπιθυμητους παικτες.
Σου πολλαπλασιαζουν τις προσπαθειες που κανεις μεχρι να δεχθουν το πονταρισμα σου. Εχω φιλο απο την αγγλια που επαιζε william hill και πριν τον κοψουν σε καθε πονταρισμα για να του σπασουν τα νευρα την ωρα που εκανε το πονταρισμα του του αλλαζαν την αποδοση. Σε ενα λεπτο μεσα 16 φορες αλλαγη αποδοσης. Ξερετε πως το τσεκαρε. Εφερε 5 φιλους του και παιξαν απο ip εταιριας οχι με δικο του ιp και ολοι μαζι το ιδιο στοιχημα και ακριβως την ιδια στιγμη. Τα στοιχηματα των αλλων περναγαν αερα ενω το δικο εβγαζε παντα αλλαγη αποδοσης. Παιξαν 3 στοιχηματα με τον ιδιο τροπο και παντα ο δικος του λογαριασμος ειχε το ιδιο προβλημα. Βεβαια τα τσιρακια τους που ειναι τα φορουμ στοιχηματος που περιεχου τις διαφημισεις τους παντα βγαζουν αναφορες για προβλημα στην συνδεση και καλα ή οτι ειχαν αναβαθμιση. Παραμυθια της χαλιμας.
Και παρα πολλα αλλα. Που για να τα αναφερω τωρα θα παρει ωρα.
Επειδή το τελευταίο που αναφέρεις, εμπλέκει και εμένα μέσα, σου λέω ότι δεν είμαι τσιράκι κανενός, ούτε πληρώνομαι από κανέναν να λέω τη γνώμη μου για την πλατφόρμα του ΟΠΑΠ ή άλλης εταιρίας.
Λέω αυτά που διαβάζω και ακούω από τους πολλούς. Προσωπικά, το έχω ξαναγράψει, αν δεν ξαναγυρίσει ανταλλακτήριο στην Ελλάδα, εγώ δεν ξαναπαίζω σε πλατφόρμα. Το να με δουλεύουν μπροστά στα μάτια μου με απαντήσεις τύπου "Στείλε ξανά φωτο, δε φαίνεται καλά", "Είχαμε κάνει λάθος στις αποδόσεις", "Δεν παίζεις για διασκέδαση", "Μπορείς να παίξεις ως 1 ευρώ ανά ματς", εγώ δεν τα δέχομαι. Και δεν τα λέω εγώ. Όπου και να διαβάσεις, τα ίδια λένε.
Επίσης ένα λάθος που κάνετε, είναι ότι θεωρείτε το στοίχημα ως επένδυση σε μία εταιρία, αλλά δεν κάνετε το κυριότερο : Δε διαβάζετε τους όρους. Οι όροι λένε καθαρά :
"Μπορούμε να σε διώξουμε και χωρίς αιτία". Το κατάλαβες τώρα, με bold το έχω.
Θα προτιμώ τον επίγειο ΟΠΑΠ, όσο επικρατεί αυτή η κατάσταση. Μπορεί να μην παίρνω 1,90 και να παίρνω 1,75, αλλά δε με νοιάζει. Το τελευταίο που σκέφτομαι, είναι αν μου δώσουν τα λεφτά μου ή αν ξέρουν ποιός είμαι.