Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Υπαρχει καμια αναπτυξη με λιγοτερες απο 33 στηλες ......  (Αναγνώστηκε 12096 φορές)

efthimis

• Full Member
Απ: Υπαρχει καμια αναπτυξη με λιγοτερες απο 33 στηλες ......
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 21, 2020, 10:12:πμ »
... βρε παλληκάρια, δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να αποδείξει σε κανέναν το οτιδήποτε.
Είναι ψυχοφθόρο αυτό που κάνετε και μην ξεχνάτε ότι σε αυτό το forum (που είμαστε τυχεροί που το έχουμε) θα πρέπει να ανταλλάσσουμε διάφορες σκέψεις ή να βοηθάμε όπως μπορεί ο καθένας.
Άλλωστε το τι και πως παίζω εγώ μπορεί να είναι τελείως άκυρο για κάποιον άλλο.
Λέει ο THEO ότι έχει παίξει με κάποια συστήματα, ότι έχει καλή πρόβλεψη σε αουτσάιντερ σημεία, ΟΚ τον πιστεύω, γιατί πρέπει να μου αποδείξει κάτι,
ο άνθρωπος ζήτησε γνώμες για κάτι που κάτι θα του βελτίωνε (εκείνος ξέρει) εμείς του προσφέρουμε αν μπορούμε ότι μπορούμε και τέλος....ΕΛΕΟΣ

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 21, 2020, 11:18:πμ »
... βρε παλληκάρια, δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να αποδείξει σε κανέναν το οτιδήποτε.
Είναι ψυχοφθόρο αυτό που κάνετε και μην ξεχνάτε ότι σε αυτό το forum (που είμαστε τυχεροί που το έχουμε) θα πρέπει να ανταλλάσσουμε διάφορες σκέψεις ή να βοηθάμε όπως μπορεί ο καθένας.
Άλλωστε το τι και πως παίζω εγώ μπορεί να είναι τελείως άκυρο για κάποιον άλλο.
Λέει ο THEO ότι έχει παίξει με κάποια συστήματα, ότι έχει καλή πρόβλεψη σε αουτσάιντερ σημεία, ΟΚ τον πιστεύω, γιατί πρέπει να μου αποδείξει κάτι,
ο άνθρωπος ζήτησε γνώμες για κάτι που κάτι θα του βελτίωνε (εκείνος ξέρει) εμείς του προσφέρουμε αν μπορούμε ότι μπορούμε και τέλος....ΕΛΕΟΣ

Επειδή μάλλον μιλάς για μένα, να σου πω ότι σε καμία περίπτωση δε θα του πω πώς θα παίξει και ποιός είναι ο σωστός τρόπος. Το στοίχημα είναι απλά μαθηματικά όμως και δε μπορεί κανένας, να σπάσει τους κανόνες. Το στοίχημα είναι πιθανότητες και πρόβλεψη. Αν καταφέρεις και μπορείς σε μονό παιχνίδι, να νικήσεις μόνο με πρόβλεψη (και όχι με συστήματα τύπου διπλασιασμού), δε χρειάζεται να ασχολείσαι με συστήματα. Αν μπορώ εγώ να βρίσκω 60% των ματς με απόδοση 2,00, τότε το κέρδος μου δεν έχει να κάνει με κανένα σύστημα. Προσαρμόζω μόνο το πώς θα ποντάρω. Αν ποντάρω συνεχώς 1 ευρώ ανά ματς, θα έχω μέσο κέρδος 0,20 λεπτά ή αλλιώς 20%. Βέβαια αν είμαι σίγουρος ότι θα πιάνω πάντα 60%, δε θα ποντάρω 1 ευρώ ανά ματς συνεχώς. Υπάρχουν άλλοι τρόποι διαχείρισης της μπάνκας που αυξάνουν το κεφάλαιο με γρηγορότερο τρόπο.
Αν ο Τέο βρίσκει σε ματς του 4,00 που παίζει, τουλάχιστον 3 στα 10, να ξεχάσει 3άδες, 4άδες, 5άδες κλπ. Μπορεί εύκολα να βγάλει λεφτά σε μονό παίξιμο.
Γι΄αυτό ρώτησα αν μόνιμα πιάνει τόσο μεγάλο ποσοστό και απάντησε ότι δεν κρατάει αρχείο. Πριν λίγες μέρες εμφάνισε δελτίο με πιασμένα 3 στα 7 ματς με απόδοση 3,00 το καθένα αν θυμάμαι καλά. Άρα, θα έπαιρνε σε μονό παιχνίδι, κατά μέσο όρο 1,30 ή 30% κέρδος. Είναι λάθος να περιμένει τη μέρα που θα κάτσουν 6 και 7 ματς για να πάρει σώβρακα.
Γνώμη μου και όποιος θέλει συμφωνεί.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 21, 2020, 12:13:μμ »
Μα νομιζω οτι ο στοχος ειναι με λιγα να παιρνουμε πολλα. Με τα μονα ειμαι κερδισμενος εδω και τουλαχιστον 3 χρονια αλλα μου λειπει η ζευξη των προγνωστικων για να κανω ενα εκρηκρικο δελτιο. Εδω μεσα εχει πολλα καλα συστηματα αλλα οι στηλες ειναι πολλες. Και ξερετε πως ειναι μετα απο την βασικη μελετη να θελεις να γραψεις και 20-30 δελτια. Καραδοκει το σφλμα και με μεγαλο ποσοστο. Για τον λογο αυτο ψαχνω συστηματακια με αναπτυξη σε πληρακια που να μπορω να παιξω περρισοτερες στηλες ή λιγες στηλες αναπτυξη μια μια.

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

• Hero Member
« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 21, 2020, 13:33:μμ »
Το γράψιμο δεν είναι πρόβλημα.. Υπάρχουν κ εκτυπωτές... Ο προλάλησαντας javistas  ορθά Τοποθετήθηκε...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 21, 2020, 13:38:μμ από ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ »

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 21, 2020, 13:35:μμ »
Το γράψιμο δεν πρόβλημα.. Υπάρχουν κ εκτυπωτές... Ο προλάλησαντας ορθά Τοποθετήθηκε...

Οταν παιζεις ΟΠΑΠ δεν ειναι προβλημα αλλα οταν παιζεις σε αλλη εταιρια ειναι προβλημα και μαλιστα σημαντικο.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #20 στις: Οκτωβρίου 21, 2020, 13:50:μμ »
Επειδή μάλλον μιλάς για μένα, να σου πω ότι σε καμία περίπτωση δε θα του πω πώς θα παίξει και ποιός είναι ο σωστός τρόπος. Το στοίχημα είναι απλά μαθηματικά όμως και δε μπορεί κανένας, να σπάσει τους κανόνες. Το στοίχημα είναι πιθανότητες και πρόβλεψη. Αν καταφέρεις και μπορείς σε μονό παιχνίδι, να νικήσεις μόνο με πρόβλεψη (και όχι με συστήματα τύπου διπλασιασμού), δε χρειάζεται να ασχολείσαι με συστήματα. Αν μπορώ εγώ να βρίσκω 60% των ματς με απόδοση 2,00, τότε το κέρδος μου δεν έχει να κάνει με κανένα σύστημα. Προσαρμόζω μόνο το πώς θα ποντάρω. Αν ποντάρω συνεχώς 1 ευρώ ανά ματς, θα έχω μέσο κέρδος 0,20 λεπτά ή αλλιώς 20%. Βέβαια αν είμαι σίγουρος ότι θα πιάνω πάντα 60%, δε θα ποντάρω 1 ευρώ ανά ματς συνεχώς. Υπάρχουν άλλοι τρόποι διαχείρισης της μπάνκας που αυξάνουν το κεφάλαιο με γρηγορότερο τρόπο.
Αν ο Τέο βρίσκει σε ματς του 4,00 που παίζει, τουλάχιστον 3 στα 10, να ξεχάσει 3άδες, 4άδες, 5άδες κλπ. Μπορεί εύκολα να βγάλει λεφτά σε μονό παίξιμο.
Γι΄αυτό ρώτησα αν μόνιμα πιάνει τόσο μεγάλο ποσοστό και απάντησε ότι δεν κρατάει αρχείο. Πριν λίγες μέρες εμφάνισε δελτίο με πιασμένα 3 στα 7 ματς με απόδοση 3,00 το καθένα αν θυμάμαι καλά. Άρα, θα έπαιρνε σε μονό παιχνίδι, κατά μέσο όρο 1,30 ή 30% κέρδος. Είναι λάθος να περιμένει τη μέρα που θα κάτσουν 6 και 7 ματς για να πάρει σώβρακα.
Γνώμη μου και όποιος θέλει συμφωνεί.

Ρε συ ουτε το ονομα σου δεν ξερω. Κοιτα να δεις. Οταν τοσα χρονια παιζεις αγγλια και μπορεις να κυνηγας ψηλα τοτε δεν αξιζει να κυνηγας μονα αποδεκτα. Κυνηγας ή παρολι ή συστημα λαθων. Και γω ειμαι ανθρωπος που κυνηγαω values. To θεμα ειναι οτι τα αγγλικα πρωταθληματα ειναι πολυ αμφιρροπα και με πολυ υψηλο δεικτη δυσκολιας στην προβλεψη. Το θεμα ειναι να κανεις το μεγαλο δελτιο. Το δελτιο που θα βγαλει ολη την χρονια και με κερδος. Αυτο κυνηγαμε αδερφε. Ενα δελτιο να σε ξελασπωσει απο το παιχνιδι ολης της χρονιας. Τα μονα ειναι καλα οπως λες αλλα ειναι για φορτωμα και αυτο θελουν οι εταιριες. Εγω δεν θα μπω στο τρυπακι τους να φορτωνω. Ηδη εχω κοψει σε πολυ σημαντικο το παιχνιδι μου σε φορτωμα. Πανω απο 75% σε ποσοστο. Δεν θα τους δινω πισω ουτε δεκαρα απο αυτα που βγαζω. Δεν ειμαι απο τα παιδακια που οταν κερδιζουν διπλασιαζουν. Αμα δεν τους κανω ας με κοψουν.