Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Ερώτηση προς Φίλλα για τα συστήματα  (Αναγνώστηκε 5600 φορές)

stat-man

• Jr. Member
  • **
Ερώτηση προς Φίλλα για τα συστήματα
« στις: Οκτωβρίου 21, 2020, 17:00:μμ »
Με αφορμή το σύστημα (45) ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΡΟΛΙ ΓΙΑ (15ΑΔΕΣ) ΜΕ (24) ΣΤΗΛΕΣ , θέλω να ρωτήσω εαν υπάρχει η δυνατότητα δίπλα από κάθε σύστημα να δίνεται και το ποσοστό επιτυχίας ώστε να μπορούμε να συγκρίνουμε (τρόπον τινά) όσο είναι εφικτό ποιο σύστημα ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες μας.
Το παραπάνω ερώτημα προέκυψε όταν βρήκα παρόμοιο με το παραπάνω σύστημα αλλά με λίγες περισσότερες στήλες.Συγκεκριμένα το (45) ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ (15ΑΔΕΣ) ΜΕ (36) ΣΤΗΛΕΣ το οποίο είναι αναρτημένο εδώhttps://www.betsite.gr/forum/index.php?topic=2475.0.Η εύλογη απορεία μου είναι όχι τι χάνω πχ από τις 12 λιγότερες στήλες του ενός και τι κερδίζω από τις αντίστοιχα 12 περισσότερες στήλες του άλλου, αλλά τι πιθανότητες έχω να κερδίσω στο ένα και τι στο άλλο ώστε να δω πιο να διαλέξω.
Επίσης , εγώ πχ ζορίζομαι να βρω τους 45 αγώνες του παραπάνω συστήματος και προτιμώ να επιλέξω το σύστημα με (36) ΑΓΩΝΕΣ  (12ΔΕΣ) ΜΕ (12) ΣΤΗΛΕΣ και να του προσθέσω και στις 12 στήλες από 3 αγώνες καρφωτούς ώστε να κάνω 15άδες.Πως διαλέγω ποιο από τα 2 με συμφέρει σαν πιθανότητες;

ΦΙΛΛΑΣ

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ (ΠΕΡΝΑ-ΠΕΡΝΑ) Η ΜΕΛΙΣΣΑ...!!!
Απ: Ερώτηση προς Φίλλα για τα συστήματα
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 21, 2020, 17:38:μμ »
ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ...ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΕ...Ο ΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΞΑΝΘΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ...!!!ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ...!!!

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...!!!

Υ.Γ...ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΤΟΥ...!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 21, 2020, 18:41:μμ από ΦΙΛΛΑΣ »
ΦΙΛΛΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 22, 2020, 17:01:μμ »
Οταν απο 45 ζηταμε 15 εχουμε 2.000.000.000 τουλαχιστον στηλες.(εδω σταματισα το μετρημα εχει και αλλο)
Τωρα  στηλες εχουμε σχεδον 24 στηλες.Και παμε  στατιστικα στο  περιπου
1 στις 80.000.000
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 22, 2020, 17:15:μμ από Χρηστος »

ΦΙΛΛΑΣ

• Global Moderator
  • Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 22, 2020, 17:28:μμ »
ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ...!!!!!!

ΟΙ (15) ΤΡΙΠΛΕΣ ΕΙΝΑΙ (14348907)...

ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ (24)....ΑΛΛΑ ΜΕ...

ΟΡΟΥΣ...!!!

ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΛΗΡΕΣ....ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΣΕ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ...!!!

ΠΑΙΞΕ ΕΚΕΙ ΚΑΝΑ (ΜΟΝΟ-ΑΠΟΔΕΚΤΟ) Η ΚΑΜΙΑ (ΔΥΑΔΟΤΡΙΑΔΑ) ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ ΜΙΣΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ...!!!ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ...ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΝΑ...!!!

Υ.Γ...ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΣΥ...

ΕΣΥ ΛΕΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΕΧΩ (45) ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΤΟΥΣ (15) ΓΙΑ (15ΑΔΑ)....ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΟ ΜΥΑΛΟ....ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΗΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ...ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΑ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ ΣΕ (14348907) ΣΤΗΛΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ (ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΑ) ΕΙΝΑΙ (750.000) ΣΤΗΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΤΗΛΕΣ...!!!

ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ (2-5) ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ (3) ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...!!!

ΑΝΤΕ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ...!!!

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 22, 2020, 17:46:μμ από ΦΙΛΛΑΣ »

efthimis

• Full Member
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 22, 2020, 19:30:μμ »
...Χρήστο, για να καταλάβεις τη δαιδαλώδη φαντασία του ΦΙΛΛΑ είναι λίγο δύσκολο και επειδή το μυαλό του το θέλουμε να είναι ήρεμο θα σου πω κάτι για να βοηθήσω τη σκέψη σου να προσεγγίσει το σκεπτικό του.
Πάρε 5 τριπλές και γράψε την ανάπτυξη του παραγώγου 2-2-1. Θα βγουν 30 στήλες. Φτιάξε καφέ, άναψε τσιγάρο, πάρε τες μπροστά σου και άσε τη φαντασία σου να ταξιδέψει πολύ μακριά...
Εγώ, είμαι βέβαιος και κάποιοι άλλοι, τον καταλαβαίνουμε εφαρμόζοντας αντίστροφη μηχανική. Σε διαβεβαιώ πως η φαντασία του είναι απύθμενη, γι' αυτό  έχε εμπιστοσύνη σε αυτά που ανεβάζει και επαναλαμβάνω τον θέλουμε σε απόλυτη ηρεμία...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 22, 2020, 19:33:μμ από efthimis »

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 22, 2020, 19:44:μμ »
Να πω κι εγώ τη γνώμη μου:

Οι πιθανότητες εδώ, μετριούνται με δύο τρόπους:

α. Αποδέχομαι ότι η απόδοση αντικατοπτρίζει την πιθανότητα. Αν παίζεις απόδοση 2,00 τότε χωρίς γκανιότα θα ήταν 2,20. Οπότε η πιθανότητα να περάσει μία στήλη είναι 2,2^15 = 136.880 δηλαδή 1 στις 136.880.
β. Να πεις "αν πιάσω τυχαία 25 ματς στα 45, ποιά είναι η πιθανότητα η 15άδα μου να είναι εκεί μέσα"; Εκεί μετράμε αλλιώς.

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 22, 2020, 20:50:μμ »
...Χρήστο, για να καταλάβεις τη δαιδαλώδη φαντασία του ΦΙΛΛΑ είναι λίγο δύσκολο και επειδή το μυαλό του το θέλουμε να είναι ήρεμο θα σου πω κάτι για να βοηθήσω τη σκέψη σου να προσεγγίσει το σκεπτικό του.
Πάρε 5 τριπλές και γράψε την ανάπτυξη του παραγώγου 2-2-1. Θα βγουν 30 στήλες. Φτιάξε καφέ, άναψε τσιγάρο, πάρε τες μπροστά σου και άσε τη φαντασία σου να ταξιδέψει πολύ μακριά...
Εγώ, είμαι βέβαιος και κάποιοι άλλοι, τον καταλαβαίνουμε εφαρμόζοντας αντίστροφη μηχανική. Σε διαβεβαιώ πως η φαντασία του είναι απύθμενη, γι' αυτό  έχε εμπιστοσύνη σε αυτά που ανεβάζει και επαναλαμβάνω τον θέλουμε σε απόλυτη ηρεμία...
Δεν διαφωνω,μια επισημανση εκανα στην ερωτιση του stat-man που ρωτησε για την στατιστικη του συστηματος. π.χ απο τις 5 τριπλες 243 παιξουμε 30 στηλες παιζουμε το 8,1% η  παμε για 12,34%

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 22, 2020, 20:56:μμ από Χρηστος »

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 22, 2020, 21:28:μμ »

α. Αποδέχομαι ότι η απόδοση αντικατοπτρίζει την πιθανότητα. Αν παίζεις απόδοση 2,00 τότε χωρίς γκανιότα θα ήταν 2,20. Οπότε η πιθανότητα να περάσει μία στήλη είναι 2,2^15 = 136.880 δηλαδή 1 στις 136.880.
β. Να πεις "αν πιάσω τυχαία 25 ματς στα 45, ποιά είναι η πιθανότητα η 15άδα μου να είναι εκεί μέσα"; Εκεί μετράμε αλλιώς.
Επισης

4τριπλες=81

μεταβλητο 9 στηλες 11,11%

αλλα 100% τριαδα

ΦΙΛΛΑΣ

• Global Moderator
  • Hero Member
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 22, 2020, 22:32:μμ »
ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ (5) ΤΡΙΠΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ (2-2-1)...!!!(30) ΣΤΗΛΕΣ...!!!

(100%) (5ΑΔΕΣ)...ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΟΡΟΙ...!!!

1Χ2........1........Χ........2

...........(2-2)...(2-2)...(1-1)

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ...

ΣΤΙΣ (5) ΤΡΙΠΛΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ (2-2-1) ΚΑΙ ΕΛΘΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΤΕ ΧΑΝΟΥΜΕ...!!!
ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΡΦΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑ...!!!ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΤΗ ΜΟΡΦΗ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΡΟΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ...!!!

ΑΠΛΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ) ΜΕ (ΑΡΙΘΜΟΥΣ) ΤΗΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ (1-Χ-2)...ΟΠΟΥ...

1-Χ-2===1-2-3
1-Χ-2===4-5-6
1-Χ-2===7-8-9
1-Χ-2==10-11-12
1-Χ-2==13-14-15

ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΙΠΛΗ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ...Η ΤΟΝ (1) Η ΤΟ (Χ) Η ΤΟ (2)...!!!ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ) ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΟΥ ΑΡΙΘΜΗΤΑΙ ΜΕ (1-2-3) ΟΛΟ ΜΕ (1) ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΡΙΠΛΕΣ...ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ (15) ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΡΟΛΙ ΓΙΑ (5ΑΔΑ)...!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ...!!!

ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ (5) ΟΜΙΛΟΥΣ...ΟΠΩΣ...

(1-2-3)=(1-3)
(4-5-6)=(1-3)
(7-8-9)=(1-3)
(10-11-12)=(1-3)
(13-14-15)=(1-3)

ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ (1-3)...ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΙΠΛΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ...ΕΙΤΕ (1) ΕΙΤΕ (Χ) ΕΙΤΕ (2) ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΘΕΤΑ ΟΛΟ ΜΕ (1)...!!!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕ (2-2-1)...ΕΔΩ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ...

ΚΑΙ ΜΕ (3-3-2) Η ΜΕ (5-4-1) Κ.Λ.Π...ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ...!!!

1)=1...............1
2)=1................................1
3)=1...................................................1
........
4)=1...............1
5)=1................................1
6)=1...................................................1
........
7)=1...............1
8)=1................................1
9)=1...................................................1
........
10)=1.............1
11)=1..............................1
12)=1.................................................1
.........
13)=1.............1
14)=1..............................1
15)=1.................................................1
..........

...................(2-2)..........(2-2)............(1-1)

ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥ...ΠΡΩΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ (2-2-1) ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΡΦΗ....ΤΡΙΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ (ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΙΜΟ) ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ (5ΑΔΕΣ) ΕΧΟΥΜΕ...!!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ (ΗΜΙ-ΤΕΛ)...!!!

Υ.Γ...ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΩ (10ΑΔΕΣ) Η (15ΑΔΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΠΡΩΤΟΝ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΤΕΣΤΗ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΗΛΕΣ...ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ (1,50-1,60-1,70-1,80) ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΑΠΟ (1500-3000) ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ...!!!

ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ (2000) ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ (500) ΕΥΡΩ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ (80) ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΑ (6) ΕΥΡΩ = (24) ΣΤΗΛΕΣ...!!!

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΤΡΕΛΛΑΘΩ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΣΩ ΤΑ (500) ΕΥΡΩ ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ (20) ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΕΝΑ (ΣΠΙΤΑΚΙ) ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ...!!!

ΑΥΤΑ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ...!!!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΕ (100%) ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΟΡΟΙ...!!!

Υ.Γ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΧΡΗΣΤΑΚΟ...???

ΑΑΑ...ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ...ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΛΕΜΕ...ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ...!!!ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΤ ΣΑΣ...ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ...!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 23, 2020, 14:08:μμ από ΦΙΛΛΑΣ »

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 23, 2020, 08:12:πμ »

Επισης

4τριπλες=81

μεταβλητο 9 στηλες 11,11%

αλλα 100% τριαδα

Χρήστο δεν κατάλαβα το σκεπτικό σου, αν θες πες μου πώς συνδέονται αυτά μεταξύ τους.