Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Τσεκ και επιλογη προς εξεταση  (Αναγνώστηκε 50819 φορές)

egbet

• Full Member
Απ: ΤΣΕΚ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗ
« Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 06, 2020, 18:13:μμ »
θελω να το δοκιμασω να το δω και αυτο

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

• Hero Member
« Απάντηση #16 στις: Δεκεμβρίου 06, 2020, 18:19:μμ »
Ποίο μετά η αύριο θα ανεβάσω ένα αρχείο να δεις τι κάνω εγώ.. Πού θα μπορείς να το προσαρμόσεις στα ζητούμενα σού.. Εγώ βγάζω under 3,5 με τον ίδιο τρόπο  τύφλα κ επαληθεύετε..

egbet

• Full Member
« Απάντηση #17 στις: Δεκεμβρίου 06, 2020, 18:28:μμ »
ωραια για να δουμε μηπως βγει καμια ακρη ..
Εγω  κοταζω τους μεσους ορους των γκολ του καθε πρωταθληματος και τι εχουν φερει πχ τα 2 τελευταια ματς οι αντιπαλοι που παιζουν ,δε βγαινει παντα αλλα στο λαιβ ειναι ενας μπουσουλας που λεμε΄.
2 οβερ συνεχομενα τα τελευταια τους ματς και στις 2 ομαδες δεν τα ακουμπαω καθολου για  παραδειγνα

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
« Απάντηση #18 στις: Δεκεμβρίου 06, 2020, 19:02:μμ »
Έχεις τσεκάρει σε μονό παίξιμο τι επιστροφή έχεις; % πάντα.

egbet

• Full Member
« Απάντηση #19 στις: Δεκεμβρίου 06, 2020, 19:03:μμ »
Oχι δε το χω τσεκαρει αλλα αν δεν ειμαι μια η αλλη σιγουρα πιο κατω ;D

egbet

• Full Member
« Απάντηση #20 στις: Δεκεμβρίου 06, 2020, 19:10:μμ »
Αυθαιρετη σκεψη εχω κανει εδω και 2  μηνες περιπου , κοιταζω  την σειρα των οβερ αντερ στα 6 τελευταια ματς βαζοντας  πχ ΡΟΜΑ -ΛΑΖΙΟ
OUOOUO VS UUUOOU koitaω συμπεριφορες τους ,το δειγμα ειναι 3500 αγωνες ειναι μικρο αλλα τσεκαρω και βλεπουμε
και τα συνδυαζω με τουσ ορους του καθε πρωταυθληματος

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #21 στις: Δεκεμβρίου 06, 2020, 19:25:μμ »
Αυθαιρετη σκεψη εχω κανει εδω και 2  μηνες περιπου , κοιταζω  την σειρα των οβερ αντερ στα 6 τελευταια ματς βαζοντας  πχ ΡΟΜΑ -ΛΑΖΙΟ
OUOOUO VS UUUOOU koitaω συμπεριφορες τους ,το δειγμα ειναι 3500 αγωνες ειναι μικρο αλλα τσεκαρω και βλεπουμε
και τα συνδυαζω με τουσ ορους του καθε πρωταυθληματος

3500 αγώνες είναι αρκετό το δείγμα.
Αν είσαι θετικός, μην αργείς, λεφτά χάνεις...

egbet

• Full Member
« Απάντηση #22 στις: Δεκεμβρίου 06, 2020, 19:31:μμ »
μαλλον δε το πα καλα ..αρχειο με 3500 αγωνες με διαφορετικες σειρες πχ για να βρεις μια σειρα OUOUUU VS UUUOOU ta mats που βγαινουν μπορει να ειναι 10 πχ απο το αρχειο  απο εκει βλεπω οτι υπαρχουν πχ 9 οβερ 1.5 ,μπορει να μην υπαρχει και δειγμα καθολου εκει κοιταζψ τα 4 τελευαταια και ουτε καθε εξης για αυτο σας ειπα ειναι αυθαρετη σκεψη και περισσοετρο για να τσεκαρω και να επιλεγω στο λαιβ ..οι αποδοσεις εξαλλου ειναι πολυ μικρες και θες τουλαχιστον 90 % επιτυχια σε δειγμα 1000 ματς
ειναι πολυ  ερασιτεχνικο

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #23 στις: Δεκεμβρίου 06, 2020, 21:43:μμ »
μαλλον δε το πα καλα ..αρχειο με 3500 αγωνες με διαφορετικες σειρες πχ για να βρεις μια σειρα OUOUUU VS UUUOOU ta mats που βγαινουν μπορει να ειναι 10 πχ απο το αρχειο  απο εκει βλεπω οτι υπαρχουν πχ 9 οβερ 1.5 ,μπορει να μην υπαρχει και δειγμα καθολου εκει κοιταζψ τα 4 τελευαταια και ουτε καθε εξης για αυτο σας ειπα ειναι αυθαρετη σκεψη και περισσοετρο για να τσεκαρω και να επιλεγω στο λαιβ ..οι αποδοσεις εξαλλου ειναι πολυ μικρες και θες τουλαχιστον 90 % επιτυχια σε δειγμα 1000 ματς
ειναι πολυ  ερασιτεχνικο

OK κατάλαβα. Μπορείς να ρίξεις την 6άδα των ματς και να την κάνεις 3άδα, πχ ΟΟU. Θα βρεις περισσότερα ματς έτσι...Δεν ξέρω αν στατιστικά αξίζει μετά.

egbet

• Full Member
« Απάντηση #24 στις: Δεκεμβρίου 06, 2020, 22:01:μμ »
Δεν ειμαι και ο καλυτερος γνωστης σε αρχεια ,ενα ψευτοεξελακι κανω και κλεβω ιδεες απο ιντερνετ μακρο και τετοια
επειδη εχω καταλαβει οτι με τα μαθηματικα τα πας καλα 8) υπαρχει περιπτωση αυτη η συμπεριφορα που σου λεω των αντερ οβερ
να δημιουργει κατι που επαληθευεται?
υπαρχει καποιος αριθ,μος -αλγοριθμος?εστω κατι που να δινει αλλη δυναμικη
στο παλιοτερο με το νεοτερο?δηλ το πρωτο οβερ πχ  δεν εχει  ιδια αξια με το τελευταιο .Αν η ομαδα εχει κανει στα  6 τελευταια ματς 3 οβερ το 2 πρωτα και το αλλο στο τελος   δεν ειναι το ιδιο με ομαδα ππου εχει κανει 3 οβερ στα τελευταια 3 ματς

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #25 στις: Δεκεμβρίου 06, 2020, 22:54:μμ »
Ναι υπάρχουν αλγόριθμοι, που μπορούν να πάρουν δεδομένα και να σου πουν αν όντως τα 3 τελ. ματς δείχνουν το αποτέλεσμα του επόμενου ματς.
Το θέμα είναι αν η πρόβλεψη καλύπτει γκανιότα και δίνει και κέρδος.

egbet

• Full Member
« Απάντηση #26 στις: Δεκεμβρίου 06, 2020, 23:03:μμ »
Τι δειγμα θα χρειαστουμε?(μπορω να το  στειλω να το δεις αν θελεις? και οποιος θελει δεν εχω προβλημα αλλα ειναι ανοικοκυρευτο)
με νοιαζει αν υπαρχει καποιο μελλον  σ αυτο το πραγμα..πχ δε θελω να μου βγαζει σημεια ας βγαινουν τα 1.5
μπορω να το συνδυασω και με τα 6 τελευταια ματς σε 1χ2 (αλλα ειναι πολυπλοκο) .
ΥΓ Αν διαβασει ο Ζαχαριας αυτα θα με  στειλει αδιαβαστο ......... ;D

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #27 στις: Δεκεμβρίου 06, 2020, 23:16:μμ »
Όσο πιο πολλά δεδομένα, τόσο πιο καλά. Επίσης ο αλγόριθμος είναι πιθανό να μη μπορεί να προβλέπει τα πάντα.
Παράδειγμα, χρησιμοποιώ αλγόριθμο που προβλέπει 1-Χ-2. Στα Χ δεν τα πάει καλά. Άσσους, δεν προτείνει πολλούς, αλλά όταν προτείνει, πιάνει 70% με μέση απόδοση 2,00.
Οπότε ακολουθείς την πρόταση των άσσων και αφήνεις τα άλλα. Παίζεις μόνο ότι συμφέρει.
Στείλε ότι θες να το δω.

egbet

• Full Member
« Απάντηση #28 στις: Δεκεμβρίου 07, 2020, 12:33:μμ »
Kαλησπερα σας για να δουμε σημερα τι θα γινει
[/quote

egbet

• Full Member
« Απάντηση #29 στις: Δεκεμβρίου 07, 2020, 13:10:μμ »
Kαλησπερα σε ολους για να δουμε και σημερα