Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ...#1  (Αναγνώστηκε 30586 φορές)

efthimis

• Full Member
Απ: ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ...#1
« Απάντηση #30 στις: Δεκεμβρίου 05, 2020, 12:15:μμ »
Σας προσφέρω αυτή την Πυραμίδα των σκορ που εμένα με βοηθάει πολύ. Διαχωρίζει Over - Under, Goal - NoGoal.
Ειδικά για τα χαντικαπ είναι καλός συμβουλάτορας.
Το σκορ 1-1 είναι το μοναδικό UnderGoal. Δείτε πόσα παιχνίδια δίνει ο ΟΠΑΠ και τι αποτελέσματα έρχονται.

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

• Hero Member
« Απάντηση #31 στις: Δεκεμβρίου 05, 2020, 20:39:μμ »
ΔΗΜΟΚΡΙΤΕ γεια και χαρά, με το θέμα που ανέβασες ασχολούμαι καιρό τώρα, πιστεύω να βρω χρόνο να του δώσω κατανοητή μορφή και να το ανεβάσω για περαιτέρω επεξεργασία αν και για να πω την αλήθεια μου με έχει πιάσει απογοήτευση από τους τόσους ανούσιους διαλόγους εδώ μέσα.

Για παρε μια ιδεα επανω στον τροπο σκεψη σου.. Ασχολουμαι μονο με ΟΠΑΠ!

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #32 στις: Δεκεμβρίου 05, 2020, 23:41:μμ »
Μια διευκρινιση στο παρακατω δελτιο τι ακριβως παιχτηκε?

Α)Μια τριαδα +τρεις δυαδες?

Β)Μια τριαδα?

Επειδη με trixie δεν εχω ασχοληθει μπορουμε να επιλεξουμε γεγονοτα απο τον ιδιο αγωνα?

sebax

• Newbie
  • *
« Απάντηση #33 στις: Δεκεμβρίου 06, 2020, 00:14:πμ »
μονος αγωνας ειναι 1Χ Κ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

• Hero Member
« Απάντηση #34 στις: Δεκεμβρίου 08, 2020, 21:57:μμ »
Δυο σημεια αδερφε.
Πρωτον. Ανοιξε ενα ταμειο να δουμε πως θα παει. Δεν πιανομαστε απο δυο δελτια για να βγαλουμε αποτελεσμα. Μπορει να ειναι καλος ο τροπος αλλα πρεπει να τσεκαριστει σε βαθος. Εδω ολοι βγαζουν συστηματα αλλα δεν εχω δει κανεναν να τα δοκιμαζει.

THEO ότι θα ακολουθήσει είναι απόλυτα καλοπροαίρετο.
Όταν λες "παίζω στοίχημα" σημαίνει τρία πράγματα: Πρόγνωση - διαχείριση - ρίσκο. Και τα τρία είναι εντελώς προσωπική υπόθεση του καθενός.
Εμένα μου έχει ταιριάξει, μου αρέσει αυτή η αγορά και σκέφθηκα να την κοινοποιήσω. Όποιος όμως θέλει να την τσεκάρει πρέπει να βάλει τη δική του πρόγνωση τη δική του διαχείριση και να πάρει το δικό του ρίσκο για να διαπιστώσει αν του ταιριάζει ώστε να εμπιστευθεί επάνω της τα χρήματά του.
Για το θέμα του ΟΠΑΠ με κάλυψε απόλυτα ο ΦΙΛΛΑΣ...
Παρακάτω εναλλακτική με Μονά...

Εύθυμη μάς έχεις δώσει έναν τρόπο σκέψης κ εινα πολύ καλός...
Το βλέπεις απ την δικιά σου οπτική γωνία!
Θα μπορούσες κάποια στιγμή πρώτα ο Θεός όταν ανοίξουν τα πρακτορεία να βγάλεις αγώνες πρόβλεψης όπως τα βλέπεις να τα κουμπωσουμε επάνω σε ένα σύστημα ανάπτυξής πού θα το έχω έτοιμο πρως εκτύπωση...
Και όποιος άλλος χρήστης θέλη ας ακολουθήσει...

efthimis

• Full Member
« Απάντηση #35 στις: Δεκεμβρίου 08, 2020, 23:17:μμ »
Παράθεση
.........Θα μπορούσες κάποια στιγμή πρώτα ο Θεός όταν ανοίξουν τα πρακτορεία να βγάλεις αγώνες πρόβλεψης ............
... η ιδέα και μόνο με αγχώνει, να είμαστε καλά και μέχρι τότε βλέπουμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 08, 2020, 23:19:μμ από efthimis »

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

• Hero Member
« Απάντηση #36 στις: Δεκεμβρίου 09, 2020, 00:00:πμ »
Παράθεση
.........Θα μπορούσες κάποια στιγμή πρώτα ο Θεός όταν ανοίξουν τα πρακτορεία να βγάλεις αγώνες πρόβλεψης ............
... η ιδέα και μόνο με αγχώνει, να είμαστε καλά και μέχρι τότε βλέπουμε.

Εάν κανείς διαλογή από κουπόνι τετραήμερου ίσος μπορέσουμε να ψαρέψουμε..
Μετά εάν κάποιος άλλος χρήστης γνωστής των πραγμάτων απ την δική του οπτική γωνία βγάλει δικά του... Εγώ στα under..  Ολλα αυτά αν το δούμε ομαδικά παιδιά μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα και με το πλεονέκτημα της εκτύπωσης!

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #37 στις: Δεκεμβρίου 09, 2020, 01:37:πμ »
Το goal που γραφει το κουπονι στον ΟΠΑΠ τι είναι. Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες.....???

Αν σημαίνει να σκοράρουν και οι δυο ομάδες σε σκορ 1-0,  2-0,  3-0 κλπ χάνει αν δεν κάνω λάθος.

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

• Hero Member
« Απάντηση #38 στις: Δεκεμβρίου 09, 2020, 14:14:μμ »
Το goal που γραφει το κουπονι στον ΟΠΑΠ τι είναι. Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες.....???

Αν σημαίνει να σκοράρουν και οι δυο ομάδες σε σκορ 1-0,  2-0,  3-0 κλπ χάνει αν δεν κάνω λάθος.

Το αποτέλεσμα είναι 1Χ Δ. Ε. Κάι G/G αυτά τα θέλουμε κάι τα δύο ταυτόχρονα στον ίδιο αγώνα...

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #39 στις: Δεκεμβρίου 09, 2020, 16:04:μμ »
 Αρα χάνεις σε τρια σημεία. Πρώτον στην διπλή ευκαιρία, δεύτερον στο να μην σκοράρει μια ομάδα και τρίτον να γίνουν κάτω απο δυο γκολ. Προσωπικα δεν το ρισκαρω αυτο αλλά ο  stoiximan έχει την διπλή ευκαιρια και over 1.5 σε αποδόσεις πολύ καλες.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #40 στις: Δεκεμβρίου 09, 2020, 18:20:μμ »
Εδώ και καποιες μέρες δοκιμαζω το under που έχει τιμή απο 1.25 έως 1.10 και τα παει πολύ καλά. Το δοκιμαζω σε 20αδα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 09, 2020, 18:40:μμ από THEO-007 »

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

• Hero Member
« Απάντηση #41 στις: Δεκεμβρίου 09, 2020, 18:29:μμ »
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΥΝΑΙΧΙΑ!

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #42 στις: Δεκεμβρίου 09, 2020, 18:46:μμ »
Ναι αλλα γνωριζεις οτι αμα παιξουμε over 0.5 μπορουμε να κανουμε πολυ πιο ευκολα cash out απο το under 4.5 η οποιοδηποτε under. Αξιζει και το over 0.5 για μεροκαματακι αλλα η αποδοση ειναι μηδενικη. Θελει να ψαξεις τα παιχνιδια για να βρεις καπως καλη.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 09, 2020, 22:54:μμ από THEO-007 »