Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: ::::: ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ :::::  (Αναγνώστηκε 31076 φορές)

THEO-007

• Hero Member
::::: ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ :::::
« στις: Δεκεμβρίου 09, 2020, 11:47:πμ »
ΔΟΚΙΜΕΣ - ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 10, 2020, 13:29:μμ από THEO-007 »

THEO-007

• Hero Member
9 Δεκεμβριου 2020
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 09, 2020, 18:32:μμ »

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

• Hero Member
Απ: ΔΟΚΙΜΕΣ OVER και UNDER ::::: (THEO-007)
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 09, 2020, 19:34:μμ »
Το είχα αναφέρει κ ποίο παλιά αυτό.. Εάν δεις σε κάποια βίντεο στο YouTube πού έχω βάλει σε 16 στήλες για 10δες σε οριζόντια μορφή.. Εσύ μπορείς να το βάλεις κ κάθετα..  Κανείς όλους τούς αγώνες αντικατάσταση με under 3.5 και under 4.5.. Αυτά επειδή επαληθεύετε εύκολα με το πού περάσουν 3,4,5 αγώνες σε κάθε δελτίο σου δεινή κας άουτ το διπλάσιο από αυτά που πόνταρες.. Οπότε ξεκίνας κ κλείνεις ολλα τα δελτία.. Και ξεκινάς πάλη από την αρχή.. Γ παράδειγμα πας να τους πάρεις μια μικρή προμήθεια από όλα τα δελτία.. Πόνταρες σε όλα τα δελτία 0.10 με πόσο στόχου 1 ευρό κάι πιάνοντας 3,4,5 κάνεις κας άουτ. Σε όλα τα δελτία.. . Το έχω δοκιμάσει κ περναει αέρα στον οπαπ..

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 09, 2020, 19:58:μμ »
Δεν το κατάλαβα γιατί δεν έχω τις στήλες. Εαν το εφαρμόσουμε σε συστηματα παρολι λες να συμφέρει. Έτσι που το κόβω μονο σε μεγαλα μήκη στηλών δίνει ικανοποιητικά αποτελεσματα. Πρεπει να βρούμε τρόπους για μεροκάματο. Είναι δύσκολες οι μέρες.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 09, 2020, 20:25:μμ από THEO-007 »

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 09, 2020, 21:04:μμ »
Ο μόνος λογος που προσωπικα μπηκα στο τρυπακι να δοκιμαζσω το συγκεκριμένο στυλ είναι κάποιο ευκολο κέρδος με λιγα χρήματα, χαμηλό ρίσκο  και καλη αποδοτικότητα. Απολύτως κανένας άλλος λογος. Όλο το σκηνικό δεν έχει απολύτως καμια σχέση με προγνωση. Αλλωστε τα αποτελεσματα το δείχνουν.  Χαμηλής απόδοσης αντερ σπάνε η κοντευουν να σπασουν απο 45λεπτο για πλάκα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 09, 2020, 21:10:μμ από THEO-007 »

propo314

• Jr. Member
  • **
Απ: ::::: ΔΟΚΙΜΕΣ :::::
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 09, 2020, 21:37:μμ »
THEO βλεπω οτι ασχολεισαι με αγνωστα πρωταθληματα κυριως ,ασχολησου καλυτερα με γνωστες ομαδες να βγαλεις κανενα μεροκαματο.
Σημερα κυνηγα τη Πορτο να νικησει με over και GG, δινει καλο μεροκαματο,και αν βαλεις και τη Μαρσειγ GG με τη Σιτι πιστευω να εχεις καλο μεροκαματο,
Δεν θυμασαι προχθες μου ειπες τι under και over ,εγω δεν παω για στραγαλια,ετσι ακριβως μου ειπες.
Τωρα εντελως αντιθετα απ οτι μου ειπες

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 09, 2020, 21:39:μμ »
Ρε αδερφε δεν εχει και τιποτα. Με τι να ασχοληθω. Αλλωστε αυτα στην τυχη τα βαζω. Ειναι πολυ ανοικτο το οριο.

propo314

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 09, 2020, 21:45:μμ »
Σημερα επρεπε να καλυψεις με Χ2 , Μπερμιγχαμ, Ντερμπι, Νοτινγκχαμ, και Μπλακμπερν και καθαρισες απο μεροκαματο

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 09, 2020, 21:47:μμ »
Aν επαιξες Νοτιγχαμ νομιζω θα χασεις φιλε. Ενα μπουρδελο και μισο φετος. Εχει μπλεξει ασχημα. Μπλακμπερν, Μπερμπιγχαμ τις εχω.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 09, 2020, 21:51:μμ »
Εκατσα και το μελετησα. Δεν αξιζει να τα παιζω σε συστημα. Θελει μεχρι 5 επιλογες αλλα με 1-2 στανταρ και τα αλλα διπλες με ισοπαλια στο γκολ γκολ. Ετσι θα παιζω απο δω και μπρος. Απλα θαδιπλασιαζω σε ποσο την αδυνατη στηλη. Σαν ΠΡΟ-ΠΟ ενα πραγμα. Θα ακολουθησω την συμβουλη του Γ. Παρασκευα του συγχωρεμενου.
Eτσι που την εχουν κανει φετος την αγγλια ειναι για κλαματα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 09, 2020, 22:02:μμ από THEO-007 »

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #10 στις: Δεκεμβρίου 09, 2020, 22:11:μμ »
THEO βλεπω οτι ασχολεισαι με αγνωστα πρωταθληματα κυριως ,ασχολησου καλυτερα με γνωστες ομαδες να βγαλεις κανενα μεροκαματο.
Σημερα κυνηγα τη Πορτο να νικησει με over και GG, δινει καλο μεροκαματο,και αν βαλεις και τη Μαρσειγ GG με τη Σιτι πιστευω να εχεις καλο μεροκαματο,
Δεν θυμασαι προχθες μου ειπες τι under και over ,εγω δεν παω για στραγαλια,ετσι ακριβως μου ειπες.
Τωρα εντελως αντιθετα απ οτι μου ειπες

Δεν παιζω δυαδα, ουτε μονο ρε φιλε. Η 20αδα που ανεβασα πιο πανω με 3 εδινε 53 ευρω και ολα τα ορια ανοικτα και χανει μονο ενα για την ωρα. Ουτε προβλεψη ουτε τιποτα. Ετσι να παιξω. Να παιξω 20αδα να το καταλαβω αλλα τωρα τι δυαδες. Δεν ειμαι εγω για ετσι.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #11 στις: Δεκεμβρίου 09, 2020, 22:36:μμ »
Κοιτα εδω την 20αδα ποσο ανοικτα ορια εχει. Ενα ματς θα χασει. Θα δεις.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #12 στις: Δεκεμβρίου 09, 2020, 23:46:μμ »
Ενα ματς έχασε τελικά.

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

• Hero Member
« Απάντηση #13 στις: Δεκεμβρίου 10, 2020, 00:24:πμ »
Εάν αυτά τα  έβαζες σε ανάπτυξή με τον τρόπο που σε λέω θα πληρώνοσουν.. Διάλεξε μία ανάπτυξη από τα συστήματα κάι κάνε τα αντικατάσταση...  Είδες ότι τύφλα έχασες ένα στα είκοσι.. Την επόμενη μπορεί να είναι περισσότερα.. Εάν το ψάξεις λυγο μπορείς να βρεις τα σωστά.. Κάνε την αντικατάσταση κάι άσε το σύστημα να τρέξει και παρακολουθα τα κας άουτ, είδες ότι περνάν αέρα!.  Και όταν θα δεις στο κάθε δελτίο να σου δεινή το διπλάσιο από αυτό πού πόνταρες ξεκινάς κάι κλείνεις με κας άουτ όλα τα δελτία.. Με αυτό τον τρόπο κάνεις τριπλά στους μπουκ αθόρυβα... Έχεις είσπραξη το διπλάσιο από αυτό που πόνταρες στο κάθε δελτίο αλλά και στο γενικό σύνολο...  Χτυπάς στην παραγωγή αθόρυβα!..

Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να παίξεις τζάμπα εάν το κάνεις αυτό σε δύο στοιχηματηκες εταιρείες η στον οπαπ με δελτία... Το ρίχνεις κάι το αφήνεις να τρέξει, κάι παρακολουθης πάλη τα κας άουτ... Όταν σού προσφέρει το διπλάσιο από αυτό πού πόνταρες στο κάθε δελτίο κλείνεις όλα τα δελτία από την μία εταιρία... Κάι εισπράττεις όσα δαπάνησες για τα δύο συστήματα... Οπότε έχεις μηδενίσει την δαπάνη πού έκανες κάι έχεις ακόμα μία ανάπτυξη πού τρέχει σαν δωρεάν στοίχημα ασ πούμε... Αυτός είναι ένας καινούριος τρόπος σκέψης πού έχει ψωμί εάν το δεις πρακτικά κ λογικά τον έχω αναφέρει και ποίο παλιά.. Το έχω δοκιμάσει κ περνά αθόρυβα!

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #14 στις: Δεκεμβρίου 10, 2020, 11:18:πμ »
Και τι συστημα να παιξω. Πρεπει να πολλαπλασιασεις αποδοσεις πιο κατω απο το Μ.Ο του under 4.5 δηλαδη πιο κατω απο το 1.15 για να εξασφαλιστης οτι η στηλη θα σου δωσει πισω το συστημα. Το cash out στο under δεν σου δινει τοσο ευκολα διπλασιασμο Δημοκριτε. Θα το δοκιμασω σε ενα συστημα αυτο που λες αλλα δεν νομιζω να αποδωσει. Μονο με δοκιμη θα δουμε συμπεριφορα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 10, 2020, 11:33:πμ από THEO-007 »