Bρες καποιον αλλο τροπο.
Τα μονα αποδεκτα δεν τραβανε πλεον.
Εχουν πεθανει εκτος και εαν παιχθουν με καλυψη στην ισοπαλια με γκολ.
Εγω εχω κανει ενα αρχειο με παιγμενα 18 προβλεψεις με τα συστηματα παρολι του Ζ. Φιλλα πανω σε γκραν φαβορι.
Μεχρι προχθες εχανα μονο 10 ευρω καθως μου εδιναν επιστροφες.
Χθες που εγινε ενα καλο comeback με 13 στα 16 σωστα γκραν φαβορι περασα σε θετικο προσημο.
Θα δεχομουν συμβουλες απο οποιονδηποτε ακομα και απο την κυρα κατινα της γειτονιας μου,και θα το συζητουσα,αλλα απο εσενα ΜΕΓΑ διδασκαλε του στοιχηματος ΠΟΤΕ
ΥΓ1.Εσυ δεν ελεγες οτι δε θα ασχοληθεις αλλη φορα με μενα μετα απο τα καλαντα που ακουσες πριν 2 μηνες?
ΥΓ2.Γιατι εσβησες τα μνμ σου τοτε?
ΥΓ3.Τι ασχολησε με πενταροδεκαρες εσυ μετρ του τζογου,εδω κοναμας απο το φορεξ (ετσι ελεγες)500ρικα τη μερα και παιζεις με 0,1 τη στηλη?
ΥΓ4.Ξεχασες να μας πει για το come back οτι ενα ματς ηταν αναβολη, μοναδα, για αυτο σου εδωσε και αλλες στηλες
ΥΓ5.Σε ποσα αλλα φορουμ στελνεις τα συστηματα σου (του Φιλλα)περα απο το γνωστο που εισαι τωρα και δεν λες απο που προερχονται ?
ΥΓ6.Ειμαι απολυτα σιγουρος οτι την επομενη βδομαδα θα σταματησεις να παιζεις ευρωπαικα ματς γιατι ειναι στημενα και θα ασχοληθεις με την αγαπημενη σου αγγλια

και μετα παλι θα σταματησεις την αγγλια και θα παιζεις ευρωπαικα ματς επειδη η αγγλια χαλασε και μετα παλι τουμπαλιν
ΥΓ7.Στο μονο φορουμ που δεν εχεις μπει να δωσεις τα φωτα σου ειναι αυτο του για τις συνταγες τουΠετρετζικη
ΥΓ8.Επειδη το θεμα το χεις ματιασει στελνω τη θεια να κανει τα κουμαντα της