Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!!..............  (Αναγνώστηκε 7128 φορές)

guest1933

• Επισκέπτης
Καλησπεριζω ολους τους φιλους.
Θα ηθελα σημερα να σας δωσω μια διαφορετικη προσεγγιση στο στοιχημα(ΑΠΟΛΥΤΑ-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ).Παρακαλω πολυ εαν υπαρχουν φιλοι που απλα δεν τους ενδιαφερει να παιξουν ΚΑΙ με αυτον τον τροπο δεν υπαρχει λογος να κανουν καποιο σχολιο του τυπου ΤΙ ειναι ολα αυτα κτλπ.
Επειδη υπαρχουν ανθρωποι που οπως βλεπετε εδω μεσα γουσταρουν να δινουν ιδεες και αρχεια χωρις καποιο αντικρυσμα, σε αυτο το πλαισιο τοποθετω και την δικη μου σημερινη προσφορα.
Τι εχουμε λοιπον.
PIC1" border="0

Σας ανεβαζω ενα αρχειο excel  στο οποιο αρχειο εχω περασει ΕΤΟΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ οι οποιες εινα αποτελεσμα απολυτα μαθηματικων ΟΡΩΝ.
ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ.
Σας δινω εναν πινακα στον οποιο εχω περασει 8 &  9 αγωνες με συνδιασμο ΔΙΠΛΟΤΡΙΠΛΩΝ.

Στην 1η γραμμη για παραδειγμα διαβαζουμε (8 αγωνες ,,,,5 ΤΡΙΠΛΕΣ  &  3ΔΙΠΛΕΣ  στηλες αρχικες του πληρους 1944  ) με εφαρμογη Σ Ε Β (ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΑ,ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ.ΒΑΡΟΣ) καθως και βασικων 1Χ2   ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΤΗΛΕΣ για παιξιμο  μονο 38,τις οποιες στηλες μπορειτε να τις βρειτε στο ΦΥΛΛΟ(STILES) του excel.
Πατηστε λοιπον τον αριθμο των στηλων που προκυπτουν απο τα διαφορα συστηματα και θα σας μεταφερει ακριβως στις στηλες αυτες καθως και σε εναν αναλυτικο πινακα με το ΠΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ που παιχτηκαν.
------------------------------------

Τωρα παμε σε κατι πολυ ΒΑΣΙΚΟ.
Οταν κατεβασετε το κουπονι αφαιρεστε την ΓΚΑΝΙΟΤΑ και πανω στα καινουργια ποσοστα που εχετε επιλεξτε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ του σημειου.

PIC2" border="0
Στον πινακα που βλεπετε εχουμε 9 ΑΓΩΝΕΣ   με 5 τριπλες(40,30,30)  και 4 διπλες(50,50).
***ΠΡΟΣΟΧΗ****
Αυτην την αναλογια ποσοστων δεν θα την αλλαξετε ποτε δηλ καθε φορα θα βρισκετε αγωνες που στην αντιστοιχη θεση θα εχουν παντα τα ιδια ποσοστα.
ΜΟΝΟ τοτε εχουμε ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ εφαρμογη και ειμαστε απολυτα σωστοι στο παιξιμο.
Για μην κουραζω αλλο,ξερω ακουγονται λιγο ΚΙΝΕΖΙΚΑ ολα αυτα αλλα πιστεψτε  με το εχω τεσταρει , ειναι αρκετα καλο και απλα ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ αγωνες ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ για εμας.
Ελπιζω καποιοι φιλοι να το βρουν ενδιαφερων!

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
Απ: ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!!..............
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 14, 2021, 12:55:μμ »
Μπράβο στο Γιώργο που δείχνει κάτι διαφορετικό και μάλιστα δίνει έτοιμες και τις στήλες.
Η μοναδική ένσταση-ερώτηση δικιά μου είναι η εξής:
Βλέπω στις επιλογές των 1Χ διπλών, οι πιθανότητες κατανέμονται ως 50% η κάθε μία.
Εδώ είναι και η ένστασή μου: Ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα μαγικό τρόπο να αποκλείσουμε το 2 στο ματς. Τα άλλα 2 σημεία, φυσικά και δε θα παραμείνουν ως έχουν, γιατί οι πιθανότητες του 2 κάπου πρέπει να προστεθούν...Θα πάνε όλες στο Χ;
Προσωπικά, κρατάω την αναλογία των πιθανοτήτων στα σημεία 1 και Χ, ακόμα και μετά την απαλοιφή των πιθανοτήτων του 2.
Δηλαδή: Έστω ο άσσος απόδοση 2,00 και το Χ έχει 4,00. Δηλαδή ο άσσος έχει 50% και το Χ 25%.
Θα πρέπει μετά την προσθήκη, η αναλογία 2 προς 1 να παραμένει. Δηλαδή θα γίνει περίπου 67% και 33%.
Αυτό δεν είναι νόμος, είναι δικιά μου θεώρηση...Ο καθένας επιλέγει ότι θέλει.
Μπράβο για τη δουλειά που κάνεις στο excel.

guest1933

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 14, 2021, 13:37:μμ »
Καλέ μου φίλε javistas σε χαιρετώ!
Ναί ,κάπως έτσι όπως το περιγράφεις κάνω καί εγώ στίς διπλές που λείπει σημείο.
Κρατάω τον ΑΣΣΟ στο 50% και το υπόλοιπο Χ2 επίσης με 50%.Ξέρω οτι αυτό δεν απόλυτο 50-50 αλλά το Χ2 είναι με πίστη μέχρι Χ.
Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα καλά σου λόγια αδελφέ μου αλλά ΑΥΤΑ πρέπει να τα αποδώσουμε πρώτα  σε εσένα που έχεις δώσει εδώ ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ πρόγραμμα για χρήση καθώς και σε έναν αριθμό μελών που τόσο πολύ βοηθούν με τις ιδέες τους και τα αρχεία τους όλους.
Νά είσαι πάντα καλά.

summi

• Newbie
  • *
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 14, 2021, 15:50:μμ »
Φίλε Γιώργο ευχαριστούμε για τις ιδέες σου.
Φίλε javistas πώς μπορούμε να πάρουμε το πρόγραμμά σου;

aggelinos

• Newbie
  • *
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 14, 2021, 21:51:μμ »
Φίλε Γιώργο ευχαριστούμε πολύ!! Μπορεί αυτό να βγει και για άλλο σύνολο αγώνων? π.χ με ενδιαφέρει για 4αδα αγώνων.. thanks

guest1933

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 14, 2021, 22:04:μμ »
Ναι φίλε μου aggelino μπορεί και για διαφορετικά μήκη διπλό τριπλών η και σκέτο διπλών η τριπλών. Πάντως έχει μια σημασία να αναφέρουμε το τι βάζουμε κάθε φορά μέσα σε όρους δηλ πόσο σφιχτοί η όχι είναι. Για παράδειγμα μπορούμε να έχουμε φίλτρο με μόνο Συμμετρικά και εναλλαγές χωρίς το βάρος η και το γκρούπ των βασικών. Εννοείται ότι σε μια τέτοια χρήση οι στήλες αυξάνουν.
Άρα λοιπόν για να το κλείσω , το πεδίο δράσης είναι πολύ μεγάλο και η επιλογή πάντα είναι προσωπική.

guest1933

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 15, 2021, 10:52:πμ »
Καλημερα και ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ σε ολους
Σε συνεχεια της απαντησης μου στο φιλο aggelinos θελω να του δωσω ετσι μια γευση σε αυτο που ρωτησε.
Το παμε και ενα βημα παραπερα.
Εξηγω.

8 ΑΓΩΝΕΣ(ΤΡΙΠΛΕΣ)

Χωρισμενο σε 2 ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΩΝ 4 ΑΓΩΝΩΝ Α+Β

ΣΕ καθε εναν απο τους 2 ομιλους εφαρμοζω (1 συμμετρια,,2 εναλλαγες,,1-3ασσους,,1-2 (Χ))
προκυπτουν 8 στηλες στον καθε ομιλο οποτε Α*Β=8*8=64 ΣΤΗΛΕΣ
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΗΛΕΣ ΑΥΤΕΣ.

64-ST" border="0

aggelinos

• Newbie
  • *
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 15, 2021, 11:33:πμ »
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο!! Έχω το πρόγραμμα του φίλου javista αλλά πάνω που άρχισα να το μαθαίνω ξεκόψαμε από δραστηριότητα.... θα "παίξω" λίγο μαζί του..

guest1933

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 15, 2021, 11:41:πμ »
Εισαι φιλε μου στο σωστο δρομο.
Πραγματι ειναι ΑΞΙΟΛΟΓΟ προγραμμα και εαν χρειαστεις οτιδηποτε να φτιαξεις με αυτο,μη διστασεις να το ζητησεις.

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 16, 2021, 19:30:μμ »
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο!! Έχω το πρόγραμμα του φίλου javista αλλά πάνω που άρχισα να το μαθαίνω ξεκόψαμε από δραστηριότητα.... θα "παίξω" λίγο μαζί του..

Η νέα έκδοση επιτρέπει να δώσεις "τεχνητά", κωδικό σε ματς που δεν έχει δώσει ο ΟΠΑΠ, λόγω του ότι είναι κλειστές οι μηχανές του.
Βέβαια και πάλι δε θα παίξεις, αλλά θα κάνεις τις δοκιμές σου και τα μονταρίσματα.
Έχεις την τελευταία έκδοση που λέω;

aggelinos

• Newbie
  • *
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 16, 2021, 21:04:μμ »
καλησπέρα! οχι.. σου έστειλα email με ό,τι χρειάζεσαι..