Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ _ΟΠΑΠ ( VIRTUAL SPORT___ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)  (Αναγνώστηκε 12520 φορές)

THEO-007

• Hero Member
Απ: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ _ΟΠΑΠ ( VIRTUAL SPORT___ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2021, 19:49:μμ »
Γιωργη εχεις δικιο.
Εχω παρακολουθησει καποιες μεγαλες σειρες αγωνων κανοντας εικονικα πονταρισματα στο χαρτι και μιλαμε οτι η ιστορια ειναι σκετη φρουτομηχανη.
Μαλιστα εαν κρινω οτι τις πρωτες 2-3 μερες που πηρα καποιο σημαντικο ποσο τωρα τα αποτελεσματα ερχονται αλλα νταλα εαν θα επαιζα με τον ιδιο τροπο.
Στην αρχη εκανα εικονικα πονταρισματα σε παρολι χαμηλων σημειων με 2 στα 6 σωστα.
Ακολουθησαν εικονικα πονταρισματα σε 5 ισοπαλιες οπου εκανα 1 στα 5 ενω στα ψηλες αποδοσεις πηγα ακλαφτος.
Στο εικονικο πονταρισμα ηττα 25 ευρω.
Δεν το προτεινω για παιχνιδι.
Μακρια και αγαπημενοι με το κομματι αυτο λοιπον.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 10, 2021, 19:55:μμ από THEO-007 »

guest1933

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2021, 01:09:πμ »
Γειά σου Θοδωρή.

Κοιτάξτε λίγο να δείτε τι γίνετε.

Κόντεψα να παρεξηγηθώ κάποια στιγμή, ΟΚ! καταλαβαίνω πως δεν είναι υποχρεωμένος ο άλλος να ξέρει
εάν εσύ γνωρίζεις πέντε πράγματα παραπάνω,αλλά η κίνηση που έκανα με τα αναρτημένα ΔΕΛΤΙΑ δεν ήταν
για να δεί κάποιος οτι κοίτα "ΤΙ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ" κτλπ ,αλλά ήθελα να δείξω και να υπογραμμίσω ότι
εάν δεν παίξεις ΣΩΣΤΑ αυτού του είδους τα παιχνίδια(VIRTUAL,KINO) είσαι τελειωμένος.

ΕΞΗΓΩ.

Στο VIRTUAL λοιπόν ,εάν δεν είσαι την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο(ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ) επιτυχία ΔΕΝ υπάρχει
η για να είμαι ακριβής σχεδόν δεν υπάρχει.

Στο VIRTUAL λοιπόν, εάν δεν έχεις τρόπο να κρατάς συνέχεια ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ που ανανεώνονται καθε 4' επιτυχία ΔΕΝ
υπάρχει ή για να είμαι ακριβής σχεδόν δεν υπάρχει.

Πάλι μπορεί να ακούγονται κάπως όλα αυτά,αλλά δυστηχώς είναι η πραγματικότητα.

Κάνω λοιπόν συχνά-πυκνά ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, διότι ξέρω πότε για παράδειγμα θα παίξω άσσο σε ένα ματς το οποίο έχει
τον ΤΑΔΕ αριθμό επαναλήψεων στο σημείο αυτό, που προέρχεται από τις Χ φορές με ίδιες αποδόσεις & που μετά
από 5 καθυστερήσεις στο 0-0 σκορ για παράδειγμα δίνει over 3,5 με απόδοση 5 και 4-0 σκορ με αποδοση 80 κτλπ.

Ολοι αυτοί οι ΜΕΤΡΗΤΕΣ που βρίσκονται σε συνεχή λειτουργία και ανανέωση, δίνουν ίσως ΕΝΑ πιθανό ποντάρισμα
μπορεί και 2 η 3 αλλά μπορεί και καθόλου στην διάρκεια της ημέρας.

Το να βρίσκεται λοιπον κάποιος στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ και να μπορεί να κάνει όλα τα προηγούμενα (είναι μόνο μερικά
απο αυτά που μπορώ να πω και να γράψω) το βρίσκω λίγο δύσκολο εάν όχι αδύνατο.

Κάποια στιγμή είχα δώσει χρήματα σε κάποιον προγραμματιστή για να μπορώ να έχω ένα πρόγραμμα ΤΕΤΟΙΟ που να
μπορώ να έχω ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ.

Αυτά τα λίγα είχα να μοιραστώ μαζί σας ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ.
Τι θα κάνει ο καθένας είναι στη δική του κρίση και αντίληψη.
Δεν θα πώ ποτέ παίξε η μην παίζεις αλλά εάν μπορώ με τα λίγα που ξέρω να πώ ΠΡΟΣΕΞΕ, θα το πώ.

Αυτά φίλοι μου και ελπίζω να μην κούρασα με τα κείμενο αυτό.

guest1861

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2021, 20:58:μμ »
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΤΟ VIRTUAL ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ,Λ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ  ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΦΟΒΑΣΑΙ ΘΑ ΠΩ , ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ. ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ. ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΑΠΑΡΑΡΗΡΗΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΑΧΙΑΣΔ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ . ΕΠΙΣΗΣ  ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΕΙΣ ΕΝΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ !!!! 1 2   ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ - ΜΚΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ

guest1861

• Επισκέπτης
« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2021, 21:06:μμ »
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΤΟ VIRTUAL ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ,Λ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ  ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΦΟΒΑΣΑΙ ΘΑ ΠΩ , ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ. ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ. ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΑΠΑΡΑΡΗΡΗΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΑΧΙΑΣΔ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ . ΕΠΙΣΗΣ  ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΕΙΣ ΕΝΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ !!!! 1 2   ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ - ΜΚΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΧΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΘΕΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ , ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΕΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ ΛΟΓΩ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ. ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΟ ΦΙΤΙΛΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ !

THEO-007

• Hero Member
Απ: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ _ΟΠΑΠ (VIRTUAL SPORT ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)
« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2021, 10:45:πμ »
Για τι προβλεψεις μιλαμε.
Εικονικο παιχνιδι ειναι.
Σε γλυκαινουν με φραγκακια στην αρχη και οταν σε βαλουν στο τρυπακι σε αρμεγουν.
Εχω συναδελφο στην δουλεια που παιζει stoiximan και επαθε ακριβως το ιδιο με μενα.
Πηρε καποια φραγκα στην αρχη και μετα τα εχασε και μπηκε και μεσα.

guest1861

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2021, 09:29:πμ »
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΟΔΩΡΗ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ   Χ

guest1861

• Επισκέπτης
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2021, 22:45:μμ »
DEN ALLAZEI KATI MELETHSE TO SYNNHMENO KAI THA KATALABEIS. ISXYEI GIA OLOYS TOYS PAROXOUS .TA POSA PONTARISMATOS EINAI ENDEIKTIKA. PAIKSE ARXIZONTAS ,20 LEPTA KAI SE 1,5 ORA KERDIZIS 10-12 EURO.

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2021, 23:08:μμ »
DEN ALLAZEI KATI MELETHSE TO SYNNHMENO KAI THA KATALABEIS. ISXYEI GIA OLOYS TOYS PAROXOUS .TA POSA PONTARISMATOS EINAI ENDEIKTIKA. PAIKSE ARXIZONTAS ,20 LEPTA KAI SE 1,5 ORA KERDIZIS 10-12 EURO.

Έριξα λίγο μία ματιά στο εξελάκι. Παίζεις με μέσο όρο 2,70 και κερδίζεις 16 φορές στις 37. Ελαφρώς τυχερός, θα μπορούσε να έχεις χάσει περισσότερες φορές συνεχόμενες από 5 φορές που έχασες.
Θεωρώ ότι αυτά τα παιχνίδια δεν έχουν κάποιο pattern για να παίξεις και να κερδίσεις σίγουρα.

guest1861

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23 στις: Οκτωβρίου 16, 2021, 19:16:μμ »
εσπασα τη λογικη με κεφαλαιο 30ε 12 κερδοσ την ορα ξεκινοντασ με 20 λεπτα . και με μεθοδο οχι δικη μου

guest1861

• Επισκέπτης
ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ VIRTUAL
« Απάντηση #24 στις: Νοεμβρίου 21, 2021, 07:46:πμ »
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ , ΑΝΕΒΑΖΩ ΕΝΑ EXCEL ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΣΕ VIRTUAL