Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Κατασκευαστικό πρόγραμμα - Διόφαντος  (Αναγνώστηκε 97122 φορές)

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
Απ: Κατασκευαστικό πρόγραμμα - Διόφαντος
« Απάντηση #225 στις: Φεβρουαρίου 17, 2023, 19:54:μμ »
To εξελακι που έχει σε ένα βίντεο με το Kelly από που το κατεβάζουμε ξέρει κανείς;

Μπορείς να ρωτήσεις στο βίντεο αυτό, αν δεν το έχει ανεβάσει ο φίλος.

javistas

• Hero Member

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #227 στις: Απριλίου 13, 2023, 16:39:μμ »
Παιδιά καλησπέρα και Χρόνια Πολλά,

Μία παράκληση θέλω να απευθύνω στους φίλους εδώ που έχουν το πρόγραμμα:
Ξέρω ότι σε κάποια πράγματα ίσως να μην ικανοποιεί κάποιους το πρόγραμμα. Εγώ συνέχεια προσπαθώ να το κάνω καλύτερο και πολλές φορές εκπληρώνω ατομικές απαιτήσεις χωρίς κανένα ΕΞΤΡΑ ΚΟΣΤΟΣ, ανάλογα πόσο απαραίτητο θεωρώ ότι είναι, αυτό που μου λένε.
Το πρόγραμμά του κάθε ανθρώπου είναι φορτωμένο με δουλειές, οικογενειακές και άλλες υποχρεώσεις όπως και επίσης είναι απαραίτητη και η ξεκούραση.
Το να στέλνετε επανειλημμένα όμως μηνύματα με απαιτήσεις, μόνο αποτέλεσμα δεν έχει.

Ευχαριστώ,

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα να έχετε.

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 13, 2023, 16:41:μμ από javistas »

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #228 στις: Απριλίου 21, 2023, 12:46:μμ »
Πριν λίγες μέρες μου πρότεινε ένας φίλος κάτι που είχα στο μυαλό μου:

Τυχαία δημιουργία συστήματος από το μηδέν.

Με επιλογή του προγράμματος διπλοτριπλών, βασικών στηλών και στατ. όρων και πλήθος τελικών στηλών.
Να βάλουμε λίγο και την τυχαιότητα στη ζωή μας. Αν το φιλοσοφήσουμε, πολλά πράγματα στη ζωή είναι τύχη ή ατυχία.

Γιάννης

• Sr. Member
  • Ενάντια στους BOOK
« Απάντηση #229 στις: Απριλίου 21, 2023, 21:58:μμ »

Με επιλογή του προγράμματος διπλοτριπλών, βασικών στηλών και στατ. όρων και πλήθος τελικών στηλών.
Να βάλουμε λίγο και την τυχαιότητα στη ζωή μας. Αν το φιλοσοφήσουμε, πολλά πράγματα στη ζωή είναι τύχη ή ατυχία.

Μεσα σε ολα τα ωραία, σκεψου javista και το παρακάτω :
Να λες στον Διοφαντο, το ποσό που θέλεις να πονταρεις και να σου βγάζει το αυτοματοποιημενο σύστημα με στήλες που να μην ξεπερνά το ποσό που διαθέτεις.
Δηλαδή εχω να διαθέσω 10€
Να βγάζει σύστημα το πολύ με 40 στήλες

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #230 στις: Απριλίου 22, 2023, 12:22:μμ »

Μεσα σε ολα τα ωραία, σκεψου javista και το παρακάτω :
Να λες στον Διοφαντο, το ποσό που θέλεις να πονταρεις και να σου βγάζει το αυτοματοποιημενο σύστημα με στήλες που να μην ξεπερνά το ποσό που διαθέτεις.
Δηλαδή εχω να διαθέσω 10€
Να βγάζει σύστημα το πολύ με 40 στήλες

Ναι, θα το κάνει και αυτό Γιάννη.

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #231 στις: Απριλίου 22, 2023, 13:00:μμ »
Πλέον στο .csv αρχείο από το κουπόνι, αποθηκεύεται και η ώρα.

Xaris

• Newbie
  • *
« Απάντηση #232 στις: Απριλίου 22, 2023, 17:18:μμ »
Καλησπέρα και πάλι.Σαν καινούργιος σας ευχαριστώ  θερμά για την φιλοξενία στο site.Ειμαι από Θεσσαλονίκη και σάς παρακολουθώ με προσοχή παρά πολύ καιρό.Γιαννης efthimis javistas zouros dimokritos και όλα τα παιδιά είστε εξαιρετικά μυαλά και εννοείται που και εγώ  που ασχολούμαι χρόνια δεν είμαι σαν και εσάς.Συγχαρητηρια για την προσπάθεια.Για μένα προσωπική μου άποψη πάντως ο κ.φιλλας τα έχει όλα.Για να πάρουμε χρήματα για να κερδίσουμε χρήματα και γενικά για να κερδίσουμε θα πρέπει να σπάσουμε τα κόκκαλα της γκανιοτας τους και για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να παιζουμε παρόλι μακροστηλιες.Το σύστημα που εγώ παίζω είναι ελάχιστο μεταβλητό για δεκάδες χ-χ όλα με 32 στήλες που είχε βγάλει κάποτε.Το ξέρω είναι δύσκολο αλλά με συγκεκριμένες ομάδες πρωτάθληματα στους υπόομιλους έτσι καί περάσουν κλείνουν τους ομίλους και εκεί καθαρίζεις....μια και καλή.Θελει υπομονή και άντερα όμως (Αρε φιλλα εκτός από δυνατός παίχτης είσαι και πολύ μεγάλος 'μαγκας' με την καλή έννοια) Παίξτε σκληρά με λίγα για πολλά δεν χτυπιουνται αλλιώς τα τσακάλια.Η γνώμη μου είναι αυτή.Υπομονη και από εκεί και πέρα μιλάει η τύχη μετά.Ο κ.φιλλας έλεγε κάποτε για ασύμμετρες συμμετρίες κάποτε να μην ξεχνάμε και αν θέλει η τύχη ας διαλέξει κάποιον από εμάς.Υπομονη και με λίγα για πολλά.  Το στοίχημα έγινε υπερβολικά δύσκολο Χίλια συγνώμη αν κούρασα

Xaris

• Newbie
  • *
« Απάντηση #233 στις: Απριλίου 22, 2023, 18:15:μμ »
Επίσης ένας άλλος τρόπος για να χτυπηθούν τα τσακάλια είναι με διπλές ανοιχτες διπλές πληρωμένες.Kαποτε μας είχε μιλήσει και γι'αυτόν τον τρόπο ο κ.φιλλας.Τρεις διπλές του 1x αφού οι άσσοι είναι 1/8 και τα Χ είναι 1/8. Και όπως θα έρθουν τρείς άσσοι έτσι θα έρθουν και τρία Χ.Ενας έξυπνος τρόπος γιατί δεν υπάρχουν προβλέψεις έτσι πως έχει γίνει το στοίχημα.Παιδια και πάλι λέω την γνώμη μου δεν προτρέπω κανέναν εννοείται να παίζει έτσι.Απλα καταλαβαίνω ότι ο κ.φιλλας μακροχρόνια επαληθεύεται και έχει δίκιο.Θα το πω για άλλη μια φορά ο Φιλλας είναι τιτανομεγιστος και μεγάλος μάγκας τα συστήματα του και ειδικά αυτό το μεταβλητό που σας είπα είναι δολοφονικά και γαζωτικες μηχανές.Μονο για επαγγελματίες.Δεν κερδίζονται αλλιώς γιατί μια θα κερδίζουμε τρεις θα χάνουμε.

Xaris

• Newbie
  • *
« Απάντηση #234 στις: Απριλίου 22, 2023, 21:41:μμ »
Που είσαι ρε φιλλα να τους βγάλεις μια 15αδα να τους τιναξεις.

Xaris

• Newbie
  • *
« Απάντηση #235 στις: Απριλίου 22, 2023, 22:08:μμ »
Το λέω αυτό γιατί?Γιατί κάποτε έδινες προβλέψεις και είχες πιάσει 10 στα 16 με ένα λάθος με 16 στήλες.Αυτα είναι δελτία να χαρώ εγώ.Εγω παίζω 20 αγώνες για δεκάδες χ-χ με 32 στήλες επί 0,25=8€.Θελω να παίξω στοίχημα και όχι τις κουμπάρες.θελει υπομονή και περίμενε όπως είπες και στην τελική αν κουβαδιαστω το βλέπω και σαν διασκέδαση.Αλλα έχω πιάσει και 6 στα 10(Ισπανία2 Ιταλία 3). Ευχαριστώ για το σύστημα αυτό και σάς εύχομαι υγεία και ευτυχία σ'εσάς και στην οικογένεια σας.Εννοειται δεν προτρέπω κανέναν να παίξει έτσι και σέβομαι όλους όσοι προτείνουν τα δικά τους συστήματα.

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #236 στις: Απριλίου 23, 2023, 00:48:πμ »
Φίλε Χάρη, αν σου είναι εύκολο άνοιξε ένα νέο θέμα με τα συστήματά σου, εδώ είνα το θέμα του κατασκευαστικού.

Ευχαριστώ.

alwaysodd2

• Newbie
  • *
« Απάντηση #237 στις: Ιουνίου 08, 2023, 11:14:πμ »
Υπάρχει ακόμα το πρόγραμμα; Πώς το κατεβάζω;λεπτομέρειες;

Αντώνης

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #238 στις: Ιουνίου 09, 2023, 17:22:μμ »
Βρήκα το σύστημα που δοκίμασα σε αυτήν την συζήτηση ….
1" border="0

https://www.betsite.gr/forum/index.php?topic=3266.0
κράτησα μέχρι το 5 ομάδες και το έκανα
1,3
1,4
1,5
2,4
2,5
3,5
(5) ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ 2ΑΔΕΣ ΜΕ (2) ΠΙΑΣΜΕΝΑ (6) ΣΤΗΛΕΣ ΚΑΝΩ ΑΧΒ=
(5)+(5)=(10) ΑΓΩΝΕΣ από (2)ΑΔΕΣ γίνονται σε (4)ΑΔΕΣ, (6)Χ(6)=(36) ΣΤΗΛΕΣ ΑΧΒ
Ημ/Τελ-Χ/1 στο 4 απόδοση
Όμιλος 1
2" border="0

Όμιλος 2
3" border="0

ΑΧΒ
4" border="0

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
Τρία χαμένα
5" border="0

Και άλλα τρία
6" border="0

Με έξι χαμένα στα 10
και διαλογή Ημ/Τελ-Χ/1 στο 4 απόδοση η 4ΑΔΑ 298,35 κέρδος, με 0,25 η στήλη  κέρδος 74,59 και είναι και παραγωγίσιμο..
7" border="0

Σωστά σημεία περίπου:
14 μια ομάδα
10 δυο ομάδες
4 τρεις ομάδες
Και 1 τετράδα κερδισμένη
7 με μηδέν ομάδες
Τους όρους μάλλον επειδή είναι ΑΧΒ βγάζει, (-Ομ.1-βασ,1-6 ζητούμενα 2- Όρια Ομ.1 ζητούμενα 1)(Ομ.2-βασ,1-6- Όρια Ομ.2 ζητούμενα 1)(Όρια ΥΠΕΡΟΜ. Ζητούμενα 2-2)
8" border="0

9" border="0

10" border="0

11" border="0

12" border="0 
13" border="0

14" border="0

Για 9 ευρώ λαχειάκι με κέρδος από 74 – 2600+ ευρώ, σε λίγες (σχετικά) (36) στήλες-εκτυπώσεις. Η επιλογή στο Ημ/Τελ-Χ/1 απόδοση  4, έγινε το  Τελ.αποτ 1 να είναι αποδόσεις 1,3 με 1,8 (με σκοπό για ποιο σίγουρα).
 Τυχαίες κληρώσεις με 7 λάθη
15" border="0

Μειώθηκε στη 5 ομάδες για να δοκιμαστεί το πρόγραμμα Diophantus (ποιο εύκολα και γρήγορα για εμένα) στην λειτουργεία ΑΧΒ.

Δεν μου ήρθε άσχημο σε συμπεριφορά ίσως να παρά ήταν τυχερό και με γελάει…

...................................Αναμένω σχόλια επεξηγήσεις και παρατηρήσεις..................................

(πρώτη φορά ανεβάζω φωτογραφίες με το imgbb.com δεν ξέρω τι κατάφερα …. και πως θα φαίνεται…  συγνώμη για οποιαδήποτε οπτικό η χειριστικό λάθος στο post).
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 09, 2023, 21:06:μμ από Αντώνης »

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #239 στις: Ιουνίου 09, 2023, 19:15:μμ »
Αντώνη σε κάθε περίπτωση χρειάζεται και η ΤΥΧΗ. Κανένας δεν αντιλέγει σε αυτό. Ο Διόφαντος μας βοηθάει και αυτός με τις προβλέψεις του όμως.
Και όσο πιο καλά προβλέπεις, τόσο πιο κοντά είσαι και σε μεγάλα κέρδη.
Το σύστημα που βλέπω παίχτηκε ή ήταν δοκιμαστικό;

Το Betsite έχει πολύ καλά συστήματα, αξίζει κάποιος να τα μελετήσει.