Με αφορμή μήνυμα φίλου και τον ευχαριστώ:
- Ο Διόφαντος δίνει και αυτός μέσω του σέρβερ του το κουπόνι, το οποίο είναι το πολύ 4 ωρών. Ο λόγος είναι ότι πολλοί φίλοι παραπονέθηκαν ότι ο ΟΠΑΠ έχει προβλήματα και όντως πολλές φορές συμβαίνει αυτό.
Αυτό σημαίνει ότι κάποιες αποδόσεις ίσως έχουν αλλάξει μέσα σε αυτές τις 4 ώρες. Ας πούμε απόψε το over 2,5 της Παρί, έπεσε από το 1,51 στο 1,48.
Οι διαφορές είναι ουσιαστικά μηδαμινές.
- Ποιά είναι η διαδικασία για να δώσω ένα όρο τύπου "δε θέλω να υπάρχουν δύο συνεχόμενα over 2.5 στις στήλες μου":
Ας υποθέσουμε ότι παίζουμε 5 ματς διπλές με under και over 2.5.
i. Πηγαίνουμε στο μενού με τις βασικές στήλες και ανοίγουμε νέο όμιλο.
ii. Επιλέγουμε όλα τα σημεία που μας ενδιαφέρουν, δηλαδή τα over 2.5
iii. Κάνουμε διπλό κλικ στην επικεφαλίδα "Επιλογή" και κεί κλικ στο "Αρνητική βασική στήλη"

iv. Δίνουμε το μήκος που μας ενδιαφέρει, εδώ θα δώσουμε 2. Ο Διόφαντος θα δημιουργήσει όλες τις συνεχόμενες βασικές στήλες μήκους 2 με όριο ανά στήλη 2.

v. Δίνουμε στον όμιλο όριο από 0-0 και είμαστε έτοιμοι.
Με λίγα λόγια λέμε στο πρόγραμμα "Θέλω όλες τις συνεχόμενες στήλες των over 2.5 σε δυάδες και να πιάνουν 2 σημεία και δε θέλω να επαληθευτεί καμία". Θα μπορούσαμε να ζητήσουμε επίσης 1 επαλήθευση στον όμιλο κλπ.
Γιατί το έφτιαξα έτσι: Γιατί είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσεις ότι συνδυασμό θες από σημεία, είτε άσσους, Χ, διπλά, over, κόρνερ κλπ.
Ένα παράδειγμα, έστω ότι παίζω 5 τριπλές, όπου τα τρίτα σημεία σε προτεραιότητα μπορεί να είναι 1,Χ,2 κλπ, διαφορετικό σε κάθε ματς. Με τον παραπάνω τρόπο, μπορώ να πω στο πρόγραμμα "Δε θέλω να εμφανιστούν συνεχόμενα 2 τρίτα σημεία".
Γενικά οι επιλογές είναι άπειρες, ανάλογα με το πόσο δημιουργικός είναι κάποιος.