Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Κατασκευαστικό πρόγραμμα - Διόφαντος  (Αναγνώστηκε 540071 φορές)

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
Απ: Κατασκευαστικό πρόγραμμα - Διόφαντος
« Απάντηση #60 στις: Ιουνίου 21, 2021, 15:18:μμ »
Καλημερα σε ολα τα παιδια.
Αυτα που γραφω περισσοτερο απευθυνονται σ αυτους που ναι αρχαριοι με κατασκευαστικα σαν και μενα.
Χθες επαιξα 6 ματς ολο τριπλες ζητωντας στα 2 νορβηγικα 1 μονο ασσο
και τα υπολοιπα  4 ματς 1,2 Χ
Βλεποντας οτι οι στηλες ειναι 500 και πανω, -πηγαινω στις τυχαιες κληρωσεις(ακριβως οπως το εγραψε πιο πανω ο javista)
και μου δινει μετα απο 3 .4 φορες, οτι η μεση αποδοση κυμαινεται 380-420
Μετα απο αυτο παω στους στατιστικους ορους και βαζω αποδοση συστηματος 350-440
και κατεβαινουν οι στηλες στις 23
Συνεχισα και πηγα στο αντιστροφο μεταβλητο να δωσω και περιθωριο λαθους και ζηταγα 5δες βλεποντας και την κατανομη των σημειων
Οι στηλες επεσαν και αλλο πηγαν 17
Το αποτελεσμα στην φωτο
υγ1.επειδη γραφτηκε οτι ενα δελτιο δεν φερνει την ανοιξη ασε να δουμε μηπως το δευτερο τη φερει
υγ2.αποδοση 80

Εντάξει, νομίζω ότι θα βαρεθώ να λέω "μπράβο".
Είπα και σε άλλο μήνυμα ότι ο φίλος egbet δεν κέρδισε τυχαία, ξέρει τι έπαιξε και γιατί έπαιξε.
Με λίγους καλούς όρους και όχι απληστία, θα φτάνουμε πολύ συχνά σε x4, x5, x7 φορές το κεφάλαιο άνετα.
Και πάλι μπράβο, περιμένω να δω και τους όρους που είχες.

Επίσης να συμπληρώσω ότι έριξες ένα σύστημα στο 95% οικονομία, παίζοντας με εύρος αποδόσεων. Τυχαίο; Τυχαίο θα πουν κάποιοι, αλλά δεν πειράζει. Εγώ πιστεύω ότι η στατιστική και οι πιθανότητες δεν κάνουν λάθος.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 21, 2021, 15:29:μμ από javistas »

egbet

• Full Member
« Απάντηση #61 στις: Ιουνίου 21, 2021, 15:35:μμ »
Το θεμα ειναι οτι εβγαινε παραπανω 360 ευρο αλλα εγω με τις συμπυξεις πηρα 120
για αυτο ειπαμε αρχαριος καλα να παθω
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 21, 2021, 15:38:μμ από egbet »

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #62 στις: Ιουνίου 21, 2021, 21:02:μμ »
Δεν με πειθεις.
Ανεβασε σειρα συστηματων πριν τα ματς οπως για παραδειγμα βαζω εγω να τα δουμε σε βαθος χρονου τι αποδιδουν.
Το να ανεβαζεις δυο κερδοφορα με διαρκεια 1 μηνα εμενα δεν μου λεει τιποτα.
Καλοφαγωτα αλλα οχι δεν σε παιζω.
Ενταξει το σκεπτικο μπορει να ειναι καλο αλλα με δυο κερδοφορα δελτια σε ενα μηνα δεν μας λες κατι.

Υγ.......Το 80 αποδοση ουτε αυτο μου λεει κατι. Οι 5αδα με αποδοση 2.00 δινει 32 αποδοση.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 21, 2021, 21:07:μμ από THEO-007 »

egbet

• Full Member
« Απάντηση #63 στις: Ιουνίου 21, 2021, 21:20:μμ »
Νταξει  δεν ηθελα να σε πεισω
απλα ειπα και γω ο κακομοιρης να καυχηθω με μια επιτυχιουλα μου
οσον αφορα την αποδοση που εβαλα υστερογραφο πηρα το δικαιωμα απο σενα
δε θα ξαναγραψω αποδοση συγνωμη ,ειναι μονο δικο σου δικαιωμα να περιγραφεις
και να εξηγεις συστηματα

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #64 στις: Ιουνίου 21, 2021, 21:36:μμ »
Αυτο ακριβως θελω να σου δειξω.
Οτι οι 5αδες σε τετοιες αποδοσεις κυμαινονται οταν μεσα στα σημεια παιζεις μεγαλες αποδοσεις και βγει η στηλη.
Αμα πας σε 6αδες ανεβαινεις σε πολυ ψηλοτερες αποδοσεις.
Αλλα για το συστημα πρεπει να το τσεκαρεις σε βαθος χρονου.
Η ειρωνεια δεν μου κανει.
Την πεταω.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 21, 2021, 21:48:μμ από THEO-007 »

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #65 στις: Ιουνίου 21, 2021, 21:58:μμ »

Ενταξει το σκεπτικο μπορει να ειναι καλο αλλα με δυο κερδοφορα δελτια σε ενα μηνα δεν μας λες κατι.

Υγ.......Το 80 αποδοση ουτε αυτο μου λεει κατι. Οι 5αδα με αποδοση 2.00 δινει 32 αποδοση.

Εντάξει, εστιάζεις σε λάθος σημεία. Εντελώς λάθος όμως.
Ούτε να ευλογήσω τα γένια μου θέλω ως δημιουργός, ούτε να χαιδέψω κανένα παίκτη που παίζει με το πρόγραμμα.
Υπάρχουν και πολλοί άλλοι που παίζουν με το πρόγραμμα, αλλά δεν κερδίζουν.
Ο egbet έχει καταφέρει να συνδυάσει πρόβλεψη, καλούς όρους που περνάνε και πάνω απ' όλα, όχι απληστία. Εσύ περίμενε να σου κάτσουν 25 παιχνίδια στα 30 για να σηκώσεις τη μπάνκα. Εν τω μεταξύ ο egbet, γεμίζει σακούλια με x5, x3, x10. Σήμερα έπαιξε και πήρε x4 και με μία ατυχία που δεν πρόσεξε, θα μπορούσε να πάρει x8 ακόμα και x12, αν δεν είχε κάνει σύμπτυξη με διπλές ευκαιρίες. Με ψυχολογία ανεβασμένη, που όπως λες κι εσύ παίζει μεγάλο ρόλο, συνεχίζει για την επόμενη 5άδα ή 4άδα ή 6άδα, παίζοντας με τα κερδισμένα.
Αν θα ποντάριζα σε κάποιον, αυτός θα ήταν ο egbet και όχι εσύ.

ΥΓ1. Το ότι έπαιζε ΤΡΙΠΛΕΣ, δεν το είδες;
ΥΓ2. Το ότι έπαιζε με λάθη, δεν το είδες;
ΥΓ3. Το ότι πήρε τη γνώμη της στατιστικής και των πιθανοτήτων με τις Τυχαίες κληρώσεις, για να κάνει οικονομία, δεν το είδες;
ΥΓ4. Σε αυτά περίμενα να εστιάσεις και όχι στο 80 απόδοση.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #66 στις: Ιουνίου 21, 2021, 22:06:μμ »
Ψάχνουμε να βρούμε τρόπους κερδοφόρους αδερφέ. Και κερδοφοροι τρόποι δεν είναι αυτοι που κανουν δυο δελτία σε ενα μήνα. Ας δουμε το καθαρό κέρδος σε μια μεγάλη σειρα ποντάρισματων καλυτερα. Και οι όροι εκεί θα φανούν αν είναι δραστικόι. Δεν ζήτησα να ποντάρει κάποιος σε μένα. Δεν με ενδιαφέρει.. Το οτι παιζει τριπλές ένας λογος να κερδιζει παραπανω. Αλλά με δυο δελτία το μήνα δεν με πειθει για κερδοφορια. Σήμερα κέρδισε Χ4 και στο μήνα χάνει Χ100. Αποδείξεις θέλουμε όχι λογια. Απο λογια βαρεθηκαμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 21, 2021, 22:13:μμ από THEO-007 »

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #67 στις: Ιουνίου 21, 2021, 22:23:μμ »
Όσο για Τα συστηματα του Φιλλα  που παίζω είναι μακράν τα καλυτερα εδώ μέσα. Αν έχετε κάτι καλυτερο δείξτε το. Για την ωρα λυπάμαι αλλά για μένα δεν έχετε.

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #68 στις: Ιουνίου 21, 2021, 22:25:μμ »
Ψάχνουμε να βρούμε τρόπους κερδοφόρους αδερφέ. Και κερδοφοροι τρόποι δεν είναι αυτοι που κανουν δυο δελτία σε ενα μήνα. Ας δουμε το καθαρό κέρδος σε μια μεγάλη σειρα ποντάρισματων καλυτερα. Και οι όροι εκεί θα φανούν αν είναι δραστικόι. Δεν ζήτησα να ποντάρει κάποιος σε μένα. Δεν με ενδιαφέρει.. Το οτι παιζει τριπλές ένας λογος να κερδιζει παραπανω. Αλλά με δυο δελτία το μήνα δεν με πειθει για κερδοφορια. Σήμερα κέρδισε Χ4 και στο μήνα χάνει Χ100. Αποδείξεις θέλουμε όχι λογια. Απο λογια βαρεθηκαμε.

Το αν κερδίζει ή όχι, το ξέρει μόνο αυτός, όχι εμείς.
Εμένα με ενδιαφέρει ο τρόπος σκέψης και όχι το αν κερδίζει κάθε μέρα. Με τον τρόπο σκέψης, θα μάθουμε όλοι πράγματα καινούργια.
Λοιπόν πάμε για άλλα, έχουμε και δουλειές.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #69 στις: Ιουνίου 21, 2021, 22:31:μμ »
Εμενα με ενδιαφέρει η τσεπη μου μεγάλε όπως και των επισκεπτών. Και με δυο πονταρισματα στα 30 δεν Με πειθεις ουτε συ ουτε κανεις. Αν παιζετε για πάρτι σας τοτε μην μιλάτε. Εδώ θέλουμε δείγματα γραφης. Απο σκεπτικό πηξαμε.

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #70 στις: Ιουνίου 21, 2021, 22:46:μμ »
Εδώ θέλουμε δείγματα γραφης.

Εδώ είναι το θέμα του κατασκευαστικού με ενημέρωση και απορίες.
Τώρα αν κάποιος φίλος ποστάρει κερδισμένα δελτία, θεμιτό αρκεί να παίζει με το πρόγραμμα και να γράφει και τους όρους. Αν είναι για κόντρες, καλύτερα να ανοιχτεί άλλο θέμα. Πιστεύω καταλαβαίνεις τι εννοώ.

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

• Hero Member
« Απάντηση #71 στις: Ιουνίου 22, 2021, 00:36:πμ »
THEO Νομίζω πώς είσαι εθισμένος σε υπερβολικό βαθμό...
Βρες κ άλλα ενδιαφέροντα... Δεν είναι το παν το στοίχημα..
Ενα αγαπημένο χόμπι είναι πού προσπαθούμε να πιάστουμε από μία ελπίδα πού πεθαίνει πάντα τελευταία!
Δείξε λυγο ταπεινότητα κ εκτίμησε ότι έχεις μάθει κ μαθαίνεις απ τους άλλους χρήστες πού δεν ήξερες κ έμαθες.. Ο κάθε ένας έχει τον δικό του λογισμό κ πρέπει να είναι σεβαστό..  Κράτα ότι σ αρέσει από το σαιτ κάι μην σκέφτεσαι αλαζονικα....

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #72 στις: Ιουνίου 22, 2021, 10:45:πμ »
Καθολου εθισμενος φιλε Δημοκριτε και καθολου αλαζονικος.
Το στοιχημα ειναι διασκεδαση για μενα.
Εναμιση ευρω καθε μερα δεν ειναι τζογος, ουτε εθισμος.
Με ενδιαφερει ομως πολυ το αποτελεσμα οτι σε τυχαια δελτια με μικρες αποδοσεις και αναποδα αποτελεσματα δεν χανω.
Ξερεις πως λεγεται αυτο.
Επενδυση.
Τα συγκεκριμενα συστηματα του ζαχαρια φιλλα με ενδιαφερουν απολυτα.
Δεν εχω δει τιποτα αλλο απο τους υπολοιπους.
Οι συστεμιστες χρηστες απλα δειχνουν προτασεις.
Υπαρχουν ομως και αναγνωστες οι οποιοι δεν γνωριζουν απο ορους.
Πως θα δουν οτι τα συστηματα αξιζουν.
Μονο με ευχολογια και αναρτησεις δυο κερδισμενων δελτιων σε ενα μηνα.
Και γω επαιζα εφιαλτη οταν υπηρχε το προπο.
Τα συστηματα του φιλλα ομως που μου αρεσαν τα δοκιμασα, ρωτησα πραγματα, εμαθα, και τωρα βαζω παιχνιδι για να δουν οσοι ενδιαφερονται.
Δεν βλεπω κατι αλλο ομως απο κανεναν εδω μεσα.
Πως θα μαθει ο κοσμος για τα συστηματα, τους ορους κτλ.
Ουρανοκατεβατα.
Τελος παντων δεν θα γραψω κατι αλλο στο αρθρο αυτο διοτι ειπωθηκε οτι προκαλω και εντασεις επειδη λεω αληθειες.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 22, 2021, 14:58:μμ από THEO-007 »

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #73 στις: Ιουνίου 27, 2021, 17:18:μμ »
Μετά από ένα μπαράζ άσχετων με το Διόφαντο ποστ, συνεχίζουμε.

Ανέβηκε η έκδοση 3.5 η οποία πλέον έχει ένα υπερόμιλο, οπότε μπορούμε να ζητήσουμε όρια και στους ομίλους.
Επίσης, προστέθηκαν κάποια σημαντικά πραγματάκια στο αντίστροφο μεταβλητό. Πλέον μπορούμε να επιλέξουμε αν ο αλγόριθμος βρει σετ με ίδιο πλήθος στηλών, τότε αντικαθιστά το υπάρχον σετ. Για παράδειγμα, αν βρεθεί ελάχιστο αντίστροφο με 10 στήλες, μπορεί να υπάρχει και άλλο σετ, διαφορετικό ως προς τις στήλες αλλά με 10 και εκείνο. Κάθε σετ έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, όπως ελάχιστη και μέγιστη απόδοση κλπ.
Επίσης πλέον μπορούμε να δούμε ποιό σετ καλύπτει τα περισσότερα σημεία. Για παράδειγμα, σε ένα αρχείο στηλών με 4 τριπλές, που έχει 12 σημεία συνολικά, μπορούμε να δούμε ποιό σετ καλύπτει τα περισσότερα σημεία. Θεωρώ ότι όσο περισσότερα σημεία καλύπτει, μάλλον είναι και πιο κοντά σε επιτυχία.
Επιπλέον, στην αποθήκευση συστημάτων μπορούμε να αποθηκεύσουμε και δελτία πάνω στο αρχείο αυτό.

diophantus-antistrofo" border="0
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 27, 2021, 17:20:μμ από javistas »

stat-man

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #74 στις: Ιουνίου 28, 2021, 10:36:πμ »
Το Link της νέας έκδοσης;