Οταν ζητας-με ορια σε μια βασικη η βασικες δεν νομιζω οτι ειναι πατεντα η μυστικο ,το παραπανω συστημα η ο τροπος ειναι γνωστο,ηδη εχει αναρτηθει και σε αλλες σελιδες πριν χρονια, αναλυτικα, με τις βασικες.Οποτε νομιζω αν καποιος θελει να ασχοληθει με το πως γινεται το συστημα ας του εξηγουμε,ισως βρει κατι καλυτερο αν το επεξεργαστει.
Χρήστο αν ήμουν η Google θα ήξερα ότι γράφεται για τον τζόγο παγκόσμια απο το 1989 που έγινε ευρέως γνωστό το internet,μέχρι σήμερα.
Δεν είμαι όμως και δεν τα έχω δει όλα.
Τώρα πάμε στην ουσία.
Αν κάποιος χρήστης αφήσει το Betsite γιατί δεν του λένε τον τρόπο που βγαίνει το κάθε σύστημα,τότε δεν μπορώ να τον εμποδίσω.Θα βρει ίσως αυτές τις σελίδες που λες,που εδώ και χρόνια τα εξηγούν.Μπορεί να του αρέσουν και περισσότερο.
Η προστασία όμως του Betsite και η ακεραιότητά του παίζει μεγαλύτερο ρόλο.
Σκοπός ο εμπλουτισμός του site με συστήματα για καλύτερη επιλογή του χρήστη,πού θα ποντάρει στο παιχνίδι του.
Συστήματα θέλω να βλέπω,όχι ανάλυση τρόπου κατασκευής σε κάθε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που έχει βγει για να βοηθήσει.
Όσο αφορά τις σελίδες που λες,θέλω αν μπορείς μου στείλεις το συγκεκριμένο σύστημα που το έχεις ξαναδεί.Το link αν είναι εύκολο.Πραγματικά αν κάποιος άλλος το έβγαλε αυτό,θα ήθελα να δώ τί άλλο έχει βγάλει μιας και ταυτίστηκαν οι ιδέες μας πάνω σε ένα σύστημα.
Να κρατήσουμε ένα πράγμα απο όλο αυτό.
Όσο περισσότερα συστήματα έχει το Betsite.gr ,τόσο μεγαλώνει
και όσο μεγαλώνει,άσε τις άλλες σελίδες να ασχολούνται πώς γίνονται και γιατί, όλα τα συστήματα του Betsite