Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: 16 αγώνες για 4αδα πιάνοντας 8 με 26 στήλες (ΜΕΙΚΤΗ ΤΡΙΠΛΗ)  (Αναγνώστηκε 23982 φορές)

Γιάννης

• Sr. Member
  • Ενάντια στους BOOK
Απ: 16 αγώνες για 4αδα πιάνοντας 8 με 26 στήλες (ΜΕΙΚΤΗ ΤΡΙΠΛΗ)
« Απάντηση #15 στις: Μαρτίου 15, 2022, 21:40:μμ »
Τι λεξη πατέντα δεν την εχω αναφέρει ποτέ!!!
Οπως προείπα, ειναι ευκολο να το κατασκευασουν.
Απο εκεί και πέρα, βαλε τα συστήματα σου αν θες και συζητα με τον οποιοδήποτε, οποιαδήποτε ερώτηση.
Εκτος αν τα δικά σου συστήματα, είναι πραγματικες πατεντες και δεν θέλεις να τα δείξεις.
Και για να τελειώνουμε πραγματικά, εγω τετοια απλα συστηματα βγάζω. Προφανώς εσυ που τα ξέρεις να τα παίζεις στα δάχτυλα χρονια τώρα τέτοια συστήματα, τα θεωρείς μηδαμινης αξίας. Αλλα ξέχασα, τα εβαζες λες και εσυ σε παλια site. Αλλά δεν υπάρχουν!!
Το συστημα που υπάρχει, αλλα και δεν υπάρχει ταυτοχρονα.

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #16 στις: Μαρτίου 15, 2022, 22:03:μμ »
Σου ξαναλεω ,δεν ευθυνομαι εγω αν ενα σαιτ εχει κλεισει!

Αν θεωρεις οτι δεν υπαρχει,η λεω ψεματα ,απλα μου λες να το ανεβασω εδω,να δεις οτι  υπαρχει!

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #17 στις: Μαρτίου 15, 2022, 22:06:μμ »

Τι λεξη πατέντα δεν την εχω αναφέρει ποτέ!!!

Το σύστημα είναι κατοχυρωμένο στο Betsite.gr και βρίσκεται μόνο εδώ.Όπου αλλού το δείτε είναι δευτεροι,τρίτοι ως και ... τελευταίοι!!!

Οποτε η λεξη κατωχηρωση τι αφορα(προφανως πατεντα)
Κοιτα τι λες

Το σύστημα είναι κατοχυρωμένο στο Betsite.gr και βρίσκεται μόνο εδώ.Όπου αλλού το δείτε είναι δευτεροι,τρίτοι ως και ... τελευταίοι!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 15, 2022, 22:09:μμ από Χρηστος »

Γιάννης

• Sr. Member
  • Ενάντια στους BOOK
« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 15, 2022, 22:09:μμ »
Ανεβασε το

Γιάννης

• Sr. Member
  • Ενάντια στους BOOK
« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 15, 2022, 22:16:μμ »
Και για την λεξη κατοχύρωση δες τι σημαίνει πρώτα. Δεν είναι μονο για πατέντα που λες
https://el.m.wiktionary.org/wiki/κατοχύρωση

Ακου τώρα, τί τον πειραξε τον άνθρωπο!!!!

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #20 στις: Μαρτίου 15, 2022, 22:26:μμ »
Τα πολλα λογια ειναι φτωχια,οποτε κατοχυρωνω και εγω τον τροπο,μιας και δεν υπαρχει αλλου!

Σου ανεβαζω την απλη κατασκευη

Αφου ζητας  ..... 5 σημεια Χ

Παιρνεις την βασικη των .....Χ

Χ
Χ
Χ
Χ.........Και ζητας ακριβως 2-3-4(11)

Αφου εχεις 16 αγωνες κανεις συνολικα   4 βασικες με το ιδιο τροπο

Οποτε 11*4=44 στηλες
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 15, 2022, 22:35:μμ από Χρηστος »

Γιάννης

• Sr. Member
  • Ενάντια στους BOOK
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 15, 2022, 22:37:μμ »
Σου ξαναλεω ,δεν ευθυνομαι εγω αν ενα σαιτ εχει κλεισει!

Αν θεωρεις οτι δεν υπαρχει,η λεω ψεματα ,απλα μου λες να το ανεβασω εδω,να δεις οτι  υπαρχει!

Νομίζεις οτι μπορείς να με δουλέψεις Χρήστο;
Ετσι σε έχουν μάθει;
Δεν εισαι μονο ψεύτης, οτι το συστημα δηθεν υπηρχε, προσπαθεις να κανεις το εξυπνο και τον καμπόσο σε ενα site που μας φιλοξενεί όλους, αλλα τα συστήματα που υπάρχουν εδω, εσυ ανεκαθεν τα επαιζες στα δαχτυλα, καθώς και βαριεσαι να ανεβασεις καποιο δικο σου σύστημα,γιατι απο οτι ειπες, αυτα τα εκανες παλια και αλλού.
Εγω νομιζα οτι θα ανέβαζες που είναι το site που ειχε το ιδιο σύστημα με το Betsite, και εσυ αναρτησες το σκεπτικό που κατάλαβες απο το σύστημα, για να μου πεις τι;
Χρηστο, ως εδώ.
Καλη συνέχεια στις συνομιλιες σου με αλλους χρήστες

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 15, 2022, 22:47:μμ »
Ρε συ Χρήστο, πρέπει να έχεις τεράστιο ταλέντο να τσακώνεσαι με όλους εδώ...Τελικά, ποιό ήταν το πρόβλημα στο σύστημα αυτό;
Τι σημασία έχει πώς το έφτιαξε; Το ζήτημα είναι αν οι στήλες είναι σωστές και αν αποδίδει αυτά που λέει.
Έχει σημασία αν έγραψε ότι είναι κατοχυρωμένο ή όχι; Το βρήκες και κάπου αλλού;
Ποιός ο λόγος να ξεκινήσεις αντιπαράθεση και πού κολλάνε site που έχουν κλείσει εδώ και δεκαετίες;

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #23 στις: Μαρτίου 15, 2022, 23:06:μμ »
Ρε συ Χρήστο, πρέπει να έχεις τεράστιο ταλέντο να τσακώνεσαι με όλους εδώ...Τελικά, ποιό ήταν το πρόβλημα στο σύστημα αυτό;
Τι σημασία έχει πώς το έφτιαξε; Το ζήτημα είναι αν οι στήλες είναι σωστές και αν αποδίδει αυτά που λέει.
Ποιός ο λόγος να ξεκινήσεις αντιπαράθεση και πού κολλάνε site που έχουν κλείσει εδώ και δεκαετίες;

Εσυ τωρα τι τρολαρεις?Που τσακωθηκα?
Ειπα απλα οτι ο τροπος κατασκευης εχει αναφερθει παλια σε αλλο σαιτ που εχει κλεισει.
Μαλιστα μου ζητηθηκε εδω ο τροπος και τον εβαλα,αυτο ειναι τσακωμος?
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 16, 2022, 00:01:πμ από Χρηστος »

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #24 στις: Μαρτίου 16, 2022, 00:18:πμ »

Εσυ τωρα τι τρολαρεις?Που τσακωθηκα?
Ειπα απλα οτι ο τροπος κατασκευης εχει αναφερθει παλια σε αλλο σαιτ που εχει κλεισει.
Μαλιστα μου ζητηθηκε εδω ο τροπος και τον εβαλα,αυτο ειναι τσακωμος?

Μπορείς να μου πεις πώς προσφέρει στη συζήτηση το ότι αυτό το σύστημα έχει ανέβει πριν από 15 χρόνια σε άλλο σάιτ;
Ειδικά από τη στιγμή που δε μπορείς να το αποδείξεις;
Πουθενά δεν προσφέρει, πολύ απλό. Απλά θες να δείξεις κάτι, αλλά σου γυρνάει μπούμερανγκ.

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #25 στις: Μαρτίου 16, 2022, 00:57:πμ »
Εσενα τι σε πειραζει?
Ναι οντως αφου εκλεισε πως θα το αποδειξω,αφου δεν μπορω η επομενη κινηση ειναι να το ποσταρω.
Εσυ τωρα γιατι ενοχλεισαι? επειδη εδειξα τον τροπο και βοηθησα καποιους,το γνωριζα και το ανεφερα.
Δηλαδη ειναι κακο οταν γνωριζω κατι να το μεταφερω σαν γνωση σε καποιυς χρηστες του εδω σαιτ?
Στον ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ ζητησα ενα εξελακι ,γνωριζε και μου το εφτιαξε,και εστειλε και βιντεο που εξηγουσε τα παντα
οποτε ανταποδιδω ελευθερα αν γνωριζω κατι.

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #26 στις: Μαρτίου 18, 2022, 22:04:μμ »
Εσενα τι σε πειραζει?
Ναι οντως αφου εκλεισε πως θα το αποδειξω,αφου δεν μπορω η επομενη κινηση ειναι να το ποσταρω.
Εσυ τωρα γιατι ενοχλεισαι? επειδη εδειξα τον τροπο και βοηθησα καποιους,το γνωριζα και το ανεφερα.
Δηλαδη ειναι κακο οταν γνωριζω κατι να το μεταφερω σαν γνωση σε καποιυς χρηστες του εδω σαιτ?
Στον ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ ζητησα ενα εξελακι ,γνωριζε και μου το εφτιαξε,και εστειλε και βιντεο που εξηγουσε τα παντα
οποτε ανταποδιδω ελευθερα αν γνωριζω κατι.

Σου είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι δε συνεισφέρει πουθενά αυτό; Μιλάς ελληνικά ή όχι;
Αν εσύ πεις κάτι και εγώ πω "σιγά το πράγμα, αυτό το ξέρω εδώ και 25 χρόνια, το έγραψα κιόλας και σε ένα site fantasma.gr αλλά έκλεισε...Πού συνεισφέρει στο φόρουμ αυτό;
Θα μας τρελλάνεις; Εδώ ο άνθρωπος δείχνει συστήματα σοβαρά κι εσύ ποστάρεις για να πεις ότι το έγραψες κάπου, κάποτε;
Αντί να ρωτήσεις ή να προσθέσεις κάτι επί του συστήματος, γράφεις να μας πεις ότι το έγραψες πριν χρόνια;