Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: ερωτησεις στα μελη του betsite  (Αναγνώστηκε 14852 φορές)

thinkbfrybet

• Newbie
  • *
ερωτησεις στα μελη του betsite
« στις: Απριλίου 08, 2022, 13:43:μμ »
 καλησπερα  παιδια. νεος στο φορουμ αν και μπαινω συχνα κ ειπα να κανω εγγραφη για να ρωτησω καλοπροαιρετα καποια πραγματα μιας και ακολουθω τα πονταρισματα καποιων ατομων. ξερει κανεις να μας πει τι συβαινει με τον THEO007??  κι αυτη την απορια την εχουν κ αλλα ατομα που μπαινουν στο φορουμ και με τ οποια μιλαω... διαβαζα οτι θα γινει μακελειο με το παιχνιδι του οτι τα συστηματα του ειναι επενδυτικα οτι θα δουμε μεγαλες νικες και αλλα ωραια αλλα βλεπω οτι το σβησιμο παει συννεφο, αλλα λεει αλλα κανει κι αλλα εννοει που λεει κι ο χατζηγιαννης, στις 14 20 ειναι ολυμπιακος και στις 14 48 εχει γινει βαζελος.  τι ειναι ολα αυτα?? τα ψευτικα τα λογια τα μεγαλα ισως!!! αυτο πρεπει να ειναι παγκοσμιο φαινομενο. και τα γραφω αυτα γιατι δεν ξερουμε τι να πιστεψουμε, αν πρεπει να τον ακολουθουμε η οχι. τα εχουμε χαμενα

τη μια κραζει τα μονα , μετα τα δοξαζει, λεει οτι τα συστηματα ειναι απαιχτα, μετα τα χαρακτηριζει μαλακιες, για να επιστρεψει παλι σ' αυτα. κραζει τα  τελικα αποτελεσματα και μετα απο λιγες μερες δηλωνει φανατικος των τελικων αποτελεσματων!! εφτιαξε προσφατα δυο φορες θρεντ για λαιβ μπετινγκ, τα εξαφανισε και τα δυο σε χρονο ντετε. τι του συμβαινει;;; αυτο ειναι ασχημο για τ φοροτμ νομιζω.. διαβαζα αρθρα του και στο ινφομπετο, εκει ειχε πλασαρει το χρυσο δρακο που εκανε παταγο αλλα καποιοι σαν αλλοι Αη Γιωργηδες τον σκοτωσανε τον δρακο, του τη λεγανε... και σαν να μην εφτανε αυτο ενας Τουρκος διαχειριστης (σαν να μην εφταναν τα 400 χρονια σκλαβιας)  τον μπαναρε δυο φορες μεσα στην ιδια του τη χωρα!!! τη τιμημενη ελλαδα μας!!

μηπως αυτη η ιστορια του εχει αφησει  καποιο τραυμα?? καποιοι λενε οτι ειναι κομπογιαννητης, μικροαπατεωνας, μικροπωλητης στην Ομονοια (επειδη πλασαρει φτηνα παιξιματα), πειρατη των φορουμς τον εχουν πει, ενω αλλοι λενε οτι ειναι ιδιοφυια οτι κανει επιστημονικη αναλυση και οτι οπως ολα τα μεγαλα μυαλα της ανθρωποτητας ετσι κι αυτον τον κυνηγανε παντου κι οτι μια μερα οι διδασκαλιες του θα εδραιωθουν. εγω δεν παιρνω θεση. μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του;; για ταμειο μιλαγε και ταμειο δεν βλεπω ενω ο  javistas κανει μια ωραια προσπαθεια και κινειται σταθερα. και μπραβο του!
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 08, 2022, 13:47:μμ από thinkbfrybet »

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

• Hero Member
Απ: ερωτησεις στα μελη του betsite
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 08, 2022, 14:11:μμ »
Ο javistas φίλε κάνει τρομερή δουλειά πού δεν μπορούμε να τον πιάσουμε πάρα να μαθαίνουμε...
Προσπάθησε να παρακολουθείς τα άρθρα τού..

thinkbfrybet

• Newbie
  • *
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 08, 2022, 14:24:μμ »
πραγματι.. το στοιχημα θελει μονα και καλες επιλογες. end of. κι οσα δεν φτανει η αλεπου λενε...

ο javistas και ταμειο κραταει και ΣΤΑΘΕΡΟΣ ειναι. χωρις σταθεροτητα δεν πας πουθενα. δεν εχει σημασια αν πεφτει ο κουβας της αρκουδας η οχι, το θεμα ειναι να μην χαωνεις τους αναγνωστες μ αυτα που λες και κανεις...

ισως αυτη η ασταθεια του THEO07 να οδηγησει σε καποιο μπαμ, να τη βρει την ακρη. θα δουμε

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 08, 2022, 15:31:μμ »
προσπαθησα να δειξω την ιδεα μου σαν μακροπροθεσμη επενδυση και ο ιδιοκτητης των συστηματων μου ειπε οτι ολα αυτα ειναι μαλακιες και μου απαγορευσε να παιζω τα συστηματα του με τον τροπο αυτο. Σεβαστο και δεν ξανασχολουμε. Τα συστηματα παρολι μπαινoυν αλλου και με ταμειο. Απο κει και περα ψαχνω το τι με συμφερει να παιζω. Εσυ λοιπον φιλε απο το να ασχολησε χωνοντας τα σε μενα μπες παιξε και βαλε το ταμειο σου. Εκτος και εαν γραφτηκες μονο για να τα χωνεις. Εσυ λοιπον παιξε ενα χρονο μονα για να πας για 10%. Εγω με τα συστηματα παω για πολυ παραπανω. Τα συστηματα παρολι  παιζουν λοιπον αλλου και δεν θα ανακοινωθει που παιζουν. Και σας πληροφορω οτι πανε υπεροχα με τα ειδικα στοιχηματα. Απο κει και περα τα χωσιματα δεν με ενδιαφερουν και τα απαξιω πληρως. Ο javistas κανει την προσπαθεια  του με τα μονα αλλα εμενα δεν με γεμιζουν. Μονα σημεια εδειξα για να σας δειξω οτι το scanner inplay trading που προτεινα αξιζει να ασχοληθει καποιος. Για αλλο λογο το εβαλα εγω.. Οταν λοιπον δω εδω μεσα σοβαρο παιχνιδι τοτε θα δειτε και σοβαρο τον THEO-007. Αυτη την στιγμη παντως αλλοι βλεπουν και εφαρμοζουν τα συστηματα παρολι με επιτυχια. Δεν ειμαι υπευθυνος εγω για αυτο.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 08, 2022, 20:00:μμ από THEO-007 »

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 08, 2022, 15:45:μμ »
οσο για το μπουρδελο που λεγεται ινφομπετο εδινα τα αγγλικα tomahawk τα οποια ειχαν δωσει πολλα λεφτα σε παρα πολλα παιδια. Επειδη εχω εμπειρια πολυ σημαντικη στην αγγλια την απεδειξα οχι μονο εκει αλλα και σε αγγλικα φορουμ. Οταν τους απεδειξα με στοιχεια για στημενα, λογω των διαφημισεων που εχουν τους χαλαγα την μαγια. Μια μαγια που παλι τους την χαλασα με τα συστηματα παρολι. Εγω τα συστηματα παρολι τα εχω σε υποληψη και θα τα διαδωσω.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 08, 2022, 20:01:μμ από THEO-007 »

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 08, 2022, 15:46:μμ »
πραγματι.. το στοιχημα θελει μονα και καλες επιλογες. end of. κι οσα δεν φτανει η αλεπου λενε...

ο javistas και ταμειο κραταει και ΣΤΑΘΕΡΟΣ ειναι. χωρις σταθεροτητα δεν πας πουθενα. δεν εχει σημασια αν πεφτει ο κουβας της αρκουδας η οχι, το θεμα ειναι να μην χαωνεις τους αναγνωστες μ αυτα που λες και κανεις...

ισως αυτη η ασταθεια του THEO07 να οδηγησει σε καποιο μπαμ, να τη βρει την ακρη. θα δουμε

Καλησπέρα και καλώς ήρθες φίλε,

Είμαι εναντίον της λογικής ότι ο τζόγος είναι επένδυση. Σε καμία περίπτωση και απαγορεύεται να ακούγεται κάτι τέτοιο. Ο τζόγος εμπεριέχει κίνδυνο χασούρας.
Από κει και πέρα, υπάρχουν οι παίχτες που ρίχνουν καλά λεφτά και οι υπόλοιποι με τα ψιλά. Αν είσαι με τα ψιλά, πας με συστήματα να ξεγελάσεις το διάβολο και να πιάσεις πακέτο. Αν είσαι με λεφτά και καλή μπάνκα, είναι αμαρτία να μην κυνηγήσεις μονά. Με λίγη καλή πρόβλεψη θα κάνεις το κέφι σου και θα παίρνεις και κανένα φράγκο.
Ας είναι και 10% που λέει και ο Τέο...Εγώ δεν είδα πάντως κανένα θέμα του Τέο με 40 ματς χωρίς γράψε σβήσε και να είναι θετικό.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 08, 2022, 15:48:μμ »
αυτα εχω να πω. Την προσπαθεια μου εδω την εκανα. Δεν την αποδεχθηκαν. Τελος. Ας δουν τα υπεροχα αυτα συστηματα αλλου λοιπον με τον τροπο που παιζω εγω.
Kαι το φορεξ που ειναι επενδυση εμπεριεχει κινδυνο φιλε javista.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 08, 2022, 20:02:μμ από THEO-007 »

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 08, 2022, 15:54:μμ »
Tα συστηματα παρολι ειναι υπεροχα και δινουν μακροπροθεσμο κερδος. Δοκιμαστε και μονοι σας να το δειτε. Εγω τα δοκιμασα με διαφορετικα ταμεια πολλες φορες και απο το μηδεν μεχρι την παροδο εως 3 βδομαδων. Σε καμια περιπτωση δεν εχασα. Και αυτη την στιγμη που παιζουν αλλου παλι θετικα ειναι. Δοκιμαστε να το δειτε μονοι σας λοιπον ειτε με ψιλα ειτε με χοντρα φραγκα.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 08, 2022, 20:04:μμ από THEO-007 »

thinkbfrybet

• Newbie
  • *
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 08, 2022, 16:00:μμ »
προσπαθησα να δειξω την ιδεα μου σαν μακροπροθεσμη επενδυση και ο ιδιοκτητης των συστηματων μου ειπε οτι ολα αυτα ειναι μαλακιες και μου απαγορευσε να παιζω τα συστηματα του με τον τροπο αυτο. Σεβαστο και δεν ξανασχολουμε. Τα συστηματα παρολι μπαινπυν αλλου και με ταμειο. Απο κει και περα ψαχνω το τι με συμφερει να παιζω. Εσυ λοιπον φιλε απο το να ασχολησε χωνοντας τα σε μενα μπες παιξε και βαλε το ταμειο σου. Εκτος και εαν γραφτηκες μονο για να τα χωνεις. Εσυ λοιπον παιξε ενα χρονο μονα για να πας για 10%. Εγω με τα συστηματα παω για πολυ παραπανω. Τα συστηματα παρολι  παιζουν λοιπον αλλου και δεν θα ανακοινωθει.Και σας πληροφορω οτι πανε υπεροχα. Απο κει και περα τα χωσιματα δεν με ενδιαφερουν και τα απαξιο πληρως. Ο javistas κανει την προσπαθεια  του με τα μονα αλλα εμενα δεν με γεμιζουν. Μονα σημεια εδειξα για να σας δειξω οτι το scanner που προτεινα αξιζει να ασχοληθει καποιος. Για αλλο λογο το εβαλα εγω αλλα μου λεει ο φιλος. Οταν λοιπον δω εδω μεσα σοβαρο παιχνιδι τοτε θα δειτε και σοβαρο τον THEO-007. Αυτη την στιγμη παντως αλλοι βλεπουν και εφαρμοζουν τα συστηματα παρολι με επιτυχια. Δεν ειμαι υπευθυνος εγω για αυτο.

δεν μπηκα για να σου τα χωσω δεν ειναι ινφοβετο εδω, απλα εκφραζω καποιες λογικοτατες αποριες. Εισαι ο μονος εδω που που εχει ξεστομιαει παχια λοφια αλλα πραξεις με διαρκεια δεν βλεπουμε...  οταν δινεις ερεθισματα ειναι λογικο να ασχκλουνται μαζι σ!! που ειναι το μερακαματο που μας εταζες?? επισης εσ δν ελεγες οτι ουτε συσηματα ουτε μαλακιες το στοιχημα ειναι μονο μονα;;; δν βγαζω ακρη  σορι. κ δν νομιζω οτι τρολαρεις. εγω ξερω οτι οταν λες τετοιες κουβεντες σε στοιχηματικο σαιτ πρεπει ν μπορεις ν τ υποστηριξεις κι ολας!!!

αφου πανε υπεροχα γιατι δν μας λςς που γραφεις να σε ακολουθησουμε κ να σε θαυμασουμε;;; παραμυθια της χαλιμας!!!

Μηπως πρεπει ν τ ξαναβρεις μς τον Ερτζαν κ ν κανεις ακομα ενα reset???

thinkbfrybet

• Newbie
  • *
« Απάντηση #9 στις: Απριλίου 08, 2022, 16:12:μμ »

Καλησπέρα και καλώς ήρθες φίλε,

Είμαι εναντίον της λογικής ότι ο τζόγος είναι επένδυση. Σε καμία περίπτωση και απαγορεύεται να ακούγεται κάτι τέτοιο. Ο τζόγος εμπεριέχει κίνδυνο χασούρας.
Από κει και πέρα, υπάρχουν οι παίχτες που ρίχνουν καλά λεφτά και οι υπόλοιποι με τα ψιλά. Αν είσαι με τα ψιλά, πας με συστήματα να ξεγελάσεις το διάβολο και να πιάσεις πακέτο. Αν είσαι με λεφτά και καλή μπάνκα, είναι αμαρτία να μην κυνηγήσεις μονά. Με λίγη καλή πρόβλεψη θα κάνεις το κέφι σου και θα παίρνεις και κανένα φράγκο.
Ας είναι και 10% που λέει και ο Τέο...Εγώ δεν είδα πάντως κανένα θέμα του Τέο με 40 ματς χωρίς γράψε σβήσε και να είναι θετικό.

Καλως σας βρηκα φιλε. Ολα ειναι ρισκο αδερφε. απο το μπαρ που θα ανοιξεις μεχρι την εξοδο απο το σπιτι για ν πας στ περιπτερο να παρεις τσιγαρα. το θεμα ειναι τι προυποθεσεις υπαρχουν. αν παιζεις μονα που, δν το συζητηταμε, ειναι η γνησια και πιο καθαρα επενδυτικη μορφη στοιχηματισμου, δν εχεις να φοβασαι πολλα αν το χεις. Με poisson, με αλλο προγραμμα, με δικιες σου εκτιμησεις, δν εχει σημασια. Στη χειροτερη να εισαι λιγο πολυ στα λεφτα σου.

και για μενα αν φιλτραριζες κι αλλο τα σημεια του poisson και επαιζες μονο ομαδες που εχουν εστω και μικρο βαθμολογικο κινητρο, θα υπηρχαν ακομη καλυτερες προοπτικες. θεωεω λιγο καπως να πονταρουμε σε ομαδες που ισως να μην θελουν πολυ τη νικη.  οπως πχ η ντισελντορφ πριν λιγο καιρο. εγω το εχω ως αρχη αυτο. Θα ειχε ενδιαφερον στο τελος της χρονιας να δεις ποσες ομαδες με βαδμολογικο ενδιαφερον περασαν και ποσες χωρις . βεβαια θα πρεπει να το σημειωνεις οταν τις παιζεις, γιατι οταν κανουμε τη σουμα δεν γινεται να θυμομαστε ποιες ειχαν και ποιες οχι...

Οπως και να χει καλη συνεχεια. Τουλαχιστον ειναι μια σοβαρη προσπαθεια
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 08, 2022, 16:17:μμ από thinkbfrybet »

thinkbfrybet

• Newbie
  • *
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 08, 2022, 18:18:μμ »
τα συστηματα ειναι υπεροχα και δινουν μακροπροθεσμο κερδος. Δοκιμαστε και μονοι σας να το δειτε. Εγω τα δοκιμασα με διαγορετικα ταμεια πολλες φορες και απο το μηδεν. Σε καμια περιπτωση δεν εχασα. Και αυτη την στιγμη που παιζουν αλλου παλι θετικα ειναι. Δοκιμαστε να το δειτε μονοι σας λοιπον ειτε με ψιλα ειτε με χοντρα φραγκα.

Με τα συστηματα παρολι εισαι χαμενος πριν καν σφυριξει ο διαιτητης την εναρξη. και επειδη δεν εχεις κρατησει εσυ συνολικο ταμειο το εχω κανει εγω για σενα και ειναι αρνητικο. λογικο. οταν σ ενα δελτιο συστηματος πιανεις ενα σωρο σημεια και απλα 3πλασιαζεις το πονταρισμα σου, τι περιμενεις. Θα επρεπε να το ειχες καταλαβει

αυτα ειναι για διασκεδαση δεν ειναι για κερδος. Εσυ κανει μπαμ οτι παιζεις και γραφεις για να περνα η ωρα και να καυλαντιζεις αλλα βαφτιζεις τα συστηματα θαυματουργα. Οποιος θελει να κερδιζει δεν σκεφτεται ουτε το σασπενς ουτε τιποτα τετοιο. παιζει με μονα εστω και για το 10% και τελος. Αν εχεις επαγγελματικη καβα και οχι στραγαλια αυτο το 10% ειναι σοβαρα λεφτα

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 08, 2022, 18:57:μμ »
τα συστηματα ειναι υπεροχα και δινουν μακροπροθεσμο κερδος. Δοκιμαστε και μονοι σας να το δειτε. Εγω τα δοκιμασα με διαγορετικα ταμεια πολλες φορες και απο το μηδεν. Σε καμια περιπτωση δεν εχασα. Και αυτη την στιγμη που παιζουν αλλου παλι θετικα ειναι. Δοκιμαστε να το δειτε μονοι σας λοιπον ειτε με ψιλα ειτε με χοντρα φραγκα.

Με τα συστηματα παρολι εισαι χαμενος πριν καν σφυριξει ο διαιτητης την εναρξη. και επειδη δεν εχεις κρατησει εσυ συνολικο ταμειο το εχω κανει εγω για σενα και ειναι αρνητικο. λογικο. οταν σ ενα δελτιο συστηματος πιανεις ενα σωρο σημεια και απλα 3πλασιαζεις το πονταρισμα σου, τι περιμενεις. Θα επρεπε να το ειχες καταλαβει

αυτα ειναι για διασκεδαση δεν ειναι για κερδος. Εσυ κανει μπαμ οτι παιζεις και γραφεις για να περνα η ωρα και να καυλαντιζεις αλλα βαφτιζεις τα συστηματα θαυματουργα. Οποιος θελει να κερδιζει δεν σκεφτεται ουτε το σασπενς ουτε τιποτα τετοιο. παιζει με μονα εστω και για το 10% και τελος. Αν εχεις επαγγελματικη καβα και οχι στραγαλια αυτο το 10% ειναι σοβαρα λεφτα

Νομίζω ότι έχει ξεκαθαριστεί αυτό, ότι δηλαδή είτε θα παίξεις με σύστημα και θα κυνηγήσεις και την έκπληξη, είτε θα ψάξεις ένα τρόπο να βγάζεις έστω και 5-7% καθαρά με δυνατή κάβα.
Αλλά επειδή το δεύτερο δεν υπάρχει πλέον, αλλά για μένα είναι σχετικό. Δες εδώ τώρα για παράδειγμα, ξεκίνημα κάβας με 100 ευρώ, 500 ματς του 2.20 μέσο όρο, 266 κερδισμένα, 234 χαμένα παιχνίδια.

kelly2" border="0

Τα 100 ευρώ γίνονται 2250 ευρώ μετά από 500 ματς...Αλλά το ζήτημα είναι ένα:
Ποιός μπορεί να εμπιστευτεί οποιοδήποτε σύστημα ή τρόπο παιξίματος ή μοντέλο παίζοντας πάρα πολλά λεφτά; Όταν έχεις 2000 ευρώ και το Κέλλυ λέει πρέπει να παίξεις 80 ευρώ επειδή είναι το 4%, πρέπει να έχεις και άντερα να το κάνεις...
Αν μεθαύριο αλλάξουν 2-3 κανονισμοί του ποδοσφαίρου, παράδειγμα αν καταργηθούν τα οφσάιντ, αν το ματς γίνει 100 λεπτά, κλπ. αυτό θα επηρεάσει τα πάντα και δε θα προβλέπεις σωστά λόγω εξωτερικών παραγόντων.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 08, 2022, 19:01:μμ από javistas »

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #12 στις: Απριλίου 08, 2022, 20:13:μμ »
Παράθεση
δεν μπηκα για να σου τα χωσω δεν ειναι ινφοβετο εδω, απλα εκφραζω καποιες λογικοτατες αποριες. Εισαι ο μονος εδω που που εχει ξεστομιαει παχια λοφια αλλα πραξεις με διαρκεια δεν βλεπουμε...  οταν δινεις ερεθισματα ειναι λογικο να ασχκλουνται μαζι σ!! που ειναι το μερακαματο που μας εταζες?? επισης εσ δν ελεγες οτι ουτε συσηματα ουτε μαλακιες το στοιχημα ειναι μονο μονα;;; δν βγαζω ακρη  σορι. κ δν νομιζω οτι τρολαρεις. εγω ξερω οτι οταν λες τετοιες κουβεντες σε στοιχηματικο σαιτ πρεπει ν μπορεις ν τ υποστηριξεις κι ολας!!!

αφου πανε υπεροχα γιατι δν μας λςς που γραφεις να σε ακολουθησουμε κ να σε θαυμασουμε;;; παραμυθια της χαλιμας!!!

Μηπως πρεπει ν τ ξαναβρεις μς τον Ερτζαν κ ν κανεις ακομα ενα reset???

Παχια λογοια δεν ξεστομιζω.
Τα συστηματα τα δοκιμασα με την τσεπη μου και βγηκα κερδισμενος συνολικα 9 φορες απο μηδενικο ταμειο. Ολοι τα περιμενετε ετοιμα.
Δοκιμαστε τα λοιπον με πολυ λιγα χρηματα να πειστειτε και μονοι σας.
Τα μονα αξιζουν μονο σε value bet και με κανεναν αλλο τροπο ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙς ΕΠΟΥΔΕΝΕΙ 10% ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ 7% διοτι απλα πλεον οι αγωνες στηνοντε. Χωνεψτε το αυτο αλλιως ζηστε στον κοσμο σας. Τα κλασσικα συστηματα και τα μονα τα προτεινα μονο στο live. Αν δεν το καταλαβες δεν εχω θεμα εγω. Δεν τρολαρω κανεναν. Αν θελετε να βγαλετε χρηματα να μαθετε να παιζετ και σεις και οχι να βγαινετε και να λετε παχιες κουβεντες. Εγω σας εδειξα τροπο. Αν γουσταρετε ακολουθηστε. Εκει που μπαινουν τα συστηματα παρολι πλεον δεν θα βγει στην δημοσιοτητα. Οσο για τον τουρκο πεστου να πα να γαμηθει και αυτος και η πουτανα η πατριδα του.
Παιξτε λοιπον μονα αποδεκτα με το σημερινο στοιχηματικο χαλι και τα στημενα ματς. Εγω μια φορα τπροτεινα ενα καλο μοντελο. Θελετε ακολουθηστε το, δεν θελετε με γεια σας με χαρα σας.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 08, 2022, 20:16:μμ από THEO-007 »

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #13 στις: Απριλίου 08, 2022, 20:21:μμ »
Παράθεση

Λυπαμαι που θαστο πω αλλα το μυαλο σου και μια λιρα και του μπογιατζη ο κοπανος φιλε ινφομπετακια. Δυστυχως για σας και το μπουρδελο που στησατε με τις μιζες απο τις εταιριες τα συστηματα διαδωθηκαν εδω και σε πληροφορω για κακη σου τυχη οτι τα παιζουν δεκαδες παιδια και με ευχαριστουν για αυτο. Τωρα εσεις εκει στο ινφομπετο κουβαδες εισασταν και κουβαδες θα μεινετε γιατι μυαλο δεν εχετε. Το εχετε ολοι εσεις εκει μεσα αλλωστε. Καμενοι ειστε και νομιζετε οτι θα καψετε και τους αλλους.
Ουτε ταμειο κρατησες ,ουτε τιποτα. Ψευτης εισαι. Παιξτα λοιπον εδω μεσα αν εισαι μαγκας με δικο σου ταμειο να σε διαβαζοιυν τα αλλα παιδια. Καταλαβες. Αλλιως τραβα εκει με τα αλλα μαμουνια να λετε τα δικα σας. Ο ΤΗΕΟ-007 εκει μεσα σας εκανε ρομπες. Και με στοιχεια. Γιατι τελικα ρομπες εισαστε και θελετε τον παικτη χαμενο. ΜΟΝΟ ΧΑΜΕΝΟ. Γιατι απλα εξυπηρετειτε τις εταιριες που παιρνετε και τις μιζες τους.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 08, 2022, 20:26:μμ από THEO-007 »

masteripper

• Newbie
  • *
« Απάντηση #14 στις: Απριλίου 08, 2022, 20:22:μμ »
Αν έπαιζε και καμμιά "μετάφραση" καλά θα ήταν.... :) ...γιατί αρκετούς απο τους όρους δεν τους "πιάνω" ...
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 08, 2022, 20:25:μμ από masteripper »