Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: ερωτησεις στα μελη του betsite  (Αναγνώστηκε 14844 φορές)

THEO-007

• Hero Member
Απ: ερωτησεις στα μελη του betsite
« Απάντηση #15 στις: Απριλίου 08, 2022, 20:32:μμ »
Δεν χρειαζετε φιλε να τα ξερεις ολα.
Αυτοι που πρεπει τα ξερουν, και οχι απλα τα ξερουν αλλα ξερουν και να τα μεταδιδουν στα μεγαλα κεφαλια.
Καταλαβατε κοροιδα εκει στο ινφομπετο.
Ειτε το θελετε ειτε οχι τα συστηματα στελνουν πολυ κοσμο ταμειο κατι που εσεις εκει μεσα απεχθανεστε.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #16 στις: Απριλίου 08, 2022, 20:35:μμ »
Μπηκε ο thinkbfrybet απο το πουθενα και μασησατε ολοι.
Ασε ρε λαμογιο τα σκηνικα.
Εδω ειναι φορουμ που δεν παιρνει μια απο εταιριες δεν ειναι η απατεωνια της μιζας και του ινφομπετο.
Τα παρολι του Φιλλα υπαρχουν και κει.
Παιξτε να παρετε κανα φραγκο κοροιδα.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 08, 2022, 20:37:μμ από THEO-007 »

thinkbfrybet

• Newbie
  • *
« Απάντηση #17 στις: Απριλίου 08, 2022, 20:58:μμ »
μου φαινεται πως ακομη σε στοιχειωνει το ινφοβετο και βλεπεις φαντασματα. Δεν εχω γραψει ουτε γραμμη εκει απλα παρακολουθω διαφορα στοιχηματικα φορουμ. Κ μιας κ τα ειχες κανει κ εκει πουτανα με απειρα θρεντς,  κοπανιστο αερα, σβησιματα, τσακωμους (το τσιρκο δηλαδη που εχεις στησει κ εδω) ηταν λογικο ν μ τραβηξεις την προσοχη. Απλα εδω σ ανεχονται. Αλλου θα σ ειχαν δωσει ποδι με τον τροπο π φερεσαι.

τι σχεδη εχω εγω ρε μεγαλε με στοιχηματικες κ μιζες?? τοσο πολυ εχει καει η γκλαβα σ;; παικτης ειμαι που θελω να κερδιζω. κ αυτο δεν θα γινει με τις χαζομαρες π προτεινεις.

κ επειδη το εκανες πιπιλα τ ινφομπετο μην ξεχνας οτι ο τουρκος πασας σ εδωσε κ δευτερη ευκαιρια αλλα μυαλο δν εβαλες. Γ αυτο μιλαω σοβαρα, μηπως ν τα βρειτε κ ν αρχισεις να γραφεις ξανα εκει ν ξεπερασεις κ το βιωμα που εχεις;; γτ δν σ βλεπω καθολου καλα. ενα συγγνωμη ν τ πεις ισως ν αρκει.

τωρα κατι αλλο κ θελω ξεκαθαρη απαντηση. εσυ δεν ελεγες χτες προχθες οτι παρατας για 532η φορα τα συστηματα και τα προπο κ θα παιζεις μονο λαιβ μονα;;; πως να σε παρουμε στα σοβαρα;; επισης εσυ δν ελεγες σε εναν αλλον πριν λιγο καιρο οτ δν υπαρχουν στησιματα στις χαμηλες αγγλιες?? Για ποια στησιματα στην αγγλια μιλαγες στο ινφομπετο??? οεο. Για στησιματα στην πρεμιερ?

Η ανθρωποτητα σηκωνει χερια κ ποδια ψηλα με τν περιπτωση σ. Μεγαλυτερος κωλοτουμπας δν πρεπει ν υπαρχει σ αλλο φορουμ στ πλανητη.

Ν σ θυμισω επισης οτι εσυ μιλαγες εδω για εργα κ αποδειξεις αλλα εχεις μαθει να κρυβεσαι κ ν βρισκεις δικαιολογιες. εγω δν εχω ν απιδειξω κατι μεγαλε. αν δν φοβοσουν το ταμειο δεν θα το μηδενιζες καθε τρεις κ λιγο.  Simple as that
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 08, 2022, 21:11:μμ από thinkbfrybet »

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #18 στις: Απριλίου 08, 2022, 21:23:μμ »
Eχεις γραψει πολλες γραμμες και τωρα μπαινεις εδω με αλλο username και κανεις θεμα.
Γνωστο το κολπο.
Το οτι εισαι ρουφιανος του ινφομπετο φαινετε πεντακαθαρα.
Εγω δεν εχω μαθει να σκυβω το κεφαλι σε τουρκους πασαδες.
Εσεις ειστε ραμολιμεντα που για να γραψετε μια αραδα εκει μεσα γινεστε υποτακτικοι ρε κοροιδο.
Ποτε δεν θα ξυπνησετε.
Πηγαινε λοιπον να παρεις την μιζα απο τον βρωμοτουρκο τωρα.
Αλλωστε αυτο κανετε συνεχεια.
Γνωστο το νταλαβερι σας.
Εγω τα συστηματα παρολι τα εβαλα και εκει με αλλο username και υπαρχουν, δεν εχουν σβησει.
Σας φυτεψα την ναρκη.
Tην ναρκη να κερδιζει ο παικτης και οχι να χανει οπως θελετε εσεις.
Καταλαβες κοροιδο.
Εμενα δεν μπορειτε να με δουλεψετε.
Εγω θα σας καρφωνω ειτε με κερδη απο τα tomahawk, ειτε με αποδειξεις στημενων αγωνων, ειτε με αναρτησεις συστηματων που κερδιζουν οι παικτες.
Ο ΤΗΕΟ-007 θα δειξει στον κοσμο τι ξεφτιλισμενο φορουμ ειστε.
Οσοι θελουν και εχουν μυαλο τα παιζουν λοιπον τα συστηματα.
Οι υπολοιποι ας κοιμηθουν τον υπνο του δικαιου.
Τωρα τις υπολοιπες μαλακιες που λες απο το ενα μπαινουν και απο το αλλο βγαινουν.
Αμα θελουν αλλοι να σε διαβασουν θεμα δικο τους.
Εγω γραμμενο σε εχω και σενα και τα τσουτσεκια του ινφομπετο.
Και βαλτε το καλα στην γκλαβα σας.
Η προπαγανδα που στηνετε εκει στα κοροιδα σε μενα δεν περναει.
Σας εμαθα απεξω και ανακατωτα τι σκουληκια ειστε η πλειοψηφια εκει μεσα.
Συνεπως με μενα αδικως αγωνιζεσε.
Και να σου πω και κατι.
Καλο κανεις και στα παιδια εδω μεσα που διαβαζουν για να δουν τι ξεφτιλες ειστε εκει στο ινφομπετο.
Τωρα αν εδω στο betsite θελουν να με διαγραψουν ας το κανουν.
Παντου θα δειχνω τα συστηματα αλλα και την ξεφτιλα του πουλημενου στους μπουκιδες ινφοπουτσοφορουμ σας.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 14, 2022, 20:19:μμ από THEO-007 »

thinkbfrybet

• Newbie
  • *
« Απάντηση #19 στις: Απριλίου 08, 2022, 21:34:μμ »
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ρουφιανος του ινφομπετο λεει επειδη απλα αναφερθηκα στο χαλι που ειχε στησει εκει

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Δεν πιστευω οτι πραγματικα πιστευεις πως εχω καποια σχεση με το ινφομπετο (δν μπορει να εισαι τοσο λαλακας) απλα δν εχεις τι ν πεις κ ριχνεις συκοφαντιες γι ν αμυνθεις. Γνωστη τακτικη ανθρωπων της παστας σου

Οπως κ κατι αλλο ειναι χαρακτηριστικο γνωρισμα. Το οτι ολα αυτα για τ οποια κατηγορεις τους αλλους τα κουβαλας εσυ. Αερολογος, κοτα και αλλα χιλια δυο

Παντως σου αναγνωριζω οτι εισαι μεγαλος κωμικος. Προσφερεις πολυ γελιο. Κατι προσφερεις τουλαχιστον.

Ο Ερτζαν αν γινεις ανθρωπος θα σε δεχτει πισω πιστευω. Μην τον βλεπεις σαν κατακτητη

Χαχαχαχαχαχαχαχα

ρε τον τρελο
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 08, 2022, 21:37:μμ από thinkbfrybet »

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #20 στις: Απριλίου 08, 2022, 21:41:μμ »

Γελα.
Οσο γελας τοσο ξεφτιλας γινεσαι.
Σας πονάει κουφάλες
Ναι σας πονάει και πολύ μάλιστα.

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 14, 2022, 20:19:μμ από THEO-007 »

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #21 στις: Απριλίου 08, 2022, 23:39:μμ »
thinkbfrybet

Και εγω εχω,διαφορετικη αποψη με τον 007,αλλα μονο σε θεμα (καταασκευης)

Σε  θεμα προγνωσττικων τα παει σχετικα καλα.

Τωρα αν σβηνει κατι η δεν ενημερωνει σωστα ειναι κατι που προσπερναται.

Παντως εχει δικιο ως τα παρολι ,η τα συστηματα.

Εγω αν και εχω εν μερει διαφορετικη προσεγκιση,τον παρακολουθω.

Περαν της οποιας αποψης ας τον αφησουμε να κανει αυτο που θελει ,η ξερει.

Ας τον σχολιαζουμε σε θεμα πανω σε θεματα ορων-κατασκευης-η στησιματτος.

thinkbfrybet

• Newbie
  • *
« Απάντηση #22 στις: Απριλίου 14, 2022, 21:25:μμ »
Καταρχας πρεπει ν μαθεις να μιλας καλυτερα Theo. Αυτος ειναι ενας απο τους λογους που ο Ερτζαν σε εδιωξε απο τ παλατι τ, το οτι δν εχεις μαθει να σεβεσαι, αρπαζεσαι με το παραμικρο.

να απαντησω σε τι;; στις ψευτιες π εξαπολυεις για ν προστατευσεις την εικονα σ κ να λασπωαεις το ινφομπετο;; να απαντησω στο παραληρημα?? Οποιος θελςι να μαθει ενα μικρο μονο μερος απο την ιστορια μπορει να γραψει στην αναζητηση του ινφομπετο Theo-007, να επιλεξει μηνυματα και να δει με τα ιδια του τα ματια πως ειχαν τα πραγματα. Το ειχες κανει πορνειο το φορουμ λεβεντη μου

Επισης γτ να θελουν τα παιδια εκει να χανεις??? Δεν θελουν ολοι το κακο σοτ Theo!!! Θελανε να χανεις επειδη σου λεγανε να παιζεις μονα κ ν σοβαρευτεις;; Γιατι δεν λες την αληθεια εδω στα παιδια τοτ σαιτ?? Οτι τα μελη του ινφομπετο σου μαθανε στοιχημα. Αυτοι σου μαθανε τα efficients markets, τα value bets, τα closing odds και πολλα αλλα. Βγες κ πες την αληθεια αν εχεις τ κοτσια. Το ινφομπετο ηταν ενα μεγαλο πανεπιστημιο για εσενα. Πιο πριν ειχες μαυρα μεσανυχτα.

Να πεις επισης οτι ο Ερτζαν σε εμαθε να παιζεις και μικρες αποδοσεις κ οτι παρακολουθουσες την πορεια του με ευλαβεια. Ναι, ο Παρασκευας σε εχωσε στο στοιχημα αλλα ο Ερτζαν σε πηγες πολλα βηματα παραπερα. Απλα επειη σε πςταξε εξω μ τις κλωτσιες τωρα κακολογεις τον τουρκο αφεντη σου. Δεν επρεπε να τα σπασεις με τον μεντορα σ , στ ξαναλεω.

Τελος δν χρειαζεσαι καποιους να σε οδηγησουν στη χασουρα. Αφου ετρωγες τον πατο απο μονος σου. Αν καποιος κανει μια βολτουλα εκει θα δει στοιβα απο δελτια του κουβα, δεν εχουν διαγραφει ολα.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 14, 2022, 21:32:μμ από thinkbfrybet »

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #23 στις: Απριλίου 14, 2022, 21:39:μμ »
Κανε μας την χαρη φιλε.
Δεν θα ξανασχοληθω.
Ουτε θα κανω μπουρδελο το φορουμ αυτο ουτε για σενα ουτε για το infobeto.
Εγω οτι σου ειπα αυτα ειναι.
Δεν θα κατσω να ασχοληθω με κανεναν σας απο κει μεσα.
Και σας το λεω καταμουτρα.
Θελετε τον παικτη να χανει και οχι να κερδιζει.
Μιζωνεστε απο τις εταιριες.
Ολα τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε.
Σας εφαγα στην μαπα και ειδικα τον τουρκο.
Τωρα τους απαξιω ολοκληρωτικα.
Απο κει και περα προσπαθω εδω μεσα να δωσω ιδεες πανω σε συστηματα  ωστε ο παικτης να μην χανει.
Να τους παιρνει κερδος μακροχρονια.
Να τους κανει ζημια μακροχρονια.
Απο κει και περα ουτε το ινφομπετο με ενδιαφερει ουτε ανθρωποι παρομοιοι με αυτο.
Και εισαι ενας απο αυτους.
Θα στο ξαναπω αλλη μια φορα.
Στο ινφομπετο με την αγγλια εδωσα παρα πολλα λεφτα.
Στο ινφομπετο εδειξα στημενα σημεια με τζιρους αλλα και πουλημενες ομαδες στο χορτο.
Απο τον πολεμο σας σιχαθηκα.
Καθιστε λοιπον εκει στην κακομοιρια σας και βγαλτε τα ματια σας.
Και στο λεω ειναι πολυς ο κοσμος που φευγει γιατι μαθαινω.
Μονο δυο ατομα εχουν αντερα εκει μεσα.
 Σε ρουφιανους και σε δολοπλοκους οπως εσυ φιλε, οχι δεν θα βαλετε στο τρυπακι σας.
Δεν εμαθα απο κανεναν τιποτα εκει μεσα.
Επισης να μας πειτε κυριε ποια αρθρα κρατησατε διοτι εχετε ρετουσαρει το φορουμ σας 3 φορες ως τωρα και προφανως κρατατε οτι σας γουσταρει.
Το μονο που καταφερα ειναι να καταστρεψω το παιχνιδι μου λοιπον.
Δοξα το θεο ομως ξεφυγα απο την σκουλικιασμενη γωνια σας.
Με τις υγειες σας λοιπον.
Οποιος θελει λοιπον ας μπει να δει οτι εχετε αφησει απο μενα.
Διοτι ακομη και στα αρθρα μου δολοπλοκοι ειστε.
Οσο για σενα παραμενεις ενα σκουλικι που σερνετε στο χωμα.
Ετσι σε καταντησε το ινφομπετο που συναναστρεφεσε.
Δεν εχεις κατι αλλο να πεις μονο δολοπλοκιες.
Και στο λεω καταμουτρα.
Εδω δεν μπηκες για στοιχημα.
Απλα εισαι ενας ρουφιανος τους και το εχεις δειξει απο την πρωτη στιγμη στο πρωτο σου αρθρο.
Τελος εδω απο μενα.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 14, 2022, 21:54:μμ από THEO-007 »

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #24 στις: Απριλίου 14, 2022, 22:00:μμ »
Και κατι τελευταιο προς ολους.
Ο Θοδωρης ερευνα τα παντα και τα παιζει απο την τσεπη του πρωτα πριν κανει αναρτηση.
Ετσι ηταν παντα και ετσι θα ειναι παντα.
Τωρα οσοι θελετε απο κει και περα πιστεψτε τους δολοπλοκους των ψευτοφορουμ και τους μιζαδορους των εταιριων.
Εγω δινω απλα την σκεψη μου.
Οποιου δεν του αρεσει απο κει και περα ξυδι για μενα.
Αυτος ειμαι και δεν αλλαζω.
Αυτα ειχα να πω και δεν ξαναπανταω σε τετοια ελεεινα αρθρα.
Εχω σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθω και οχι με αρθρα ερπετων που δεν εχουν απολυτως τιποτα να προσφερουν.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 14, 2022, 22:09:μμ από THEO-007 »

thinkbfrybet

• Newbie
  • *
« Απάντηση #25 στις: Απριλίου 14, 2022, 22:19:μμ »
Για πολλοστη φορα εχεις βγει εκτος εαυτου κ δν ξερεις τι λες λεβεντη μ.... οπως τοτε π ελεγες οτ ολοι κουβαδες ειναι εκει μεσα ενω καποια παιδια εχουν ταμειο κ κερδιζουν. Γτ λες ψεματα τεο;;;;
Αν τα δει αυτα ο Ερτζαν θ γινει τουρκος. Κ ισως τους χρειαστεις στο μελλον, ισως ξαναχτυπησεις την πορτα τους για να μαθεις κ αλλα πραγματα κ ν ερθεις ξανα εδω κ ν τα παρουσιασεις σαν δικα σ. Γνωστο το κολπο.
Τα συστηματα ποιος σ τα εμαθε? Ο bilias. Τον θυμασαι τον bilia?
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 14, 2022, 22:21:μμ από thinkbfrybet »

Γιάννης

• Sr. Member
  • Ενάντια στους BOOK
« Απάντηση #26 στις: Απριλίου 14, 2022, 22:56:μμ »
Χρήστη thinkbfrybet, αν σου αρέσει το betsite που μας φιλοξενεί όλους και μπορείς να βοηθήσεις να γίνει ακόμα καλύτερο, σίγουρα θα ειναι καλοδεχουμενο.
Το να μιλάς για τί γινόταν παλια στο Τεξας και άσχετα με το στοίχημα, είναι για το σήριαλ "Οικογενειακες ιστορίες" που προβάλλεται στο κανάλι Alpha. Με πρωταγωνιστές όλους αυτους που αναφέρεις στα γραφόμενα σου.
Απο σεβασμό και μόνο στο site, αν δεν υπάρχει κατι να συζητησεις, να δείξεις ή να εξηγήσεις που θα βοηθήσει και όλους εμάς τους υπολοιπους χρήστες πανω στο στοίχημα, τοτε καλύτερα μην γράφεις ολα αυτά τα πράγματα.
Απο σεβασμό και στην φιλοξενία που μας δινονται και ανταποδιδουμε στο site

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #27 στις: Απριλίου 15, 2022, 20:48:μμ »
Γιαννη δεν εχει κατι να δειξει.
Φανηκε απο το πρωτο μηνυμα.
Κανεις απο αυτους δεν μπορει να δειξει κατι.
Απλα τους πειραζει επειδη εδω τα παιδια δειχνουν.
Ακου φιλε πως σε λενε απο αυτο το κουραδοφορουμ το ινφομπετο.
Ξεκινησαν με μια μεγαλη ιδεα και αγαπη εκει και στην πορεια επαρθηκαν στην μιζα των διαφημισεων.
Κοινως ειναι με την πλευρα των εταιριων και οχι των παικτων.
Να τους χαιρεστε λοιπον.
Εδω μεσα κατι θα μαθεις.
Εκει θα ξεχασεις και αυτα που ξερεις .
Οσο για τα ατομα που λες ειναι ολοι καμμενα χαρτια και οχι μονο αυτοι.
Τα μονο κερδη που βγαζουν ειναι απο τις μιζες των εταιριων γιατι απο στοιχημα ειναι αχρηστοι.
Ειδικα ο φιλος σου ο billias ειναι αυθεντια στο photoshop και η αρχιμουφα του φορουμ...χαχαχαχα
Αν θες λοιπον να μαθεις κατι ασχολησου με τα εδω γενομενα αλλιως τραβα εκει στο κοτετσι σας με τις αλλες τις κλωσσοκοτες να βοσκησετε ολοι μαζι πιτουρο.
Καλες γιορτες να εχεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 15, 2022, 21:33:μμ από THEO-007 »

guest1861

• Επισκέπτης
« Απάντηση #28 στις: Απριλίου 15, 2022, 20:55:μμ »
Φιλε εδΏ δεν γινΌμαστε ΚΑΤΙΝΕΣ !!! , ήμαστε και συμφωνώ με τον Γιάννη για να δίνουμε ιδέες . Ο theo είναι πολύ ενεργό μέλος και προσφέρει γιαυτό θα σε παρακαλέσουμε αυτά που γράφεις να τα γράφεις στο forum της INFOBETO που διαφημίζεις . Kοινώς τον πούλο !!! και μη μας ζαλίζεις !!!

THEO-007_army

• Newbie
  • *
« Απάντηση #29 στις: Μαΐου 03, 2022, 15:52:μμ »
μόνο THEO-007
το army είναι εδω και στηρίζει THEO-007