Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Πραγραμμα για Surebet  (Αναγνώστηκε 23465 φορές)

cureboy81

• Newbie
  • *
Πραγραμμα για Surebet
« στις: Απριλίου 14, 2022, 20:17:μμ »
θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει ένα πρόγραμμα Excel έτσι ώστε να μπορώ να βάζω δεδομένα από στοιχηματική εταιρεία να τρέχει από πίσω το πρόγραμμα της απόδοσης και να μπορω με ενα  φίλτρο να αναζητώ μία απόδοση.Τυπου surbet και να αναζητω σε αλλο φυλλο απο αλλες Στοιχηματικες ποια αποδοση με βολευει περισσοτερο ή ειναι κοντα σε αυτη που ψαχνω.

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
Απ: Πραγραμμα για Surebet
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 14, 2022, 23:59:μμ »
Σε ενδιαφέρει ο υπολογισμός αν είναι surebet, αυτό εννοείς;

cureboy81

• Newbie
  • *
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 16, 2022, 15:45:μμ »
Javista να δώσω ενα παραδειγμα.....Στην Novibet καθε τοσο παιζω την Προσφορα που εχει και με Καποιο Τροπο κανω matched betting.
Οταν κερδιζω το Ποσο που εχω,για να το χασω και να παει στην αλλη Εταιρια που θελω αρχιζω και ψαχνω μια αποδοση ΣΕ ΟΛΟ το Κουπονι της Novi.
και τι θελω
Εαν υπαρχει ενας τροπος να κανω Εισχωρηση τα δεδομενα της Novi και να ψαχνω την αποδοση σε οτι μου βγαλει,να μην αναγκαζομαι να ψαχνω κομματι κομματι να βρισκω(Κορνερ,1Χ2,οβερ αντερ κτλ).
Και σε αλλο σημειο να βαζω τα δεδομενα των αλλων εταιριων και να ψαχνω το αντίστοιχο.
Και οταν γενικα παιζω καποιο Freebet.

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 16, 2022, 16:34:μμ »
Κατάλαβα στο περίπου τι ενώης..
Με κάποιον τρόπο να αποροφουντε όλα τα δεδομένα αποδόσεων από τα πάντα
Κάι να συγκρίνονται με άλλη εταιρία..
Κ να μαρκάρετε αυτόματα ποια απόδοση σε ότι διποτε αποτέλεσμα είναι ισάριθμη από τις δύο εταιρείες...
Οπότε όταν έχεις φρη μπετ προσφορά να τους το παίρνεις αθόρυβα..
Αυτό ενώης?

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 16, 2022, 16:38:μμ »
Ας υποθέσουμε ότι έχεις μία προσφορά στο under 2,5 σε απόδοση 1,90.
Θες να βρεις το over στο ίδιο ματς που πρέπει να είναι τουλάχιστον 2,20 περίπου για να βγάλεις κέρδος.
Να ψάχνει πού; Σε όλες τις εταιρίες;
Τι σχέση έχει το excel;

cureboy81

• Newbie
  • *
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 16, 2022, 17:02:μμ »
το Excel το αναφερω γιατι δεν ξερω πως να Απορροφω τα δεδομενα που τρεχουν.
Στη Νοβι παντα ψαχνω μια αποδοση 4+ πχ 4.05χ25ευρω(freebet)=101.25
Αυτοι σου τραβανε το 25αρι που σου δινουν αρα 101.25-25=76.25ευρω.
και πρεπει να βρω μια αποδοση απο την αλλη ετσι ωστε να ειναι στο 1.27
και θα ειναι 59.25*1.27=76.25 αρα 17ευρω κερδος καθε φορα που το κανω.16-17 εκει περιπου.
Και θελω να βαζω σταθερα σε ενα φυλλο ή αλλιως την αποδοση 4,05 και να του λεω απο την αλλη σε φιλτρο βρες μου αντιστοιχα την αποδοση 1.27.

cureboy81

• Newbie
  • *
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 16, 2022, 17:56:μμ »
ενα παραδειγμα πως ψαχνω
αλλα μπορει να μου παρει και 1 ωρα ανα επιλογη.

cureboy81

• Newbie
  • *
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 16, 2022, 17:57:μμ »
αλλη επιλογη

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 16, 2022, 20:47:μμ »
Τώρα έγινε κατανοητό.

Θα πρέπει να επαληθεύει την ανίσωση (α*β)/(α+β) > 1, όπου α,β είναι οι αποδόσεις των δύο αντικρουόμενων στοιχημάτων. Είναι και ο τύπος της διπλής ευκαιρίας αυτός.
Αν λύσεις την ανίσωση ως προς β, θα βρεις ότι αν γνωρίζουμε τον α αριθμό, τότε ο β πρέπει να είναι μεγαλύτερος από α/(α-1), δηλαδή β>α/(α-1).
Έστω ότι ο α είναι απόδοση 5,00, τότε ο β > 5/(5-1) = 5/4 = 1,25.
Άρα όλοι οι αριθμοί (απόδοση) πάνω από 1,25 δίνουν κέρδος.
Βάλτο σε excel και είσαι έτοιμος.

cureboy81

• Newbie
  • *
« Απάντηση #9 στις: Απριλίου 16, 2022, 23:06:μμ »
Καταλαβα αλλα θελω ομως δεδομενα απο και αλλες στοιχηματικες για να τα βλεπω.Στανταρ ειναι η Novibet και ψαξιμο σε Stoihi,pame stoihi κτλ.

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

• Hero Member
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 16, 2022, 23:28:μμ »
Αυτό που θέλει να κάνει είναι να  κατεβάζει της αποδόσεις και να σύγκρινη αγορές, σε ότι διποτε απο  δύο στοιχηματικες εταιρείες ταυτόχρονα και να της τονίζει...
Οπότε όταν θα εχει μια αγορά ισάριθμη απόδοση και από τής δύο εταιρείες θα της ποντάρει και της δυο στα δύο αποτελέσματα..
Το όφελος εδώ θα είναι εφόσον έχουμε φρη μπετ το ποντάρουμε όλο στην Α εταιρία π. χ. Οver και under στην εταιρία Β με χρήματα από δικά του..
Οπότε οποία κ να κερδίσει θα έχει επιστροφή με κέρδος μιας κ στην εταιρεία Α το στοίχημα είναι τσάμπα..
Σωστά το ερμήνευσα? ώστε να μπορουν να το καταλάβουν οι χρήστες κ να βοηθήσουν...

Το ερώτημα είναι εάν μπορεί να στήθει κάτι τέτοιο σε πρόγραμμα?
Αυτό ενώης?

Γιάννης

• Sr. Member
  • Ενάντια στους BOOK
« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 16, 2022, 23:33:μμ »
Νομίζω cureboy81 στην περίπτωση σου δεν σε ενδιαφέρει τοσο πολύ η μεγαλη διαφορα στην απόδοση.
Αν και τα δυο πονταρίσματα, ηταν με καθαρά δικα σου λεφτά, τοτε έπρεπε να δώσεις σημασία για ενα λεγομενο surebet.
Στην περίπτωση σου όμως, έχεις ενα πονταρισμα, που δεν χάνεις καθολου "δικα σου" λεφτά, και ενα αλλο ποντάρισμα που  ξοδεύεις προς στιγμή, για να εισπράξεις μετα απο λίγο.
Θεωρω πως δε θα σου πάρει πολυ χρονο να βρεις απόδοση που βολεύει. Μπορεί να μην είναι η ανώτερη (δηλαδη 1,27) αλλα και με 1,22 θα έχεις κέρδος.
Στο surebet, θέλει ψαξιμο περισσότερο. Εκει χρειάζεται το excel ή καποια ειδους φόρμα.
Θα μπορουσες απλα να μπεις στο παρακατω link για να δεις παγκοσμια surebets.
Θα πατησεις στην επιλογη των book. Θα βάλεις μονο αυτα που εχεις λογαριασμο. Θα σου βγάλει τα αποτελέσματα.
Στην free έκδοση σου βγάζει τις επιλογές που έχουν απόδοση surebet 1%,αλλα στην δικια σου περίπτωση ειναι πολυ παραπανω
https://el.surebet.com/
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 16, 2022, 23:41:μμ από Γιάννης »

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #12 στις: Απριλίου 17, 2022, 06:17:πμ »
Καταλαβα αλλα θελω ομως δεδομενα απο και αλλες στοιχηματικες για να τα βλεπω.Στανταρ ειναι η Novibet και ψαξιμο σε Stoihi,pame stoihi κτλ.

A, μάλιστα, εσύ θες πρόγραμμα που να ψάχνει και να βρίσκει σε ιστοσελίδες τα surebet...Οπότε ότι λέει ο Γιάννης.

cureboy81

• Newbie
  • *
« Απάντηση #13 στις: Απριλίου 17, 2022, 11:43:πμ »
Όταν θέλω να κερδίσω το free bet πρέπει να βρω από τη μία μεριά την απόδοση στη novibet και από την άλλη μετά να ψάξω σε τρεις τέσσερις πέντε εταιρείες όπου είμαι γραμμένος ταυτόχρονα για να δω πού θα βρω την κατάλληλη απόδοση. Στη νοβιμπετ Εάν πατήσεις εύρεση και βάζεις μία απόδοση 4,20 θα σου βγάλει μόνο 1 Χ 2. Εγώ όμως δεν θέλω αυτή την επιλογή εγώ θέλω να ψάχνω ακόμα και στα Κόρνερ και όλες τις επιλογές να μου βρισκει αυτή την απόδοση. Και με την επιλογή εύρεση του google δεν με καλύπτει έτσι ώστε να βλέπω όλες τις επιλογές ενός ματς όπου θα είναι κάτι εκτός το άσσο χ 2. Δηλαδή εγώ θέλω να ψάχνω ακόμα και στα Κόρνερ μία πολύ καλή επιλογή. Να βάζω δηλαδή τα δεδομένα της novibet κάπου σε ένα φυλλο σε ένα πρόγραμμα οτιδήποτε και από την άλλη να βάζω τα δεδομένα από stoiximan πάμε στοίχημα netbet και όπου αλλού είμαι γραμμένος και εμένα φίλτρο Να μου δείχνει κατευθείαν Τι τιμές εκείνη τη στιγμή τρέχουν.

cureboy81

• Newbie
  • *
« Απάντηση #14 στις: Απριλίου 17, 2022, 11:47:πμ »
Γιάννη όταν σου δίνει 25 free bet το ανώτερο που έχω καταφέρει να κερδίσω χωρίς να χάσω χρήματα από την τσέπη μου είναι 17 με 18 ευρώ λόγω αποδόσεων. Αυτό το πράγμα λέγεται matched betting. Είναι ένας τρόπος εδώ και περίπου δύο με τρία χρόνια που το κάνω και βγάζω ένα μεροκάματο το μήνα. Προσπαθώ να μη χάσω χρήματα από την τσέπη μου και να κερδίσω το free bet.