Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ  (Αναγνώστηκε 15380 φορές)

Σωτήρης

• Newbie
  • *
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ
« στις: Μαΐου 02, 2022, 11:01:πμ »
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ - ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΠΑΙΖΑΝΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ. ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΓΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥΦΙΕΣ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ, ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ; ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ, Η ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΩΝ 50 ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΞΙΟΙΠΟΙΟΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ. ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΚΕΡΔΟΣ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ; ΑΥΤΗ ΤΩΝ 20, ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΜΕ.

Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΝ ΖΩΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΖΗΔΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ yield ΚΑΙ roi ΒΕΒΑΙΩΣ. ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ.

1. ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΦΙΛΛΑΣ : ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Ο Νο 1 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΑΣΤΙΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚ. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ.

2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΑΤΖΑΚΗΣ : ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΙΤ.

3. ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ : Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ  VALUE BETS.  ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.

4. ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΟΥΤΗΣ : ΕΠΙΣΗΣ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΓΡΑΦΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.

5. ΕΡΤΖΑΝ : ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΑΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΦΟΡΟΥΜ.

6. ΓΕΡΜΑΝΟΣ : ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, Ο ΤΥΠΟΣ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΙΤΑΛ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΙΤ.

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΦΟΦΟΥΡΙΤΕΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΤΙΠΣΤΕΡΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ;

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,

ΣΩΤΗΡΙΟΣ
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 02, 2022, 11:08:πμ από Σωτήρης »

THEO-007

• Hero Member
Απ: ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 02, 2022, 11:33:πμ »
Καλημερα σου φιλε.
Μεχρι ενα σημειο καλα τα εγραφες.
Μολις εφτασες στα ονοματα των τιπστερς με επιασαν τα γελια.
Οι δυο αγγλοι ποτε δεν δινουν προγνωστικα δικα τους αλλα απλα μεταφερουν προγνωστικα απο αγγλους ρεπορτερ.
Ο τουρκος ειναι ο μεγαλυτερος κουβας που υπαρχει σε οποιοδηποτε πρωταθλημα παιζει.
Ηταν δε τοσο κουβας που ενω εγραφε στην κεντρικη αποσυρθηκε λογω της ανικανοτητας του.
Ο Μακρατζακης παλευει ειναι ενας τιπστερ σαν ολους μας αλλα το προηγουμενο μηνα τα σκατωσε με yield -19%.
Αυτα σχετικα με τους τιπστερς που ανεφερες και τα γκαραντι στοιχεια που εγω γνωριζω.
Γενικα κοιτανε να τραβανε συνδρομες και να δινουν ενα yield 2-3% το οποιο μπορει να πιασει ο καθενας εαν παιξει μονος του και σοβαρα στοιχημα με διαχειριση χρηματων.
Επισης να ανεφερθει οτι το yield τους βγαινει παντα μεσα απο ψευδεις αποδοσεις.

Για να γινει καλυτερος ο στοιχηματικος τοπος πρεπει να εξαλειφθουν πρωτιστως τα ονοματα των τιπστερ οι οποιοι το μονο που ξερουν ειναι να ρουφανε το αιμα του ανοητου και εθισμενου μπετορα.
Και το δευτερο που χρειαζετε ο στοιχηματικος τοπος ειναι ο καθενας μας να ασχοληθει με ενα μονο πρωταθλημα και να γινει ο ιδιος τιπστερ.
Εαν ο καθενας που ασχολουταν στοιχηματικα με μια μονο χωρα και το εκανε με αγαπη και αφιλοκερδως τοτε το στοιχημα θα πηγαινε μπροστα.
Απο τα στημενα ο μονος τροπος για να προστατευτεις ειναι να σταματησεις να παιζεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 02, 2022, 11:43:πμ από THEO-007 »

Σωτήρης

• Newbie
  • *
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 02, 2022, 11:47:πμ »
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΑΓΓΛΩΝ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ; ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ;
Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΤΖΑΝ, ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΠΙΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ -19% ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΤΙΠΣΤΕΡΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΑΙΖΟΥΝ ΣΑΝΟ.
ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΛΑΙΒ ΜΠΕΝΤΙΝΓΚ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 02, 2022, 11:49:πμ από Σωτήρης »

Σωτήρης

• Newbie
  • *
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 02, 2022, 11:58:πμ »
ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΠΣΤΕΡΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ, ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΤΙΚΗ Η ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 02, 2022, 11:59:πμ »
Εγραψα φιλε μου οτι οι πληροφοριες ειναι γκαραντι.
Οχι μονο για τους δυο συγκεκριμενους αγγλους αλλα για την πλειοψηφια αυτων που γραφουν σε εντυπα και εφημεριδες.
Ο τουρκος ειναι καθαροαιμος τουρκος και ειναι ο πιο μεγαλος κουβας που εχω συναντησει ποτε.
Εγραφε και τον απεσυραν.
Τιπστερς που πατανε αδερφε πανω σε συνδρομες δεν ειναι τιπστερς ειναι απατεωνες.
Οπως και φορουμ που πατανε σε διαφημισεις ειναι πουλημενα στις εταιριες για να κονομανε αυτες.
Εχω προσωπικη εμπειρια απο αυτο.
Και σου ξαναλεω εαν εσυ ο ιδιος ασχολιοσουνα με ενα μονο πρωταθλημα και τιποτα αλλο θα εισουνα και εσυ ενας υπεροχος τιπστερ.
Σταματηστε να τους θεοποιειτε.
Κοροιδα ψαχνουν να κονομησουν.
Ειπες live betting.
Eαν κοιταζεις τα στατιστικα που βγαζουν ζωντανα οι εταιριες πριν παιξεις κανεις τεραστιο σφαλμα.
Ειναι ολα τα στοιχεια λανθασμενα.
Το ηθος του καθενος το βλεπεις αν τον γνωριζεις προσωπικα.
Με κανεναν αλλο τροπο.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 02, 2022, 12:03:μμ από THEO-007 »

Σωτήρης

• Newbie
  • *
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 02, 2022, 12:13:μμ »
ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΚΟΙΤΑΖΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΙΒ ΣΤΑΤΣ ΤΗΣ 365 ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΓΓΥΗΘΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ. ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ; ΤΗΝ ΠΟΝΤΑΡΩ. ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ; ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΟΙ ΠΡΙ ΓΚΕΙΜ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ, ΑΚΟΥ ΜΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ.

ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΑ ΜΕ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΠΣΤΕΡΣ. ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΣΑΙΤ. ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ. 1.2, 1.3 ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΖΑΧΑΡΙΑ ΦΙΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗ ΛΥΣΗ. ΙΣΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 02, 2022, 12:15:μμ από Σωτήρης »

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 02, 2022, 12:32:μμ »
Δεν διαφωνω μαζι σου αδερφε.
Και γω το ιδιο λεω στα παιδια εδω μεσα.
Αλλα αν σου δειξω φιλε πως διαμορφωνονται οι αποδοσεις των ομαδων μεσα σε ενα ημιχρονο θα τριβεις τα ματια σου.
Η 365 εχει live για κλωτσιες.
Σου δινει τα στοιχεια συγκεντρωτικα και δεν εχει συγκρισεις στατιστικων ημιχρονου.
Αστο φιλε ειναι καρατσεκαρισμενη.
Ο μεμετης ειναι η απολυτη καυταστροφη φιλε.
Οσο για τον κυριο Φιλλα μπορει να διαφωνω μαζι του σε καποια θεματα αλλα παιζω εδω και καιρο δικα του συστηματα παρολι και ειμαι ενθουσιασμενος με την τακτικη τους.

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 02, 2022, 12:55:μμ »
Καλημερα σου φιλε.

Γενικα κοιτανε να τραβανε συνδρομες και να δινουν ενα yield 2-3% το οποιο μπορει να πιασει ο καθενας εαν παιξει μονος του και σοβαρα στοιχημα με διαχειριση χρηματων.
Για να γινει καλυτερος ο στοιχηματικος τοπος πρεπει να εξαλειφθουν πρωτιστως τα ονοματα των τιπστερ οι οποιοι το μονο που ξερουν ειναι να ρουφανε το αιμα του ανοητου και εθισμενου μπετορα.
Και το δευτερο που χρειαζετε ο στοιχηματικος τοπος ειναι ο καθενας μας να ασχοληθει με ενα μονο πρωταθλημα και να γινει ο ιδιος τιπστερ.
Εαν ο καθενας που ασχολουταν στοιχηματικα με μια μονο χωρα και το εκανε με αγαπη και αφιλοκερδως τοτε το στοιχημα θα πηγαινε μπροστα.
Απο τα στημενα ο μονος τροπος για να προστατευτεις ειναι να σταματησεις να παιζεις.

Δεν είναι εύκολο το 2-3% σε μακροχρόνιο στοίχημα. Και όταν μιλάμε για μακροχρόνιο, εννοούμε να παίξεις τουλάχιστον 200 ματς στη χρονιά.
Επίσης είναι ένα ποσοστό που εύκολα μεταβάλλεται και σε πάει σε αρνητικό πρόσημο. Το +2% πολύ έυκολα γίνεται -2%.
Δεν παρακολουθώ τίπστερς αλλά κάποιοι δεν είναι επί πληρωμή νομίζω. 

Σωτήρης

• Newbie
  • *
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 02, 2022, 12:59:μμ »
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΒΑΘΥ ΛΗΘΑΡΓΟ.

ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΑ ΣΑΙΤΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ; ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ;

ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΛΑ, ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΙΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ.

Σωτήρης

• Newbie
  • *
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 02, 2022, 13:06:μμ »
Καλημερα σου φιλε.

Δεν είναι εύκολο το 2-3% σε μακροχρόνιο στοίχημα. Και όταν μιλάμε για μακροχρόνιο, εννοούμε να παίξεις τουλάχιστον 200 ματς στη χρονιά.
Επίσης είναι ένα ποσοστό που εύκολα μεταβάλλεται και σε πάει σε αρνητικό πρόσημο. Το +2% πολύ έυκολα γίνεται -2%.

ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Ο ΦΙΛΟΣ THEO ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΦΙΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ 2% ΜΙΚΡΟ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ. ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΥΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 02, 2022, 13:29:μμ »
Καλημερα σου φιλε.

ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Ο ΦΙΛΟΣ THEO ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΦΙΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ 2% ΜΙΚΡΟ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ. ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΥΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

Δεν υπάρχει αμυντικό ή επιθετικό παιχνίδι. Όλα είναι θέμα αποδόσεων και πλήθος ματς που παίζεις.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 02, 2022, 13:38:μμ »
Το 2-3 % με σωστη διαχειριση γινεται και ειναι και ευκολο φιλε javista αρκει να μην παιζεις 50 αγωνες την μερα αλλα μονο εναν.
Και επιθετικο παιχνιδι υπαρχει οταν παιζεις value σε αποδοσεις πανω απο 3.50 και αμυντικο οταν παιζεις 2αδα με αποδοσεις του 1.30.
Δεν ακολουθω επουδενει την στρατηγικη του Φιλλα φιλε σωτηρη και δεν θα το κανω ποτε.
Την θεωρω πολυ επικινδυνη συμφωνα με τα σημερινα στοιχηματικα δεδομενα.
Το ειπα και πιο πανω.
Ο παικτης πρεπει να εχει θετικη ψυχολογια για να κυνηγηση και η τακτικη αυτη ψαχνει ενα μεγαλο δελτιο μεσα απο ενα τεραστιο σερι χαμενων δελτιων.
Και με σερι ηττων η ψυχολογια καταστρεφετε εκτος και αν εισαι εθισμενος σε τζογαδορικο παιχνιδι.
Τι να το κανω εγω αν χανω πενηντα φορες πχ 4000 ευρω στο ματς.
Tι να το κανω εγω να παιζω 20 ευρω την φορα και το μονο που να εχω να δειχνω να ειναι οτι εχασα πλησιαζοντας για ενα ματς στον στοχο.
Μηδεν ειναι, κοινως αποτυχια.
Και ποσα εκατονταδες εικοσαευρα θα χασετε μεχρι να πιασετε αν πιασετε τον στοχο.
Αν αντεχει η τσεπη σας καντε το.
Εγω αυτα τα χρηματα δεν τα χαραμιζω με τον τροπο αυτο.
Προσωπικη μου αποψη ολα αυτα βεβαια.
Αλλοι μπορει να το λατρευουν, εγω ομως οχι.
Απλα παιζω καποια απο τα συστηματα του τα οποια θεωρω κορυφαια εδω μεσα γιατι αναπτυσουν πολλου ειδους στρατηγικες.

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 02, 2022, 15:34:μμ από THEO-007 »

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 02, 2022, 13:57:μμ »
Το 2-3 % με σωστη διαχειριση γινεται και ειναι και ευκολο φιλε javista αρκει να μην παιζεις 50 αγωνες την μερα αλλα μονο εναν.
Και επιθετικο παιχνιδι υπαρχει οταν παιζεις value σε αποδοσεις πανω απο 3.50 και αμυντικο οταν παιζεις 2αδα με αποδοσεις του 1.30.

Εγώ δεν είπα 50. Είπα 200 τη χρονιά. Αν εξαιρέσεις 3 μήνες το καλοκαίρι, βγαίνουν 1 ματς την ημέρα.
Τέο, όλη η υπόθεση είναι το να νικάς τη γκανιότα, μέσω της (σωστής) πρόβλεψης. Αν πιάνεις 50% των ματς με απόδοση 3.50, θα κερδίζεις. Αν πιάνεις 1 στα 5, θα χάνεις. Το ίδιο και στις αποδόσεις του 1,30. Αν πιάνεις 9 στα 10, θα κερδίζεις. Με 5 στα 10, θα χάνεις.
Δεν υπάρχει άμυνα ή επίθεση, εκτός και αν εννοείς το μέγεθος των αποδόσεων.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 02, 2022, 14:14:μμ »
Εγώ δεν είπα 50. Είπα 200 τη χρονιά. Αν εξαιρέσεις 3 μήνες το καλοκαίρι, βγαίνουν 1 ματς την ημέρα.
Τέο, όλη η υπόθεση είναι το να νικάς τη γκανιότα, μέσω της (σωστής) πρόβλεψης. Αν πιάνεις 50% των ματς με απόδοση 3.50, θα κερδίζεις. Αν πιάνεις 1 στα 5, θα χάνεις. Το ίδιο και στις αποδόσεις του 1,30. Αν πιάνεις 9 στα 10, θα κερδίζεις. Με 5 στα 10, θα χάνεις.
Δεν υπάρχει άμυνα ή επίθεση, εκτός και αν εννοείς το μέγεθος των αποδόσεων.

Φυσικα και εννοω τις αποδοσεις στο αμυντικο ή επιθετικο παιχνιδι.
Για μενα η γκανιοτα ειναι τριτο κομματι.
Η προβλεψη ειναι το δευτερο.
Και η διαχειριση το πρωτο.
Ας κερδιζω εγω και ας με τρωει η γκανιοτα.
Δεν θα με πειραξει αν δεν παιρνω το 100% της αποδοσης.
Πλεονεκτης δεν θελω να γινω στο στοιχημα.

thinkbfrybet

• Newbie
  • *
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 02, 2022, 17:51:μμ »
Καλημερα σου φιλε.
Μεχρι ενα σημειο καλα τα εγραφες.
Μολις εφτασες στα ονοματα των τιπστερς με επιασαν τα γελια.
Οι δυο αγγλοι ποτε δεν δινουν προγνωστικα δικα τους αλλα απλα μεταφερουν προγνωστικα απο αγγλους ρεπορτερ.
Ο τουρκος ειναι ο μεγαλυτερος κουβας που υπαρχει σε οποιοδηποτε πρωταθλημα παιζει.
Ηταν δε τοσο κουβας που ενω εγραφε στην κεντρικη αποσυρθηκε λογω της ανικανοτητας του.
Ο Μακρατζακης παλευει ειναι ενας τιπστερ σαν ολους μας αλλα το προηγουμενο μηνα τα σκατωσε με yield -19%.
Αυτα σχετικα με τους τιπστερς που ανεφερες και τα γκαραντι στοιχεια που εγω γνωριζω.
Επισης να ανεφερθει οτι το yield τους βγαινει παντα μεσα απο ψευδεις αποδοσεις.

εκει που εχεσε ο Αγγελης φυτρωσες εσυ. Κι επειδη ξερουμε καλα κ οι δυο οτι συκοφαντεις, παμε μια μερα σπιτι του να γνωριστειτε απο κοντα. Κ μετα θα βγεις εδω και θ πεις οτ λες μαλακιες. Περιστερι δν μενεις? Κοντα σου μενει.

Ο τεο χαμενος μεσα στν κουβα κ τν εθισμο του κραζει τους παντες κ τα παντα. Ακομα κ τον Φιλλα που τον φιλοξενει. Κ οπως ολοι ξερουμε, ο λογος του ειναι σπαθι παιδια!

Απο τον ερτζαν εισαι καλυτερος εσυ; για πες μας λοιπον ποιοι τιπστερς αξιζουν για εσενα; δν μπορει, ολο κ καποιοι θα υπαρχουν.....

Τελος, κ απευθυνομαι κ στο χρηστη σωτηρη, δν ειναι σωστο, δεν ειναι χριστιανικο να κρινουμαι τους αλλους απο την καταγωγη τους, την εθνικοτητα τους. Εσυ (Τεο) δν ειχες πει παλαιοτερα οτι καταγεσαι απο την Αλβανια ή τη Βορειο Ηπειρο;;; πως θα σου φαινοταν αν σε κοροιδευαν επειδη δεν εισαι καθαροαιμος ελληνας;;